- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi290
aktív tag
Üdv!
Nagy fába vágtam a fejszém.Van egy adott angol (original hang) Avi filmem.Sehol nem találtam meg magyarul ezért,előkerestem egy régi videó kazettát.Ez magyarul van.Gondoltam át digitalizálom, DE a kazettán levő kép anyag, a felénél átvált fekete fehérre.Ilyen a felvétel,utána eszembe jutott.
Az lenne az ötletem,vagyis már csinálom,szedem fel a kazettáról a filmet,wav-ba átalakítom.Eddig ok.
Utána az angol nyelvű szinkront lenémítom,és alá tenném a magyar Wav fájlt.
Ehhez kérném a segítséget,hogy milyen program amivel jól megtudnám csinálni.Hogy ne látszódjon a hang csúszás.Nero vision-ban meglehetne,de valami profibb programot tud valaki ajánlani ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Háztartási gépek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- AKCIÓ! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest