- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Domonkos #44098 üzenetére
feleség/barátnő/apuanyu stb stb...
(hozzáteszem, hogy nem nekem ez a gondom, hanem egy barátomnak, én is mondtam már neki a külön acccountot csak -mivel nem folytam bele és nem is érdekelt hogy miért akarja titkosítani a viberét- ő nem akarja külön accountot felvenni a gépére. -
GreenIT
tag
válasz
Domonkos #44090 üzenetére
Ha az a kerdes, hogy lehet-e ezt keyloggerkent hasznalni, akkor igen.
Koszonom, ez volt a lenyeg.
A felelem pedig abbol van, hogyha ezt meg lehet csinalni, akkor a program nemcsak azt a gepet, hanem a halozat minden gepet tudja monitorozni.
Amugy te meg szoktad nezni minden reggel (vagy minden alakalommal miutan visszaulsz a gepedhez), hogy valaki nem toldotta meg a billentyuzeted usb csatijat egy hardveres keyloggerrel?
Nem, mert laptopot hasznalok pont ilyenek miatt, de par napja rajottem, hogy valaki valahogy bejar ra weben at, mikozben a tuzfal szerint semmilyen esemeny nem volt, igy ujratelepites volt eddig, es most mar valami megbizhato, valoszinuleg hw-es vedelemre is szuksegem lesz.
Eddig nem hittem, hogy barki szamara erdekes lenne a laptopom, ezek szerint van, aki szeret kutakodni rajta - inkabb az zavar, hogy nem tudom, hogy miert teszi, alig van adat rajta, minden egyebet kulso tarolokon tartok.Ugy tunik, valahogy azokhoz is hozza tudtak ferni, ha csak rovid idore is.:-(
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple Watch
- World of Tanks - MMO
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest