- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
valyogvisko #35579 üzenetére
Pont nem az olyan esetekre gondoltam, amikor egy pipa kiszedésével megoldható a probléma.
Ha valaki nem gondolkodás és körültekintés nélkül, simán next-next-finish módon telepít, akkor ezt a lehetőséget észreveszi. Én nem raknék fel egy ilyen pipa-kiszedős progit, míg fogalmam sincs róla, ez mit figyel, mibe avatkozik bele a pipálgatáson kívül, nem küld-e bármilyen adatot külső szolgáltató felé, inkább paranoiásan közelítem meg a dolgot. Meg ez max. abban az esetben érdekes, ha valaki borzasztó türelmetlen, vagy nem tud angolul. Sajnos van olyan eset is, hogy még beleegyezni sem tudsz abba, hogy felrakjon valami kéretlen fost, hanem a telepítés után azonnal elindul (pl. a háttérben kotlik), vagy csak majd valamikor észreveszed, hogy jé, te sosem tetted fel az adott alkalmazást, mégis fent van.
(#35578) proci985:
És a belső tárhelyre sem tudott menteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Linux kezdőknek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy ruhás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest