Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• blakey

titán

válasz Arnee01 #85713 üzenetére

Jól írod, az AX hangzatos, jó tulajdonságokkal bíró dolog viszont még ma is a általánosnak nevezhető AC-s Wifi sincs teljesen kihasználva. Van egy AX92U-m és egy AC57U V1-em, lefedettségben nagyon hasonlóan teljesítenek, 2,4GHz-en gyakorlatilag "pariban vannak", 5GHz meg nagyon közel egymáshoz. Nncs semmilyen AX-es eszközöm, tehát mindent maximum AC-n használok és ebből kifolyólag semmilyen előnyét nem élvezem az AX-nek, sőt, teljesen feleslegesnek érzem. Az 57U-t Padavannal meg sem közelíti a gyári rendszerrel felszerelt AX92U. A Wifi 6 jelen van, legalábbis router szinten jobban mint kliens szinten. Az idén megjelent lakossági eszközök többsége maximum AC-val szerelt, tehát TV, lejátszó, erősítő, okos-konnektor, okos-izzó, stb. Telefonok, tabletek és számítógép esetében vannak modellek a felső kategóriában amik AX-el büszkélkedhetnek, de kb. ennyi, olyan nagy jelentősége nincs. Ezt így levezetve arra a következtetésre jutottam, hogy az AX92U-mat bedobozoltam és a Padavanos routert használom, az oldalak elérése "reszponzívabb", minden simábban működik és ami fontos, a router tudását kihasználják az eszközeim.
    Ha AC57 alatt a V3-as által kiépített Mesh hálózatot érted akkor szerintem jó lehet.

Új hozzászólás Aktív témák