- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Home server / házi szerver építése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
az ACDSee képnézegető helyett kerestem másikat...ha jól tudom, most már az XnView is tudja azokat a funkciókat, amire nekem szükségem van. kipróbáltam és tetszik, de lenne egy idegesítő dolog, amit eddig nem sikerült megoldanom, pedig az összes beállítást átnéztem.
Windows intézőből megnyitok egy képet - teljes képernyőn megjelenik és Space-el lépkedek. minden ok, csak a képeket mutatja...
viszont, amikor az XnView böngészőjéből indítom el a képnézegetést, akkor ha olyan mappában vagyok, ami .exe fájlokat is tartalmaz, akkor azt is képként próbálja mutatni, és kér hozzá egy ikont.
egy képet is csináltam ( itt pl a mappában a képek mellett volt egy flash player telepítő is )
XnView beállítás
eddig csak ezt a megoldást találtam /Böngésző - fájllista - Minden egyéb fájl -nál kiveszem a pipákat/, de ilyenkor a böngészőben sem jelenik meg minden.azaz nem látom teljesen mik találhatók az adott mappában.
ismerőnél nem csinálja
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Lexus, Toyota topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest