- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
valakky
aktív tag
válasz
blakey #83894 üzenetére
hát, ha elkezdjük az almát a körtével, akkor eljuthatunk végül is a szilváig akár.
de egyébként igen, gigabit közeli sebességet már hozza az AC is 160 mhz-en.
de én 80 mhz-en azért azt látom, hogy 1,5 szeres a sebességtöbblet az AX-nél és sokkal stabilabban hozza a vastagabb sávszélt.
ha 20 környékében gondolkodik valaki és irreleváns számára a cw fw, de fontos a minél gyorsabb wifi, akkor ha GU és az ax10 között választani kellene (mert esetleg megint lesz 20 környékén) akkor ax-es eszközhöz már mindenképp azt javasolnám.
25 környékén meg továbbra sincs párja az ac65p-nek. viszont arra én már biztos nem ruházok/ruháznék be. ahogy a legolcsóbb ax-es asusra se, vagy az ax20-ra.
attól pár ezressel drágább az ax50, de attól meg már csak egy ugrás a 160 mhz-es asus ax.
szerintem pont most nem éri meg még váltani, bővíteni.
de olyan alkalmi vétel volt az az a tépé nekem, és amúgy is folyamatban volt egy ax-es kártya, mert tele volt már a hócipőm ezekkel a wifis hangulatingadozásokkal, gondoltam hátha ezzel nem lesz ilyen bohóckodás ac -n mint a 7260-al, amit tényleg mindenhol csak köpködtek.
ennyi pénzért, amennyiért összehoztam, gigabit közeli wifi... nekem bőven megérte. (napi szinten mozog a helyi hálón a kis házi szerverem és a laptop között időnként, igaz ritkán azért, 100 giga is)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade KF426C15RBK2/64 (128GB KIT)
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Kolink riser 30cm gen5.0 vadiúj kábelek bolti ár feléért
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest