- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yt-dlp-vel szerintem majdnem mindent le tudsz szedni, de ha nem triviális az url, akkor ki kell szedni kézzel vagy a forrásból, de leginkább webfejlesztőben turkálva. Gyakran nem egyszerű.
Írd be, hogy honnan és mit szeretnél letölteni (ha mondjuk nem felnőtt tartalom, vagy varez), aztán megnézzük. -
G@ben
addikt
Most nézem, ez finoman szólva is macerás. Olyat keresek, ami egy weboldalon található összes videót leszedi, bármilyen formátumban is lett feltöltve és nem kell egyesével minden url-t megadni, mert van olyan videó, aminek nincs is url-je, csak az oldalnak, amin fent van. Akár a teljes weboldal lementése is jó lehet.
-
G@ben
addikt
Adott egy weboldal, amire jelszóval lehet bejelentkezni és sokféle videóformátum van rajta, pl youtube, soundcloud, vimeo. Le lehet tölteni róla minden videót egy programmal? 4K Video Downloaderrel próbálom, de nem engedi, gondolom a jelszó miatt. Az oldalhoz hozzáférésem van, de nem tudom, milyen program képes leszedni az összes formátumot a jelszó megadása után.
-
-
Met
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #53789 üzenetére
Király cikk
3 SSD van a gépben
0 az új WD
1 a Patriot
2 WD Blue adatnak (ezen csak egy partició van, lemezkezelőben nem mutat többet)DISKPART> list disk
Disk ### Status Size Free Dyn Gpt
-------- ------------- ------- ------- --- ---
Disk 0 Online 223 GB 222 GB *
Disk 1 Online 111 GB 1024 KB *
Disk 2 Online 931 GB 0 B
DISKPART> select disk 0
Disk 0 is now the selected disk.
DISKPART> clean
DiskPart has encountered an error: A távoli eljáráshívás nem sikerült. -
Nem kell az új meghajtót particionálni, meg formázni sem. a DISKPART-l és annak CLEAN parancsával takarítsd le az új meghajtót, aztán válassz fegyvert...
Javaslom a Hasleo-t, OS alól is klónozhatsz vele, vagy boot-os eszközről. Minden szükséges infó szépen le van írva, képekkel illusztrálva. Ha klónozást követően, a régi SSD-t leválasztva így sem indulna a klónozott OS, akkor ott más gond van pl. van még a gépben egy HDD, amire ki vannak helyezve az indítófájlok, stb stb. -
Met
nagyúr
Milyen programmal tudok partíciókat törölni és egyesíteni? (ami nem a diskpart
)
A story:
Már kevés lett a 120GB-os Patriot SSD a rendszernek, gondoltam cserélem egy 240GB-os WD-ra.
WD-t rádugtam a gépre, formáztam, majd Macriummal ráklónoztam a Patriot tartalmát.
Létre is jött a két kicsi rejtett indítási partíció, a látható partíció amin a Win 10 van és a maradék üres hely.
Patriot lehúz a gépről, indít, windows ellenőrzés, diagnosztizálás, javítás, nem indul.Újra kezdeném de nem tudom törölni a kis partíciókat a lemezről, se a win lemezkezelőjéből, se a Minitool Particion-al.
-
NF-
tag
Szerintem ez nem programfüggő, hanem a TV-dben kell keresni ehhez beállítást. Pl. képformátum vagy valami hasonló nevű menüpont, 1:1 kép nyújtás nélkül. Ha a PC-d végezné ezt, akkor annak mindenképp 4k felbontást kell küldenie a tv-re, csak épp fekete kitöltést tenne a crop-ra.
-
BiP
nagyúr
Én monitorral csináltam korábban hasonlót, ott a monitor tudta azt, hogy adott felbontást nem skálázott fel, hanem natívan jelenítette meg.
Gondolom ha a tévé tud ilyet, akkor csak simán kiküldöd az adott felbontást, és a tévé megoldja a többit. (scaling 1:1 témakörben kell keresni a tévé leírásában)De ha a tévé nem tudja, biztos létezik erre progi, hogy úgy alakítja a kimenő jelet, hogy 4K kimenet, de a tartalom része csak az eredeti méret, a többi fekete/üres.
De sose kerestem rá. (viszont elhiszem, hogy van erre igény).De legtöbbször azt szokták csinálni, hogy 4K monitoron FullHD tartalom, mert az jól skálázódik, nem lesz homályos.
-
Dyrg
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék! Van egy 4k-s TV-m amivel összekötném a gépemet, de a GTX 1070 nyílván már kevés neki egy két játékra. Meg lehet azt valahogy oldani, hogy kisebb felbontást állítok be úgy, hogy a megjelenített kép is kisebb lesz? Tehát a natív pixelek maradnának, torzulás mentesen. 55colos, szóval elég lenne közelről kb 32 col is.
Van erre valami program? Vagy hol kérdezzem ezt meg?
Köszi -
válasz
Fire/SOUL/CD #53778 üzenetére
Bocs, csak szomszédnak most hozták meg az új kályhát (épp időben), segítenem kellett betenni a helyére...
Nem tudom, hogy mennyire publikus adatok vannak abban a PDF-ben, de vannak online PDF Crop cuccok, pl ez: Crop Multiple PDF Pages at Once
Ilyen progikkal ki tudod vágni minden oldalról a szükséges területet csoportosan(már ha minden PDF oldal ugyanazon negyedében van a szükséges tartalom), utána már nem lesz gond a nyomtatás. -
válasz
mindenes24 #53777 üzenetére
Ja, hogy így néznek ki az oldalak? Az igen...
Hát aki ezt így elbaszarintotta, az vagdalja ki...
-
mindenes24
junior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #53776 üzenetére
Ez igy eddig OK, csak a problema lenyege az, hogy a beszkennelt oldal nagy resze ures.
PL. a kepeden ott a msi felirat, kb. ekkora van egy A4-es oldalon, alatta-felette ures feherseg.
Azt kellene elerni, hogy a kepeden az elso oldalon levo msi felirat ugyan azon az oldalon negyszer egymas alatt szerepeljen (persze a masik 3 a haron kovetkezo oldalrol menjen at.)
Nem tudom, igy mar ertheto?
-
válasz
mindenes24 #53775 üzenetére
Nyomtatási beállításoknál kell(enne) lennie ilyen lehetőségnek. Nem tudom milyen PDF app-t próbáltak, ez pl PDF Xchange Viewer-ben van (nem is szerkesztő(editor))
-
mindenes24
junior tag
Ujabb kihivas, A4-be szkennelt kb. A6-os kiadvanyt milyen programmal lehet A6-ra csokkenteni?
Vagy megmondani neki, hogy tegye az A6-osat egymas utan A4-re, 4db szepen kiferne egy A4-es oldalra.(PDF szerkesztot probaltak, de csak A4-es meretben lehet oldalakat hozzafuzni, sorrendet valtoztatni vagy torolni.)
-
BiP
nagyúr
válasz
aquark #53772 üzenetére
1. A google-nek van saját kimentője.
takeout.google.com
Itt kiválaszthatod, hogy a google accountodból mit mentsen le. A GMAILt MBOX formátumba fogja lementeni.
2. Erre léteznek MBOX olvasók, de én nem találtam ingyenesen normálisan használhatót. (a többsége lassú volt, a 10gigás mailboxszal nem boldogult, és/vagy nehézkes volt benne keresni, átlátni)
Fizetős lehet, hogy van, nekem nem ért annyit, hogy próbálkozzak ilyennel.
Viszont a Thunderbird is tudja olvasni a formátumot, abba be lehet importálni, és akkor máris épkézláb felületen tudod kezelni a leveleidet. Ez nekem bevált. -
aquark
tag
Gmailen levelezek, a webes felületén, külön progi nélkül.
2 programot keresek:
1., letölteném a levelezésem, valami emberi formátumban, és elmenteném egy mappába az egészet, pendrájvra, DVD-re, stb., lényeg hogy nem a gépen tárolnám, hanem "offline".
2., a másik progival szeretnék böngészgetni, nézelődni, keresni a mappában, az összes levél között.
Mit ajánlanátok ezekre? -Köszi
-
válasz
energy4ever #53770 üzenetére
Ez a tutorial ugyan Vistához van, de érdemes kirpóbálni, hátha. Ha nem működik, szerintem virtuális gépen fog menni.
-
energy4ever
addikt
Sziasztok!
A kovetkezo problemam lenne amire keresnek valami programot ami megoldhatja azt:
Ha elinditok egy regebbi jatekot, akkor nagyreszt nem rakhato le ablak meretbe, hanem marad teljesben. Eroltettve sem bal alt + enter komboval, illetve ha inditasi parancsba gepelem be hogy ablakosan induljon, akkor sem indul ugy. A gond ott kezdodik, hogy ezek kis felbontasuak, es a monitor kiirja, hogy nem tamogatott felbontas, es nincsen kep.
Valakinek barmi otlete erre?
Olyan megoldas lenne jo, hogy pl fixen 4K jel menjen ki a kartyambol a monitor fele, hiba kissebb felbontason fut valami. Vagy elkellene hitettni a jatekokkal, hogy teljes kepernyos modban van, kozben ablakosban menne.
-
válasz
SunMount3r #53766 üzenetére
Köszönöm, ha ezen a programon átfuttatom a kiexportált szegmenst, akkor jó lesz, nem mutatja az eredeti videó hosszát
-
válasz
hotkar #53767 üzenetére
Köszi a tippet, de sajnos a végeredmény szempontjából nincs különbség
Ha 3 részre vágom a videót és mindhárom szegmenst kiexportálom, akkor is az van, hogy ha nem az első részt nyitom meg (mindegy, hogy a VLC, vagy a Windows MediaPlayer programban!) akkor is az eredeti hosszúságot mutatja és úgy játsza le a vidót, mintha megnyitnám az eredetit és a lejátszás elején rögvest a vágási pontra ugranék
Nekem valami olyan beállítás kellene, amivel a kiexportált részek "elfelejtik" az eredeti videó adatait, hosszúságát.
(Ugyanez van, ha csak a középső szegmenst exportálom.)
-
hotkar
senior tag
válasz
Donki Hóte #53765 üzenetére
Szia, működik az, de nem jó a munkamódszered. Elvágod 3 részre a filmet (eleje, közepe, vége), de nem kell törölni semmit. A jobb oldalon megjelennek ezek a snittek. Ott kijelölöd azt a részt, ami kell neked (a kis kocka jobb alsó sarkában), és a kijelöltet exportálod.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Donki Hóte #53765 üzenetére
MKVToolnix. Átkódolás nélkül, így is lehet 1-2 mp-es eltérésre számítani.
-
Hol találhatnék valami leírást az Összefoglalóban is ajánlott LossLessCut videószerkesztő programhoz?
Egy videóból kellene a közepéről egy 8-10 másodperces részt kiemelni (az előtte és az utána lévő részt le kellene törölni).
Egyszerűnek tűnik a dolog, kijelölöm a megtartani kívánt rész elejét, meg a végét (az előtte és az utána lévő részt kis szemeteskosár jelzi, vagyis azokat törli), az export funkció kiválasztása után kicsit szöszmötöl, aztán jelzi hogy kész az export.
A kiexportált videó látszólag rendben van, a mérete megfelel a rövid videónak, csakhogy ha egy videólejátszó programmal megnyitom, akkor a videó hosszát az eredeti videónak megfelelő időnek mutatja és úgy vetíti le, mintha az eredeti hosszú videóban rögvest udaugranák a megtartani kívánt részhez, aztán a megtartott rész lejátszása után kiugrik a videóból.
Biztosan van valami beállítás, ami eltünteti a kiexportált rövid videóból az eredeti videóra utaló adatokat, csak nem tudom, hogy hol keressek ilyen beállítást
-
Sziasztok!
Szégyen nem szégyen, nem használtam még illetve nem volt igényem ilyenre...
Hogyan, mivel tudok laptopról átjátszani wifi-n keresztül filmet tv-re? Van valami spéci lejátszó erre? -
betyarr
veterán
válasz
mindenes24 #53760 üzenetére
ha a microsoft store-ból telepíted, akkor nem kell hozzá rendszergazdai engedély.
-
betyarr
veterán
válasz
mindenes24 #53755 üzenetére
tehetsz ezzel is egy próbát, van a microsoft storeban is: [link] nekem sokszor ezzel sikerült, amivel az abbyy nem boldogult.
-
Tudom, hogy fizetős... de nyilván nem egy free szoftver fog megbízhatóan ékezetes betűket tutira konvertálni... meg beágyazott tartalmakat (táblázat stb...) tökéletesen megjeleníteni.
Az Abby FineReader szerintem is a legjobb. Havonta többször használom... igaz céges környezetben -
Cs1csó
titán
válasz
+1 Abbyy FineReader
Rendes PDF-re - ami már nem scan - arra pedig az Adobe Acrobat.
Sajnos saját tapasztalat, hogy a minőséget ezek tudják. OCR-ezet PDF könyvet konvertáltam A Calibre-vel EPUB-ra nem lett jó (nagyon nem) de ha előbb Adobe-vel DOCX-re majd a DOCX-ből Calibre-vel EPUB az már jó lett, sőt az DOCX-et esetleg át is lehet nézni de arra is jobb a Libre Office-nél a "rendes" hagyományos MS Office.
-
BiP
nagyúr
válasz
Erre valami normálisabb OCR megoldás kell (a pdf to txt is OCR, csak béna).
Abbyy Finereader mondjuk.
És baromi sok múlik azon, mennyire jó minőségben volt beszkennelve. -
mindenes24
junior tag
Regi konyv beszkennelve pdf-be, illetve oldalankent TIFF-be.
Milyen ingyenes programmal lehet a szoveget kinyerni belole?
Sajnos pdf-bol txt nem mukodik, mert 3-4-5 hasabos a szoveg, osszekeveredik.cigam:
Koszonom, megnezzuk. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #53720 üzenetére
Szóval, ennyi, senki többet? Vagy a Canva, vagy 1 hétig PS-os tutorial-okat nézegetek a YT-on, hogy addigra menyjen az, ami a Canva-ban kb. 1 perc és kész? (Ezért is érzem ezt a Canva-s "leszólást" annyira "feleslegesnek"...)
-
cigam
titán
válasz
V.Stryker #53751 üzenetére
Ez normális. Ez nem levelező program, nem tárolja a leveleket. Ha erre van szükséged, indítsd el kedvenc leveleződet, és tedd le a tálcára.
Vagy kapcsold be a a Google saját értesítését. -
V.Stryker
nagyúr
Tudtok ajanlani valami 1 fiókos gmail notifiert, ami az óra mellett mutatja a bejövő emaileket gmail fiókra?
genndy: Köszi.
Amúgy ezt a szkriptet hogy lehet törölni ha úgy adódik?
-
makoss
veterán
Üdv!
Tud valaki olyan ingyenes programot win 11-re amivel lehet egér mozdulatokkal navigálni?
Úgy értem mint annó volt az Opera böngészőben az "egérmozdulatok engedélyezése"
Windows 10-re van, ott StrokesPlus a neve -
genndy
addikt
válasz
V.Stryker #53734 üzenetére
Ugyanaz a logikája mint a Ctrl+C-nek:
!a::
Send ^a ; Alt+A = Ctrl+A
Return!=Alt, ^=Ctrl mint módosítóbillentyű
A script azért egy picit bonyolultabb mint amit te kértél, mert ilyesmi nekem is kellett (csak nem is emlékeztem rá hogy ugyanerre akartam, mert azóta nem nézegetem csak használom
), és amikor rágugliztam akkor ezt a példát dobta ki, és benne van az is hogy elmenti a vágólap eredeti tartalmát, és a script után vissza is rakja (direkt ezért hagytam benne a komment sorokat, azokból ez egyértelműen kiderül).
Tehát a Ctrl+V az eredeti, formázott anyagot illeszti be. Csak Alt+V -re illeszti be a formázatlant. -
genndy
addikt
válasz
V.Stryker #53731 üzenetére
Tessék, ezt másold be egy sima szöveges fájlba, és mentsd el "<valami>.ahk" néven.
Ez még az 1.1-hez készült! Ezt a verziót töltsd le:
https://www.autohotkey.com/download/ahk-install.exe!c::
Send ^c ; Alt+C = Ctrl+C
Return!v:: ; Alt+V - work with clipboard: paste clipboard content as plain text
ClipboardOld := ClipboardAll ; save original clipboard contents
Clipboard = %Clipboard% ; store plain text from clipboard to clipboard
Send ^v ; send the Ctrl+V command
Sleep, 250 ; give some time to finish paste (before restoring clipboard)
Clipboard := ClipboardOld ; restore the original clipboard contents
ClipboardOld = ; clear temporary variable (potentially contains large data)
ReturnEttől még a Ctrl+C és Ctrl+V működik.
-
csferke
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #53718 üzenetére
Feltelepítettem, Nálam rendben működik ez a funkció....
Nem tudtam rájönni, hogy mit nyomtam el.
Uninstal és egy újratelepítés. Mostmár nálam is rendesen működik. -
V.Stryker
nagyúr
Köszönöm mindenkinek. Egyenlőre a PureText appot próbálom ki, mert minnél kevesebb művelettel kellene megoldani, hogy gyorsan haladjak.
De, hogy a hülye mac-esnek legyen még hülye kérdései:
Videó és egyéb média lejátszó még mindig a vlc vagy van más ingyenes jó alternatíva?
Milyen ingyenes kis progival tudom kitenni az óra mellé a memória és cpu terhelést?
Bocs srácok, 10 éve legalább, hogy nem használtam windows napi szinten. Nekem még a kedvenc rendszerem , a best, a Windows 2000. -
cigam
titán
-
válasz
V.Stryker #53721 üzenetére
Windows-ban beépítve megtalálható egy eszszerű Vágólap kezelő, WIN+V kombóval lehet elővarázsolni (ha nincs letiltva a Vágólap előzményei az OS-ben (Rendszer/Vágólap)) és az tudja ezt. 1:35-től van erről szó
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Windows 11 alatt van natív megoldás vagy valami külső program arra,hogy a kivágás beillesztés során minden formázást, linket távolítson el a kimásolt szövegből? -
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Van egy gondom a Foxit PDF Reader-el és nem tudom, hogy én nyomtam meg valamit vagy pedig ez az új verzióban (2024.3.0.26795) így van. A napokban frissült erre a verzióra.Eltűntek a Home-ban, Comment-ban stb. az ikonok a lehetséges műveletek választásához. Amikor ráklikkelek akkor megjelennek. Igaz, ezelőtt ha az ikonokon tekertem az egér görgőjét akkor sorban ugrál a Home-tól a Help-ig, most ez sincs.
Remélem sikerült érthetően megfogalmaznom.
köszi -
válasz
SunMount3r #53715 üzenetére
A Canva inkább laikusoknak játék, mint grafikus tervező program.
Legalábbis grafikusok bottal sem piszkálnák meg a Canva-t.
Grafikus programot tudok mondani, de több év tanulás szükséges hozzá. -
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Olyan grafikus tervező programot keresek, mint a Canva, csak nyilván "offline". Létezik ilyesmi?
Köszi!
-
cigam
titán
válasz
mindenes24 #53713 üzenetére
Bármelyik komolyabb videó szerkesztővel, pl [link]
-
mindenes24
junior tag
Milyen programmal lehet filmjelenetek kozti idot kijelezni?
Kb. 1-2 perces jelenetsorban ki kell jelolni a kezdo kepkockat, majd a befejezot, es a koztuk levo idot kell kiirni ugy, hogy jol lathato legyen.
Rossz esetben harom, egymastol fuggetlen jelenetsort kell merni, jellemzoen 10-40 sec hosszuak.Masik kerdes, hogyan lehet PC-rol kezelni Android mobiltelefon kamerajat es mikrofonjat, videokeszitest illetve hangfelvetelt vezerelni PC-rol?
Regi Android, googleplay nem enged ra semmilyen app-ot telepiteni. -
Köszönöm mindenkinek az infókat!
Meg is csináltam a sajátomat és édesanyámét is. Pusztán kíváncsiságból eltávolítottam anyu fiókját a telóról, hogy mi lesz a szitu, de nem hatotta meg. A Google Authenticator automatikusan 2 külön bejegyzést hozott létre felhasznalonev@ugyfelkapu.gov.hu formában, és gyártja mindkettőhöz a kódot.
Mondjuk annyi "hiba" volt a dologban, hogy ha nem mentettem el/le a törlőkódot fájlba (csak felírtam hirtelen füzetbe (ment Keepass-ba persze)), akkor nem fogadta el a generált kódokat, de azt nem írta ki, hogy miért nem fogadja el. Amint lementettem, utána minden OK volt...
Mondjuk -szvsz- hamarosan el fog szabadulni a "pokol" ezen átállás kapcsán, mert ezt az átállási procedúrát sokan nem fogják tudni megcsinálni...Még1x Thx, legalább már ezen is túl vagyok...
-
poirot
őstag
Olvastam már sok véleményt, hogy végülis az a cél, hogy mindenkit betereljenek a DÁP-ba. Az, hogy nem kell majd igazolvány, meg kapsz erkölcsi bizonyítványt, kit érdekel. Sajnos, ha megszüntetik a ÜK+ -ot és csak a DÁP marad és ebbe bedrótoznak mindent, EESZT, stb. Hát nem is tudom, hogy lehet kivédeni. Talán egy másodlagos teló, 40-50 ezerért, rajta csak a DÁP. És most ne mondja senki, hogy túl sötéten látom a helyzetet, de "ezekben" én nem bízok.
-
bacus
őstag
Nem vagyunk egyformák, sok mindennel vissza lehet élni. Én azért - rendszergazdai feladatokat ellátva - elég sok érzékeny adathoz hozzáférhetnék sok sok ügyfelemnél, de mégsem teszem. A könyvelők is így vannak ezzel, nem is érdekük, pláne, hogy 1x lehet eljátszani, utána az életben nem lesz ügyfele, márpedig ebből élnek.
A másik dolog a családtagok ügyfélkapuja. 2 felnőtt gyerekem van, akik eddig rám írtak, hogy jött valami a tárhelyre, nézzem meg, mondjam ha van teendő, stb. A feleségem szintén, nem szeret vele foglalkozni, rám bízza. De most ezzel ez is megborul, nyilván nem akarom az én telefonomhoz kötni a dolgot, mert úgy sem lenne jó, meg hogy tőlük kell kód, így sem lesz jó.
A lányom egyetemét én fizetem, de nekem nincs "diák" hozzáférésem, nyilván a lányom neve alatt léptem be és fizettem ki a tandíjat is. Az utolsó évre ez megváltozott, hallelúja biztonság, 2f hitelesítés, már ezt sem tudom megtenni, elég szarakodás volt belépni, hogy közben telefonon hívtam lányom, hogy na most megy a kód, diktáld be, stb. mindezt azért, hogy fizethessek
Mindeközben azért lopják a fb loginokat (vagy legalábbis ezt olvastam), mert banki ügyintézés hitelesítéséhez is elegendő némely banknál a fb azonosítás. Nesze neked biztonság.
-
cigam
titán
A Microsoft-ét inkább ne! Lásd Jelszókezelő topik: #1202
Majd akkor lesz sírás rívás, ha az ügyfélkapu+ is megszűnik, és csak DÁP-al lehet bejelentkezni. Amúgy én sem értem miért a könyvelő tölti fel. Elküldi amit kell, és majd én feltöltöm. Nevetséges, hogy nincs egy feltöltő fiók a könyvelőknek, amivel csak a bevallások feltöltésére jogosultak.
-
BiP
nagyúr
válasz
poirot #53703 üzenetére
Én se látok bele. Engem csak megdöbbent, hogy az az általánosab bevett, elterjedt gyakorlat, hogy tömegesen másnak megadják a hozzáférést egy olyan rendszerhez, amivel igencsak vissza lehet élni.
Emailjelszót nem adunk meg másnak, nem hogy egy olyat, aminél a nevemben új igazolványt kérhetne vagy pályázatot adhatna be. -
poirot
őstag
-
válasz
Fire/SOUL/CD #53696 üzenetére
Nem tudom, de tudsz másik authenticator-t használni, pl a Microsoftét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest