-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Cs1csó #45167 üzenetére
Zene függő ,rengeteg bakelit és eredeti audio lemezek vannak a háztartásban ,zene szerkesztő programok ,apple kütyüi és még sorolhatnám hogy mi minden nem szereti a flac formátumot.
Flac egyfajta fake is ,egy eredeti audio lemez számonként max. 1411kbs (ez most így fejből ,lehet ha tévedek ,de nem sokat). Még is több flac formátum fent a neten 3100kbs is néha...
Hova ,megszerezték a kiadó által őrzött master anyagot ,vagy éppen egy bakelit anyagot digitalizáltak át (nyílván recsegne)?
Egyik sem ,vagy wav ,vagy inkább legyen valami normális (320kbp) mp3 ,egy stúdió környezetben azért érezhető a veszteség ,sokszor mp3-ból csinálnak flac formátumokat stb. ,parasztvakítás könnyen beesik e formátum hatásával.
Persze van a jó flac ,de már ahogy leírtam kezd elavulni.Rá próbálok az általad ajánlott cuccokra ,és köszöntem a gyors választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest