Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- iPad topik
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓKérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #81698 üzenetére
-
palfitom
félisten
válasz
norbert400 #81697 üzenetére
Persze!
Pedig benne van a leírásában: "Support for DDR4 3200(O.C.)/2933/2667/2400/2133 MHz memory modules"
Hol nem találtad? -
válasz
Szabikaa20 #81696 üzenetére
Ja, bocs nem tudtam, hogy highlander vagy.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #81695 üzenetére
De ő mint cég és certifikat-ot is ad hozzá,hogy nem otthon valami "hülyegyerek" gányolta össze...
És én Szlovákiai vagyok,nekem előnyösebb lenne Csehországba postázni,arról nem beszélve,hogy Magyarba már 2x veszett el biztositott csomagom!
És miért Conductonaut-ot használ,mikor az nem jó alura?
-
válasz
Szabikaa20 #81694 üzenetére
Amíg elég a teljesítmény biztos nem vállalnám be csak úgy. Ha a disztribútor ad rá garit mint az alza úgy okés. Vagy megveszed és ha lejárt a gari delidelteted, mire kevés lesz az ereje. De ehhez nem kell Csehországba küldeni, aprón is van aki delidel.
Csehekről jut eszembe, előző melóhelyemen jött hozzánk valami kereskedő cégtől két üzletkötő végigmutogatni a termékpalettájukat. Nem túl jól halló kollégám kérdezte, hogy kik ezek? Mondom neki:
- Egy cseh meg egy román gyerek, kupecek.
- Csemegeromán? Az meg milyen? -
Szabikaa20
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #81693 üzenetére
Köszi!Szóval,ha én küldeném el hozzá otthonról,akkor ugrik a gari...Hmm..Kár
-
válasz
Szabikaa20 #81692 üzenetére
Ott írta hogy Michala Mikleho (Elkim) egyedülállóan módosított processzora tehát innen veszik, garanciát gondolom így ők adnak vagy nem tudom.
Az alzán ezt írják:
Kupaktalanított processzor vs garancia
A processzor kupaktalanítása egy kissé erőszakos, ezért az ilyen processzorokra nem vonatkozik a hivatalos gyártói garancia. De erre is van egy megoldásunk. Az Elkimmel való szoros együttműködés keretében saját kupaktalanított processzorokat kínálunk, amelyekre 36 hónap garanciát adunk. Elkim ezen kívül a számtalan processzor közül kiválasztja a kupaktalanításhoz legalkalmasabb darabokat. Így könnyen garantáljuk az Intel Core i5-7600K 5,1 GHz-es működési frekvenciáját is (utolsó darabokat árusítjuk). Választhatod még a hatmagos Intel Core i7-8700K @ 5,2 GHz-t, a Coffee Lake platform utódját is. Kínálatunkban igazi ínyencségnek számít a 18 magos Intel Core i9-7980XE. Ez a piacon sehol máshol nem fellelhető! -
Szabikaa20
őstag
Az hogy lehet,hogy Alzán,lehet kapni új delidelt procikat ugyan úgy 3év garival?Ha valami probléma lenne,akkor ők vállalják a felelősséget?
-
albinolynx
senior tag
1. Egyelőre alaplap nincsen még. Vga CAD-es munkára való quadro.
2. ~100k bruttó
3. új, lehetőleg BOX-os kivitel
4. munka (CAD alkalmazások, solidworks, inventor, catia), később koca szinten belenézni játékokba (vga cserét követően persze)Egyelőre vga-ra nem lenne költve. Szolgáljon még egy kis ideig a quadro.
INTEL Core i5-8600K 3.60GHz 1151 300 BOX kivitelt néztem.Mivel a CAD alkalmazások egész jól mennek alapvetően "játékos" vga-val, így később azt cserélném. Várhatóan gtx 1050 lenne, ahogy nézem az árakat. Ezt olvasgatva, kiszolgálja az i5. Jobb ajánlat lényegesen erősebb i7-re, nem túlzó többletköltséggel -> úgy meglépném.
-
palfitom
félisten
válasz
norbert400 #81687 üzenetére
Ha tuningképes a lap (B-s vagy X-es), akkor az "fölülírja" a proci ramra vontakozó korlátait, tehát a proci által natívan támogatott órajelnél magasabb órajelen is futtathatóak a ramok.
-
norbert400
tag
3000mhz hogyan?
Nekem ma jött meg a ryzen 2700 (én is jó áron jutottam hozzá ryzenhez hűtővel együtt 215 gbp) és specification részt nézve ezt láttam: Max. Memory Speed DDR4 - 2933
Ha most az alaplap támogatja a 3200mhz-t de a processzor meg nem akkor miért érdemes 3000mhz v 3200mhz ramot venni?
-
DudeHUN
senior tag
-
carl18
addikt
válasz
Pgraph #81681 üzenetére
Hát most az alaplap bírja ameddig bírja lehet 5-10 évig is elmegy még!
De vehetsz I5-őt is ha félsz hogy az alaplap kihal. Bár az I5 is elvégzi a feladatokat, aztán majd meglátjuk a piac hogy alakul.
Én 1155 platformon vagyok és egy 7 éves deszka van a gépembe, mondhatni én is féltem tönkre megy.
De úgy látszik nincs mitől, ha van egy jó táp a gép mellet ami stabil feszültséget add le. Nagy mértékben javítja az élet tartalmat -
Pgraph
aktív tag
válasz
carl18 #81680 üzenetére
Igen, ez az időtállóság jó kérdés... Az is gond lehet egy ilyen kimúlt platformmal, ha pl. kiesik alóla az alaplap, most esetleg még lehet kapni 1150-est, de folyamatosan kopnak ki a piacról...
Szóval ez is benne van a dilemmában, hogy meddig érdemes elmenni a beinvesztálással. Ezek fényében is most az i5-öst érzem jobb választásnak, bár ott van az is, hogy azért az i7... na, mégiscsak 4/8-as... -
carl18
addikt
válasz
Pgraph #81679 üzenetére
Ez főként játék és beállítás függő, de azért korrekten elhajtaná abban a felbontásban. De egy GTX 1070 már tutira igényelné a 8 szálat, ott az I7-4770 NON_K már jól jönne. Ez attól is függ mennyire akarsz időt álló gépet, ha pár évre tervezel akkor valóban megéri a felárat megfizetni.
Jövőre intel én végén kidobja a 10 naométert, a Zen 2 is megjelenik. Szóval lehetséges 100 dolláros ársávban már kap az ember 4 mag 8 szálat. Esetleg Ezen a cserén is el lehet majd gondolkozni, Zen 2 pletyka szerint 99 dolcsiért 6 mag 12 szál lesz.
-
Pgraph
aktív tag
válasz
gejala #81677 üzenetére
A kitolás mondjuk kb. 2 év körüli idő. A gyerek akkor megy majd középiskolába, addig elketyegne a felújított konfig.
Amúgy ezekkel játszik most: Fortnite, League of Legends, Rust, Rocketleague, World of Tanks, Counter-strike global offensive. Nekem ezek semmit sem mondanak, nem vagyok egyáltalán otthon a játékokban.
A B85-ös lapjában nincs tuninglehetőség, de mondjuk egy szorzózáras i5 is azért dobna az ügyön. A kérdés az, hogy az i7-es dupla ára hoz-e annyit, amiért érdemes kiadni érte azt a plusz 25-30k-t.@carl18: Köszi! A fent felsorolt játékokat nyomja most. Nyilván mindig jön valami új, meg a haverok nyomása is..., de akkor meglátásod szerint nem lenne CPU limites egyelőre a történet, ha nincs extra igényű játék.
-
carl18
addikt
-
gejala
őstag
-
Pgraph
aktív tag
Sziasztok!
Baráti társaságban most így néz ki egy gép, ami játékra van használva:
- Gigabyte B85M-HD3
- i3-4170
- 8 GB RAM
- R7 200 (valami...)
- 2560x1080px monitorKicsit kitolnánk még az életciklusát ennek a platformnak. Alaplap, RAM, monitor marad, ma beszerzésre került bele egy XFX RX570 8GB videokártya.
Milyen processzor hajtaná ki ezt a GPU-t megfelelően?
Egy i5-45xx, i5-46xx elég lenne neki? Vagy mindenképpen kérne egy i7-47xx procit?
i5 szimpatikusabb lenne, márcsak az ára miatt is...Szerintetek?
-
-
palfitom
félisten
válasz
FollowTheORI #81673 üzenetére
"Az intelnél is a foglalat maradt, mégsem jó minden lap mindenhez." - HIVATALOSAN. De ez csak az Intel szemétsége miatt van így, hisz Z270-ben is meg lehet pörgetni egy 9900K-t, persze csak "okosba".
Előre ne ássuk el az AMD-t, lehet, hogy ők nem lesznek ilyenek... -
válasz
Johnny_vT #81672 üzenetére
A foglalatra igen, az alaplapokra nem mondtak ilyet sose.
Az intelnél is a foglalat maradt, mégsem jó minden lap mindenhez.
Persze igen, eddig úgy néz ki hogy az alaplapok is jók lesznek még, minimum a következő generációig.
Vagy legalábbis lényeges funkciók nem esnek ki.Csak nem kell meglepődni majd, ha mégsem.
Főleg a következő utáni esetén majd. -
Johnny_vT
senior tag
válasz
FollowTheORI #81671 üzenetére
Én ezt értem, de az eredeti kommentedben úgy állítottad be a szitut, mintha AM4 és AM4 között ugyanolyan különbségek lennének mint Z170 és Z390 között. Az AMD ígéretet tett az oda-vissza kompatibilitásra és az első félgenerációváltásnál be is tartotta. Az Intel semmi ilyen ígéretet nem tett, ezért náluk fel sem róható a változtatás (ellenben laikusként szerintem sima cash-grab, vagy nem megfelelő előre tervezés eredménye még a Skylake-érából).
-
válasz
Johnny_vT #81664 üzenetére
Arra kell gondolni hogy a fizikai foglalat mellett még számos egyéb dolog is befolyásolja megy e egy adott lapban egy adott processzor.
Lehet nagyobb TDP kell, amit nem támogat a régi lap, vagy olyan feszültégek, órajelek, interfészek amik ugyan foglalatilag ugyanazok, de az adott régi lap nem tudja még.... stb.
Ilyenkor hiába ugyanaz a foglalat, új/másik alaplap kellhet.
Nem azt mondom hogy ez lesz... csak ilyen 2+ éves távlatokban már gyakori, hogy annyit változik a processzor "környezete" is, hogy egyébként is új lapot kell/érdemes venni.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #81669 üzenetére
Ez igaz, de az esetek 90%-a a 8700T felé billenti a mérleget.
-
-
mad823
őstag
Sziasztok,
i5 8500 vs. i7 8700t között van lényegi különbség, vagy érdemben nem kimutatható? Általános felhasználásra, plusz esetenként fotó és videószerkesztésre-encodingra. (all-in-one gépben "gyárilag", tehát más helyette nem opció)
Köszönöm!
-
palfitom
félisten
válasz
FollowTheORI #81663 üzenetére
"jópár gen óta használja ugyanazt a foglalatot" - Bár fizikailag 1151, de mégsem működnek (hivatalosan) egy azon foglalatban a 6./7./8./9. generáció processzorai.
A Ryzennél a Zen / Zen+ / Zen2 is ugyanabba kerül (az ígéret szerint). -
Johnny_vT
senior tag
válasz
FollowTheORI #81663 üzenetére
"A foglalat sosem jelent semmit továbbrasem..."
Ezt kicsit jobban elmagyaráznád?
- egy laikus
-
válasz
palfitom #81662 üzenetére
A foglalat sosem jelent semmit továbbrasem... az intel is jópár gen óta használja ugyanazt a foglalatot.
Szerintem a DDR5 és a PCIE4 miatt előbb utóbb úgyis váltani kell majd (érdemes).
Nyilván nem azonnal... pont így 2 éven belül.
De akinek az új dolgok (körítés) is kell, úgy sem ússza meg, mint ahogy eddig sosem. -
FistXL
senior tag
Sziasztok! Lehetőségem van beszerezni egy zsír új Ryzen 5 2600x-et 60k-ért kérdésem az lenne, hogy megéri-e azt az 5k felárat a 2600-hoz képest? Egy MSI B450 Tomahawk alaplapba menne.
Vagy hagyjam az egészet és várjak a 3. gen-re tavaszig?
-
Because
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #81653 üzenetére
(#81652) Hannibhál Köszi!
Újat nézünk csak.
-
-
Because
őstag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy milyen processzort érdemes rakni egy rx570-es videókártya mellé?
- a legköltséghatékonyabb megoldás érdekelne, platform mindegy (proci, lap, memó is vásárolva lenne) -
diox
tag
válasz
Szabikaa20 #81641 üzenetére
Az a hőfok még tűrhető szerintem, delid dolgot gari időn belűl tuti nem csinálnám meg egy ilyen értékű procinál! Köszi az infot!
-
Johnny_vT
senior tag
Na ja, a melegedés más kérdés. A 7700K óta az Intel is gyárt kazánokat, nem csak az AMD
Casual felhasználás esetén azért nem tartanék annyira tőle, hogy baj lesz vele. Meg hát nem mindenkinek kell 5GHz-re húznia a procit
Egy kellemes 160-200W TDP-s léghűtő amúgy sem árt senkinek
(#81639) kolopele
Ez szerintem Dioxnak ment volna. -
ribizly
veterán
válasz
Szabikaa20 #81641 üzenetére
Nem keveset számít, de kell hozzá a tool, megfelelő paszta (Liquid ultra-t szokták használni tudtommal) és nem kis tapasztalat. Nekem az i7-3770k-m volt delid-es és nagyon sokat számított.
-
Ueda
senior tag
Nincs akkora különbség közöttük, hogy megérje fáradozni vele. Nyugodtan használd az erősebb procit. Üresjáratban szerintem semmi különbség nincs közöttük, mert ebben az esetben az alaplap(csipszett) és memória válik meghatározóvá. Terhelve meg a gyorsabb proci hamarabb végez a feladattal és emiatt nem lesz több a fogyasztása.
-
-
duo
addikt
Sziasztok!
van két processzorom i5 4590 (84W tdp)
core i5 4460S 65W
előbbi egy fujitsu esprimoban van, utobbi másik konfigban. a kedvezőbb fogyasztás miatt szívesen használnám az 4460S-t az esprimóban. csak ugya q85 chipset. nem látom hogy támogatná ezt a processzort. A másik konfigom a konzumer lapokhoz való h81 csipszetes az szerintem megeszi a 4590-et.
kérdésem: ha átrakom a processzort a esprimo-ba mi történhet? menne szerintektek? vagy összef@ssa magát a bios?
azért vagyok ilyen óvatos, mert egyszerűen nem találtam meg hol lehet CMOS resetet csinálni, vissza kellett küldenem az eladónak(valami helytelen igp beállítás miatt.) a fujitsu meg nem túl bőkezű a dokumentációval, fórumokon pedig meg sem jelenik. -
diox
tag
válasz
Johnny_vT #81637 üzenetére
8700k-nál olvastam hőmérséklet problémákat és ez a delid dolog is zavaros részemről,persze nem 1 hűtőn múlik a dolog! 8600K elfogadhatóbb ár részemről! Lehet jó a tanács, AMD-re kéne váltanom közel 10év után! Nem vagyok elfogult de ez az 2500k-tudta / tudja a dolgát rendesen! Nincs hő gond nincs delid gond se semmi!
-
Johnny_vT
senior tag
Akkor go 8700K! Azért a BF tudja zabálni az erőforrást, másrészt ennél jobb gamer processzor jelenleg nincs a piacon (talán csak a 9900K egy csilliárd forinttal többért). A 7700K és 8600K is szóba jöhet, majdnem ugyanezt a teljesítményt nyújtják csak kevesebb maggal/szállal.
-
diox
tag
Üdv uraim! Megfordult a fejemben,hogy i5 2500k (4.4ghz)ről válatnék, mi a mostani ajánlott Intel processzorcsalád? Elsősorban a fő terhelést játékoktól kapná!
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
kolopele #81632 üzenetére
"Mondom én hogy csak az áruk miatt veszik meg sokan."
Mi ez a demagógia itt kéremszépen?Aki árérzékeny az olcsót vesz. Ezt felróni nekik hiba. Márpedig a magyar emberek nagyon árérzékenyek, ez mindig is így volt.
Aki teljesítmény érzékeny az gyorsat vesz, kerüljön bármibe.
Aki meg többcélú felhasználásra keres procit az elkezd zsonglőrködni az egyszálas vs. többszálas teljesítmény és az árcédula között mint én.
Kizárólag játékra továbbra is az Intel a nyerő. Játékra és árérzékenyeknek viszont Ryzen 5 kell. Multitaskingban és munkában szintén AMD viszi a fámát, ha számít az ár.
-
kolopele
nagyúr
válasz
BerserkGuts #81612 üzenetére
A két leginkább javasolt Ryzen az Intelek mögött nem kicsit
Mondom én hogy csak az áruk miatt veszik meg sokan.
-
kolopele
nagyúr
válasz
CptAdamica #81615 üzenetére
Ja, értem. Jó kis proci valóban az a 6700.
-
scream
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #81628 üzenetére
Most egyedüli opció egy új proci, a meglévő hw-k mellé.
De akkor ezek szerint már sok lenne a 4690K a 1050Ti mellé.
Ebben az esetben mi javasolt? Később - ha nem a K-s i5-t veszem - még el tudja adni a 1050Ti-t és az árkülönbözetből akkor megpótolja a 1060-at (bár nem tudom most mennyiért mennek).
-
-
scream
veterán
Hali!
Öcsémnek karácsonyra keresnék CPU-t, MSI H81M lapjába, mostani G3258 helyére, GTX 1050 Ti mellé, 400W-os FSP HEXA-ja van.
Az i5 4690K (88W TDP) jó választás lehet, vagy már túlzás? Esetleg a PSU el sem bírja?
Ti mit ajánlanátok neki? Platform váltás kiesik, így s1150 foglalatnál maradnék mindenképpen.
-
válasz
T0mBd1gg3R #81625 üzenetére
Fú de hülye vagyok, ez WOT te meg WOW-ozol, összekevertem ne haragudj.
-
-
Mit érzel kevésnek? Milyen beállításon van, hány fps-ed van, mennyit szeretnél? Ram-od elég? 8 giga van ha jól látom, nem fogy el? A gyenge pontot kell megkeresni és fejleszteni az igények szerint nem nyakra főre, hogy mi lenne a legjobb. Szépen irasd ki játék közben hány fps-ed van, hány százalékon dolgozik a proci, hány százalékon a gpu, mennyi ramot mennyi vram-ot használsz, könnyű megkeresni a gyenge pontot.
Ha csak a szálakat ki tudja használni patch-csel akkor is halál fölösleges a 8 mag 16 szálas proci, max egy Ryzen 5 2600, 6mag 12 szálnak van értelme. De tehetsz a mostaniba egy i7-est akkor is 4mag 4 szál helyett van 4 mag 8 szálad. -
Hannibhál
őstag
-
fauv
őstag
Urak, sajnos igen rossz az angol tudásom / megegyezik a japán tudásommal / , így ezt nem igazán értem. / nagypapaként, már nem igazán érzek késztetést nyelvtanulásra
/
Állítólag, 30-40 % fps pluszt is ad majd.
Amit kérdeznék, maradjak a jelenlegi 4690K / 4,4-4,5 /-ön és cseréljem le az 1060 3gb-t 1070-re, vagy maradjon az 1060 és a rendszeremet cseréljem le R7 1700X-esre , a linket is figyelembe véve.
Köszi előre is
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #81620 üzenetére
Ellenszenv az AMD iránt? Hát az meg miért, a múltbeli rossz teljesítmény miatt? Az Intel ezzel szemben a piaci trükkök és csalások tucatját hajtotta végre, hogy a jelenlegi monopolhelyzetbe kerülhessen, nem beszélve a vásárlók folyamatos hülyének nézéséröl. Karácsonyig tartana, ha elkezdeném végignézni az ilyen eseteket leíró YouTube videókat és interjúkat
-
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
Johnny_vT #81474 üzenetére
A forrás kommentemre reagálva kérdeznék ismét.
A 2700X hogyan viszonyul a 8700K-hoz Sony Vegas használata közben? Van valakinek tapasztalata vagy információforrása a renderelési időkkel kapcsolatban? Kutakodtam neten, de egy-két szubjektív reddit bejegyzésen kívül csak kizárólag Adobe Premiere teszteket találtam. Ebben meg az Intel eléri és tuninggal túl is lépi a Ryzen szintjét a jobb szoftveres optimalizáció (+ az IGP?) miatt.
Ha csak ezen tesztek alapján kéne döntenem, akkor talán még meg is érné az Intel platformot választanom minden ellenszenvem ellenére. Vélemény?
-
hobizoli
nagyúr
válasz
BerserkGuts #81608 üzenetére
en az uj arakat mondom
RX560-4GB 47k, amikor RX570-8GB 58kes az 570 mindenben a 560 duplaja, RAM mennyiseg is, RAM savszelesseg is, meg a GPU felepitese is
-
kolopele
nagyúr
válasz
CptAdamica #81613 üzenetére
Miért is?
-
atteee
tag
válasz
T0mBd1gg3R #81580 üzenetére
Igen full hd a felbontás amiben játszok/játszani akarok. Szóval akkor inkább 4xxx 6xxx 7xxx 8xxx vagy 9xxx szériában gondolkodjak és hadjam a 1155 fogalalatot?
-
-
BerserkGuts
addikt
válasz
hobizoli #81606 üzenetére
Az árak mindig változnak meg ugye volt itt még nem olyan rég hiány is vga-ból és örültek ha találtak rx kártyát a bánya miatt 100.000-ft küröl xD
35e szerintem megért egy 1050.
Most a piac átlag +10.000ft-ért ad mindent ahogy nézem mert 50e körül 1050ti-t kéne adni 1050-et meg 40e körül de minden drágább lett
és nem nagyon hinném hogy változni fog hiába jön az új gen sajna az még drágább lesz majd.
Abból kiindulva hogy teljesítményben a 2060 az előző 70-es szintet szokta ütni vagyis 1070 körül kellene lennie
Az 1070 már most látni teszteken kb a fele teljesítményben a 2080ti-nek aminek az ára itt legolcsóbban 430.000ft. Ebből kiindulva a középkategóriás vga (2060) nem nagyon lesz 100.000ft alattinkább 110 körül
Viszont szerintem 1080p-re már nem is kell ilyen vga mert teszten is a legkisebb felbontás 1440p
-
naksi88
csendes tag
Üdv.
Lenne egy Érdekes kérdésem!
Volna nekem egy MSI K9 NEO V3-as lapom elméletileg egy frissebb BIOS-al vinnie kellene a 4 magos procik közül a http://www.cpu-upgrade.com/mb-MSI/K9N_Neo_V3_(MS-7369).html oldal szerint legalább is elmegy vele!Én személy szerint AMD Phenom X4 9750-re gondoltam hogy ezt teszem bele.De megerősítés kellene hogy bele merjek vágni vagy sem!Előre is köszönöm a válaszokat!
-
hobizoli
nagyúr
válasz
BerserkGuts #81603 üzenetére
de ne sokkal tobbert dupla eros 470/570-t lehet venni
460/560 pont az a zsuga, ami tul draga ahhoz, amit tud
-
kolopele
nagyúr
válasz
BerserkGuts #81603 üzenetére
Már egy 1050 is csak jóindulattal ajánlható FHD - ra, főleg a jövőre nézve, hát még egy apu.
-
kolopele
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #81598 üzenetére
-
BerserkGuts
addikt
válasz
Majdnem olyan csak meg ne bánd ha lecseréled
Persze játékfüggő mert van aki nem tolja olyan játékkal amibe beleütközik a vega11 apu de azért az rx 460 vagy gtx 1050 egy rendes videokártya ezt nem tudja hozni hogy minden menjen rajta főleg a jövőre nézve egy nagyon rossz befektetés.
-
apa111
aktív tag
válasz
Jó pár éve még nem vágtam a tuningot annyira ,na és persze soha nem is érdekelt és ezen az alap lapon van egy gomb tuningra ki találva át lett húzva és így állította be ,mi meg voltunk elégedve nem fagyott nem kapcsolt ki és azóta is így ketyeg
-
Johnny_vT
senior tag
Hááááát... Ha i5-re váltanál, akkor valószínűbb, hogy megérné.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel