Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
tylerddd
üzenetére
Én a PicPick-et ajánlom (a fizetős SnagItről álltam át rá), szerintem elég fasza. Portable változat is van belőle (hurcolhatod akárhova pendrive-on), kevesebb, mint 30 MB a program, elég könnyűsúlyú, és teljesen jól teszi a dolgát, szerkesztgetni is tudod persze a készített képet, kissé okosabban, mint a képmetszőben, meg a Paintben. Tud magyarul is a progi.
Egyébként ahhoz, hogy ne gyenge minőségben legyen elmentve a kép, a PNG-formátumot állítsd be alapértelmezettként (ha minden igaz, a PicPick-nél eleve ez az alapértelmezett, ha nem, állítsd át: Fájl > Programbeállítások > Fájlnév).Be tudod állítani azt is, hogy legyen automatikus screenshot-mentés egy adott könyvtárba (Fájl > Programbeállítások > Aut.mentés > "Képek automatikus mentése" mellé pipa be), és megadhatsz egy mintát a fájlnévnek (Fájl > Programbeállítások > Fájlnév) (én azt állítottam be, hogy Screenshot_%y_%m_%d__%h_%n_%s, így benne van a screenshot-készítés pontos dátuma és másodpercre pontos időpontja is).
(#37043) cigam:
""Print screen" +paint nem jó?"
Ez viccnek is rossz.

Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest