- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
Rescuezilla, az pl mountolni tud, meg snapshotot is kesziteni... de mivel nem OS alol mukodik hanem kulon rendszerkent, igy gondolom szamodra annyira nem kenyelmes.. sajnos mast en sem ismerek. Az meg abszolut kapufa, hogy egy ujabb verzio miert nem tudja megnyitni a regi menteseket.
-
F34R
nagyúr
Te is nagyon jol tudod, hogy mufaja valogatja milyen eq beallitasok mennek egyes zeneszamokra.. sot meg albumon belul is elternek a szamok amelyeknek kedvezo egy kicsi allitgatas. Normal FLAC vagy Hi-Res? Esetleg megprobalnek beszerezni jobb forrasbol (Tidal MQA ) milyen stilusrol lenne szo?
-
F34R
nagyúr
Ujra..
van olyan process hacker amiben tudom osszesiteni az adott program thread ertekeit ?
pl chromium memoriahasznalat. -
F34R
nagyúr
válasz
SpaceJam #50134 üzenetére
Ugye a video encode resznel a quality-t at lehet allitani bitrate-ra vagy size-ra... + meg az audiot bele kell kalkulalni.. viszont annyi a problemaja hogy adott semara kell ramenned es azt uj beallitaskent elmenteni.. kar hogy nem lehet uj presetet felvenni csak ugy.
-
F34R
nagyúr
válasz
SpaceJam #50096 üzenetére
En regen youtube-dl + aria2c vel szedtem youtube es Twitch-et is... mindenre tokeletes volt, amig be nem jott a DMCA mizeria, azutan meg mar nem is fejlesztettek olyan utemben mint kellene. Yt-dlp-t par honapja fedeztem fel, mikor a lassulas kezdodott.
Van egyebkent Tartube neven letezo Gui fork a fentebb emlitett projektbol. kivalaszthato melyik downloadert hasznalja.. classic felulettel ugyanaz mint a regi.
-
F34R
nagyúr
koszonom, utobbit ismertem csak nem szerettem hasxnalni.
-
F34R
nagyúr
Udv, Windowsra kellene nekem olyan screenshot progi ami hotkey lenyomasakor egybol ment, nem csak vagolapra helyez. pl megadott helyre formatumra. az se baj ha csak teljes kepet es nem selective areat tud.
-
F34R
nagyúr
válasz
molnarpeter #21683 üzenetére
akármelyik duplicite finder megtudja.
-
F34R
nagyúr
-
F34R
nagyúr
Yo!
TC-hez vagy UC-hez létezik olyan plugin ami képes csoportos átnevezésre pl: megadok neki jegyzettömből egy listát és arra nevezi át ? 20 GB zene ami 507 mappa ezeket kellene
nem kell -> _ tag -
F34R
nagyúr
Sziasztok nem tudtok valami jó kis microblogger segédeszközt amely kezeli a twittert és facebook-t ?
Olyan kellene mint a Gwibber csaj Windowsra
Előre is köszönöm
-
F34R
nagyúr
válasz
littleNorbi #17279 üzenetére
Avidemux , vagy VirtualDubmod codecokkal
-
F34R
nagyúr
válasz
Psychonaut #17243 üzenetére
Azt nem mondta hogy commercial kellene neki , bocs akko fizetőset ajánlottam volna egy ralkappal
-
F34R
nagyúr
válasz
mimi_bacsi #17240 üzenetére
-
F34R
nagyúr
Sziasztok olyan programra lenne szükségem ami alternatívája a Sony Vegasnak vagy legalábbis hasonló képességű open source lenne a legjobb.
Ami fontos lenne képet , grafikát lehessen mp3 kiterjesztés alá tenni és MP4-be kellene kimenteni beállíthatósági lehetőségekkel
-
F34R
nagyúr
Sziasztok srácok , nem tudtok valami UltraISO alternatívát open source-ba ?
-
-
F34R
nagyúr
válasz
thomasthomas #16760 üzenetére
leírhatnád milyen hangkeltőd van , általában a nem megfelelő Hz beállítás teszi 44100 vagy 48000 alatta ne negyon legyen.
-
F34R
nagyúr
(#16537) sfdrakex
(#16539) ollie
oh köszi tényleg az csak rosszul emlékeztem
-
F34R
nagyúr
sziasztok olyan program kellene mint a fraps csak ingyenes elég csak az fps-t mutatni nem akarok felvenni vele.
Köszönöm
F34R
-
F34R
nagyúr
válasz
Zotya984 #16332 üzenetére
Windows Milleinium-ra gondolsz akkor egy Mplayer-el próbálkozz
Az én kérsdésem pedig olyan program létezik-e? amelyen keresztül lehet leszedni frissítéseket (pl Win XP SP2 x64 belső WU nem talál frissítést , de az Eset Smart Security-ben még egy rakást talál )
Előre is köszi
-
F34R
nagyúr
Sziasztok létezik olyan program amivel megtudnám tanulni a 10 ujjas gépelést ?
-
F34R
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #15574 üzenetére
oh oké köszönöm megnézem őket
-
F34R
nagyúr
Fordító program-ra lenne szükségem ami nagyjából pontos persze az odaillő szavak-at javítanám
ezt a kettőt néztem: Babylon 8
Ace TranslatorElőre is köszönöm
-
-
F34R
nagyúr
Van a Slysoft-tól , és a MagicISO Virtual Drive
megjegyzem a Deamon tools is ingyenes
Deamon tools Lite -
F34R
nagyúr
Sziasztok
A kérésem egy olyan program lenne amit a mixed CD-t szétszedi track-ek re , de cue fájl nélkül vannak ezek (CUE splitter kilőve)
Előre is köszönöm
-
F34R
nagyúr
-
F34R
nagyúr
Üdv!
Rendszermetést szeretnék csinálni , olyat ha teljesen beborul a rendszer és nem indul akkor
boot menüjéből vissza lehessen állítani akár pendriver-rólÉn a Acronis True Image -re gondoltam ha tudja ezt a szolgáltatást
-
F34R
nagyúr
(#14764) atesz117
(#14761) cigam
eggyik se jó
olyan kellene amivel direkt letöltést kapok teljesen a böngésző letöltője nélkül (összes fájltípus) eddig csak IDM- tudtja :S??
-
F34R
nagyúr
Halihó szükségem lenne egy letöltésvezérlőre az Internet download manager helyett, lejárt a 30 nap próbaidő.
Ami kellene : Töbsszálú letöltés , Operába integrálható legyen , 100% helyetessítse az alap vezérlőt (beágyazott videókat is tudja tölteni /xvid, mpeg4 /)
5 Mbit/s netem ~ 625 KB/s az IDM-el 680-710 ig felment
fileserve-n is hozta ezt a sebességet a böngészőssel csak 300 körül jöttHa van ötletetek rá soroljatok fel párat
-
F34R
nagyúr
Xd megint én
Kellene egy Összes média konvertáló leginkább avi to mkv ( összes kódólással )
Többszálú feladatkezelés, amit most használok az lassú kicsit
-
F34R
nagyúr
Köszönöm szépen avidemux megoldotta _0_
F34R
-
F34R
nagyúr
Üdv mindenkinek!
Olyan progira lenne szükségem ami az .avi fájlokat egybefűzi , lehetőleg ingyenes legyen és gyors ( és veszteségmentes )
előre is köszönöm _0_
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest