-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
swoody
senior tag
Sziasztok,
Adott egy táblázat amiből x,y cella tartalmát átkéne rakni egy szöveges dokumentumba (egy adott helyre) a szövegen belül, ezt többször kéne megcsinálni mindig más dokumentumba.
Erre lehet valami programot használni vagy van erre valami automatizáló cumó a programon(office, libre- openoffice) belül?
pl.:
táblázat:a1: "2"
a2: "4"szöveg:
dokumentum egy: sanyi "2" halat evett
dokumentum kettő: sanyi "4" halat evettKöszike.
-
Sziasztok!
Talaltam egy jo kis progit, hogy avi-bol gif-et keszitsek. Olyasmit tudnatok ajanlani, amivel gif-bol tudok kivagni? Koszonom! Valami kis egyszer, free porgit szeretnek ha letezik ilyen.
-
spe88
senior tag
válasz
Ittnemaz #34196 üzenetére
Köszi, ilyesmire gondolok! Az vele a gond hogy a Flickr-t nem kezeli, bár azt gondoltam, hogy nem is fogja egyik sem, mert a Flickr amúgy sem támogatja a szinkronizációt tudtommal a szinkronizációs programja is azt hiszem 3rd party.
Lényeg, hogy a többire jó lesz (Box, Gmail Drive, Dropbox), bár freeware jobb volna, de örülök, hogy egyáltalán létezik ilyen!
Köszi
-
spe88
senior tag
Sziasztok,
Létezik olyan program, ami egyszerre több felhőszolgáltatást tud kezelni? Konkrétan arra gondolok, hogy ne kelljen telepítenem Gmail Drive-ot, FlickrSync-et, Box Syncet?
Csak olyat ismerek, ami weben keresztül tud egyikből másikba pakolni, de nem települ a gépre és "figyeli a mappákat" (otixo)
Köszi
-
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #34193 üzenetére
köszi!
-
Esetleg ezekkel próbálkozz: A-Ray Scanner | Copy Protection Detection
-
cigam
titán
Létezik olyan program ami azonosítani tudja, hogy 1-1 videóDVD-t milyen védelemmel láttak el?
-
LonGleY
veterán
-
pinnacle
nagyúr
Milyen programmal tudnék rákeresni egy szóra a registryben, ami utána az összes találatot egyszerre mutatná? Egyesével, F3-al lépkedve, elég sokáig tartana. Illetve mi az a program, aminek telepítése után az új programok bejegyzéseit eltávolítja a registryből, ha valamit hátrahagytak volna eltávolítás után?
-
rokendrol
senior tag
SZIASZTOK: nekem van egy csoportom a facéN. Ez a csoport egy Retro csoport, Régi IFI-klub közösségről szol . Az a lényege,hogy régi képeket teszünk fel az akkori klub életről. Én azt szeretném,hogy lenne egy külön program vagy melléklet. Amivel lehetne szavazni havi vagy éves szinten arra a képre amit a legtöbben lájkolják A CSOPORTBAN. Tehát lehetne szavazni.és minden hónapban ezt közzétenni a csoportban..ki nyerte a legjobb kép beküldést..Tud e ilyet a face? vagy egy külön progi?
-
zolka95
őstag
Sziasztok!
Tömörítő programok közül melyiket ajánljátok? Melyik a leggyorsabb? Van köztük különbség ilyen téren?
Csak kicsomagolom a fájlokat, tömöríteni sosem szoktam.
Mindegy hogy ingyenes vagy fizetős. A leggyorsabb kell, ha van ilyen -
tankraid
aktív tag
Sziasztok,
Olyan progit keresek amivel ellenőrizhető, hogy ki használja a wifim.
Esetleg el is lehet menteni a megengedett címeket a többit tiltani, stb.
(Who Is On My Wifi-t próbáltam de nem működik túl jól....)Köszönöm a segítséget!
-
GEPESZ66
veterán
Van-e olyan program, amivel pl. egy 1920x2160-as háttérképet áttudok alakítani 540x960-ra?
-
LonGleY
veterán
Tudtok mondani valami egyszerű, automata vörösszemeffektust kiiktató programot ajánlani? A Picasa helyett sokkal normálisabb képnézegető került fel, nem akarom szemetelni a gépet.
-
-
rokendrol
senior tag
Sziasztok: Lenne kérdésem. A facén a videótáramban vannak saját készítésű videóim.Szeretném ezeket a videókat az OMEGÁba eltárolni. Tudom hogy kel az Omegába tárolni dolgokat,csak az a gondom,hogy hogyan tudok fájlokat készíteni a facén levő videókról. Mert az OMEGA kéri a letöltendő fájlt. Az eredetit mikor a Facéra feltöltöttem már töröltem sajnos
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Dumi86 #34169 üzenetére
Ennyi a felülete:
Mégis mi a büdös francnak kellene még rajta lennie?
Ezt a felületet amúgy csak akkor látom, amikor Windows-újratelepítés után ezt a programot is telepítem, aztán többet nem igazán. Többnyire nem használok 1-nél több virtuális meghajtót, legfeljebb akkor kellene ránéznem erre a felületre, ha épp többet is be szeretnék állítani. Akkor is csak bekattintom, leokézom, aztán kiikszelem. Most komolyan érdekes, hogy "fapados"-e ez a felület, vagy sem?
Pont az a jó benne, hogy nem a csillivillire megy, hanem csak és kizárólag azt csinálja, ami a dolga. Alig több, mint 2 MB az a tárhely, amit ÖSSZESEN (!!) foglal.
Amúgy ja, Windows 8.1-ben van beépített megoldás is, de nem mindenki használ azt. -
-
Troy.
addikt
válasz
MaxxDamage #34164 üzenetére
Egyértelmű hogy kiveszem az ilyen helyekről a pipát. Ettől függetlenül behányt valamit a Windows mappába.
Rég volt, de emlékszem hogy pipa voltam. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
LonGleY #34159 üzenetére
Ezzel teljes mértékben egyetértek, évek óta csak a Virtual CloneDrive-ot használom, első programok között van, ami Windows-újratelepítés után felkerül, nagyon "könnyűsúlyú", alig foglal helyet vagy más erőforrást, problémamentes, még soha nem csalódtam benne, minden más szutyok azóta felejtős, ez egyszerűen csak teszi a dolgát úgy, hogy nem érezték a fejlesztők úgy, hogy tele kéne tömködni bármilyen plusz fossal. És a lényeges képformátumokat mind támogatja.
-
LonGleY
veterán
válasz
MaxxDamage #34158 üzenetére
Ha az img-procedúrán túl vagy, akkor érdemes a Virtual CloneDrive-ra is rápillantani. Annál a teendő: telepít > fájlformátumok kiválaszt > ennyi. Innentől fogva duplaklikkre máris bepakolódnak a meghajtóba, és ha beállítod, a kiadással el is takarodnak (ezért system tray ikon sem szükséges). Jóféle.
A lemezkezelőben át tudod ízlés szerint állítani a meghajtó-betűjelet (pl. V:-re).
-
Sonja
nagyúr
válasz
MaxxDamage #34156 üzenetére
-
LonGleY
veterán
válasz
MaxxDamage #34154 üzenetére
Szerintem magát a Daemon Tools-t távolítsd el első körben, mivel vannak ad-free, normális progik is mountolós célokra, amik nem akarnak neten adatokat hazaküldözgetni és nem épülnek be a legbelsőbb bugyrokig a rendszerbe:
Én az előbbit használom (iso, bin, ccd), de a WinCDEmu biztosan kezeli az img-t a weboldala szerint. Amúgy a Nero a másik szutyerák, ahelyett bármi egyéb íróprogram normálisabb:
-
MaxxDamage
félisten
Volna egy .img kiterj. fájlom amit a Daemon Tools Pro -val nem tudok megnyitni, mert azt pont nem kezeli...
Esetleg valami más free program akad, erre a célra? (egy próba erejéig, amit azután el is távolítanék a gépről)/ODD meghajtóm jelenleg nincs így nem tudom lemezre kiírni Nero-val/
L
-
mezis
félisten
Csak tiszta forrásból ! (Korábban a 32 biteset használtam, újabban 64-eset. Nem érzékeltem különbséget.)
(Évekkel ezelőtt még akadt probléma a hosszú, ékezetes file nevekkel.) -
Igy meg egyszerubb, koszi a tippet!
Kiprobalom azt a ketmenetes tomoritot is, eddig a fenykepezogepem altal keszitett mov fileokat a freemake video converterrel szoktam avira konvertalni, hogy ne legyenek olyan nagyok. Ma megint tanultam valamit!
Annak van valami jelentosege, hogy 32 vagy 64 bites verziot hasznal az ember? Probakeppen most a 32 bitest telepitettem fel, azt talaltam meg a cnet-en. Bar most nezem a 64 bit is fent van ott. Mondjuk az a 2.6.1-es verzio.
-
Szuper a program, amit javasoltal a celra.
Abban tudnal esetleg segiteni, hogy ha szuksegem lenne egy reszletre a videobol, azt hogy tudnam legegyszerubben megoldani vele?
Elobb fogtam es kiszedtem az elotte es az utana levo reszt is es ugy mentettem le, gondolom van erre egyszerubb modszer is.
-
Hello!
Tudnatok ajanlani valami kis egyszeru programot, amivel ismertebb formatumokat tudok megvagni? Kivagni beloluk darabot stb.
Koszonom szepen!
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Vonalkód generáló progit keresnék, ingyenest, ami excell-ből is tud dolgozni.
-
válasz
LonGleY #34137 üzenetére
+1
Szerintem is jó a programhoz rendelt vagy a Windowsban lévő uninstall megoldás.
Utána valóban egy CCleaner, ha valaki tutira akar menni.
Ezek tisztítók olyanok mint a régen a rendszer booster-ek meg egyéb kamu gyorsító és védő alkalmazások. Jobb esetben csak feleslegesek és nem csinálnak kárt... egyébként meg még kockázatosak is lehetnek.---
A ninite.com install segédlete is mutat jó pár free alternatívát a korábban elhangzott kérdésekre -
Dumi86
senior tag
Üdv. Szerintem ezek:
Torrent: Qbittorrent
Tömöritő: Bandizip
Pdf olvasó: Sumatra PDF
Konvertálót én nem használok
Cd író: Burnaware FreeMindegyiket évek óta használom. Ingyenesek,magyarul is tudnak,nincs bennük kémprogram és egyéb dolgok,átlátható a kezelőfelületük és egyszerü a használatuk is. Szóval ajánlom őket
-
Wikoo
aktív tag
Üdv, nem tudom hogy jó helyre írok, de szeretnék jelszót adni egy mappának ( mind1 h tömörített vagy sem ). Azt szeretném elérni, hogy csak akkor lehessen megnyitni bármilyen op rendszeren a mappát ha jelszót beírják. Tudtok ebben segíteni ?
-
mttssz
senior tag
válasz
macera2 #34126 üzenetére
Aztan mikor az egyszeri user elkezdi hasznalni es csodalkozik hogy nem megy a rendszere mert valamit kitorolt amit nem kellett volna, megy a siras.
Egyszerubb/biztonsagosabb hetente-kethetente-havonta inkabb CCleanerezni egyet mint ezeket a "csoda" uninstallereket hasznalni.
-
66zio
aktív tag
Köszi skacok!
Esetleg még tudnátok ajánlani egy olyan uninstallert ami tényleg mindent lepucol? -
LonGleY
veterán
Az uTorrent nem igazán lepipálható. A reklámok a haladó beállításoknál kikapcsolhatók (offers...).
A WinRAR-nak jók a jobbklikkes menüi, jól beállítható, mindennel elbánik. Ha a legkisebb fájl a cél, akkor 7-Zip (.7z). Az ingyenes, szintén jól beállítható Bandizip tud .7z-t is csinálni, így az korrekt átmenet lehet a WinRAR és a 7-Zip között. Kicsit nagyobb .rar-okat és .zip-eket csinál, viszont villámgyorsan.
PDF olvasóból ami nem bloatware, és gyors, az a Sumatra PDF.
DVD-íróra ImgBurn, vagy sima CDBurnerXP.
-
66zio
aktív tag
Sziasztok!
Nemsokára újrafogom tenni a Windowst (8.1) és szeretnék tiszta lappal indulni. Eddig a legtöbbször a mainstream, hypolt progikat használtam. Most ezeket szeretném lecserélni ha van náluk jobb, kevesebbet foglaló stb.
Torrent: Eddig Utorrent.
PDF olvasó: ?
Tömörítő: Eddig Winrar
Konvertáló: Eddig Format factory (Ezzel nagyon meg vagyok elégedve)
Dvd író: Eddig Nero. Olyan kell ami tud Újraírható lemezt is írni, törölni, képes audio Cd-k írására.Most hirtelen ennyi jutott eszembe, viszont ha tudok olyanról programokról amit mindenki használ de van nála jobb ne tartsátok magatokban.
-
cigam
titán
Olyan vágólap kezelőt keresek, ami a vágólapra másolt szövegben
- az ékezetes karaktereket lecseréli az angol abc betűire
- a szóköz helyére aláhúzást tesz
- nem befolyásolja a CTRL+V működését, a módosított szöveget más kombinációval pl. SHIFT+CTRL+V-re szúrja be
- rezidensen fut, nagyon kevés erőforrást igényelve -
VásRló
tag
Sziasztok
Melyik programmal lehetne kifejezettrn kandallókat, cserépkályhákat tervezni?
-
randras
veterán
Létezik olyan program, ami nagyon sok képet mappákba/albumokba rendez az alapján, hogy mely képek hasonlóak? Nem emberek vannak rajtuk, leginkább a képen leggyakrabban előforduló színek alapján lenne esetemben hatékony.
-
válasz
Mercutio_ #34112 üzenetére
Az alukofferes időkben foglalkoznom kellett a témával.
A fraunhofer 128 kbps-is sokáig jobb volt, mint az akkor éledező alternatívák... mint Xing, Blade vagy a későbbi Lame. Aztán idővel nőtt a sávszélesség és a tárhely és a lame fejlesztői pont a magasabb bitrátánál kezdték el csiszolgatni az enkóderüket. Sok éve már annak, hogy a lame minőségét a fraunhoferrel szemben nem is lehet megkérdőjelezni. A Lame ma a legjobb mp3-ban. Pedig a Fraunhofer intézetnek úttörő szerepe volt az MP3-ban. A MP2-t pedig egy az egyben ők fejlesztették.
Az első mondatokból viszont látszik a fraunhofer előnye. Azaz 128 vagy kisebb bitrátánál jobb a minősége, mint a lame-nek. Ezt illik tudni... bár ma már nagyon kevés esetben kell ilyen alacsony bitrátával dolgozni. Továbbá az fraunhofer nem ingyenes (régebben legalábbis nem volt az)
Egyébként már akkoriban is az EAC-al készült minden normális anyag, biztonsági üzemmódban a jitter és egyéb hibák javításával. Sokan -egyébként rosszul- úgy gondolják, hogy a digitális CD-ből létrejövő digitális WAV vagy egyéb állomány minősége ugyanaz lesz.... lévén a digitálisból megy digitálisba az anyag... csak be van olvasva... Pedig pont a CD felülete és a mechanikus olvasó tökéletlensége az, ami már az elején hat a végeredményre. Anno ebben segített a jó CD-ROM és az EAC.
-
vitemerius
tag
Létezik olyan zenelejátszó, amelyikben be lehet állítani, hogy egy dalt vagy playlistet mondjuk 3x ismételjen meg, aztán vége a lejátszásnak?
Köszi! -
LonGleY
veterán
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
W7 64bit -re keresek olyan ingyenes programo(ka)t amivel minél jobb minosegben tudok audio cd-ből mp3-at és .flac-t kesziteni -
válasz
SpongyaBob #34102 üzenetére
HWiNFO, MSI Afterburner (videó készítője írja is a kommenteknél)
-
genndy
addikt
válasz
SpongyaBob #34102 üzenetére
MSI Afterburner szvsz.
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
Mi ennek programnak a neve ami ebben a videóban kijelzi a CPU, RAM, GPU infókat? [link]
Köszönöm!
-
BalanceR
addikt
Sziasztok.
Remélem jó topicban vagyok, tudtok segíteni, vagy legalább megmondjátok, hol kérdezősködjek...
Egy lehetőleg ingyenes windowsos program kellene nekem ami a következőt tudja:
Felcsatlakozok a géppel egy nyitott hálózatra, és a progi mondjuk 30 percenként végignézi, a hálózaton lévő eszközök MACAddressét, egyedi azonosítóját,és logolja mondjuk egy hétig, ezután valamilyen listában tudja szűrni azokat az eszközöket, amik minden nap csatlakoztak a hálózathoz, statisztikát mutat a hogy nány egyedi (különböző) eszköz használta a hálózatot, meg tudja mutatni, hogy adott eszköz mennyi idejig volt fennt a hálón...Előre is hatalmas köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Escape from Tarkov
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Egérpad topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Napelem
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest