-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
utgyuru
aktív tag
Milyen programmal tudok videókból egy adott részt kiszedni lelassítva, akár képkockánként, vagy valami nagyon lassú videó formájában? Valami egyszerű kellene, 0 videó szerkesztési tudás mellé.
-
utgyuru
aktív tag
Valaki tudna olyan programot mondani, ami a webkamera képét elmenti, ha mozgást érez? Dorgem-mel próbáltam, de az mindig ugyanazt a fájlt írja felül.
-
utgyuru
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni, hogyan lehet Google Books-ból letölteni könyvet? Neten keresgetve azt találtam, hogy pörgesd végig a könyvet, és a böngésző cache-ből kimásolgatni a képeket, de ezek több éves leírások, és nálam nem nagyon jelent meg a cache-ben semmi kép a könyvekből, lehet megváltozott ez ?
-
utgyuru
aktív tag
válasz
localhost #17084 üzenetére
Laptopra raknék valami oprendszert, de nem tudok USB-ről bootolni, az optikai meghajtó meg kampó sajnos. BIOS-ban volt utolsó lehetőségnek a lan boot, rákerestem, és ott láttam, hogy pont ilyen esetekre jó ez. Tudnál segíteni, hogyan hozzam össze? Az se baj, ha a host gépre Linux kell. Laposra is azt szeretnék rakni igazából. Szóval fejben valami olyasmira gondoltam, hogy lanon át a linux telepítő lemez bootolnám. Nagyon merészet gondoltam ezzel?
-
utgyuru
aktív tag
Üdv!
Nem találtam neki jobb topikot, szóval kérdezem itt. Lehet teljesen megvalósíthatatlan, sosem csináltam még. Szóval hálózatról szeretnék bootolni egy gépet. Van egy PC-m, azon Win7, és egy laptopot szeretnék bootolni róla. De lehetőleg nem Win7-et kellene. Routerrel vannak "összekötve". Megoldható ez valahogyan ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PR-Telecom
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fűnyíró topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest