Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
De én teljesen irreálisnak látom azt a mennyiséget, amit ti ramba akartok tölteni, vagy úgy egyébként is.
Én alapból úgy gondoltam, hogy egy részt nem 1 torrentről van szó, másrészt, vegyes, mondjuk meg lenne nyitva 10, ezek közt lenne 5, 8, 16, 24, 48 GB-os is, és ugyanúgy töltené, mint ahogy szokta, szóval a működése ugyanúgy megy, úgy tölt mint szokott, oda, ahova szokott, csak miközben ő mutatja, a csíkon, hogy mely részeket töltötte le, a memóriába tölti a meghatározott csomagméretben, aztán, mikor áthelyezi a mentési mappákba, nem változik semmi, ami meg van, az már meg van. Esetleg más színnel jelölhetné a még csak memóriába töltött részeket, de ehhez már utorrent plugint kéne írni. ugye én még mindig nem fájlokról, hanem fájl részletekről beszélek, amit nem is lehet csak úgy áthelyezni, hisz minden részlete egy fájlhoz tartozik, ami a mentési könyvtárban növekszik. (vagyis igazából nem, mert előre lefoglalja a helyét)
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest