Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
andatti
üzenetére
Úgy tűnik, ez tényleg nem túl jó módszer az esetedben, mert rengeteg levél van, és ezek szerint tényleg lassan húzza le, úgyhogy azt a módszert javaslom inkább, amit dqdb itt említett: telepíts egy jófajta levelezőklienst, ami támogatja az IMAP-ot, állítsd be mindkét fiókot (az eredetit és a backupnak szántat), és húzd át az eredetiből a backup-fiókba a leveleket. Persze legyen mindenről backupod először (arról is, amiről backupot akarsz készíteni, hiszen azt át akarod mozgatni
)! (Bár ha jól vettem le, már letöltötted azt az mbox-fájlt, amiről szó volt.) Ez is tényleg el fog szüttyögni jódarabig, de gyorsabb lehet így is - indítsd el az áthúzást, aztán hagyd ott a gépet, hadd dolgozzon (vagy csinálj mást közben a gépen).Egyébként ja, a POP3 protokoll ilyen szempontból "buta", a címkéket (vagy épp mappákat, ha olyan a levelező, itt épp címkékről van szó) nem is tudja megtartani. Ha az IMAP-klienst konfigurálod, akkor a Gmail-címkék mappaszerűen fognak megjelenni, tehát az elvártak szerint, szeparálva látod majd a leveleket, úgy is tudod átemelni. A címkék egyesével történő létrehozását nem tudom, megúszod-e, attól is függ, a használt levelezőkliens támogatja-e azok létrehozását, ha áthúzod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)! (Bár ha jól vettem le, már letöltötted azt az mbox-fájlt, amiről szó volt.) Ez is tényleg el fog szüttyögni jódarabig, de gyorsabb lehet így is - indítsd el az áthúzást, aztán hagyd ott a gépet, hadd dolgozzon (vagy csinálj mást közben a gépen).