- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz daveredline #12151 üzenetére
Akkor w200 as szgépre fel onnan k510 re onnen bluetoothal az LG re. Szerintem így a legegyszerübb. Mivel ha az SE progijával rakod fel az nem látja az LG -t és valahogy biztos lehet konvertálni de egyszerübb teloról telora sztem.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
atesz117
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #12143 üzenetére
Hi!
Ja, ezt biztos nem tudnánk megismételni. (lottót még vehetsz!)[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A34 5G
-
Psychonaut
veterán
Olyan programot keresek, ami megadott mappából (és almappáiból) kitörölne minden beállított fájlformátumot, de mást nem. Vagy, beállítható lenne, hogy milyen fájlformátum maradjon, és a többit törölné.
(zenéimet szeretném kitisztítani - esetleges duplikált fájlok, playlistek, txt fájlok stb amik mellettük maradhattak, és most nem mennék végig kb 80-90 lemezen/mappán)
-
joe2005
senior tag
válasz Psychonaut #12155 üzenetére
Azt nem tudom, hogy konkrétan mit akarsz, de a leírtakból én a total commander keresés funkcióját választanám az adott mappákra *.xyz fájlkiterjesztéssel és keresési eredményt ablakba kérném, így egyszerre tudnám törölni.
[ Szerkesztve ]
"Have you tried turning it off and on again?"
-
Vasinger!
nagyúr
Olyan programot keresek, amivel egy hangfájlból tudok videót csinálni. Szóval pl egy kép menne az egész zene alatt.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Vasinger! #12157 üzenetére
Microsoft Photo Story Fent van az MS oldalán is, csak ha ott ellenőriz eredetiséget van akinél az probléma
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Vasinger! #12159 üzenetére
Wonder share flash slideshow builder, azt hiszem fizetős, de majd megoldod : D
-
válasz sfdrakex #12160 üzenetére
Eh...
12 egy tucat az ingyenes és jóságos megoldásokból: Picassa, Photostage,Slideshow movie maker, stb ...Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
labuwx
tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani olyan hex editort, amivel lehet olvasni és írni a merevlemezt? -
válasz sfdrakex #12167 üzenetére
De ő lemezt akar szerkeszteni nem fájlt. (ha jól értettem)
Amit ír, meg elég fura, merthogy nekem simán írta is. Úgy ahogy ígérte:
Disk-Editor (Hard disks, floppy disks, ZIP-disks, USB flash drives, CDs, ...)
RAW reading and writing of disks and drives
for Win9x, WinNT and higher2 dolog kell csak hozzá
- adminisztrátorként futtatni
- Megnyitáskor alul kivenni a pipát a "csak olvasásra" gomb elöl.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
daveredline
tag
Mivel tudnék filmet konvertálni mp4 be? De úgy hogy a képarányt is meg kéne változtatni és/vagy ha szélesvásznú akk a két fekete csíkot levágni? Telóra szeretnék filmet tölteni és hamár amugysem túl nagy a kijlező akk legalább legyen már kihasználva...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz daveredline #12171 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz daveredline #12173 üzenetére
Az ezekkel nem megy azt előtte külön valami video szerkesztővel kellene.
-
daveredline
tag
Akkor inkább úgy kérdezem hogy mivel tudnám levágni a szélesvásznű filmekről a két fekete csíkot és megváltoztatni a képarányt?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz daveredline #12175 üzenetére
Ezt 2003 ban írták egy másik fórumon guglival találtam, szóval a legújabb virtualdubbal és a legújabb divx codeccel(ne az 5.02 vel amit írnak) érdemes szerintem:
VirtualDub, +egy neked szimpatikus kodek pl divx5.02 vagy xvid...
Open avi file/ megnyitod
Video/filters/add/null transform ok
utana a null transformot kijelolod, es jobb oldalt a croppingra klikkelsz, es beallitod, hogy mekkora maradjon(bele is tekerhetsz kozben).
Video/full processing mode-ot allitasz
Audio/direct streem copy-t
Video/compession/ kivalsztod a kodeket,modszer, bitratat
file/save as avi
Kesz is. Ha 2 utas tomoritestr akarsz (ajanlott), akkor ketszer kell elmenteni, egyszer first passal, utana 2 passal "tomoritve".Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Milyen progi van amivel CD/DVD borítókat lehet csinálni?
Illetve nem tudja valaki honnan lehet CD/DVD borító képeket leszedni?Tigris, tigris, csóvafény...
-
wiggen123
senior tag
amivel játékokból vezérelhető billentyűkombinációval a zenelejátszó program (foobar2000) a játékból való kilépés nélkül?
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
félisten
Hali!
Igazából egy konkrét programot keresek, amiről sok mindent tudok, csak a neve nem ugrik be.
2 magyar fejlesztő készítette, itthon nem érdekelt senkit, egy Canada-i cég megvette és azóta világszerte(így nálunk is) forgalmazza. Az a lényege, hogy egy megfelelő webcam segítségével meg tud határozni mozgást, sebességet, irányt stb stb, valamint olyan dolgot lehet vele művelni, hogy pl rajzolsz egy alakzatot a képernyőre(a webcam realtime képére), kinevezed pl biztonsági területenek, és ha valaki arra a területre téved, akkor pl riaszt.Szóval mi ennek a proginak a neve?
Fire.
UI: Végső esetben más, ehhez hasonló progit is javasolhattok...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
wiggen123
senior tag
válasz wiggen123 #12179 üzenetére
Hülye kérdés volt. A foobar alapból támogatja a global hotkey funkciót, csak erről én nem tudtam, míg jobban meg nem néztem. Nem véletlenül használom ezt, jó kis program ez
cellpeti Easy CD Cover Printer ezt próbáld ki, ha mást nem találsz.
[ Szerkesztve ]
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
Psychonaut
veterán
válasz cellpeti #12178 üzenetére
Borítók: Cdcovers.cc
-
válasz Fire/SOUL/CD #12180 üzenetére
Nem tudom ez-e az, de én multkor hasonló funkciót csináltam egy Level1 progival:
[link]| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
válasz Fire/SOUL/CD #12180 üzenetére
Sok ilyen alkalmazás létezik. Nekem 2 progi vált be: HomeWatcher (ha nem regisztrálod, freeware-ként fut, és csak 1-2 funkció nem működik, de a mozgásérzékelés igen. A másik pedig (amit most is használok) az MJPEGsurveillance.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
félisten
Hali!
kraftxld, cigam
Bár egyik sem az, aminek nem ugrik be a neve(és ha ennyi idő alatt ne jöttem rá mi az, akkor valószínű nem is fog ), mindenképpen megnézem őket.
Köszönöm!Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Jarod1
addikt
tud valaki DVD film katergorizáló progit ami lehetőleg magyar filmadatbázist is tud használni az infók leszedéséshez?
-
daveredline
tag
Mivel tudom csak a hangot leszedni youtube videók alól?
-
törölt tag
válasz daveredline #12189 üzenetére
-
törölt tag
válasz daveredline #12191 üzenetére
Free verzióval egyenként lehet szedegetni zenét valóban.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz daveredline #12189 üzenetére
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Olyan progit keresek,amellyel lehet házat "tervezni". Tehát megcsinálhatom kivülről,belülről.
Nem CAD progira gondoltam,hanem...És bármit meg lehet benne csinálni( szinteltolás,meg ilyesmik )
Tigris, tigris, csóvafény...
-
tr4nc3
tag
Hello!
Tudnátok nekem ajánlani egy Vistán is jól működő NET sávszélesség (letöltés és feltöltés) limitáló programot DC++ hoz? NetLimiteren kívül?
Köszönöm!
-
sfdrakex
nagyúr
-
Dillon
tag
Üdv! Keresnék egy olyan programot, (estleg plugint Total Commanderhez), amivel maga a video file megnyitása nélkül kaphatnék infókat (mint hossz, felbontás, méret, fps érték, audió információk, stb.)
(nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs