Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
mr_ricsi
üzenetére
Van ilyen cucc, ami bitről bitre ment mindent pendrive-ról image-be, és az kiírható másikra is. Ez az ImageUSB.
Viszont ha pl. egy 8-as drive lesz klónozva a 16-osra, a partíciós táblát is viszi, ergo csak 8-asnak fogja látni a 16-ost. Sebaj persze, utána rendberakható. Viszont így, fordított esetben nem tudom, mi lesz az eredmény.
Talán van olyan opció, hogy a drive méretét figyelembe vegye, és úgy formázza a célhardwaret - ennek nem néztem utána.Nem egyszerűbb az új penre újragyártani a recoveryt? Illetve még biztos van boot cuccokat figyelembe vévő progi, ilyen a fizetős UltraISO is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5530 - i5-1240P I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Talán van olyan opció, hogy a drive méretét figyelembe vegye, és úgy formázza a célhardwaret - ennek nem néztem utána.