-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
TheProb #35378 üzenetére
Erre én az ABBYY Screenshot Readert használom. Nem ingyenes (mondjuk én egy promóció keretében kaptam legális liszenszt ingyé' szerencsére; de amúgy nem is túl drága, sőt, persze előbb próbáld ki), de nagyon fasza. Kacifántosabb szövegnél persze hibázhat.
Az ABBYY FineReader OCR-képességei miatt csaptam le rá, elég jó. Hogy ehhez képest a MobiMouse ilyen téren hogy teljesít, arról nincs tapasztalatom.
-
Kernel
nagyúr
válasz
TheProb #35378 üzenetére
Nem nagyon értem a gondot, a MobiMouse már kb. 15 éve tudta ezt. A programok menüpontjait is, böngészőn belül is. PDF-hez külön volt valami plugin, Wordhöz is, ha jól emlékszem.
6-7 ezer forintért vettem akkoriban, segített a nyelvtanulásban is, mert nem kellett szótárazgatni, csak rámutatni szavakra. (Nem mondatfordító.) Akkor még Google-fordító sem volt sehol.
Későbbi verziókban a fontsimítást kikapcsolta a futás alatt, hogy ne zavarja a felismerést.
Ha alapértelmezésben nem ismer fel valamit, akkor a beállításai között a megfelelő fontot kell hozzáadni, ezt azért emelem ki, mert volt már, aki fórumon fikázta, hogy nem működik, de annyi esze nem volt, hogy fontot állítson be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest