Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kivlov
aktív tag
válasz
BitRider
üzenetére
Én kérek elnézést hogy élek és mertem egy alternatívát ajánlani

7z ben tud tömöríteni ?
mert ilyen opciót nem találtam syncback-ben és azért a régebbi verziót említettem a cobain-ból mert abban még benne van ez, hátha másnak is fontos lehet mivel az újban már nincsÍrtam hogy kerülendő az újabb?
vagy ezen a fórum is csak a kötekedés megy meg az EGO hogy itt egyesek felsőbbrendűnek érzik magukat és csak az jó amit ő használ?amúgy sima zip-et ezer éve nem használok, mivel nem túl hatékony...
ugyanazt a mappát a 7z kb 30%-al jobban tömöríti nekem és ez hosszútávon nagyon nem mindegy mikor több tucat webszerverről csinálsz mentést napi szinten pl...De elnézést kérek ha belegázoltam a nagyok világába

Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő