- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
klezzz
üzenetére
köszi,
ezt pont megtaláltam, köszi, de ha ismered, akkor lenne kérdésem róla. nem találtam olyat, hogy vízszintes scrollozás, csak olyat, hogy vagy jobbra, vagy balra. sok időm nem volt teljesen átvizsgálni, de ha abban tudnál segíteni, hogy hogy tudom a görgő megnyomásával (3. button) váltson vízszintes és függőleges görgetés közt, asz nagy segítség lenne.
egyébként a Browser Mouse is megjavult, ha XP kompatibilitással fut, akkor kér irányban is tud görgetni (addig bármerre forgattam, mindig egy irányba vitte pl. a hangerőt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest