Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gigabyte alaplap topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
-
chatran
őstag
Egyikkel sem működött. Valamiért bekavar a primary meg a logical partíciókkal. Odáig eljutottam, hogy a logicalból leszedtem 30 gigát, zsugorítással. De ezt sehogy se tudom hozzáadni a primary rendszerpartícióhoz. Talán be kellene bootolnom egy boot CD-vel és úgy kellene próbálkoznom?
-
chatran
őstag
A winchesteremen van 2 partíció, a Win7-et a kisebb 20 gigásra telepítettem. A másikon van még több mint 100 giga. Át tudnék még rakni a 20 gigás partícióhoz további 30 gigabájtot valamilyen programmal? Melyik a legjobb program erre a célra?
-
chatran
őstag
Egy MS Office helyettesítő programot keresek, ami kis méretű, felismeri és tudja szerkeszteni az Office fájljait(xls, doc, pps, ppt) és nem b@szogat napi szinten, hogy frissítsem. Tudnátok ajánlani valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Mikor az elejéből szedtem le, Easeus-szal simán ment már a többi.