Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Androidos fejegységek
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Plazma TV topic
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
Dluinet
üzenetére
Teljesen feleseges érzékeltetni hogy milyen könnyen megtalálható a google-ban. Kicsit unalmas már. A google-ban minden benne van. Ez meg egy fórum annak aki segíteni akar. Számtalanszor találok én is másoknak első találat között választ a válaszára, még sem teszek minduntalan megjegyzést. Inkább örülök hogy ilyen könnyen megtaláltam, és belinkelem neki. (Ezt most úgy általánosságban írom, ne vedd személyesre
)Egyébként köszi, de ez sajnos nem megoldás a problémámra. Ami itt le van írva az egy alap megosztási leírás win7-en felnőtt gyerkőcöknek...ismerem az op rendeszert...a probléma nem itt van. Mint írtam, mindent frankón beállítottam munkacsporotól felhasználókon ip-n át egyszerű file megosztás kikapcsolása örökölt engedélyek mindent. Próbáltam keresztkötésű kábellel, hubon, routeren....mindenhogyan, de semmi (csak a ping megy). Vagy nem írtam?
Akkor most írom. 
Na ez a helyzet. Gondoltam hátha van valami über hálózati program amivel elérhetőek a megosztott mappák, amikor már a win és minden tudás csődöt mond.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Autós kamera eladó
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
Akkor most írom.