Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Megkövetem magam, mert...
Nem tudom ki szerkesztette a leírásokat az összefoglalóhoz, de most rálestem az Awesome Duplicate Photo Finder-re, aminek leírásából kimaradt a duplicate szócska, így alapból skippeltem is, de jobban átnyálazva a program elnevezéseket csak úgy gondoltam valami ilyesmi jó lehet és mintha dolgozna is, bár lassúcska kicsit, mert tartalom alapján hasonlítgat, ahogy kivettem.
Winmerge-re is ránézek....majd (mondjuk erre kapásból fájlok összehasonlítása maradt meg bennem régről, így szintén skippelve lett első nekifutásban), mert ennél is említettek fotóhasonlítgatás mókát weboldalukon, meglátjuk mapparendszerben működőképes-e
Szóval lehet mégiscsak van/lesz megfelelő progi összefoglaló alapján

szerk.
IT user
Köszi rálesek erre is
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest