Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
Köszi, még ezt meggondolom, a felho nem igazán tetszik, címek is vannak meg telefonszámok, e-mailek, ezek értékes adatok

Rendszeresen karban volt tartva, csak most sikerült elcseszni a dolgot
FMA (sonyericssonos progi) exportot olvastattam be az evolutionnel .s onnan exportáltam tovább gmail felé, hogy az androidos telon is meglegyen minden, de két fájl kellett, mert a telo csak 600 szám fért nekem pedig rég van kb 1300 névjegyem (van közte pár dupla).Ért a művele közben két baleset: windowson kreált .CSV beolvasva linuxon UTF-8 ba, valamiért rossz volt. Elvileg jo lenne, de az ősszes ékezetes helyett más jött vissza, hulye jelek formájában, aztán a jeleket kicseréltem egy excelben ékezet nélkülivé, és összekuszáltam közben a mezőket ):
Új hozzászólás Aktív témák
- Manjaro Linux
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- ASUS RT-AC68U
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest