- 420 mm-es AIO-val jön a DeepCool "lopakodó" alaplapokat is támogató nagytornya
- Primary RGB Tandem OLED panelt kap az LG 27 hüvelykes gaming monitora
- Megmenti a Sony 8K-s ígéretét a Pure Pool Pro
- Sallangoktól mentes ultraszéles monitorral jelentkezett az LG
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Milyen házat vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok! Milyen programmal lehetne ssd ről, hdd-re klónozni egy oprendszert?
-
genndy
addikt
válasz
MostaPista #50394 üzenetére
Szerintem én ezt találtam annak idején: How to Play Certain Sections and Part of Video and Audio in VLC
Itt a hozzászólásokban lehet hogy találsz még egyéb parancsokat is. -
MostaPista
tag
-
genndy
addikt
Hát ennyire azért nem mélyedtem bele. Eyszer rágugliztam, csináltam egy próbafájlt, ami VLC-vel működik. Fogalmam sincs mennyire okos a VLC, amúgy nem azt használom, de nem gondolom hogy előre bufferelné.
Szünet annyi van mint amikor a lejátszási listában van váltás, nyilván függ az anyag méretétől, mennyire gyors eszközön van, az teker-e éppen mert valami mást is csinál, stb. Érezhetően több szünet nincs. -
genndy
addikt
válasz
MostaPista #50390 üzenetére
VLC tudja. Kell csinálni egy .m3u playlist fájlt, és abban meg lehet adni ilyeneket:
#EXTM3U
#EXTVLCOPT:start-time=28
#EXTVLCOPT:stop-time=36
<A videofájl neve, teljes elérési úttal>
#EXTVLCOPT:start-time=28
#EXTVLCOPT:stop-time=36
<A következő videofájl neve, teljes elérési úttal>
.
.
.start-time : hányadik másodperctől kezdje lejátszani a filmet (nem tudom hogy pontosabban meg lehet-e adni)
stop-time : meddig játssza
És akkor ez a kettő után jön a videofájl, amire a paraméterek vonatkozzanak.Lehet hogy más lejátszó is tudja, a VLC tuti, mert azzal próbáltam. MPC-HC sanszos még. PotPlayerrel sajnos nem működik (pedig az is kezeli az .m3u playlisteket).
-
MostaPista
tag
Sajnos nincs idom videokat osszevagni, remenykedek benne, hogy van ilyen program:
Olyan programot keresek, ahol be lehet programozni, hogy mely filmekbol melyik jeleneteket jatssza le egymas utan.
-
cigam
titán
válasz
MostaPista #50388 üzenetére
wkhtmltopdf Aztán kedved szerint elindítod időzítve.
Soha nem értettem, hogy egy jpg képet miért kell becsomagolni PDF-be. -
MostaPista
tag
válasz
SpaceJam #50088 üzenetére
Koszonom, de nem back-up kell, hanem egyetlen adott weboldal mentese, hogy dokumentalva legyen, hogyan nezett ki pl. ket orankent.
Vagyis lenyegeben egy kepernyokepet kellene rola menteni, de mivel nagyobb, mint egy kepernyo, jobb lenne, ha az oldalt egyetlen pdf fajlban lementene.
-
válasz
w.miki #50385 üzenetére
LosslessCut (portable változata is van) | Hogyan?
-
w.miki
veterán
Két MP4 video file-t szeretnék egyesíteni egy filmbe.
Xmedia Recode-ban nem találtam erre opciót.
Mivel tudnám a legkönnyebben megcsinálni? -
mexel
veterán
Válaszolok is magamnak, a FastStone Image Viewer is lehet hogy tudja, éppen azt használom nézegetőnek. teszek egy próbát. Működik is.
Már csak egy gond van, a fényképező van amikor 1mp-el későbbi nevet ad a képnek mint a készítés dátuma, gondolom hogy mire a kártyára írja az számít. Ezt viszont nem tudhatom melyik mikori. ( ez azért kellett volna, ha visszaírom a telefonra, akkorez alapján keresi a viber pl. Na mindegy, ez leghyen a legkevesebb -
mexel
veterán
Sziasztok! Visszaolvastam, az acd volt ajánlva régen, de nem tudom most mi lehet a jó program.
Exif infokból szeretném a képek átnevezését megoldnai. ( sérült sd-ről vissza lettek állítva a de a nevek dátumok nem stimmelnek sajnos, és igen sok van, jó lenne auto módon megoldani.
Mit használjak?Szerk: közben megvan az exif ReNamae progi, ez az exifből a nevet írja át.
Viszont jó lenne ha a fájl módosításának a dátumát is át tudnám vagy exif vagy a név alapján auto módon írni. Manuálisan egyesével megoldható, dejó lenne ha ez auto módon menne.
-
poirot
őstag
Sziasztok!
Egy olyan MP3cut programot szeretnék, ami a nagyon hosszú MP3 file-okat a nekem tetszőleges hosszúságra feldarabolja, és a feldarabolt részeket elmenti. (Sokszor töltök le Youtube-ról nagyon hosszú összeállításokat, amiket szeretnék normális hosszúságúakra szétdarabolni).
Köszönöm a válaszokat. -
wital
tag
Sziasztok!
Milyen programmal tudnék két db .vcf fájlt átnézni és összefésülni?
Sajnos elveszett elég sok telefonszám a telóról miután gyári visszaállítást csináltam. (a gmail fiókban sincs) Nem a legújabb számok tűntek el. Van egy régi meg egy friss névjegyzék .vcf fájlom és ha át tudnám konvertálni, majd azokat össze tudnám fésülni pl 1-1 excel dokumentumban, majd vissza tudnám konvertálni vcf-be akkor boldog lennék.
-
repvez
addikt
van olyan progi amiben különbözö tageket lehet beirni a képekhez és utána az alapján szürni keresni függetlenul a kép nevétől?
például. xyz.jpg, de a tagbe meg beirni, hogy karácsony meg fenyőfa stb. és később ha csak arra emlékszem, hogy fenyofa volt a képen akkor kilistázza ezeket a képeket amibe ez a szo szerepel.
Mert hiába nevezem el vagy teszem külön mappába azok elöbb utobb olyan sok lesz , hgy sokára telik megtalálni amit keresek, föleg ha nem abban a mappába keresem, mert lehet egy kép több kritériumnak is megfelel. -
cigam
titán
1-2 ember távolról bejelentkezne, dolgozna a gépen, miközben én is tudnék közben dolgozni rajt. A beépített remote desktop zárolja a helyi gépet, a teamviewer, vnc meg ugyanazt a desktopoot mutatja, amit én is látok a gép előtt ülve. Tulajdonképpen egy kicsi terminál szerverre lenne szükség (ingyen). Hallottatok/ismertek ilyesmi megoldást?
-
Edorn
senior tag
Játékmenet (Tarkov) rögzítésére keresek programot.
- Saját használatra, tehát nem stream-elésre
- Minél jobb minőségben, de elég a max 1920*1080 felbontás
- Minél kevesebb erőforrást egyen, ez a leglényegesebb
- Jó, ha az egész játékmenetet rögzíti, de az is, ha gombnyomásra az utolsó xx percet(C ssd-n van ~30GB helyem + 16GB memóriám, ha ez számít)
Mit ajánlanátok?
-
válasz
MurderCsiga #50362 üzenetére
Amiatt voltam megkeveredve, nem tudtam mi a csudát állítsak be, hogy az eredeti fájlnév maradjon. Mikor írtad, hogy hát ne nevezzem át, akkor néztem meg hogy is lehetséges ez és láttam, hogy a konvertálás+átnevezés van bejelölve aktívnak.
Köszönöm az ötleteket!
-
válasz
MurderCsiga #50360 üzenetére
Köszi, ez valahogy eszembe sem jutott. Már régen állítgattam ezt a részét a proginak.
-
Helló!
Az irfanview topik halott. Szeretnék kérdezni valamit a progival kapcsolatban. Kötegelt átnevezésnél hogy állítsam be a célfájlok elnevezését ahhoz, hogy az eredetivel megegyező nevet kapjanak?
Köszönöm szépen!
-
Dr.NX
addikt
válasz
MurderCsiga #50357 üzenetére
Olyan vagy, mint a főnixmadár.
-
Mi történt SpaceJam-mel?
-
repvez
addikt
8dv tud valaki egy egyszerüen kezelhető és ingyenes videoedit programot?
Nem akarok semmi bonyolult dolgot csoinálni, csak a kis videokat összefüzni és zenét tenni alá, max ha lehetne egy kicsit a szineken állitgatni fehér egyensúlyt ilyesmit az már egy plusz pont lenne, de nem létszükséglete. -
pruzsi
őstag
Szép napot keresnek egy olyan programot /Os t ami olyan mint a CoreElec csak Intel architektúráju procihoz. Tehát Windows helyett egy média lejátszó indulna .
-
tpeter77
addikt
volt egy videó, ami kiakasztja a programot és bezárul, de sikerült a Shutter Encoderrel legyártani az avi fájlokat és az avidemux-szal szépen összefűztem egybe.
Most nem volt több időm kitanulmányozni, hogy készít a Shutter 1 videót, de a végeredmény jó lett, és ez a fontos.
Köszi! -
cigam
titán
válasz
Krystal_s #50336 üzenetére
Köszi a tippet! Nekem a 17 live verziója sem volt jó. Az innen-onnan összeszedett "portable"verziókat nem futtatnám ilyen kritikus környezetben, még elszeparált gépen sem.
rokafiu77
Hát behúzod mindegyiket, és egymás után rakosgatod őket (Lehúzod a timeline-ra. Vagy ha már átkonvertáltad, akkor az avidemux tud újrakódolás nélkül összefűzni. -
Krystal_s
addikt
A Paragon oldalán panaszkodnak erre, de ott azt írják a 16 még kompatibilis a régiekkel, vagy a 17-nél bootolható verzió szükséges.
HDM 17 can't restore old backups without WinPE
I have been a long-time user of Paragon products without complaint until now.
A few complaints I have been reading is that HDM 17 cannot restore backups that it has not done itself i.e. older backups or backups made with earlier versions of HDM. Instead, you have to boot with a recovery disk.A neten lehet találni korábbi portable verziókat, azt nem próbáltad? pl
-
cigam
titán
Gyárilag 9-es backup & restore-al adták, én meg csak mentegetek mint a jógyerek. Arról nem volt szó soha, hogy mi történik ha szükség lesz rá. Természetesen az eszköz gyártója mossa kezeit, már nem támogatott eszköz, de van nagyon jó "akciós" ajánlat, HW upgrade-el egybekötve.
Köszi a tippet, futok vele egy kört. -
tpeter77
addikt
sziasztok,
H265 kódekkel készült MP4 fájlt szeretnék átkódolni AVI-ba (vagy bármely olyan kimenetre, ami könnyebben emészthető).
-
cigam
titán
Nincs hozzá telepítő, egy kulcsrakész rendszerként adták át, előre telepítve volt minden szükséges program (Nem is a hétköznapi számítógépként van használva) a Paragon17-es (aktuálisan elérhető)verziója hozzá sem szagol a 9-es metéséhez, de a paragon által készített recovery médiát ajánlja bebootolni fájlok visszatöltésére, de ezzel meg sem lehet nyitni az archívot, mert visszaugrik a főmenübe hibaüzenet nélkül.
-
AtHoS
nagyúr
No ez nem tűnik túl jó fejleménynek nálad
Nem tudom erre gondoltál-e: [Adatmentés]
-
w.miki
veterán
Videót szeretnék csinálni egy képből + 4 hang fájlból.
Mivel tudnám a legegyszerűbben, akár online is? -
Vesa
veterán
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Köszönöm a "választ" de hogy őszinte legyek ennél azért többre számítottam.
Nagyon régiek a gépek, nincsen pénz a cserére..
Ezért annak is örülni kell hogy a win7 vállalhatóan elfut.
Nem mindegy, hogy unatkozó userek mindenféle hátérképet állitannak be.
Ezt szeretném egységesíteni. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Tudom lehet, hogy rendszergazda topikba kellene írni de hátha van egyszerű kattingatós program is a kérdésemre.
Helyi rendszergazdaként csoport házirend szerkesztővel letiltottam az asztali hátérkép cserét. Működik is, de ha valamilyen kép nézegetővel megnyitnak képet onnan letudják cserélni a win7 "konszolidált" hátérképét. Hogyan tudnám ezt megakadályozni, hogy sima felhasználóként semmiképen ne tudják lecserélni az asztal hátérképet? -
AtHoS
nagyúr
[Image Mounter by Paragon Software] ha működik
vagy [How to use .pVHD in VirtualBox?]
"I can mount the entire image in VirtualBox, set it as a bootable disk for a new VM, and it appears to work. However vboxmanage doesn't like manipulating the VHD image. Strange. Maybe it has to do with GPT vs MBR? (My tests are all on GPT partitioned disks.)" -
-
F34R
nagyúr
Rescuezilla, az pl mountolni tud, meg snapshotot is kesziteni... de mivel nem OS alol mukodik hanem kulon rendszerkent, igy gondolom szamodra annyira nem kenyelmes.. sajnos mast en sem ismerek. Az meg abszolut kapufa, hogy egy ujabb verzio miert nem tudja megnyitni a regi menteseket.
-
cigam
titán
Ja hogy az új mentések.... Hát a Paragon is lemezképet készít, csak nincs mivel megnyitni. A clonezilla jó lenne, ha tudna
- működő (Windows)rendszerről is mentést készíteni
- fájlokat kicsomagolni a mentésből.A Paragonnak is van olyan menüpontja, ami arra utal, hogy nem a lemezképet csomagolja ki, hanem csak bizonyos fájlokat, de ott elakad a történet, hogy jelöljem ki azt a partíciót amin minden adatot töröl. Mountolni is képes lenne a mentést, de azt meg csak a "backup kapszulából" ami egy spéci különálló partíció a lemezen, a kérdéses mentés pedig hálózati meghajtón van.
-
-
cigam
titán
Paragon 9-el készült mentést mi vel lehet megnyitni? A Paragon 17 nem tudja megnyitni. Ráadásul nekem csak 1-2 fájl kellene belőle, nem az egész partíció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest