Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Otthoni időjárás-állomás
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓKérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gotiz
csendes tag
Sziasztok,
Egy Sapphire rx 6800 xt mellé szeretnék processzort választani, abban vagyok bizonytalan hogy 5700x megérné e a felárat sima 5600-al szemben.
Csak és kizárólag játékra használom a gépet. 2x16gb 3200 Cl16 vagy 3600 Cl16 ram lenne mellé.
Future proofing nem érdekel mert kb 5 évente szoktam cserélni.Köszi
-
VirsLee
Topikgazda
válasz
Lauda #102292 üzenetére
Várni akkor érdemes, ha tudod, hogy mire és meddig kell várnod. Jelenleg úgy tűnik, hogy idén nem fog új socket érkezni desktop intel területén, csak raptor lake refresh lesz. Tehát valamikor jövőre. Év első fele? Vagy a második? Senki nem tudja.
AMD pedig a következő 2-3 évben az AM5-re fogja kihozni a procikat, így itt sem érdemes új tokozásra várni.
Röviden:
- ha elég a mostani teljesítmény, akkor miért váltanál?
- ha nem elég a mostani teljesítmény, akkor miért várnál? -
Sziasztok!
Amennyiben nem sürgős a fejlesztés, érdemes megvárni az új tokozást és processzorokat? Persze nehéz ezt így belőni, mert nem tudni milyen változások várhatóak a magok és a teljesítmény terén.
-
Quenmorr
tag
Sziasztok,
Érdeklődni szeretnék, hogy egy MSI B450 Tomahawk max 2 alaplaba, amiben egy ryzen 5 3600-as szuperál Geforce 3060 TI kártya mellett, megéri e beruházni egy ryzen 5600-ra? Néztem hogy egész baráti áron hozzá tudnék jutni, csak nem tudom, megéri-e rá kiadni, erősebb e annyival?
Nagyon köszönöm -
mmili
tag
Köszönöm a hozzászólásokat.
-
kolopele
nagyúr
válasz
hokuszpk #102283 üzenetére
Látom, én csak azt mondtam, hogy ha van egy 10700(k) - ja alapból valakinek egy jó Z490-590 - es lapban, nem sok értelme van cserélni úgy néz ki az 5xxx szériára csak feljebb, ahol azért ott van az Intel 12-13. gen is. Nyilván ha már van alapból egy 450 - es lapja valakinek, és abba akar procit cserélni akkor persze hogy 5xxx.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
kolopele #102282 üzenetére
valoban, csak eppen az indulo hozzaszolasban B450 lap van megadva...
-
kolopele
nagyúr
-
válasz
mmili #102279 üzenetére
Szia, én továbbra is maradnék az 5600-nál.
Lásd itt az 5600X és a 3700X eredményeket 11 játék átlagában (a cost/frame nem aktuális már, akkoriban más árak voltak, de az egymáshoz viszonyított teljesítmények jól látszanak), 5600 közelebb lenne ezen a grafikonon az 5600X-hez, mint a 3700X-hez.
-
mmili
tag
Sziasztok,
Előző kérdésem, amire a R5 5600-ot ajánlottátok. [link]
Időközben megérkezett a VGA, és olvasgattam még a neten.
Továbbra is a R5 3600-ot, és a R5 5600-ot ajánlják, de láttam még R7 3700(x)-et is.
Melyik mellett tegyem le a végső voksom, ha 1-2 évig nem szeretnék most fejleszteni.1. Milyen célra használnád elsődlegesen? (Játék / munka? Ha játékra, akkor leginkább mely játékok?)
játék (csgo2)
2. Pontos konfigurációd leírása /alaplap, videókártya, monitor (felbontás és képfrissítés), táp stb./ vagy hivatkozz az adatlapodra, ha ki van töltve!
ASUS TUF B450M-Plus gaming
AMD Ryzen 3 3200g + Alpenföhn Ben Nevis Advanced
4*4 GB HyperX 2666 Mhz
FSP Hyper M600
LG 22M45
ASUS GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 OC ROG-STRIX
3. Mennyi pénzt szánsz rá?
50k
4. Új vagy használt processzorban gondolkodsz?
használt
5. Szeretnél-e tuningolni, avagy távol áll tőled?
nem szeretném, mert nem értek hozzáKöszönöm..
Üdv. MM -
NOMAD93
csendes tag
1. Milyen célra használnád elsődlegesen?
Játék. Snowrunner, Dead island 2, elden ring, ww3, crossout
2. Pontos konfigurációd leírása
Alaplap: b450a pro max
Felbontás, monitor: aoc 27g2g4 1080p 144hz
Vga: msi gtx 1070 gaming z twin frozr
Táp: zalman zm700-tx 80+
Memória: Corsair cmr16gx4m2c3000c15
Jelenlegi proci: amd Ryzen 7 1700
50.000
Bármi jó lehet
Nem izgatMostani proci helyett szeretnék egy izmosabbat.
Köszi a segítséget. -
Cimbee
aktív tag
Köszönöm szépen
-
VirsLee
Topikgazda
válasz
Cimbee #102273 üzenetére
Mert a 7950x3d két CCD-s, de csak egyikre került extra cache, így nem fut mindig optimálisan a kód. Ha letiltod az extra cache nélküli magokat, akkor nem lesz ilyen gond. Játékhoz jobb a 7800x3d, 7950x3d akkor jó, ha mellette mondjuk sokat használod nagy erőforrás igényű melóra is a gépet.
-
Cimbee
aktív tag
Nem értek hozzá ezért kérném egy hozzáértő segítségét!
7800X3D vs 7950X3D több tesztet is megnéztem és többnyire jobban teljesít a 7800X3D.Miért?
Játékra jobb választás?
-
1. Milyen célra használnád elsődlegesen? Munka (excel, mssql), játék (4k - 144hz)
2. Pontos konfigurációd leírása /alaplap :
MPG X570 GAMING EDGE WIFI
g.skill 32gb trident z neo ddr4 3600mhz
Ryzen 5 5600
3070Ti
3. Mennyi pénzt szánsz rá? Nincs igazából korlát, a cél a lehető legjobb választás ár/érték arányban.
4. Új vagy használt processzorban gondolkodsz? Új, cégre vásárolnám
5. Szeretnél-e tuningolni, avagy távol áll tőled? NemSzeretném bővíteni a konfigomat, a közeljövőben válltanék jobb VGA-ra (4080 vagy 7900XTX) és kelleni fog.
Főleg sztori gamekkel játszom, 4k és a target 80-120 fps tartomány. A hardvert cégre vásárolnám, így szuper lenne ha néhány évig nem kellene hozzá nyúlnom. Jelenleg úgy látom egy 5800X3D lenne a legjobb megoldás, viszont picit elbizonytalanít a játékonként igencsak eltérő teljesítménye. Kérdés megérné a kb 100k Ft felárat egy teljes platformcsere AM5-re, 7700X procival? -
kolopele
nagyúr
válasz
d@minator #102269 üzenetére
"Alacsony grafikával magas képkockaszámhoz"
Ez a lényeg. Amikor az ember FHD mellett akar 144 fps - t, akkor mindenképpen az erősebb procit kell választani, mert valóban sokat számít, de ha elég a 60-75 fps is, akkor szinte mindegy. Ezeket mindig szem előtt kellene tartani ajánláskor, na meg persze azt is, milyen kártya mellé teszi valaki, mert más egy 3050, meg más egy 4090. -
VirsLee
Topikgazda
Játékra most kb. Ez a sorrend. Nyilván 3060ti-hoz ezek közül bármelyik jó lehet.
B-s lapok is viszik a K-s procikat, de általában nagyon túlfeszelik őket, amibe általában B-s lapok esetén nem nagyon tudsz belenyúlni. Így jobban fog melegedni is. Praktikusabb a Z-s, nem lesz gyorsabb, de több a lehetőséged.Ha igazán számít a fogyasztás, akkor AMD. Intel 3-4 éve lemaradt ezen a téren nagyon.
Ha veszel egy 13600kf-et, akkor nem jársz vele rosszul, csak most nem ez a jó vétel.
- lassabb játékra, mint a 7700X, ha ddr4-et teszel mellé akkor a fentinél is nagyobb lesz a különbség
- többet fogyaszt, mint a 7700XÁrban talán 7-8 ezerrel olcsóbb, de az nem jelentős ilyen tételek esetén. Érdemes az Intelt hanyagolni, a következő socket-ig.
-
Ribi
nagyúr
Ahogy fentebb említették a 11-es széria pont elég ramaty fogyastásban. Illetve a magas hőmérséklet nem egynelő magas fogyasztással. Ram probléma pedig biosszal orvosolva lesz, illetve leginkább csak a nagyon tuning ramokat érinti. Ha nem szimpi AMD akkor (12-)13 szériás intel.
-
-
xact
tag
válasz
VirsLee #102259 üzenetére
Köszönöm a választ.
A 11700-t újonnan venném (~85K).
Azt nem írtam , de fontosnak tartom a fogyasztást a procinál ( direkt nem TDP-t írtam), emiatt is zárkóztam el az AMD-től, mert ahogy olvastam/láttam melegebbek mint az Intel, ja meg valami RAM kompatibilitási problémákról is hallottam.
Nyílván, ami kényelmesebb lenne, hogy csak veszek a meglévő lapba egy 11700-et és letudva.
Kérdés ha esetleg maradnék Intel fronton, B760-s lap vajon elég lenne? Tudom nem ez az a Topic, de hátha.
Köszönöm -
VirsLee
Topikgazda
Miután nagyon alacsony felbontáson játszol, így a procik közti különbségek még egy 3060ti kártya esetén is előjöhetnek.
11700f csak akkor, ha megkapod nagyon olcsón. 50-60k.
Amihez mérd az árakat, Ryzen 5600 most 52k, ami 12400 teljesítményét hozza. Ryzen 7600x most 90k, ami pedig az egyik legjobb gamer proci, főleg a Te alacsony felbontás és magas képfrissítés párosodhoz.
Szerintem 1700-ra akkor menj, ha legalább egy 13600kf-t teszel bele. Akkor se fogja feltétlenül megérni, de legalább intel. Úgy tűnik ez valamiért fontos neked. -
Nekem Z590 lapom és I5-11600K procim volt amit all core 4.8-5.0 körüljárattam, és ezt cseréltem B660 lapra és I5-12400F procira. Még maradt is pénzem, mert az új lapom kb annyiba került, mint amennyiért régit eladtam, a 12400F pedig olcsóbb volt kb 15-tel, mint amennyiért elment a 11600K.
A kettő közt érdemi észrevehető különbség nincs, de mégiscsak újabb, garis, kevesebbet eszik, kevesebbet fűt, nincs túlhajtva, így a várható élettartama is hosszabb. A 10400F azért már más tészta, az elmarad az OC-zott 11600K-tól.
Persze ott van az emberben, hogy ez a 4.0GHz lehetne 4.5 kényelmesen, ha nem is 5.0
Esetleg el lehet gondolkodni egy B450 lap + 5600 procin, talán olcsóbban kijön mint az Intel. -
xact
tag
válasz
VirsLee #102256 üzenetére
Jelenlegi gépem:
Proci : Intel I5-10400f
Alaplap : MSI Z590-A Pro
Táp : Seasonic S12II-620 620W Bronze
Memória :G.Skill 3200 MHz 2x16 GB
Monitor : LG 24GM79G (144 Hz, 1ms , 1920x1080 TN panel!)
VGA : SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 580 8GB GDDR5Le szeretném lecserélni a VGA-mat (RX580) valszeg Nvidia RX 3060 TI/3070 -re.
Ahogy tudom a jelenlegi procim kevés lenne hozzá.
A kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy elég ha az LGA 1200-s foglalatba 10. generációról feljebb lépek 11-re , mondjuk I7-11700F-re?
Vagy váltsak LGA1700-ra, de akkor új lap is kell ami nem biztos hogy Z-s lenne, hanem B760-s és amellé I5-12400F.
A váltás (VGA-t leszámítva) , szerintem 50-60 ezerből kijönne, mindegy melyiket választom. -
xact
tag
válasz
VirsLee #102254 üzenetére
1. Milyen célra használnád elsődlegesen? (Játék / munka? Ha játékra, akkor leginkább mely játékok?)
- Játék
2. Pontos konfigurációd leírása /alaplap, videókártya, monitor (felbontás és képfrissítés), táp stb./ vagy hivatkozz az adatlapodra, ha ki van töltve!
- MSI Z590 A-pro / I5-10400F / RX580 /144 hz
- Maximum 100.000.-
- Mind1
- Nem -
xact
tag
Sziasztok!
Jelenleg egy 10400f-m van , MSI Z590 A-Pro lappal, gondolkoztam hogy cserélek CPU-t 11700-ra, a VGA 3070/3060Ti lenne. Nem tudom hogy jó döntés-e vagy váltsak 12400-ra.
De ugye ebben az esetben lapot is kellene cserélni, vajon megérné? -
-
LLP-11Ker
tag
válasz
VirsLee #102246 üzenetére
Köszi a tippeket.
Okok: HP rendszer és HP alaplap, ami limitált procikat kezel...ez van most is és a kiszemelt is ilyen. Emiatt 5xxx-be már nem fektetnék annyi pénzt (új proci+új lap), ha megéri tudnék váltani 12700f irányába. De úgy tűnik, nem ad annyival többet, akkor nyilván marad számomra am5 7xxx vagy kivárom a 8xxx-t. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
F.B.I. #102243 üzenetére
mindig hangsulyoznom kell : én nem játszom, tehát majd valószinuleg jonnek kompetensebb vélemények.
szerintem van, ahogy olvasgatom egyreszt egyre roszabb portok jonnek, amik felzabálnak bármilyen cput is ; masreszt allitolag tenylegesen az aktualis ps5/xbox generaciora tervezett jatekok meg csak most fognak jonni ; azok meg már alapbol a 8/16 cpura vannak felkeszitve.
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Ryzen 5 5600-ról van értelme Ryzen 7 5700X-re váltani (az egyre jobban felhalmozódó konzol partok miatt is)? Marad a 2K pár évig, jelenleg 6700XT van a konfigban.
-
hokuszpk
nagyúr
-
LLP-11Ker
tag
Kedves Forumtagok!
Szeretném a segítségeteket kérni egy specifikus kérdéskörben.
Nem is feltétlen ajánlást, hanem tapasztalaton alapuló tanácsot szeretnék kérni az Intel 12700F és a jelenleg kapható AM5-ös termékcsalád tekintetében.Van egy kiszemelt processzor, ez pontosabban az Intel 12700F.
Fő kérdés, hogy 12700F vagy AM5-ös termékcsalád (Ryzen 7600x/7700/7700x)?Teszteket láttam, tudom, hogy a felhasználásomhoz a jelenlegi konfig is elegendő, bármely más AM4-es vagy bármely más Intel processzor nem jöhet szóba, emiatt a speciális kérdés, melyikre érdemes váltani?
Köszönöm a válaszokat.
1. Milyen célra használnád elsődlegesen?
Játék: CS:Go, NFS, WOW, GTA5, de lassan az újabb játékokkal is játszani kéne.
Általános (de extra erőt nem igénylő) felhasználás (net, videó,stb).2. Pontos konfigurációd leírása /alaplap, videókártya, monitor (felbontás és képfrissítés), táp stb./ vagy hivatkozz az adatlapodra, ha ki van töltve!
Jelenleg: Ryzen 5700G, RX 6800 XT
4K/60Hz,de nem tragédia, ha a felbontáson csökkenteni kell.
-
Lehet használt is.
Távol áll. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
csakany2001 #102238 üzenetére
amelyik belefer a keretbe, a 3600 is szep ugras, az 5600 meg még annál is szebb
-
kolopele
nagyúr
válasz
csakany2001 #102238 üzenetére
Keret függő. Egy 3600 esetében már nagyot ugranál felfelé, és egy 6600 - hoz elég is lényegében. Az 5600 esetében talán minimum fps - ben lennél valamivel előrébb, de ha marad a 6600, akkor nem feltétlenül vennéd észre. Ettől függetlenül ha nem jelent gondot a megvétele, akkor az 5600 legyen, ahhoz később tehetsz erősebb kártyát is ha úgy alakulna. Bios legyen fenn a legújabb proci csere előtt, ez fontos. Itt egy videó az 1600x és a 3600x között (is):
[link] -
csakany2001
senior tag
1. Milyen célra használnád elsődlegesen? (Játék / munka? Ha játékra, akkor leginkább mely játékok?)
Játék, mégpedig Battlefront 2, ill. BF5.
Ryzen 5 1600x, RX6600, AB350m Pro4.
Ez kérdéses, de szeretném a legolcsóbban.
Lehet használt is.
Nem igazán szeretném OC-ni.Váltás oka:
Most váltottam RX 6600-ra, ami GPU igényes azt gyönyörén viszi, mint az állom.
Dirt5 - High, DiRT Rally 2 - Ultra, WRC Generations - High, 1080P - 60FPS.
Viszont a feljebb felsorolt kompetítiv játékoknál elég sok FPS drop-t tapasztalok, a VGA nem megy 100%-n, a CPU sem utóbbiból következtetek, hogy 1 magos teljesítménnyel lesz gond.Szóval a kérdésem, hogy egy Ryzen 5 3600 hozna-e akkora változást számomra, hogy megéri arra váltani, vagy mindenképpen 5600 irányba kell nézelődjek?
Előre is köszönöm!
-
marinea2
addikt
Akkor inkabb lehet azt kerdeznem 10100F i3-asnak melyik a parja AMD-ben?
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
marinea2 #102234 üzenetére
nehéz válasz, régvolt....
a Ryzen 1xxx az Intel 6-7 gen környékén jött ki, egyszálas feladatokban jobbak az Intelek, ellenben pl. a korabeli i5 az csak 4/4 , ez meg 6/12 szóval többszálas terhelás alatt már inkább a 6700(K)/7700(K) hoz van közelebb, söt talán jobb is. -
marinea2
addikt
Sziasztok!
AMD Ryzen 5 1600X box HA-n 15k -ert talaltam. Ennek erossegben kb melyik Intel a parja? Csak mert AMD vonalon teljesen vakon vagyok
-
goldister
tag
Sziasztok,
Processzor cserén gondolkodom.1. Milyen célra használnád elsődlegesen? (Játék / munka? Ha játékra, akkor leginkább mely játékok?)
Általános használat + játék (Star Wars survivor)
MSI B250M MORTAR alaplap, I5-7500 processzor, 16GB (2x8gb) 2400MHz DDR4 RAM Kingston HyperX Fury Black CL15, 21:9-es 1080p monitor (75Hz)
90e-ig
Főként új
Nem szeretnékHéba-hóba azért szoktam rajta játszani, de most a star wars-nál vettem észre, hogy 100% eszi a cpu-t a játék, miközben a gpu 50 százelékon.
Milyen procit érdemes venni? Amiket hirtelen találtam: 13400F és 5700. Mostanság nem követem a gépalkatrészes híreket
-
Grizzlu
tag
Sziasztok!
Játék, multimédia, alkalmi stream. FPS, RPG játékok, offline.
Nem tudok teljes mértékben válaszolni.
Most jön egy MSI MAG z590 tomahawk wifi, abba kell.
Monitor: 1920 x 1080, 60 Hz, 5ms
Videokártya sem biztos még.
RAM leírásban (változhat az is, ha kell)
Táp is majd a végső konfighoz lesz illesztve.
Max 75k.
Is-is, inkább használt.
5. Szeretnél-e tuningolni, avagy távol áll tőled
Semmiképpen, de 4-5 évig szeretném használni, kiszámíthatóan hozzon egy jó teljesítményt addig, szóval az akkor újabb játékokat is tudja élvezhetően pörgetni.
Köszönöm! -
tomip81
csendes tag
Köszi a válaszokat! Mindig tanul az ember valamit!
-
tomip81
csendes tag
Sziasztok!
Gtx 1060-ról upgradeltem Rtx3070-re, de jelentős teljesítmény növekedést nem tapasztaltam(Warzone-ba 10-20 fps), úgy vélem a processzorom nem elég neki. Mire lenne érdemes váltani?
Elsősorban 1700-as foglaltú intelbe gondolkodnék, hogy a jövőben még azért tudjak felfele váltani.1. Milyen célra használnád elsődlegesen? (Játék / munka? Ha játékra, akkor leginkább mely játékok?)
Game (Warzone, Pubg)
Asus PrimeB250-Plus alaplap, I7-7700 processzor, 2x8 G.skill Ddr 4 2400mhz, Zalman ZM600-LX 600W táp, AOC 240hz monitor (1080)
100-150k (attól függ a megmaradt alkatrészeket mennyiért bírnám eladni)
mindkét megoldás érdekel
Nem zárkozom el tőle, de nem elsődleges célKöszi!
-
Tukolp
aktív tag
válasz
Tukolp #102217 üzenetére
Már sajna lejárt a szerkeszthetősége az üzenetemnek,
De még annyit szerettem volna kérdezni hogy ha single core performance érdekelne,
Mert egy régebbi játékkal is szoktam foglalkozni ami single coret használ,Akkor melyik cpu lenne a legjobb intel téren ?
vagy esetleg AMD ?Sinlge core performance-ra vagyok kíváncsi
-
Tukolp
aktív tag
Okés srácok,
Köszi,
Akkor marad az upgrade,
Azt lehet tudni mikor jön a kövi széria intelből?
Mert ahogy néztem most volt a második szériája a jelenlegi socketnek,
A kövi socket már új socket lesz, azt lehet megvárom. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
Tukolp #102212 üzenetére
sokat nem nyernel vele, kb. ugyanaz a proci, csak valami 100-200 Mhzvel magasabb frekivel.
+1 az ujabb platformra ; Intel 12-13 gen i3 siman körbefutja, Ryzenbol meg ahogy nezem a legolcsobb elado 7700K arabol mar van 6 magos Zen3 alapu proci ( 5500/5600G ) picivel tobbert "igazi" Zen3 ( 5600(X) ) -
Tukolp
aktív tag
Sziasztok,
Van egy I7 6700as procim, régebben upgradelni akartam egy I7 7700k-ra de nem volt a piacon,
Most néztem a hirdetéseket újra, és látom hogy van egypár eladó:
[link]
Kérdésem lenne hogy szerintetek megéri-e váltani, vagy vegyek majd inkább kicsit később mondjuk a 13000-as szériából, vagy esetleg ami azután fog jönni.1. Milyen célra használnád elsődlegesen? (Játék / munka? Ha játékra, akkor leginkább mely játékok?)
Game és recordning, youbera gyártok kontentet.
Profilom ki van töltve de azért linkelem:
FRACTAL DESIGN Define R5 fekete ablakos, EVGA SuperNOVA G1 650W, Gigabyte Z170X-UD3, I7 6700, 3200MHz DDR4 RAM Corsair Vengeance LPX Black CL16 - 2x8GB (CMK16GX4M2B3200C16) , SAMSUNG 250GB 850 EVO, Gigabyte RTX 2060 OC PRO
Van pénzem rá, ( ténylegg van), inkább az a kérdés hogy megéri-e váltanom,
vay inkább az egészet kicsit később (november környéke talán) cseréljem le.
Jelen kérdés a használtra vonatkozik
Nagyon minimálba húznám meg ameddig stabilan lehet a lapommal.1000 Köszi
-
rodder76
tag
Hello!
1. Milyen célra használnád elsődlegesen? Játék (Dirt 2.0,racing szimek, Sakiro) fotó
2. Pontos konfigurációd leírása /alaplap : MSI Mortar B450,
Új kártya érkezik: Sapphire RX6700XT
3. Mennyi pénzt szánsz rá? max 80e
4. Új vagy használt processzorban gondolkodsz? Új
5. Szeretnél-e tuningolni, avagy távol áll tőled? TalánA fenti alaplapba milyen procit tudok beletenni max?
-
d@minator
addikt
válasz
Dreadloord #102205 üzenetére
Miről mire váltottál?
Új hozzászólás Aktív témák
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel
- Otthoni időjárás-állomás
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest