- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gaming notebook topik
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
PlayMax #52995 üzenetére
Vannak olyan videó upscaling programok, amik ezt egész jól megoldják. Az újabbak már AI segítségével brutális javulást tudnak hozni. (Cserébe nem ingyenes vagy korlátozott a felhasználása, ők. csak pár percet enged).
Vannak online oldalak is. Gugli: videó upscaling with AI.
Offline lrogramból a Topaz-ról hallottam, ami erre való (és működik), meg a Wondershare-nek is tuti van ilyenje.
De neten millió TOP X Best upscaling videó van már, lehet válogatni. -
SpaceJam
aktív tag
válasz
PlayMax #49275 üzenetére
Ha teljes törlés kell, akkor érdemes inkább a parancssoros DiskPart-ot használni, mert ezzel teljesen lepucolható a merevlemez. Futtatás >
diskpart
1.
list disk
- ezzel listáztatod az elérhető lemezeket
2.select disk x
- kiválasztja a törölni kívánt lemezt (x
= lemez sorszáma)
3.detail disk
- kilistázza az adott lemez különféle információit, így ellenőrizheted, hogy biztosan jót választottál-e ki (csillag jelzi a GPT partíciós táblát)
4.clean
- a kiválasztott lemez minden tartalmát törli a partíciós táblákkal (és partíciókkal) együtt, legyen az akár Linux-os vagy Mac-esÁltalános, hogy MBR partíciós tábla van rajtuk a modernebb GPT helyett. Ezt amúgy jelzi a DiskPart egy csillaggal az adott drive sorában. Ha letoltad a HDD-t, a lemezkezelő egyből rá is fog kérdezni, hogy GPT-t vagy MBR-t szeretnél-e rá alapként. Leokézod, és utána már húzhatod is rá a partíciókat.
-
-
King Unique
titán
válasz
PlayMax #48247 üzenetére
Akkor szépen rá kell ereszteni egy adatmentő programot (példák) és lementeni a fájlokat másik fizikai lemezre, mint már említették. Ahol a legtöbb program általában fizetős, a ingyes/trial verzióik max. 1-2 GB-ot engednek menteni, de pl. a már említett Recuva Free + a TestDisk eleve ingyenesek és nincsen bennük korlátozva a mentendő adatmennyiség. Viszont azért nem egy GetDataBack Pro, vagy EaseUS Data Revocery egyik sem, az utóbbiak nem véletlenül fizetősek.
Másik lehetőség a formázott/törölt partíció közvetlen visszaállítása, de az kockázatosabb az adatokra nézve, ezért elsődlegesen az előbbi, a standard adatmentés javasolt, lásd a téma topikjában leírtakat."mindenképp kell egy ugyan ekkora tárhely ahova mentem a cuccokat legalább"
Ha a 2 TB-os lemez tartalmát 1:1-ben akarod menteni, akkor értelemszerűen igen, nincsen ebben semmi meglepő. Meg ha 1:1-ben lemezképet / fizikai másolatot készítesz a mentendő lemezről (adatmentő szakiknál ez az 1. lépes) és azzal dolgozol, abból mentesz. De egyébként az adatmentő programokban eleve kiválasztható, bejelölhető (Recuva esetében is), hogy mely fájlok, mappák legyenek mentve, nem feltétlen muszáj 1:1-ben a teljes lemezt.
-
-
válasz
PlayMax #48247 üzenetére
Ingyenesben elsőre ezzel tegyél próbát: Recuva Free
Arra ügyelj, hogy a visszaállításkor egy másik meghajtót kell kijelölnöd, hogy oda állítsa vissza a fájlokat. -
Kempetlen
tag
válasz
PlayMax #47364 üzenetére
A Youtube-DLG és a 4K Video Downloader általában jól működnek, az előbbinél volt csak olyan, hogy valakiknél nem működött. A DLG a fapadosabb kinézetű, ám listákat és mindenfélét le tud kapni, a 4K az egyszerűbb 1-1 letöltés kezelésére. Nem szokták letiltogatni ezeket. Amiket kilőnek, azok az android appok.
csicso82: Megnézem majd ezt is.
nxferenc: Nézd meg ezeket! A 3-ból kettőt már ajánlottak is, de a Resonic Player is érdekes lehet. Az kifejezetten mappaböngészős, egyszerű lejátszó. Zenészek használják sample-ök válogatására.
-
Cs1csó
titán
-
-
King Unique
titán
válasz
PlayMax #45257 üzenetére
Ha nincsen rajta semmilyen fontos adat és nem gond a destruktív módszer, akkor a legegyszerűbb újraparticionálni. Vagyis a lemezkezelőben törölni a külső HDD-n a meglévő partíciókat, majd az új egyszerű kötet létrehozása opcióval létrehozni 1-et pl. NTFS fájlrendszerrel. Vagy csak a 2. partíciót törölni és a létrejött nem lefoglalt területet hozzáadni az 1. partícióhoz a kötet kiterjesztése opció használatával. Ehhez nem kell külső program.
Ha fontos adatok vannak rajta és a 2 partíció adatvesztés nélküli összevonása a cél, akkor kell külső particionáló program a művelethez. Erről pont nem olyan régen volt szó itt a topikban.
(#45262) TechN7ne :
"Lemezkezelésben nem sikerül partíciót törölni ,csak az adatokat."Azért nem, mert ha korábban rendszermeghajtóként volt használva a HDD és Windows lett rá telepítve, akkor a rendszer által létrehozott kicsi, védett partíciókat a lemezkezelő eleve nem engedi törölni biztonsági okokból. Viszont parancssorban (DiskPart), valamint külső programmal már megoldható (bővebben).
-
energomatt
őstag
válasz
PlayMax #45173 üzenetére
Az tény, hogy nem eredeti minőség, mert eredeti minőség nem is létezik. Még élő zene esetében sem (kizárólag akusztikus zene -lényegében klasszikus zene- esetén beszélhetünk egyáltalán erről), hiszen ott is az akusztikai tényezők jelentősen befolyásolnak sok mindent. Az hogy egy Flac mennyiben tér el adott esetben egy CD hangtól, az a kétféle lejátszó rendszer függvénye. A lehetőség mindkettőben közel azonos. Nem akarlak meggyőzni, csak ezeket a kommentjeidet mások is olvassák, akik esetleg elhiszik amiket írsz.
-
pc360
addikt
válasz
PlayMax #45175 üzenetére
Ha a bandcamp.com-ot nem ismered, akkor ott valami súlyos hiányosság van, ráadásul még a FLAC-okról is hülyeségeket beszélsz a megítélésem szerint.
Ha igaz lenne, amit mondasz, akkor ha a WAV-ból FLAC-ot gyártok, majd vissza, és megismételem 10x a folyamatot, egyre "csilingelőbb" lenne a végeredmény. De ilyen nem történik. Vagy a füled cseng, vagy a lejátszód kavar be.
-
pc360
addikt
válasz
PlayMax #45173 üzenetére
Én nem a CD minőségéről beszéltem, hanem a DVD-audióról, vagy a digitális terjesztésről, ahol vannak annál jobbak, akár 5.1-ben is. Az, hogy MO-on a kiadóknál, vagy ezeknél a tömeg streamer szaroknál nincs ilyen, az egy dolog...
Csak egy példa a nagyon sok közül: [link]. Másik példa: Tipper - Surrounded, és ez már egy 16 éves album. 2600+ kbps, 96000 Hz, 24-bit. Természetesen FLAC-ban.
a Flac egyfajta "éles-csilingelő" hatást rak a zenékre
Meg a nagy l...t. Max a lejátszód. A FLAC egy fájlformátum, a lossless pedig lossless, nem rak semmiféle hatást sehova. A WAV-ból konvertált FLAC tökéletesen egyezők, akárhányszor alakítgatod át egyiket a másikba.
-
pc360
addikt
válasz
PlayMax #45168 üzenetére
Az egyik legegyszerűbb a CUETools és az EZ CD Audio Converter Free, ha már MP3-at szeretnél gyártani. Személy szerint foobar2000-rel konvertálok. Viszont ha jó a felszerelésed, észre fogod venni a különbséget. Ha telefonon zenélsz, akkor viszont mindegy.
A FLAC egy elég jó és nyílt formátum, amit gyorsan kezelnek a lejátszóprogramok, nem úgy, mint pl. az APE-t. Az, hogy az iPhone stb. nem kezeli (vagy teszem azt az OGG Vorbis-t, ami szintén egy free cucc), az a saját korlátoltságukat jelzi.
Az már más kérdés, hogy ki miből konvertál. Azért én egészen sok 24 bitessel is találkozom, és a jobb warez oldalakon (privát torrent oldalakon) loggal együtt leledzenek a release-ek, tehát nem MP3-ból készülnek.
Manapság már igencsak digitális korszak van, és sokszor az audioCD-nél jobb minőségben töltheted le a zenéket, hiszen a stúdióban is nagyobb sample rate-tel dolgoznak. Van pár albumom, ami eszement jól hangzik az akár 1500 fölöti bitrátával. Természetesen ezek FLAC-ban elérhetők, mivel az minőségromlás nélkül kisebb, mint a WAV. Szóval nem a formátummal van baj, hanem az idióta gyártókkal...
-
Cs1csó
titán
válasz
PlayMax #45166 üzenetére
fre:ac de itt még ajánlva van pár: Alternative.to
Nem értelek szerintem az FLAC az egyik legjobb formátum magas minőséget tud hozni, ha pedig a minőség kevésbé fontos arra jó az MP3.
A többi formátum szerintem nem is releváns manapság, digitális vonalon.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
PlayMax #44064 üzenetére
Attól hogy nem androidos, még kezelhet hálózati megosztást, és ha vinyóról tudott lejátszani tudhat hálózatról is. A géped milyen amiről a filmeket játszod le? KMplayert próbáltad már? Vagy Media player Classic?
-
pc360
addikt
válasz
PlayMax #43950 üzenetére
FastStone Photo Resizer - ha kötegelve akarsz képeket átméretezni
rushty: anti-malware progik
-
-
akaido
addikt
válasz
PlayMax #43775 üzenetére
- MSI Afterburner
Riva Tunerrel kiegészítve.
- [XMeters ]XP-re volt egy ilyen:[CPU Usage in Tray ]
-
válasz
PlayMax #41252 üzenetére
A többiek kb. leírták a lényeget, de az még kimaradt, hogy a youtube akkor nyúl bele az anyagba és butítja le kontrollod nélkül ha azt nem a megfelelő formátumban kapja.
Ha ebben a formátumban kapja, akkor nem... vagy csak kismértékben nyúl bele az anyagba
Alapvetően MP4-es konténerben H264-es anyagot vár AAC-LC hanggal... tehát pl. nem mp3-al -
pc360
addikt
válasz
PlayMax #41252 üzenetére
Közvetlenül YouTube-on lehet ilyet készíteni, ha jól tudom. Egyébként a YT lebutítja a hangot is, nem csak a videót. Olyan 192-256 kbps a max, amit ki tud magából préselni. Ha a minőség a lényeg, akkor SoundCloud-on kell megosztani (már ha saját), a YT nem zenére való (mégis arra használja a sok gyökér). Ez kb. olyan, mint minőségi képeket gagyi GIF-be konvertálni.
Ha maradnál a videó-formátumnál, akkor használd a Vimeo-t, ott kevésbé gyakják le a minőséget.
-
Vertigo18
addikt
válasz
PlayMax #41076 üzenetére
Én is ezt használom viszonylag régóta, eléggé egyszerű. Bemásolod a videó linkjét a programba, aztán kiválasztod, hogy mit akarsz belőle letölteni (video, audio, video+audio), majd a formátumot, és már mehet is.
Nekem bejött, egyszerű, mint egy faék, tehát pont nekem való!
Remélem segítettem.
-
-
Creepy
tag
válasz
PlayMax #41050 üzenetére
Zenét úgy tudsz könnyen letölteni, hogy beírod a www. és a youtube közé. Szóköz nélkül! Hogy "conv" Ahogy a képen is látható!
Majd nyomsz egy entert, és ez lesz látható. Bemásolod az adott zenének a linkjét és rányomsz a konvertálás gombra! Onnantól nem kell csináljál semmit, konvertálja, majd letölti neked a zenét. Kész!
-
King Unique
titán
válasz
PlayMax #41061 üzenetére
Az egy dolog, hogy nemrég újratelepítetted, de utána gondolom letöltöttél ezt-azt, illetve felpakoltál innen-onnan egy adag programot, netán rádugtál pendrive-okat stb. Ezek közben pedig nincs kizárva, hogy ismét becsúszott valami... Persze, ha annyira friss a dolog, hogy a telepítés után egyből csak az említett programot töltötted le és azt próbáltad elindítani, az más dolog.
Egyébként nem tudom korábban milyen vírusfertőzésed volt, de ha valami komolyabb, akkor én annál lehet csak egy teljes formázás / wipe disk után telepítenék újra. Vagyis teljesen felülírnám a HDD-n lévő adatokat, mert egy gyorsformázás ilyen téren nem sokat ér.
-
pc360
addikt
válasz
PlayMax #41061 üzenetére
Ez gyors volt...
De gondolom, nem a posztok írása óta tetted meg. Abban az esetben viszont hiba, ha azt gondolod, hogy nyugodtan hátradőlhetsz, hisz egy csomó vírus ilyenkor is átél (vagy csak figyelmetlen voltál egy pendrive-oddal, vagy valamivel).
Ha nem is az én tanácsom, de legalább King Unique-ét fogadd meg, hiszen a vírus jelei egyértelműen látszanak azon a képen, amit mellékeltél. Ha még mindig kételkedsz, próbáld megválaszolni azt a kérdésem, amit immáron sokadjára kérek...
-
pc360
addikt
válasz
PlayMax #41056 üzenetére
Nem is a program volt a vírusos, hanem a géped az.
A helyedben kipróbálnék más portable programokat is kitömörítgetni, gondolom ugyanaz a hibajelenség elő fog jönni.
Ha neked az nyugodtságot jelent, hogy az adott program működik, de a rendszered szerinted hibátlan (miközben tudjuk, hogy nem), akkor te az agykontroll mesteri szintjén állsz, és komoly ívben tudod leszarni a dolgokat. Ez valahol irígylésre méltó, de jobb, ha inkább más számítógépével nem foglalkozol ezentúl. És megpróbálom most én is ezt gyakorolni rajtad.
Btw: tudod kit őrültözzél le legközelebb, amikor egy szimpla kérdésre sem bírsz válaszolni! Neked próbáltam segíteni, és ezt veszed te kötekvésnek, mert megkérdőjelezem a 20 év tudását. És sajnos az 50-60 éves számtecheseknál mindig ezt látom: fingjuk sincs a dolgokról, hisz hogy is lehetne, ha egyszer évtizedekkel ezelőtti iskolát visznek, viszont az, hogy a fafejség mikor nő beléjük, nem tudni. Valószínűleg alapvető emberi tulajdonsága a hiúság... Csakhogy ez rohadt szánalmas.
-
pc360
addikt
válasz
PlayMax #41050 üzenetére
Megkaptad a megfelelő válaszokat.
Nincs itt semmiféle vita, a géped vírusos. Tény.
Innentől fogva minden segítséget megkaptál.És ha te 20 éve ilyen szinten foglalkozol számítástechnikával, hogy nem ismered fel az egyértelmű jeleit annak, hogy valami nem stimmel a rendszereddel, akkor mint mondtam, mélyebbek azok a problémák - és nem valószínű, hogy bármely szolgáltatásodból kérnék... Most mondjam azt, hogy akkor lószart sem ér az a 20 év?
Egy kérdésre próbálj meg válaszolni kérlek: mi okozhatja azt, hogy a ZIP-ben 25 elem található, de te 26-ot tömörítesz ki (ráadásul nem is ugyanazokat)? Ha megint kötekedni próbálnál, akkor ugyanezt a kérdést tenném föl mindaddig, amíg fel nem fogod a helyzetet.
Alternatívát pedig azért nem ajánlok, mert annak semmilyen szinten nem vagyok támogatója, hogy valaki fertőzött / fertőző gépet alkalmazzon. Ez nálam egy basic hozzáállás, melyet szeretettel ajánlok minden, "számítástechnikát" ujjbegyére vevő egyénnek...
-
pc360
addikt
válasz
PlayMax #41048 üzenetére
Hiába ajánlunk akármit is, ha egyszer vírusos a géped, és azt sem fogod tudni futtatni.
Hasonlítsd össze a két képet! Ha ez alapján neked nem egyértelmű, akkor a problémák egy mélyebb forrását kellene felkutatni...
De most komolyan, szerinted az korrekt, hogy olyan fájlokat kapsz, ami a mellékelt ZIP-ben nem megtalálható? Az kristálytiszta rendszerre utal? Ne viccelgessünk már... Tipikus módszere a vírusoknak, hogy átveszik a célprogram ikonját, hogy onnantól fogva őket indítsd. A képen egyértelműen ez látható.
-
pc360
addikt
válasz
PlayMax #41046 üzenetére
Nézd meg újra a képet, amit mellékeltem (kattintható)! De itt a link. Ez a normál állapot, WinRAR-ral kitömörítve. Nálad viszont valami manipulálta az EXE-t, és létrehozott egy másik fájlt is.
Hiába telepítetted újra, ha valamivel visszafertőzted. Ajánlom, hogy minden EXE-t és DLL-t, ami nálad található, törölj le, és az új rendszerre mindent tiszta forrásból szerezz be (tudom ajánlani a hivatalos oldalakat, de a Neszét is tisztán tartom)! Összes pendrive formáz, minden formáz... De nem árt tudni, hogy a formázás se végez ám mindennel. És akkor esetleg lesz egy kristálytiszta géped, mert hogy most nem az, az ránézésre egyértelmű.
-
pc360
addikt
válasz
PlayMax #41041 üzenetére
versio; verzió, angolul versionA
youtube-dl-gui.exe
-vel indul a program. Nálad viszont van egy ikonos, kiterjesztés nélküli fájl, amit látszólag indítani próbáltál, és van ott egy megfelelő elnevezésű fájl, viszont ikon nélkül. Ez sehogy sem stimmel. Így kellene kinéznie a dolognak rendesen, kitömörítés után (frissen töltöttem le a Neszéről, tehát nem lehet benne hiba):Azt sem tudom eldönteni a kép alapján, hogy a fájlkiterjesztések kijelzése (helyesen) be van-e kapcsolva, vagy sem. Kitömörítetted a cuccot egyáltalán?
-
pc360
addikt
válasz
PlayMax #41039 üzenetére
A legjobb minőség nem az, ha X formátumba konvertálod az anyagot, hanem ha közvetlenül letöltöd azt (ez a legtöbbször MP4, de a lent jelzett proginál ezt MKV-ba csomagolva kapod, szóval pipa). A YouTube-nál eleve nem lehet húde csudajó minőségről beszélni, hiszen a YouTube mindent újrakódol, és ezzel iszonyatosan lebutít (méretcsökkentés mindenek felett...). Ég és föld a source, és az abból YouTube által feldolgozott anyag minősége.
A legjobb progi amúgy ez: Youtube-DLG
Szükség szerint tud konvertálni is, amint azt a leírásában jeleztem. -
-
válasz
PlayMax #37988 üzenetére
--- Normálisan 4:3-ből nem tudsz 16:9-es csinálni... azaz 'négyzetből', "téglalapot".
Az egyik lehetőség, hogy meghíznak az emberek, a másik lehetőség, hogy belenagyítasz és emiatt a szélek elvesznek, hja és romlik a képminőség. Ez utóbbit használják pl. az M3-on, amikor régi 4:3-mas műsorokat 16:9-ben promóznak... azaz a műsorajánló így készül... de ez csak néhány másodperces részlet.--- SD-ből nem érdemes kódolással HD-t csinálni. Ezt a megjelenítők szebben oldják meg.
Tehát SD tartalom pendrive-on megjelenítve TV: ebben az esetben a TV az SD adáshoz hasonlóan igyekszik szépen kirakni FHD-ra
--- vagy egy DVD lejátszó HDMI-n összekötve TV-vel, akkor a DVD lejátszó is megkérhető, hogy már felskálázva adja át a 576 soros DVD tartalmat a TV-nek. Ez is még vállalható minőség.DVD lemezek, DVD ISO-k archiválására 2 megoldást javasolható:
1., MakeMKV vagy más un. konténer készítővel az ISO átkerül az MKV fájlba...
Előny: gyors, nem romlik a minőség. Hátrány: a file méret nem változik.2., Handbrake vagy más hasonlóval H264-es mp4-be, vagy mkv-ba átkonvertálni az eredeti anyagot... természetesen a képarány és felbontás megtartásával!
Előny: jóval kisebb fájl. Hátrány: minőségromlás* és nem kevés idő az mpeg2(SD) --> h264 (SD) transzkódolás**. I5 ajánlott hozzá.*az interlaced tartalom (DVD) és a főleg progresszívet támogató h264 sosem voltak jó barátok, emiatt kell valamilyen deinterlaced eljárás is a kódolás során, ami tovább növeli az időt. A handbrake-ben és a többi h264-es kódolóban több ilyen is van.
**A lassúságra az is magyarázat, hogy SD esetén a legtöbb kódolást segítő hardveres eljárás (pl. Cuda) nem használható.
Konklúzió: én az Make MKV-t javasolnám, ha nem gond, hogy a fájlméret nem csökken. De szerintem ez nem gond, mert így is kisebb helyet foglal kedvenc filmet MKV-ban, mint a legtöbb HD-s konkurense.
-
dqdb
nagyúr
válasz
PlayMax #36392 üzenetére
Ramból is csak 4GB-ot lát 8 helyett,elég érdekes.
99,99%, hogy elavult API hívást használnak a memóriaméret lekérdezésére, amely 32 biten adja vissza az értéket:"On computers with more than 4 GB of memory, the MEMORYSTATUS structure can return incorrect information, reporting a value of –1 to indicate an overflow. If your application is at risk for this behavior, use the GlobalMemoryStatusEx function instead of the GlobalMemoryStatus function."
-1 = 0xffffffff = egy byte híján 4 GB nem előjeles egészként tárolva
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PlayMax #35799 üzenetére
Olvasd el Kodiak videókészítő cikkjét, hátha segít (ő elég sok videót vett/vesz fel).
(#35791) TheProb:
Fizikailag törlődött a fájl, és úgy hoztátok vissza a pst-t? Vagy csak megsérült? -
-
BoB
veterán
-
-
válasz
PlayMax #24797 üzenetére
Azt hogy mit olvas ki a lemezből az íród és hogy milyen írási stratégiát választ ki, az két különböző dolog.
A lemez azonosítója alapján a DVD írod nem tud hozzá írási stratégiát alapból hozzárendelni a firmware-ből, csak írás előtti gyors teszt alapján választja ki az írási stratégiát és sebességet.
Frissíted az íród firmware-t vagy más lemezt használsz, amit tud a DVD íród alapból kezelni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- GTA V
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest