Hirdetés
- Petabájtos SSD-ről ábrándozik a SanDisk
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Riasztó topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tknof1871
őstag
Tegnap a fél napot rászántam erre, de nem vagyok elájulva. Az AV Voice Changer-ből a visszhangot se tudtam eltávolítani. Jó progi az Audacity, de az eredmény egyikkel se tetszett. Talán férfi hangból női hangot csinálni több, mint csak a timbre és pitch állítgatása, vagy ehhez több tudás kell, mint amit fél nap alatt fel lehet szedni. Olvastam, a telefonos ügyfélszolgálatok az ügyintéző hangját kellemes női hanggá alakítják. Ezek szerint meg nem nagy kunszt. Nem tudom, hogy csinálják Akkor én vagyok kevés.
-
XP NINJA
őstag
megvan a win 7-re a mooviemaker 2.6 vista, egy bajom van vele, hogy miután importálom, addig jó, de ha az időszallagra húzom a videót elmegy a felbontása és alig látni valamitú
micsináljak? vagy valakinek vanölete honnan töltsek leh ingyen, lehetőleg magyar vidót? kérném linkel
kösz
-
kisho
senior tag
Sziasztok!
Tudtok olyan programról, ami a fájl egy részét tudja felülírni?
Egy gyakorlati példa:
Van egy torrent, abban egy fájl. Nincs seed, csak egy része elérhető, viszont rapidshare-en letölthető a fájl elejének egy része. Tehát gyakorlatilag két fájlt kellene egyesíteni. -
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
van olyan program, amely azokat a progikat tudja telepíteni,amit én adok neki? Olyasmi mint a vLite?!
-
tknof1871
őstag
Üdv! Milyen programmal lehet megváltoztatni az ember hangját? Akár real time akár nem. Mondjuk férfi hangból női hangot csinálni, vagy Donald Kacsásat.
-
Avidemuxnál szétcsúszott, magas elfek lettek az emberek...
Közben a format factory-val próbálom kódolni, a vágás szerintem nem lesz gond utána, csak a vob-ot "félreérti" pár progi... Régen mobilra kódoltam FF-el, el is felejtettem, és nem volt gond. Remélem most sem lesz.
Köszi a választ, tövábbi tippek is jöhetnek, pl. feliratozás, szövegbubik, karikázás, kiemelések...[ Szerkesztve ]
-
Tiszteletem!
DVD videókat kell felraknom weboldalra. Sajnos a DVD-k kódolására nem találok normális progit, amivel MP4 vagy AVI formátumba tudnék menteni.
A DVD-k nem gyáriak (lagzik, egyéb események felvételei), nincs másolásvédelem, vagy ilyesmi, de szétesik az oldalarány VOB to AVI converterrel.
Most a CineCode-ot próbálom... még dolgozik...Ezeket a videókat utána vágni kell, h az oldalra csak rövid, 5-10 perc kerüljön fel. Vágásra, feliratozásra mit ajánlotok?
VideoSpinnel szórakoztam, de ennél is a Youtube-ról letöltött MP4 oldalaránya "eltűnt" a kódolás után, akkor is, ha azt állítottam, tartsa a forrásét, és akkor is ha manuálisan állítottam be pixelre vagy 4:3-ra...Elsősorban ingyenesek érdekelnek, céges a dolog...
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
Hanglejátszó progit keresek amivel lehet a hanglejátszás sebességét állítani(lehetőleg a GUI-n).
Most a VLC-t használom,de nem igazán vagyok vele minden téren kibékülve szóval inkább valami mást ajánljatok.
-
leyo76
senior tag
válasz
McKane #13322 üzenetére
youtube downloader, nem magyar ugyan viszont az url-t így is be tudod írni és választható fálj formátumba át is konvertál....
-
McKane
senior tag
sziasztok!
Youtube-ról szeretnék HD videót (720px) letölteni,de fogalmam sincs milyen programok vannak-e célra..
magyar legyen ha lehetne.. a végén egy AVI/WMV fájl-ba szeretném konvertáálni a letöltött videót,hogy magammal tudjam vinni bárhová..köszönöm előre is!
Üdv.: McKane
-
Face8814
őstag
válasz
kételkedem #13318 üzenetére
Thx!
-
kételkedem
addikt
válasz
Face8814 #13316 üzenetére
pl
Free PDF to Word Doc Converter v1.1
Ha csak néhány oldalról van szó, akkor van online lehetőség is. -
Poo
senior tag
Hello
Tudnátok egy programot ajánlani ami ingyenes és meghajtókat lehet jelszavazni vele h csak az férhessen hozzá aki tudja a jelszót gondolok itt pl pendrive-ra.köszönöm és valami egyszerű kéne nem kell túlbonyolítani a dolgot
-
Face8814
őstag
Hi!
Mi annak a programnak a neve amivel .pdf-ből tudok .doc-ot csinálni?
Köszi előre is. -
-
cigam
titán
válasz
ticzi01 #13312 üzenetére
Hiába, az userek leleményesek. Egy portable böngésző nagyon kis helyen elfér, akár email-ben, pendrive-on beszerezhető pillanatok alatt. aztán máris szabad a pálya.
Talán 1xübb, ha nem engeded őket ki a nagyvilágba, hanem egy proxy-n keresztül szabályozod a webforgalmat.
-
Atapi
senior tag
-
ticzi01
aktív tag
Sziasztok!
belőttem a firefoxban minden amit szerettem volna, létezik olyan plugin amivel le tudom zárni az összes beállítási lehetőséget?
Vagyis ettől kezdve senki semmit se tudjon rajta, benne módosítani kutakodni.Köszi
-
MPowerPH
félisten
válasz
BigBadPlaYeR #13309 üzenetére
Köszönöm szépen, mindegyik variánst kifogok próbálni.
-
looser
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #13307 üzenetére
Szuper! Nagyon köszönöm! 'Használom' a tcmd-t egy ideje, de ez eszembe sem jutott. Sorbaállítás... Köszi
-
válasz
looser #13305 üzenetére
Hali!
Oksa, akkor TC-ben próbáld ezt
ALT+F7, Amit keres mezőbe: *.txt (vagy az általad keresett fájlkiterjesztés), keresés indítása, keresés végeztével jobb alsó részen Ablakba gombon katt. Ezt követően kijelölöd a listából amit szeretnél(vagy mindet) és F5, a megjelenő ablakban F2(sorba állítást) is kipróbálhatod.Remélem meg fog felelni...
Fire.
[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #13304 üzenetére
Tehát sorba rakja és én indítom el a másolást, nem kiválasztom, elindítom, majd a következőt kiválasztom és azt is elindítom. Az a szimultán, tehát egyszerre, párhuzamosan több másolást indítani. Köszi a választ!
[ Szerkesztve ]
-
válasz
looser #13302 üzenetére
Hali!
Total Commander vagy az ingyenes Unreal Commander...Bár ezt a "Természetesen sorban, s nem szimultán." dolgot nem teljesen értem...
BMW001
Hát sajnos nem mai gyerek az a progi(2004-2005), szóval eljárt felette az idő, mármint a W7 alatti futtatásra értve...Fire.
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #13301 üzenetére
A Gimp-es problémát megoldottam, így már tudom szerkeszteni.
De a másik dolog idegesít. Igen, próbáltam a kompatibilitási üzemmódokat is, és a rendszergazdai módot is, de akkor csak simán kilép.
-
looser
addikt
Milyen program, ami képes arra, hogy különböző mappákból kiválasztott állományokat másoljon adott helyre? Természetesen sorban, s nem szimultán. Hm?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Petabájtos SSD-ről ábrándozik a SanDisk
- EAFC 25
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- BMW topik
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- One mobilszolgáltatások
- Riasztó topik