Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dillon
tag
Üdv! Keresnék egy olyan programot, (estleg plugint Total Commanderhez), amivel maga a video file megnyitása nélkül kaphatnék infókat (mint hossz, felbontás, méret, fps érték, audió információk, stb.)
-
tr4nc3
tag
Hello!
Tudnátok nekem ajánlani egy Vistán is jól működő NET sávszélesség (letöltés és feltöltés) limitáló programot DC++ hoz? NetLimiteren kívül?
Köszönöm!
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Olyan progit keresek,amellyel lehet házat "tervezni". Tehát megcsinálhatom kivülről,belülről.
Nem CAD progira gondoltam,hanem...És bármit meg lehet benne csinálni( szinteltolás,meg ilyesmik )
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
daveredline #12189 üzenetére
-
törölt tag
válasz
daveredline #12191 üzenetére
Free verzióval egyenként lehet szedegetni zenét valóban.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
daveredline #12189 üzenetére
-
daveredline
tag
Mivel tudom csak a hangot leszedni youtube videók alól?
-
Jarod1
veterán
tud valaki DVD film katergorizáló progit ami lehetőleg magyar filmadatbázist is tud használni az infók leszedéséshez?
-
Hali!
kraftxld, cigam
Bár egyik sem az, aminek nem ugrik be a neve(és ha ennyi idő alatt ne jöttem rá mi az, akkor valószínű nem is fog), mindenképpen megnézem őket.
Köszönöm!Fire.
[ Szerkesztve ]
-
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #12180 üzenetére
Sok ilyen alkalmazás létezik. Nekem 2 progi vált be: HomeWatcher (ha nem regisztrálod, freeware-ként fut, és csak 1-2 funkció nem működik, de a mozgásérzékelés igen. A másik pedig (amit most is használok) az MJPEGsurveillance.
-
kraftxld
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #12180 üzenetére
Nem tudom ez-e az, de én multkor hasonló funkciót csináltam egy Level1 progival:
[link] -
Psychonaut
veterán
válasz
cellpeti #12178 üzenetére
Borítók: Cdcovers.cc
-
wiggen123
senior tag
-
Hali!
Igazából egy konkrét programot keresek, amiről sok mindent tudok, csak a neve nem ugrik be.
2 magyar fejlesztő készítette, itthon nem érdekelt senkit, egy Canada-i cég megvette és azóta világszerte(így nálunk is) forgalmazza. Az a lényege, hogy egy megfelelő webcam segítségével meg tud határozni mozgást, sebességet, irányt stb stb, valamint olyan dolgot lehet vele művelni, hogy pl rajzolsz egy alakzatot a képernyőre(a webcam realtime képére), kinevezed pl biztonsági területenek, és ha valaki arra a területre téved, akkor pl riaszt.Szóval mi ennek a proginak a neve?
Fire.
UI: Végső esetben más, ehhez hasonló progit is javasolhattok...
-
wiggen123
senior tag
amivel játékokból vezérelhető billentyűkombinációval a zenelejátszó program (foobar2000) a játékból való kilépés nélkül?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Milyen progi van amivel CD/DVD borítókat lehet csinálni?
Illetve nem tudja valaki honnan lehet CD/DVD borító képeket leszedni? -
sfdrakex
nagyúr
válasz
daveredline #12175 üzenetére
Ezt 2003 ban írták egy másik fórumon guglival találtam, szóval a legújabb virtualdubbal és a legújabb divx codeccel(ne az 5.02 vel amit írnak) érdemes szerintem:
VirtualDub, +egy neked szimpatikus kodek pl divx5.02 vagy xvid...
Open avi file/ megnyitod
Video/filters/add/null transform ok
utana a null transformot kijelolod, es jobb oldalt a croppingra klikkelsz, es beallitod, hogy mekkora maradjon(bele is tekerhetsz kozben).
Video/full processing mode-ot allitasz
Audio/direct streem copy-t
Video/compession/ kivalsztod a kodeket,modszer, bitratat
file/save as avi
Kesz is. Ha 2 utas tomoritestr akarsz (ajanlott), akkor ketszer kell elmenteni, egyszer first passal, utana 2 passal "tomoritve". -
daveredline
tag
Akkor inkább úgy kérdezem hogy mivel tudnám levágni a szélesvásznű filmekről a két fekete csíkot és megváltoztatni a képarányt?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
daveredline #12173 üzenetére
Az ezekkel nem megy azt előtte külön valami video szerkesztővel kellene.
-
sfdrakex
nagyúr
-
daveredline
tag
Mivel tudnék filmet konvertálni mp4 be? De úgy hogy a képarányt is meg kéne változtatni és/vagy ha szélesvásznú akk a két fekete csíkot levágni? Telóra szeretnék filmet tölteni és hamár amugysem túl nagy a kijlező akk legalább legyen már kihasználva...
-
cigam
titán
válasz
sfdrakex #12167 üzenetére
De ő lemezt akar szerkeszteni nem fájlt. (ha jól értettem)
Amit ír, meg elég fura, merthogy nekem simán írta is. Úgy ahogy ígérte:
Disk-Editor (Hard disks, floppy disks, ZIP-disks, USB flash drives, CDs, ...)
RAW reading and writing of disks and drives
for Win9x, WinNT and higher2 dolog kell csak hozzá
- adminisztrátorként futtatni
- Megnyitáskor alul kivenni a pipát a "csak olvasásra" gomb elöl. -
labuwx
tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani olyan hex editort, amivel lehet olvasni és írni a merevlemezt? -
cigam
titán
válasz
sfdrakex #12160 üzenetére
Eh...
12 egy tucat az ingyenes és jóságos megoldásokból: Picassa, Photostage,Slideshow movie maker, stb ... -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Vasinger! #12159 üzenetére
Wonder share flash slideshow builder, azt hiszem fizetős, de majd megoldod : D
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Vasinger! #12157 üzenetére
Microsoft Photo Story Fent van az MS oldalán is, csak ha ott ellenőriz eredetiséget van akinél az probléma
-
Vasinger!
nagyúr
Olyan programot keresek, amivel egy hangfájlból tudok videót csinálni. Szóval pl egy kép menne az egész zene alatt.
-
joe2005
senior tag
válasz
Psychonaut #12155 üzenetére
Azt nem tudom, hogy konkrétan mit akarsz, de a leírtakból én a total commander keresés funkcióját választanám az adott mappákra *.xyz fájlkiterjesztéssel és keresési eredményt ablakba kérném, így egyszerre tudnám törölni.
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
Olyan programot keresek, ami megadott mappából (és almappáiból) kitörölne minden beállított fájlformátumot, de mást nem. Vagy, beállítható lenne, hogy milyen fájlformátum maradjon, és a többit törölné.
(zenéimet szeretném kitisztítani - esetleges duplikált fájlok, playlistek, txt fájlok stb amik mellettük maradhattak, és most nem mennék végig kb 80-90 lemezen/mappán)
-
atesz117
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #12143 üzenetére
Hi!
Ja, ezt biztos nem tudnánk megismételni.(lottót még vehetsz!)
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
daveredline #12151 üzenetére
Akkor w200 as szgépre fel onnan k510 re onnen bluetoothal az LG re. Szerintem így a legegyszerübb. Mivel ha az SE progijával rakod fel az nem látja az LG -t és valahogy biztos lehet konvertálni de egyszerübb teloról telora sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autóhifi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...