- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Venyera7
senior tag
válasz
Sk8erPeter #37177 üzenetére
Nagyon szuper, nem tudtam, hogy van ilyen már le is szedtem mindent
-
maestro87
őstag
válasz
Sk8erPeter #37044 üzenetére
Nem rossz, de kár hogy nem lehet vele úgy képernyőmentést csinálni mint a SnagIt-tel. Itt nekem kell kiválasztanom, hogy teljes képernyőt, aktív ablakot vagy tartományt stb. szeretnék menteni. SnagIt meg automatikusan felismeri az egér pozíciója alapján, hogy mit szeretnék csinálni. Meg előny nála a videókészítő funkció is. Úgyhogy nálam a SnagIt marad. Bár én is szívesen lecserélném mert már lassabb lett.
Viszont a PicPick fejlesztőitől a 1Clipboard-ot lehet megtartom. Végre egy clipboard ami közvetlenül felhőbe szinkronizál.
Csak annyi kivetnivalóm van benne, hogy dupla klikkre nem illeszti be a szöveget és nem nyitja meg a képet.
Esetleg erre van jobb alternatíva? (a Ditto-t váltanám le)
Olvastam a OneClip-ről (Microsoft fejlesztés), de tavaly óta nincs hír róla, letölteni sem lehet. -
dqdb
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #37056 üzenetére
Ha PNG-ben menti el a Snipping Toolban, nem lesz gyenge minőségű, ez hülyeség.
Természetesen PNG az alapértelmezett mentési formátuma.JPEG-ben kis betűméretű szöveget elmenteni, mint amilyennel egy átlagos képernyőkép tele van, a legnagyobb öngól, oda veszteségmentes vagy legalábbis nem Fourier-transzformáción alapuló formátum kell. A JPEG a makroblokkjaival még a legmagasabb minőségű beállítás esetén is el fogja valamennyire maszatolni az 1-2 pixel széles betűk szélét (igaz, a minőség emelésével egyre kevésbé feltűnően, de még 100%-nál is el fogja). A veszteséges részhez használt DCT az elvéből eredően már csak ilyen: míg a megcélzott felhasználási területére, azaz fotókhoz jó, ahol a hirtelen kontrasztváltások nem ilyen gyakoriak, élesek és erőteljesek, addig képernyőmentésekhez a sok fekete-fehér-fekete-fehér átmenettel pocsék.
-
válasz
Sk8erPeter #37048 üzenetére
a Snipping Tool (Képmetsző) - amivel egyébként szintén lehet veszteségmentesen menteni, ha a PNG-formátumot választod, ami ugye támogatja a veszteségmentességet
Ugyanakkor tylerddd szerint, A képmetsző eléggé gyenge minőségben menti el a kivágott részleteket.
Ez csak nekem ellentmondás?
Intercreptor
WEBoldalaknál egy böngésző plugin-t javasoltam volna, de nem tisztázott pontosan mire használná. -
válasz
Sk8erPeter #37044 üzenetére
Miért is?
Nem előtte, hanem utána jelölöd ki azt a részletet ami kell.
Ugyanúgy el kell indítani egy programot.
Eldöntheted, hogy milyen formátumba, akár tömörítetlen bmp-ként mented el. -
Levwi
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #36954 üzenetére
Ha ajánlást egy ertelmes kártevő irtót akkor kipróbálom, de eddig még nem igazán talaltam olyat a tünetek meg azok voltak hogy időnként magától elindult efy telepítő amit szerencsére be lehetett zárni de az elmúlt 1-2 napban mar nem jelentkezik, nagy kárt nem tudott okozni csak szimplán idegesítő volt, ja és win10-et használok ha lényeges
-
MaidenFan
tag
válasz
Sk8erPeter #36903 üzenetére
Köszönöm a lehetőségeket lehet hogy én nem értek hozzá de olyasmi kellene ami gadgetként tud funkcionálni és ott látom a hőmérsékletet terhelés stb.. Megtaláltam a gadget részt csak még nem tudom megoldani hogy mutasson is valamit
Megvan minden nagyon hálás vagyok! -
maestro87
őstag
válasz
Sk8erPeter #36881 üzenetére
Akkor lehet új széfet kellett volna létrehoznom, igazad van.
Hiába a magyar fejlesztés, mégsem tud magyarul. -
NewFreee
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #36868 üzenetére
Ez a ping info jó kis cucc, teszi a dolgát, köszi!
Céges gépre sajnos csak freeware jöhet, de majd a másik progira is ránézek.
-
NewFreee
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #36866 üzenetére
Köszi szépen, nézem!
-
TheProb
veterán
válasz
Sk8erPeter #36840 üzenetére
WS2008
-
válasz
Sk8erPeter #36802 üzenetére
Koszi a tippet!
Kozben rajottem, hogy van az irfanview-ben is paint opcio.
Ehhez kellett cigam megjegyzese, hogy a beepitett paint is teszi a dolgat. Na mondom ha ezt irta, annak valami oka kell hogy legyen es lam meg is talaltam.
-
dqdb
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #36652 üzenetére
ISO-fájlokhoz meg Windows 8-tól kezdve megoldott a beépített mountolás.
Korábbi Windowsokra pedig a Microsoft külön letölthető alkalmazásban kínálja ugyanezt. -
Jazz
veterán
válasz
Sk8erPeter #36645 üzenetére
Értem, ezzel tisztában vagyok.
A kérdés arra irányult, kicsit kifejtve:
Van egy gyanúm, hogy x játék alatt nem működik. De elég nehéz tetten érni "ránézéssel" a játék jellege miatt. (és mivel több minden is okozhatja "ezt az érzést"-laggot (ami a g-sync nélküli v-sync ismérve), jó lenne kizárni. Ezen kívül még van egy sor más dolog (amit most nem részletezek), ami miatt jó lenne ha egyértelműen meglehetne állapítani hogy működik e adott progi alatt a g-sync vagy sem.
De ha nincs ilyen alkalmazás akkor nincs.:S
Azért köszi. -
rokendrol
senior tag
válasz
Sk8erPeter #36645 üzenetére
ez meg mi?
-
tknof1871
őstag
válasz
Sk8erPeter #36529 üzenetére
Lehet, hogy bizonyos feladatokra léteznek összekattintós megoldások, de egy nyelvtanító szoftver túlzottan komplex ahhoz, hogy ilyesmi megoldható lenne, hacsak nem készít valaki egy ultrabrutálisan okos "keretet" ehhez, amit nehéz elképzelni, hogy sikerülne úgy elkészíteni, hogy univerzálisan alkalmazható legyen...
Sajnálom. Pont erre lenne szükség. Mondjuk minden tízedik(?) embernek így lenne könnyebb vagy egyáltalán lehetséges a nyelvtanulás (is). Vázlatosan olyan egyszerű milyen program kéne.
A Duolingo-t megírni hány munkaóra lehetett a programozónak/programozóknak? Csak a programot. Nem beleszámítva a tananyag, nyelvtani feladatok megfogalmazását/leírását, képek összeszedését, voice generatort csinálni.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #36529 üzenetére
Ezen már én is fennakadtam, hogy applikációk már a Windows 98-on stb. is voltak, de érdekes módon az csak program, míg a mobilos programok már kényszerűen, sőt kényszeredetten applikációk, és véletlenül sem alkalmazások.
-
tknof1871
őstag
válasz
Sk8erPeter #36391 üzenetére
Üdv! Tetszik a Duolingo felépítése, a módszer, de nem elég alapos. Nagyon rövid, a tartalma kevés. Van egy angol nyelvoktató könyvem. Tankönyv és munkafüzet. Alaposabban leírja a nyelvtant, szerteágazóbb, több feladat van benne. És ami fontos magyarról tanít angolra. Csak nekem a könyvből tanulás nem megy.
Programozói ismeretek nélkül tud csinálni a könyvből egy Duolingo-hoz hasonló programot vagy applikációt egy amatőr? Ha lehetséges akkor hanggenerátorral.
A "tudásfa" (így nevezi a Duolingo a tananyagot vagy tantervet) sokkal több egységből tevődne össze, mert a könyvben több részre oszlik szét az, ami a Duolingó-ban csak egy.
A feladatok hasonlóan néznének ki. Mondat lefordítása, vagy egy szó megfelelő alakját kell beírni egy hiányos mondatba.
Saját célra készülne, nem lenne terjesztve, mert az biztos illegális.
-
Essejó
veterán
válasz
Sk8erPeter #36419 üzenetére
Tudod ha rendszeresen kapnál este 7-9 közt 3-4-5 gépet, hogy ezeket reggelre újra kell telepíteni, akkor lehet feladnád azt az elvet, hogy VendorID-t használva keresgélj drivert a Google-val.
Akkor jöhet a frissítésekkel integrált napra kész telepítő készlet, és akár a driver kereső program is.
Bár a legszebb az amikor minden frankón lefut majd az újraindulást követően közli, hogy nincs hálózat. Természetesen a rendszer telepítése után. -
SP4C3
veterán
válasz
Sk8erPeter #36410 üzenetére
Azért mert 50 különböző konfig.
Helyesbítés: Én még ott sem használom.
Én nem gányolok.
Dluinet Szerintem nem is jó ötlet.
Régebben a kolléga nem driver pack-ozott, csak ráunt arra, hogy akár 4-5 óra hossza is elmegy egy gépre mire minden frankó. Így elkezdte használni ezt a nagyszerű megoldást.
-
válasz
Sk8erPeter #36410 üzenetére
A főnők szerint jó ötlet.
Ha már kifizette, akkor meg használják már a dolgozók. -
tknof1871
őstag
válasz
Sk8erPeter #36252 üzenetére
Zseniális!!! Nagyon tetszik ez a módszer. Van egy világos struktúra. Végig kell menni leckéről leckére. Jelzi mi a hiba. Van felejtés, gyakoroltatja a korábban befejezett leckéket. Ha jó akkor jutalmat ad. Ranking system.
Ezzel tanulni nem nyűg volt, hanem pozitív élmény és ez nekem új.
Van még ugyanilyen vagy hasonló oldal, ami magyarról tanít angolra?
Van még ugyanilyen vagy hasonló oldal, ami magyarról tanít németre?
-
Taktoj
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #36357 üzenetére
KÖszi, igen win, már mazsolázgatok
-
andatti
senior tag
válasz
Sk8erPeter #36267 üzenetére
Köszi szépen. Úgy tűnik beválik... Bár nem tudok angolul.
Ami viszont zavar, hogy szépen kijelöltem, hogy a duplikált fájlokból mit akarok törölni, de a delete gombot nem találtam meg a menüsorban és a legördülő menüben sem. /Hogy egy mozdulattal, az összes kijelöltet törölje.../Így jobb híján méret szerint sorba rendezve, a kipipáltakat kijelölöm egérrel és akkor a klaviatúra delete gombjával törlöm az adott fájlt. (csak azt az egyet). Kicsit macerás és hosszú, de jobb, mint a semmi.
/Rég nem voltam ilyen béna és tanultam is angolt, de nem igazodom ki ezen... / -
válasz
Sk8erPeter #36268 üzenetére
Hagytam is, jó az mp3 -ban is !
Mindenesetre köszönöm az ajánlást, stb.!L
-
Poiro7
senior tag
válasz
Sk8erPeter #36249 üzenetére
Köszi, én is ezt találtam végül
-
dqdb
nagyúr
válasz
A Word csak akkor fog működni, ha a PDF-ben szövegként szerepel a szöveg, és nem képként (szkennelés miatt) vagy vektoros ábraként (PostScriptből készülteknél előfordulhat).
Ha szkennelt dokumentumokról van szó, akkor érdemes megnézni a szkennerhez kapott szoftveres körítést, gyakori, hogy az ABBYY FineReader OEM változatát hozzácsapják a driverhez.
-
tpeter77
addikt
válasz
Sk8erPeter #36252 üzenetére
szia
Akkor nincs kérdés -
tpeter77
addikt
válasz
szia
Hasonló progi kéne nekem is. Van egy régi kinyomtatott kezelői lapom, ami nincs meg elektronikusan.
Abból kellene Word doksit készítenem, de nem szeretném bepötyögni az egészet, ráadásul a képet ami a papíron van, nem találom a neten, tehát emiatt úgyis be kell szkennelnem.
De ha már szkennelek, jó lenne ha nem csak a karaktereket ismerné fel, hanem egyből Word-öt generálna belőle. -
válasz
Sk8erPeter #36234 üzenetére
Az avidemux csak annyit tud, mint a copy paste. Kivághatsz részeket, egymás után fűzheted a videókat, és ennyi. Persze van pár "szűrő" amivel módosíthatod a képet, de
- nincs átmenet"keverés" a két snitt között, avidemux-al éles vágás van csak.
- nagyon ki kell találni a sorrendet, hiszen avidemuxban lineárisan, egymás után (egymásra építve)egyesével tudod összeilleszteni a videókat. Viszont a nonlineáris editoroknál, mint egy legó kockát húzkodhatod a videókat ide-oda, egy-egy snitt felcserélése(piros kocka helyett a kék kocka illik oda?), vágási pont (hol legyen vége, hol kezdődjön az adott részlet) módosítása pár pillanat műve. Rengeteg effektet tudnak a képkeverésre (különböző átmenetek, PIP,...)
- avidemux-bana feliratozás mint olyan nem létezik. Vagy készítesz egy .srt feliratot, vagy paint-ben megrajzolt képeket pakolsz egymás után frame-enként(!). Egy főcím, stáblista, vagy név kiírása lehetetlen. Viszont a shotcut-al csak pár kattintás.
- nincs sok lehetőség a hangsávok variálásával se. (a snittek hangerejének egymáshoz igazítása, vagy egy aláfestőzene utólagos hozzápasszítása, netán itt ott egy hangeffekt berakása.Persze a kevesebb több, és vigyázni kell, hogy ne az effektekről, a csilivili feliratokról szóljon a videó.
Szóval ha több kel egy sima vágásnál, komolyabb (nonlineáris) programok a nyerők.
-
tatala77
tag
válasz
Sk8erPeter #36203 üzenetére
Bocs, ez mikor változott?
Mondjuk engem nem érint, céges verziót használok, és oda tudtam, hogy fizetős, de otthonra...
Jah, megnéztem, 10k+áfa... -
DrojDtroll
veterán
válasz
Sk8erPeter #36188 üzenetére
Az összes megnyitott oldalra gondoltam csak. Köszönöm a válaszod
-
tatala77
tag
válasz
Sk8erPeter #36172 üzenetére
Köszi!
Ez a /b kapcsoló hogy kerülte el a figyelmem
-
Rimuru
veterán
válasz
Sk8erPeter #36130 üzenetére
Ugyanakkor/nagyobb lemez eseten a dd az tenyleg az, mivel mindent atvisz.
Amugy pont ezert nem hasznalnam ilyen esetre, en egyszeruen masolni fogom a rendszerem hdd-rol ssd-re, es megcsinalom a lenti maradek 2 lepest.
Masikba pedig az elso harom pont kell neki (move/fstab/bootloader), mert csak hdd-t cserel lapot azt nem. -
válasz
Sk8erPeter #36114 üzenetére
Az IT biztonságnak semmi köze a munkamorálhoz. Ezért is lehet pl. a FB-ot használni stb... A munkamorál a menedzsmentre és a HR-re tartozik. Ebben esetleg segíthet az IT, de nálunk sem foglalkozik ezzel az IT:
Youtube: Sávszél... ha csak 10-15 user lóg rajta is szépen kiharap. A mobileszközök ellenőrizetlen használata nemcsak adatszivárgás, hanem komoly vírusveszélyt is hordozhat magában. A rendszergazdai közreműködéssel lehet általában egy adott alkalommal egy adott célra használni a mobil eszközt (pl. pendrive).
97 óta dolgozom itt, de még nem volt vírusveszély. Közel sem tökéletesek a mi szabályaink sem, de csak szoft-ban bízni egy vicc. Adatszivárgás sajnos volt...
Az IT biztonság egy csomó feleslegesnek tűnő parán' és összeesküvés elméleteknek tűnő feltételezéseken alapul. Ezt a gondolatmenetet meg kell szokni és implementálni kell a gyakorlatban. Ide ez elég off, így ha még bármi lenne, akkor inkább privátban. -
brd
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #36072 üzenetére
Nem mondtam, hogy konklúzió, és lehet, hogy Emese csak arra jó, nálam az Avira vírust irt.
-
brd
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #36048 üzenetére
Hol láttál nálam kardot?
Érdekes egyébként, hogy azt állítod, hogy az Avira nem erőforrás-igényes, én ezt is pont azért dobtam ki a kukába egy idő után, [...] másrészt mert pont, hogy úgy éreztem, hogy ez lassítja a gépet.
Én pontosan ezért nem szeretek vírusirtót ajánlgatni senkinek, mert én ezt tapasztalom, más esetleg pedig mást. Minden általam használt, és hosszabb távon kizárólag rámbízott gépen ezt használom, és soha nem volt vele olyan gondom, hogy észrevehetően lassított volna. Ha majd ezt tapasztalom, lecsapom, és nézek mást.
Az kémkedéses sztorit félreértetted. Az új ingyenes AVG bevallottan csinál ilyet, és csak erről volt szó, MSE kapcsán ez meg sem lett említve.
Csak annyira elindult a megvetése azoknak az embereknek, akik ezt használják, hogy már magamra vettem én is, aztán gondoltam leírom a tapasztalataimat.
Ha itt rám (is?) gondolsz, akkor szerintem félreérted, nem azt vetem meg, aki MSE-t használ, hanem aki azt hiszi a többedszeri tájékoztatása után is, hogy az elegendő mindenfajta káros behatás elkerülésére. Egyik vírusirtó sem alkalmas egyébként, és a MSE csak annyiban rosszabb, hogy az még jobban nem.
(De tudom, az igazi férfi MSE-t használ.)
-
válasz
Sk8erPeter #36042 üzenetére
Én támogatom az MSE használatát! Régóta azt használom Win7 64bit-en és semmi gondom vele! Még anno s478-as konfiggal (mikor még 3-400k volt egy olyan konfig) a Kaspersky fizetett részét használtam (és az pl. ette a gépet, visszafogta) az MSE egy original win mellé tökéletesen megfelelő az aktív tűzfal társaságában
/amúgy alapjába véve tűzfal is elegendő és nem kap be az ember semmit...anno russian oldalakról kaptam be sok vírust.../
L
-
MrWhite
tag
válasz
Sk8erPeter #36032 üzenetére
Ez azt jelenti egyben, hogy elégséges és hatékony védelem a (Windows részét képező) tűzfal és Defender?
-
válasz
Sk8erPeter #36003 üzenetére
Akkor te előbbre jutottál, mert amikor ráböktem a másolás máshova gombra, akkor jobboldalt megjelent egy oszlop, benne a töltődik felirattal, ami csak töltött, töltött, töltött...
Amúgy a levelező web-es felülete sincs a helyzet magaslatán: Utolsó oldalra ugrok, törlöm az utolsó 1-2 levelet(Változó hány törlés után jön elő), a következő pillanatban már üres a levelek listája, mintha üres lenne az inbox. Hiába ugrok az elejére meg vissza végére, a vége oldal üres marad. Ilyenkor csak úgy tudom előhívni a legrégebbi leveleket, ha egyesével visszalapozok a végére.
-
válasz
Sk8erPeter #35998 üzenetére
-
Pityu89
senior tag
válasz
Sk8erPeter #35981 üzenetére
Köszi!
Sose használtam a google eme funkcióját, pont erre volt szükségem!
-
válasz
Sk8erPeter #35980 üzenetére
- Ha tudtam volna, hogy ilyent is tud, nem kérdeztem volna.
- Hol van ez, mert a magyar program felületén(se a WEB-en) nem találok ilyen menüpontot.
Természetesen rákerestem a "Add to my OneDrive"-ra, és láttam is fotókat hol kéne lennie a WEBoldalon, de nálam nincs ilyen(W10+Edge) -
válasz
Sk8erPeter #35968 üzenetére
Köszi szépen!
A beépített is megfelel, kiderült, hogy 37-55 között mozog GTX460 + i5-2500K-val, ami gondolom nem nagy eresztés, de hát mégis csak egy grafikus gépről beszélünk, nem hardkór gémer szettről...
:-)
-
dokee78
félisten
válasz
HD videóból csinálnám és ne vegye le kisebbre a felbontást.
-
fo_di
őstag
válasz
az nem tölti le a megosztott mappákat, csak ha hozzáadja a saját fiókjához őket, amit gondolom, nem szeretne, ha 4 giga feletti mennyiség
-
poirot
őstag
válasz
Sk8erPeter #35868 üzenetére
A Vivaldiban a beállításoknál csak importálást látok, exportálni a könyvjelzőket, beállításokat nem lehet?
-
atesz117
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #35866 üzenetére
Be lehet már állítani, hogy fülön nyissa meg a beállításokat, kiterjesztéseket, egyébként a Chrome bővítményeit használja
-
poirot
őstag
válasz
Sk8erPeter #35864 üzenetére
Azt hiszem átállok a Vivaldira. A könyvjelzőket, jelszavakat tökéletesen áthozta, itt még nem tiszta, hogy milyen módon lehet lementeni a könyvjelzőit, jelszavakat a saját formátumára. Valóban még vannak apróbb hiányosságok, nem tudom az összes ablakot ugyanarra a méretre beállítani, skineket még nem találok hozzá, vagyis még nem néztem annyira utána. Kitejesztéseket, nem tudom, miket használ, honnan lehet letölteni, De jóformán teljesen belaktam, a fentieket kivéve. 32 bites verzió, ahogy néztem, de szerintem annyira nem számít. Nem tudod, win 10 alatt megy?
Köszi a választ.
-
poirot
őstag
válasz
Sk8erPeter #35857 üzenetére
Figyelemre méltó ez a Vivaldi, köszönöm, sikeresen átrakta a könyvjelzőket, egy-két dolgot még nem találok, de kutakodom.
Köszi.
-
Essejó
veterán
válasz
Sk8erPeter #35838 üzenetére
Ha már bootolhato ISO, akkor a Rufus ami kell. Ingyenes, tud magyarul is.
-
válasz
Sk8erPeter #35815 üzenetére
Oks...
Valszeg jogos'. Bár magamat ismerve van még egy csomó bosszantó írásmódom. A túlzott pontozás és a kötőjelezés idegen" szavaknál.
-
pomorski
őstag
válasz
Sk8erPeter #35733 üzenetére
Akkor oda valamilyen képlopó program kellene inkább, ami a CTRL-P megnyomására egyből elkészíti a kívánt PDF-et.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Sk8erPeter #35682 üzenetére
Köszi!
A MiniTool Partition Wizard-ot megpróbálom akkor.
-
lancellott
tag
válasz
Sk8erPeter #35636 üzenetére
a probléma, hogy ezek csak konkrét megadott címeken dolgoznak. Nekem meg olyan program kellene, ami nek megadsz egy induló címet, és egy intervallumot vagy valami ilyesmi
-
Troy.
addikt
válasz
Sk8erPeter #35612 üzenetére
Hello!
Valóban, így is működik! Köszönöm.
-
Troy.
addikt
válasz
Sk8erPeter #35607 üzenetére
Hello!
Ezt már én is próbáltam, nem hozott megoldást!
(#35608) Kernel: Ez viszont igen. Köszönöm nektek!
-
Kernel
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #35607 üzenetére
Vagy lehet olyan is (mint az én esetemben), hogy ámbár használom az Irfant is, de társítás nélkül.
Ilyenkor az alatta lévő "Load custom" beállítás alkalmazható, egyéni igény szerint:
JPG|JPEG|GIF|BMP|TIF|TIFF|PNG|
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Sk8erPeter #35582 üzenetére
lementettem simre, a többi szinkronizálva van alapon.
Galaxy 9001, tárhelyre mentés nem ugrott fel opciónak, google accountba csak a névjegyek harmada ment bele, újraszinkronizálásra meg amit találtam az neccesnek tűnt.
sd kártya valszeg ment volna, de nem érdekes, családtag amúgy is kb telefonszámokat használja.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Sk8erPeter #35580 üzenetére
nem, de kozben megoldottam.
-
valyogvisko
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #35576 üzenetére
"sok ingyenes proginál jellemző, hogy külső cégeknek engedik a reklámozást és saját program felrakását a telepítőben (bundle), így kapnak támogatást, jó esetben ezeket ki lehet küszöbölni, rossz esetben utólag kell levakarni" - Unchecky ajánlott, sokszor segít megelőzni.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Sk8erPeter #35576 üzenetére
ez a telefon meg nem tudott SDre menteni sajnos.
-
TheProb
veterán
válasz
Sk8erPeter #35571 üzenetére
Köszi, erre nem is gondoltam, hogy GDB-et és társait futtatni kéne :S
-
Henrico
tag
válasz
Sk8erPeter #35541 üzenetére
Igen, köszönöm a meglátásod!
Nem akarok erkölcsi szinten belemenni, én is látom, hogy ez gáz.
A lényeg, hogy adott egy probléma és megoldást szeretnék rá találni.
A sima elrejtés nem jó, mert azért a hölgy nem buta.. csak naiv.Szóval kérlek Titeket, akinek van alternatívája a problémára, ne tartsa magában.
-
haxiboy
veterán
válasz
Sk8erPeter #35496 üzenetére
Én saját scripteket szoktam használni, konkrétat nem tudok linkelni mert elég speciális a felhasználási terület.
De az autohotkey fóruma televan példákkal
-
haxiboy
veterán
válasz
Sk8erPeter #35478 üzenetére
Lényegében bármit meg lehet csinálni, csupán én nem használom ezeket az eljárásokat. Viszont most teszteltem a képkeresős algoritmust és elég flexibilis, szóval nem kell hogy teljesen megeggyezzen a két kép. A változó méretű képekhez viszont nem találtam (vagy nem kerestem eléggé) semmit.
-
Coporno
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #35478 üzenetére
Sziasztok! A helyzet az, hogy Ryan Gosling szövegfelolvasóra lenne szükségem.
Videó elejére kéne bevágnom egy angol nyelvű szöveget, hasonlóan nyugis stílusban, mint amit a Drive-ban láttunk. Eddig online felolvasókkal próbálkoztam, de csak nem találom az igazit. Nincs esetleg valakinek valami tippje? Előre is köszi.
(Bocsánat, nem válasz akart lenni.) -
psg5
veterán
válasz
Sk8erPeter #35443 üzenetére
Köszi, megpróbálom majd ezeket is, de már feladtam lassan, mert mindegyik progi visszahozza a nagyon régi formattálás utáni képeket is, de ezt az egyet nem látta idáig egyik sem...
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #35381 üzenetére
Rájöttem, hogy itt kicsit a válasznál félrevittem a dolgot, mert az ABBYY Screenshot Reader OCR-célra tényleg nagyon fasza, de ettől még nem fordítja le a szöveget, az külön lépcsőfok, sorry, ezt a válasz írásakor már elfelejtettem, hogy ez is kell, és ez volt a lényeg.
Szóval akkor marad a Kernel által ajánlott MobiMouse. -
TheProb
veterán
válasz
Sk8erPeter #35372 üzenetére
ha nem is rábökés szinten, de pl a google translate kamerás, real time fordítós szerűség lehetne, nem adott kamera képet fordítana, hanem a screen-t, OCR szerűen. De ezek szerint ez csak ötlet, én is így gondoltam, csak fater nem képes megérteni, hogy nincs még ilyen.
-
válasz
Sk8erPeter #35211 üzenetére
Koszi! Imgburn raadasul fent is van, nem tudtam, hogy erre is alkalmas, csak irasra hasznalom. Egyebkent minosegben van koztuk kulonbseg? Ugy ertem, hogy milyen minosegu iso-filet hoz letre. Lehet persze buta kerdes, annyira nem ertek hozza.
V.Stryker Na latod milyen tanacsokat kaptal.
Belovod magadnak, meg leszel vele elegedve szerintem.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #35210 üzenetére
Köszönöm, így tettem.
-
válasz
Sk8erPeter #35195 üzenetére
hja, ezt benéztem...
-
cattus
addikt
válasz
Sk8erPeter #35195 üzenetére
Fogja a régit, átmásolja, és abból lesz az új.
-
kispx
addikt
válasz
Sk8erPeter #35099 üzenetére
Helyreállítási bejegyzés és RAR5. Biztos van még valami, de ezek személyesen is használom.
-
brd
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #34854 üzenetére
No' volt végre volt időm foglalkozni vele. Tehát, az a helyzet, hogy van az OS-ben egy funkció, a RegisterHotkey és az AHK ezt használja alapból, kivéve, ha külön megkérjük rá, hogy ne tegye (ill. bizonyos körülmények között is ez a helyzet), hanem a hook-oljon. A RegisterHotkey használatával az a baj, hogy ezt bizonyos játékok (ill. események) megkerülik/letiltják/működésképtelenné teszik és így nem jutnak érvényre az ezen keresztül beállított hotkey-ek, és a VGA vezérlőprogramja is ezt használja valószínűleg. A megoldás az, hogy azokat a hotkey-eket, amelyeknek ilyenkor is működnie kell, hook-oltatva állítjuk be, azaz $ prefixet adunk neki, vagy az egész scriptet ilyenné tesszük a #InstallKeybdHook használatával. Aztán az így detektált hotkey-jel küldünk a VGA programjának egy általa figyelt kombinációt, de ebben az irányban nem mentem tovább, mert időközben megtaláltam a VGA vezérlőprogramját parancssorból profilváltásra utasító parancsot is:
cli.exe Start Load profilename="Profile Name". Ám mint kiderült, probléma még, hogy a VGA, vagy a drivere egyáltalán nem reagál a hotkey-en, vagy parancsorban kiadott profilváltási utasításra akkor, amikor olyasmit csinál, mint pl. az asztal újrarajzolása mondjuk egy felbontásváltás után, a játékból kilépéskor. Ezt az állapotot egyelőre sajnos nem tudom, hogyan lehetne detektálni (de valószínűleg nem is lehet, ill. nem érné meg számomra a befektetett munkát), így annyit mindenképpen várni kell ilyenkor, ameddig ezt a műveletet befejezi, és csak utána lehet érdemben utasítani, ezért van egy 3 másodperces várakozás beiktatva. -
gergo5991
őstag
válasz
Sk8erPeter #34968 üzenetére
Az ilyen ügyességi játékokban értékes nyereményeket lehet nyerni, ha a toppon vagy. Azért kéne. Nyertem már párszor, de már elegem van. Kb 500 méter után a játék követhetetlen. Más meg 1600 at csinál? na haggyuk már..
-
gergo5991
őstag
válasz
Sk8erPeter #34965 üzenetére
Egy bot kell nekem. megy a biciklis, a bot meg elemzi a pályát, ha az adott úthibát vél felfedezni, akkor le vagy fel fogja nyomni a gombot, mindezt online játékban. Szóval létezik valami program amiben ezt meg lehet csinálni, vagy esetleg online letölteni? Hát nem hiszem hogy ennyire nehéz lenne ez a kérdés. És még mindig nem játékot akarok csinálni. OMG
-
gergo5991
őstag
válasz
Sk8erPeter #34963 üzenetére
nekem egy program kell, ami a játékban lévő akadályokat kikerüli. le fel-t kell egy nyomoglálni a játékban, nem pedig játékot szeretnék fejleszteni.
Bírom, hogy rögtön mindenki eldönti hogy mit nem tudok csinálni, ahelyett hogy megmondaná hogy melyik nyomok kéne elindulnom. -
King Unique
titán
válasz
Sk8erPeter #34935 üzenetére
HotSwapra gondoltam, mint írtam is, hogy több USB-s pendrive-val/ 2,5" külső vinyóval kipróbálva 7 alatt leszedte az illesztőprogit, de attól felfele már nem. És a pörgés leállítása se működött, de pendrve-oknál a LED se aludt ki. Míg a Win sajátjánál, illetve a másik 2 programnál igen.
Ezért mondtam, hogy USB-s cuccokhoz szerintem baromira nem sok értelme van ezt használni.
És igen, +1 az USB Safely Remove-nak, az a legjobb Windowsra.
Bár ott a Zentimo is, ami kicsivel többet tud [link], de azért egyik sem akkora létszükséglet talán, hogy az USR ne lenne elég. Illetve 1 cég gyártja mind a kettőt. -
brd
nagyúr
válasz
Sokat nem. Próbálkozok, hogy milyen task ablakának kellene küldeni a billkombót, hogy működjön, ill. azt is vizsgálgatom, hogy egy játék hogyan tud úgy beülni a bill.kezelésbe, hogy az AutoHotkey nem képes elkapni a leütéseket, az ffdshow viszont igen. Amelyikhez éppen kedvem van, azt próbálgatom. Mindenképpen írni fogok, ha rájöttem.
-
Tomasz1
csendes tag
válasz
Igen, megosztom szívesen!
Az exe és az ink letölt, kicsomagol, egyesít, majd reboot és jó is lett minden.
(1 ember segített itt, egy másik bunkózott, a kioktatás nem segítség.)
-
andatti
senior tag
válasz
Sk8erPeter #34824 üzenetére
Ismét köszönöm a válaszokat, amúgy meg "leszakadtam" a témáról... Nem írok többet erről...
A fizetős verzió egyenlőre szintén nem opicó, bár 600 Ft nem sok havonta...
Nekem továbbra is vicces, hogy mindenütt az adatmentés fontosságáról "papolnak", hogy csináljunk másolato(ka)t, mentsünk... De visszarakni már szinte lehetetlen, akkor meg minek a mentés? Ha utána az adatkinyerést szinte ellehetetlenítik az eredeti formátum szerint... /Gmail is írta, hogy az övékét jelenleg egyetlen levelező rendszer sem támogatja, de mi attól még úgy mentünk, ahogy van... csak épp olvasni sincs mivel... - ez nem az, amit itt ajánlott valamelyikőtök.../ -
dqdb
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #34824 üzenetére
Vagy vegyen havi 2 dollárért 100 GB tárhelyet, és akkor migrálni sem kell. Van, amikor a beleölt időt számolva olcsóbban jön ki a fizetős megoldás.
Én az IMAP alapú megoldást rendszeresen használom Gmail és Outlook fiókok közötti levelek mozgatására.
-
andatti
senior tag
válasz
Sk8erPeter #34819 üzenetére
Még 1.
Most éjszaka lejött kb. 600-800 levél az általad javasolt módszerrel, ezek szerint, mire a 60000 levél átjön eltelik 1-2 hónap... Addig megőszülök, bár kétségtelenül működő lehetőség...
Neked mennyi leveledet húzta át mennyi idő alatt a gmail?
Ne érts félre nem kötekedésből kérdezem, de akkor (talán) nem lennék annyira türelmetlen, mert már legalább 1 hete ezzel foglalkozom és még mindig nincs megoldva. Nekem egyszerűbb lett volna a 4 mentett file-t feltölteni egy "szűz" fiókba... csak épp ennek sehol nincs nyoma, hogy hogyan lehet... -
andatti
senior tag
válasz
Sk8erPeter #34819 üzenetére
Jah, azt megcsináltam...
Csak ez nem ugyan az... a lementett 4 db zip file-hoz képest, itt a címkék se maradtak meg, és az is fura, hogy a thunderbird 2005 10. hótól kezdte a letöltést, ez pedig fordítva, most 8-ától halad visszafelé, de eleve nem is írta ki a 60 ezer levelemet... (ami mbox-ba lementve lett több, mint 11 Gb...) Tehát ez a módszer a többire nem jelent megoldást, mivel nekem is még készült 3,X Gb-nyi 2 zip az egyéb cuccokról.Amit írtál:
"Egyébként még annyi, hogy a pop.gmail.com nem tette lehetővé egy példány meghagyását a szerveren (erre hivatkozott egy hibaüzenetben)."
Ez kivédhető, mert lenyitva a kis nyilat volt vagy 4-5 féle pop.gmail.com lehetőség és nekem is csak a 3. vagy 4. jött be, akkor engedett tovább... De a megőrzésen nem változtattam és meg is vannak ott is... (még).Szóval most van 14,45 Gb nyi mentett levelezésem, stb. amit nem tudok importálni egy másik gmailba. Ennek a nonszensz-sége dühít egy kissé...
-
dqdb
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #34807 üzenetére
Még megoldás lehet egy IMAP-ot támogató levelezőkliens ideiglenes telepítése (Thunderbird, Windows Live Mail), a két Gmail fiók felvétele, az elsődleges fiókban összes üzenet kijelölése, majd egy elegáns drag and drop segítségével azok átdobása a backup fiókba. Egy ideig el fog szüttyögni vele a program, de a kívánt eredmény garantált.
CCC: ne offoljunk többet, inkább privát.
-
Ittnemaz
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #34784 üzenetére
köszönöm erre gondoltam pontosan,csak leirni...
(elcseszett prog vizsga után eléggé szükszavú voltam)
nagyon félreértesz:
" Azt továbbra is nagyon sajnálom, hogy gmailről gmailra nem engedi meg..."nem tudom mit enged és mit nem, pár napja csináltam ilyet...
most vagy én értelek félrerettentöen mit szeretnél vagy te nem érted amit mi javaslunk -
andatti
senior tag
válasz
Háát, több észrevételem is van... (újra) /más néven felrobbanok.../
Ez már kabaré kategória nálam...
A javasolt dolog nem jött össze, mert szépen kiírta, hogy gmailból nem lehet... punktum.
A leírt dolgokat megcsináltam, de mivel nem találtam letöltési gombot rájöttem, hogy ehhez nekem kell telepítenem egy másik progit. Így leszedtem a thunderbird-öt, vagy mi a szöszt, ott rányomtam az üzenetek letöltésére, és már közel 1000 levél lejött a /jelzett 2005.10.-hótól/ közel 60 ezer levélből...
de
Így nincs webes elérés
nem mertem egyből törlésre állítani a gmailt, mert ha gixer van akkor elvesznének
sok levél krix-kraxos, azaz olvashatatlan
mindig felbukkan a jobb alsó sarokban, hogy épp hol tart, a gépet meg nem csak én használom, így több, mint ciki...Ráadásul így a c meghajtón vannak a levelek én meg épp mostanában akartam újratelepíteni a gépet, amit így nem tudok...
Talán egyszerűbb lett volna tényleg egy másik webes levelezőn ezt megoldani... De a yahoo angol és ott nem is találtam ilyet. A hotmailt meg írtam, hogy nem akarom.
Nekem az is kérdés, hogy most, hogy elkezdett letöltődni a gépemre, ha az egyik "nagy" levelezőn is beállítanám a pop3-at, akkor oda is le tudna-e töltődni az összes? /közel 15 Gb nyi anyag... / vagy csak egyszer engedi a gmail. Azt továbbra is nagyon sajnálom, hogy gmailről gmailra nem engedi meg...Szóval valóban tök feleslegesen lett egy ment fiókom. Bár, ha a másik gmail-omat sikerült volna használnom, akkor azzal meg az baj, hogy akkor az telik be...
(mint látható 10 év kellett hozzá, hogy beteljen...)Csináltam egy yandex fiókot, ami /3. helyezett egy top 10-es angol listán.../ 10 Gb-os és sanszos, hogy a drive nélkül talán beleférnék... DE Ez meg nem látja, hogy engedélyeztem az imap-ot a gmail-ben... Így nem csinál semmit.
A yahoo-t átállítottam végre magyarra, meg is találtam ami nekem kéne, de az meg nem csinál semmit, nem szinkronizál, nem tölt... és nem tudom, hogy mit rontottam el...
Jah, a jelszó itt azért érintetlen, mert korábban már mentettem (jelszó beírás után), így nem láttam értelmét újra beírni és menteni, mert korábban sem csinált semmit... -
andatti
senior tag
válasz
Köszi a részletes választ. Az email címes dolgot én is írtam (már később), hogy megtaláltam. Szóval KÖSZÖNÖM!
Holnap neki esek, vagy legalább majd próbálkozom, (36h munka után most nem menne...)
-
dqdb
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #34781 üzenetére
Na de akkor bármely külső alkalmazás főablakának aktív állapotánál leütöd a hotkey-t, nem fog működni?
Úgy értettem, hogy a saját alkalmazásuk ablakait kizárták, és abban nem működik a hotkey. Sokan így oldják meg, mert egyszerűbb tiltani mindenhol, ahol veszélyes lehet, mint megkeresni a biztonságosan engedélyezhető helyeket. -
brd
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #34777 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy egyáltalán nem fogja fel a parancsot? Vagy néha megteszi, néha nem?
Néha igen, néha nem. Azért nem írtam, mert eddig nem volt egyértelmű.
Ez milyen videókártya-driverhez tartozó progi, ami ezeket a hotkey-ket lekezeli?
Az ATI kártyák driveréhez (pontosabban a CCC-hez) tartozó "AMD External Events Utility" (korábban ATI hotkey poller vagy valami hasonló volt) nevű service.
Nincs esetleg lehetőség a profil átállítására parancssorból?
Passz, még nem tudtam megnézni.
De miből gondolod, hogy az a magyarázata, hogy a konzolablak el van rejtve?
Mert ha nincsen elrejtve, egyelőre 100%-osnak tűnik a működés.
Ez nem egy globálisan érvényes billentyűkombináció, aminek hatására a VGA-profil átállítódik?
Elvileg de, gyakorlatilag pedig pl. bizonyos játékok esetén is, ha előtérben vannak, a kézzel lenyomott kombóra sem reagál a CCC, ill. az AMD External Events Utility.
-
brd
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #34773 üzenetére
Igen, egyelőre ott tartok, hogy a VGA programja nem veszi az adást, valószínűleg azért, mert a konzolablak el van rejtve. Tehát az AutoHotkey valószínűleg jól működik, felugrik az óra mellett az ikonja egy pillanatra, amikor kellene. Valahogyan másik ablaknak/programnak kellene gondolom küldeni a jelet, mert a VGA programja csak azt figyeli, csak most nem tudok próbálkozni, mert a gép darabokban van jelenleg.
-
törölt tag
válasz
Sk8erPeter #34772 üzenetére
-
[w]
őstag
válasz
Sk8erPeter #34731 üzenetére
a script működik, de egyik gombnyomásra sem reagál
gondolom a joy hozzáféréssel is lehet valami teendő
egyelőre jegelem a témát, mert már így is körülményesebb, mint amire számítottam/szükségem lett volna
nagyon köszönöm az eddigi segítséget!
-
brd
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #34733 üzenetére
Sorban:
- igen, az az;
- úgy, hogy a játékot elindítom egy batch-el, amiben lenyomást szimulálok a CPU/VGA órajelének állításához (utóbbit csak így tudom megoldani, ha nem akarom mindig kézzel, előbbire már találtam más megoldást);
- nem az AutoHotkey-scriptet indítom a hstarttal, hanem a batch-et, ami a játékot indítja, ebben van meghívva exe-ként az AutoHotkey, és azért így, mert így szép, nem ugrik fel egy cmd ablak, ill. nincs ott a tálcán a játék futása közben.A script maga végtelenül egyszerű, pl.:
Send, {CTRLDOWN}{ALTDOWN}{F6}{CTRLUP}{ALTUP}
Erre pl. a VGA vezérlőprogramja reagál, átállítja az Overdrive profilt.
Aztán ez van lefordítva exe-nek CTRLALTF6.exe néven, és pl. így néz ki egy játékot indító batch:
call getprocesspid pid
IOPriority.exe >nul %pid% 2
taskkill 2>nul >nul /f /im dxwnd.exe
%windir%\CTRLALTF2.exe
%windir%\CTRLALTF6.exe
cd >%temp%\settlerspath
cd /d "c:\Program Files (x86)\DXWnd"
start /b /normal dxwnd.exe /t
set /p settlerspath=<%temp%\settlerspath
cd /d "%settlerspath%"
del %temp%\settlerspath
s4.exe
hstart64 /noconsole /idle fute.batA fute.bat tartalma:
:futemeg
timeout 10 >nul
tasklist | find "S4_Main.exe" 2>nul >nul
if errorlevel 1 goto :exit
goto :futemeg
:exit
taskkill 2>nul >nul /im dxwnd.exe
%windir%\CTRLALTF1.exe
%windir%\CTRLALTF5.exeA vastagított rész az érdekes. A sok rizsa egyéb dolgok miatt kell, pl. mert adminként fut csak jól a program, ezért ütemezett feladatot indítok (a játék ikonja valójában egy %systemroot%\hstart64.exe /noconsole "%systemroot%\System32\schtasks.exe /run /tn "Settlers IV with dxwnd"" parancsot futtat, ez indítja adminként a fenti batch-et), hogy ne kelljen UAC-ra nyomni, de az meg ugye low I/O prioritással fut, ezt át kell állítsam, a dxwnd.exe pedig képes ablakban futtatni a Dx-es 3D-t, azért kell stb.
-
repvez
addikt
válasz
NA megnéztem ezt a joy test scriptet és lenne pár kérdésem, ugy látom egy kicsit jobban képben vagy vele mint én.
A problémám az, hogy van egy USB panelem ami 8 analog tengelyt és 64 digitális nyomogombot támogat
Na mármost nekem az a gondom, hogy a win csak 32-t kezel belőle és szikerült ugy átvezetékelnem egy joystikot, hogy a 32 fölötti gombok is használatba lettek véve igy azokat nem érzékeli.
Hogy tudnám 2 eszközként felismertetni ugy hogy csak 1 USB portot használ, és játék alatt azért minden gom választható legyen.Ez a script sem jelezte, hogyha azokat a gombokat nyomtam ami 32 feletti számozása volt. vagy esetleg, hogy lehetne megváltoztatni a számozást, hogy a vin c 32nek lássa? mert 28 gomb van használatba csak nem sorrendbe lettek bekötve.
-
brd
nagyúr
válasz
Hello!
Kérdeznék tőled, te programozó alkat vagy.
Az mitől lehet, hogy ha elrejtett console (pl. a hstart.exe-vel) ablakkal futtatok egy ahk scriptet (exe-re fordítva), akkor sokszor nem csinálja meg? Játékok előtt szoktam ilyeneket futtatni (batch-el indul a játék), a CPU (energiaprofil váltás) és VGA órajel állítására (a kártya vezérlőprogramja képes billkombra profilt állítani). -
MineFox54
őstag
válasz
Sk8erPeter #34724 üzenetére
Bocs, elmentem vacsorázni
Tehát nekem nem csak szimplán egy bedrótozott fix pont-pont kell, hanem nekem ott az oldalon még módosítanom kell/lehet az útvonalon.
De az majdnem tökéletes, amit tony mutatott, csak nekem egyrészt kell a végpont állítása is, és a végeredményt még egy másik külön lapon is meg kell jelenítenem. (Pl. eltárolom az url-t egy adatbázisba)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Synology NAS
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged