Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz
Alex91 #86853 üzenetére
Nem, ne húzz be neki vezetéket, ha nem akarsz! Senki nem mondta, hogy húzz be! Nem erről van szó!
Onnan kezdődött a beszélgetés, hogy a vezetékes stabilabb-e, mint a wifi. Stabilabb. Előbb tisztázd a kifejezéseket! Az almát az almával hasonlítsd! Lehet olyan felállás, hogy a wifi gyorsabb egy eszközben, mint ugyanabban a vezetékes lehetőség. De attól még létezik vezetékesben is gyorsabb. Viszont mindenképp stabilabb. No meg azért ne egy kiragadott, ideális helyzetről beszéljünk csak! Mi van a routertől picit távolabb lévő helyen? Nyilván gyengül a jel viszonylag rövid távolságon belül is már. A vezetékkel ilyen nagyságrendben nincs sebesség csökkenés.
De hagyjunk, nekem nincs kedvem ezen vitatkozni!Szerk.: látom, közben mások is megfogalmazták - talán még jobban is, mint én -, hogy mi a lényeg.
Szóval a wifi egyszerű, kényelmes! Én is használom természetesen! De ami mindig egy helyen van, azokhoz - ha megtehetem - kábelt húzok.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- Google Pixel topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest