- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
A fenébe, akkor úgy tűnik, hogy velem is meg kell szakítanod mindenfajta kommunikációt.
Bevallom, évek óta a Microsoft Security Essentials-t használom. Korábban a NOD32 fizetéséről azért álltam le, mert tarthatatlan volt az erőforrás-igénye (manapság nem tudom, mi a helyzet). Aztán jött ilyen-olyan vírusirtó próbálgatása, az ingyenesek pattogtak a nyomorék önreklámaikkal (AVG, Avast, Avira, tökömtudja), a fizetősöknél szintén felmerült már a próbaidőszak alatt is a túlzott erőforrás-éhség, aztán volt, ami nem volt rossz, de mégsem voltam elégedett úgy igazán, eközben szimpla lustaságból felpakoltam az MSE-t, és azóta egyrészt nem volt kedvem utánanézni, mi az aktuális tényleg legjobb, meg pénzt dobálni rá, ha nem jön be, másrészt időm sem nagyon volt próbálgatni, aztán így maradt. Nem nyaltam be azóta sem semmit, úgyhogy tetszik-nem tetszik, nem változtattam ezen a megbotránkozást és felháborodást keltő "szokásomon", ami ráadásul azt is eredményezi, hogy besorolsz a tiltólistán szereplő emberkék közé, akik nem az értelmes tömeget képviselik.Na bumm. Hát evvan, biztos nem a legjobb védelem, de így is lehet élni tudatos felhasználóként. Az az érved amúgy, hogy emiatt "átjáróház" a gép, picikét görbe is, meg meredek is, na de ez nem is az a topic.
(#36033) MrWhite:
Ilyet szerintem csak valami marketingbullshitet magából pofátlanul kipottyantó álszakember mondana BÁRMELYIK vírusirtóra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- YouTube
- Autós topik
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest