Hirdetés
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - Gaming notebook topik
 - Steam Deck
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Samsung LCD és LED TV-k
 - OLED TV topic
 - Milyen TV-t vegyek?

- 

PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

urban racer
senior tag
Sziasztok!
Routert keresek új infrastruktúrás házamhoz, jól jönne egy másik nézőpont, hátha valaki tud nekem okosat ajánlani...1000/200-as digi nethez keresek routert. Mikrotiket kizártam, mert sajnos nem az én árkategóriámban van az, ami jó lenne. Ezért lejjebb adom az igényeimet, és megpróbálok békét kötni műanyag dobozos routerrel is akár, hardveres natolással...
Fontos: a sebességet bírja Nagyon. Jelenleg is 500 torrent fut a synomon 4 db enterpsise wd hddről, raidben.
Nem fontos: Wifi nem kell, vagyis nem szempont. A router rackszekrényben lesz, lekapcsolt wifivel, a wifiről egy Unifi access pointtal gondoskodok.
Előny: Ha rackes kivitelű lenne. A Mikrotik verzió, amit kinéztem (1100Ah) 75 körül van bruttó. Ennél lényegesen olcsóbbat vennék inkább.
Előre is köszi a tippeket!

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
 - Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
 - HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
 - Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gubek-Einste
 Dr.NX