Hirdetés
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- Végül kiderült, hogy Pat Gelsingernek volt igaza
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
valyogvisko
üzenetére
Pont nem az olyan esetekre gondoltam, amikor egy pipa kiszedésével megoldható a probléma.
Ha valaki nem gondolkodás és körültekintés nélkül, simán next-next-finish módon telepít, akkor ezt a lehetőséget észreveszi. Én nem raknék fel egy ilyen pipa-kiszedős progit, míg fogalmam sincs róla, ez mit figyel, mibe avatkozik bele a pipálgatáson kívül, nem küld-e bármilyen adatot külső szolgáltató felé, inkább paranoiásan közelítem meg a dolgot. Meg ez max. abban az esetben érdekes, ha valaki borzasztó türelmetlen, vagy nem tud angolul. Sajnos van olyan eset is, hogy még beleegyezni sem tudsz abba, hogy felrakjon valami kéretlen fost, hanem a telepítés után azonnal elindul (pl. a háttérben kotlik), vagy csak majd valamikor észreveszed, hogy jé, te sosem tetted fel az adott alkalmazást, mégis fent van.(#35578) proci985:
És a belső tárhelyre sem tudott menteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha valaki nem gondolkodás és körültekintés nélkül, simán next-next-finish módon telepít, akkor ezt a lehetőséget észreveszi. Én nem raknék fel egy ilyen pipa-kiszedős progit, míg fogalmam sincs róla, ez mit figyel, mibe avatkozik bele a pipálgatáson kívül, nem küld-e bármilyen adatot külső szolgáltató felé, inkább paranoiásan közelítem meg a dolgot. Meg ez max. abban az esetben érdekes, ha valaki borzasztó türelmetlen, vagy nem tud angolul. Sajnos van olyan eset is, hogy még beleegyezni sem tudsz abba, hogy felrakjon valami kéretlen fost, hanem a telepítés után azonnal elindul (pl. a háttérben kotlik), vagy csak majd valamikor észreveszed, hogy jé, te sosem tetted fel az adott alkalmazást, mégis fent van.