Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dkess

    őstag

    válasz Alex91 #85320 üzenetére

    Amennyiben a nappali közepéből nem megy be a konyhába semennyi WiFi lefedettség, akkor a nappali aljából meg igen? :) Meg még a teljes második szint is menne?

    Szerintem van itt némi kavar. Nem lennék meglepve, ha a nappali közepéből végül egyik router -el sem próbálta volna (bár az AC -s WiFi -n kívül az eredeti igény is a nappali közepét célozta). Ezt nem hiszem el, hogy onnan router -el (AP módban) nulla WiFi megy a konyhába ...

    Amennyiben a mostani felvetésem lenne a helyes, akkor egyszerű a megoldás:

    HaP AC2 és a AC65P közül az egyik repül (eladás). A másik a lenti kis helyiségben routerkedik kikapcsolt rádióval - avagy, ha oda kellene, akkor csak az 5 GHz -et bekapcsolva.

    - AX igénye esetén: 2 db AX58U. Mindkettő AP módban - a egyik Aimesh router - a másik Aimesh Node (kábeles backhaul*)
    - AC igénye esetén: 2 db AC57U v3. Mindkettő AP módban - a egyik Aimesh router - a másik Aimesh Node (kábeles backhaul*)

    Az egyik - nappali közepe; a másik felső szint.

    * Namost ez alapján ( [link] ) a kábeles backhaul két AP módban levő Asus router -el csak akkor menne, ha egymással közvetlenül össze vannak kötve (vagy WiFi backhaul amit meg kerüljünk), de találtam olyan megerősítéseket (pl.: [link] ) miszerint mégis működik. Egyébként így is lenne logikus - úgy látszik itt (is) az Asus kicsit pongyola volt a dokumentáció terén ...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák