- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Philips LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
aclandiae #48902 üzenetére
Szia!
A) MKVToolNix
B) Nem tudom, melyik oldal, de a JDownloader képes csak a hangsávot is letölteni és elmenteni. Bekapcsolható a vágólap figyelése is, de ha automatikusan nem találja a letöltendő dolgot, manuálisan is meg lehet próbálni, segíthet.
-
-
LonGleY
veterán
válasz
aclandiae #34091 üzenetére
Hahahahaha..... és meg is jósolja, hogy hova tart?
Ha a képben meghagyták az eredeti metainfókat, akkor a készítés dátuma és a fényképező típusa, esetleg egy geo-tag is megtalálható az exif infók közt. Ez olyan, mint az mp3-aknál a tag. Minden normális képnézegető meg tudja jeleníteni ezeket. De egy random internetes képnél ilyenre ne igazán számíts...
Amúgy ahogy VIPowER is linkelte, rá tudsz keresni Google-ön (csak húzd a képkereső felületre a kérdéses képet).
-
Kernel
nagyúr
válasz
aclandiae #31552 üzenetére
GetDataBack nekem is bevált, HDD-re. De amikor fényképezőgépen letörölt képet akartam visszaállítani, az már nem akart sikerülni.
Meg az is kellemetlen tud lenni, hogy régebben az XP gyorsformázás csak a fájlrendszert írta felül, az adatok sértetlenül maradtak a szektorokban.
Win7 gyorsformat sajnos már nagyobb kárt tud okozni, kicsit másképp dolgozik.
-
LonGleY
veterán
válasz
aclandiae #31552 üzenetére
Szerintem elszúrtad. A GetDataBack az egyik legjobb. Esetleg nézz még rá a Recuva-val, de ne remélj sokat!
Az Active@ Partition Recovery-ben vannak még komolyabb visszaállító eszközök, de az is csak akkor hatásos, ha pl. simán fájlrendszert váltottál, de nem írtál felül semmit. Mindenesetre elküldtem privátban.
-
Kernel
nagyúr
válasz
aclandiae #29474 üzenetére
Régebben használtam a Chameleon Clock-ot, elég sok mindent tud, de nem ingyenes.
-
-
PumpkinSeed
addikt
-
zone
őstag
válasz
aclandiae #24928 üzenetére
Miért nem jó a Fraps? Egyébként MSI Afterburner vagy Razer GameBooster.
Ha Windows 7-et van, abban alapból van árfolyamfigyelő widget.
(#24929) Polllen:
Ha olyan kell, ami másra is jó, pl. képnézegetés, alapszintű szerkesztés, akkor Irfanview. -
-
-
V.Stryker
nagyúr
-
válasz
aclandiae #14608 üzenetére
Azthittem a hozzászólásokat is elolvasod ....
"You can also use Irfanview to do this to many files at once - select Batch Conversion from the File menu, click "Use advanced options", then click Advanced; in the new window, look at the Miscellaneous section, and select "Add overlay text", then click Settings. The rest is easy. "Szóval a File menüben kiválasztod a batch konverziót. Bepipálod az use advanced options-t. Ekkor már rábökhetsz az Advanced gombra. Itt már kitudod választani, hogy "add overlay text", mellette a hozzátartozó beállításokat előhívó settings gomb.
-
válasz
aclandiae #14592 üzenetére
Az 1-t ugyanazzal megtudod oldani.
A 2-at nem értem. mert split/crop-ot is tud, de hogy honnan/hogyan ismeri fel miket kell kivágnia?
-
válasz
aclandiae #14577 üzenetére
Beugrató kérdés: Mi kel ahoz, hogy a word, vagy pdf megjelenítő megmutassa?
Ugyvan: Be kell olvasnia. Namost ha ezek a progik olvasni tudják, akkor más is pl. a copy parancs.word és pdf is lehet jelszóval védett. vagy pl. nem szerkeszthető formátumban, hanem mint kép adod át vízjellel ellátva. pl. doc2jpg
Ennél nagyobb védelem csak bonyin lehet megoldani. pl. eleve nem ISO adat dvd-t írsz, ill. csak az általad külön biztosított programmal olvasható/dekódolható. Így hiába férnek hozzá az adat lemez tartalmához, az olvasó program nincs meg nekik.
pl. itt van kulcsrakész megoldás:[link] -
Horka1
tag
válasz
aclandiae #14557 üzenetére
Apám, nem értem ezt a jelszó mizériát.
Tudod, hogyan kell kódolni egy vagy több file-t?
Elmondom:
Ha több file, össze zippeled, majd feldarabolod, a darabokat átnevezed, jpg-re, vagy akármire, Azt össze zippeled, majd ismét feldarabolod, majd a darabokból csinálsz egy iso-t, és azt átnevezed, gif-re, vagy bármire)
Na ezt bontsa ki, aki nem ismeri a sorrendet!
)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest