Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Te is tudnál arra a tyúkra figyelni élőben. A gép meg gyorsabb, és akárhányszor átnyálazhatja. "Csak" azt kell tudnia, hogy tyúk, és, hogy nem az a tyúk, mint a másik. Értem ez alatt, hogy ha én képes lennék megkülönböztetni, mert nem kell varázsolnia, hanem létrehozhatna olyan sávokat, amikben úgy osztja szét az egyformának hallott kotkodácsolást, hogy egyszerre csak egy szóljon, alatta meg mondjuk azok, amik amúgy egyszerre szóltak. Vagy az összes kotkodácsolást külön rakná, névvel, csoporttal és idővel megáldva, madár/tyúk/000001 1:02:13.009, persze nem nekem kéne beilleszteni a helyére, ezeket ő indexeli magának, majd a kotkodácsolás ritmusából kikövetkezteti, hogy melyikhez melyek tartoznak, és azokat behúzza egy új sávba, vagy többféle eshetőséget is megad nekem, és kiválasztom, hogy ha esetleg több tyúknak ismerte fel, hogy az a csoport is az 1-es tyúk, így pl. lesz egy madár/tyúk/01 sáv. Vagy konkrétan kijelölöm neki, az egyes tyúkokat, és úgy következteti ki a ritmusból, hogy melyikhez mely kotkodálások tartoznak. Ha meg nem egyforma a hangjuk, akkor egyértelmű. Ahhoz nem kell tudnom azt sem, hogy tyúk, hogy megkülönböztessem. Visszhangnál már nehezebb lenne a helyzet még így is, ha mondjuk a visszhang ereje akkora, mint a forrás, de valami alapmintázatok alapján tudhatná, mi nem illik oda. Szerintem lehetne ilyet, csak mire lenne jó azokon a felesleges dolgokon kívül, mint, hogy valaki élethű felvételeket akar zaj mentesen, vagy térhatás effektet akár monó felvételből? Ez nem elég ok, hogy próbáljanak ilyet csinálni. Habár lehet, hogy egészségügyben jól jönne egy online sztetoszkópnál, csak még nem jutott eszükbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest