- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz razzorr #173150 üzenetére
Minél kisebb a gép, ugyanakkora teljesítménynél nagyobb lesz a zaj. Fizika off gomb sajnos nincs. A prémiumok halkabbak, de drágábbak is. Csodák nincsenek, a teljesítményt le kell hűteni, és ez kisebb helyen nagyobb zajjal jár.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
[amne]
senior tag
Sziasztok!
Segítsetek légy szíves anyámnak laptopot választani.
1. Mikor lenne esedékes a vásárlás? Most, minél hamarabb.
2. A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) 250-300k
3. Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) Böngészés, netflix, yt.
4. Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? -
5. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? Minimum 14", de inkább 15.
6. Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Nem lesz hordozva szinte egyáltalán.
7. Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Windows.
8. Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége? SSD 256 GB biztos elég, 8-16GB RAM.
9. Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) -
10. Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) Csak új, igen.Én ezt néztem ki, https://www.notebook.hu/dell-inspiron-15-3511-3511fi5wa1-315165
Köszi előre is. -
törölt tag
válasz [amne] #173153 üzenetére
Szia!
Én alapvetően nem vennék Windows-al előretelepített gépet. Az általad leírtakra tökéletesen megfelelő egy Linux, ami ingyenes és nyílt forráskódú. Ráadásul ez a gép nem azért 250k, mert tényleg annyiba kerül, hanem ráfizetsz a Windows miatt kb. +40k-t.
Ha egy picit túl tudod lépni a keretet (30-40k), 330k körül lehet kapni HP Probookot. Én esetleg affelé mennék.
Ha nagyon szükséges a Windows, azt ha HA-n pár ezezért tudsz szerezni.
-
Balázs_a_laz
aktív tag
Sziasztok,
több kolléga notebook beszerzése előtt állok, ugyanazokkal az igényekkel:
- legyen numerikus billentyűzet
- normális kijelző (ne legyen fényes, ha nagyobb a felbontás az nem gond)
- a gépek sokat vannak táskában, sokat utaznak
- főként Excel fut rajtuk, rengeteg gépeléssel, illetve meetingek
- operációs rendszer: Windows
- tárhely típusa SSD, minél több memóriával a nagy Excelek miatt
- szuper lenne, ha az akkuideje legalább 4-6 óra lenne
- költségvetés nettó 300-350/darab
- a vásárlást szeptember végéig kell lebonyolítanom, új gép jöhet csak szóba.Előre is köszönöm a javaslatokat.
Üdv,
B. -
HARDVERAPRÓD
válasz Balázs_a_laz #173155 üzenetére
Szia.
Összefoglalóban van jónéhány esetleg nézd át. -
Technoman
őstag
Még mindig......
Ami leszűkíti a laptopok lehetőségét, legalább is az én esetemben, az a Windows megléte/nemléte. Nekem ez fontos lenne (mmint a Win)
Írják, hogy pár gombért szoft. kulcsot is lehetne vennem és röhögve megvan oldva a probléma és hülye aki 40-50K-t ad érte (ja meg le is húzhatnám ingyé'is, "okosba" a netről, de pénzügyeket is intéznék a jövendő laptopon , így mindenképpen kerülném a tört op rendszert)
Valamennyire képbe, de azért inkább láma lennék a dologhoz, ezért kérdezném, hogy
mennyire biztonságos ez, mert van aki azzal riogat, hogy ok, így legális, nem tört a rendszer, de esetleg a Microsoft letilthatja a Win-t a gépen, hisz nem ahhoz a géphez adta ki Bim-Bam Kft-nek a licencet?[ Szerkesztve ]
-
Bkrisz9
őstag
Sziasztok!
1/A. Páromnak keresünk gépet amit hordozni is tud majd a tanulmányai során. Tehát a szokásos műanyag "foshalmokat" kerülném mert nem merném belerakatni vele a hátizsákjába.
Jelenleg egy ezer éves TN kijelzős Dell-je van amiből már az akkut is kivettük és hálózatról üzemel otthon ágyban sorozatnézős gépként egy SSD-vel. Ezt csak az igények feltárása és a "miheztartás" végett.Nekem jelenleg egy Huawei matebook D14-em van Ryzen 5 3500U,8GB,256GB.
Évek óta hátizsákban hordom, irodai munkára, egyetemre és médiafogyasztásra is használom, maradéktalanul elégedett vagyok vele.
Találtam neki egy ilyen gépet elvileg kis esztétikai hibával 100.000ft-ért vagy patika állapotban 120.000-ért. Találhatunk ennyiért jobbat? Természeten használatan keresünk, 13-14" kijelzőmérettel és mindenképp SSD-vel a full fapadnál egyel jobb kijelzővel.1/B. ha "megvenné" tőlem az enyémet és én vennék egy 2019-es matebook X-et i7-8550U, 16GB RAM, 512GB SSD-vel 145-ért az jobban megérhetné? itt ha van jobb alternatíva ennyiért azt is szívesen fogadom.
Köszi a segítséget előre is.
[ Szerkesztve ]
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
bugsyonic
tag
Sziasztok!
Cserélném a régi lapost (Lenovo B590) egy jóval újabbra. Relatíve riktán használnám, 90%-ban az irodában vagyok, de néha el kell hagyni az irodát.
Grafikai programokra használnám, főként InDesign és Illustrator. Ezt néztem:
https://www.notebook.hu/dell-vostro-15-3500-v3500-25 + 8 Gb RAM és + 512 Gb SSD.
A teljesítmény elég lesz, a Lenovóval is elvoltam.A fő kérdésem, hogy minőségileg mennyire van rendben ez a Dell? Azt látom, hogy ajánlott. Esetleg valaki használ ilyet? 2 dolog zavar egy laptopnál: 1. recseg/ropog, 2. melegszik. Össze van ez rakva?
-
BB9000
senior tag
válasz Balázs_a_laz #173155 üzenetére
A Dell Vostro 15 3500 -at ajánlom.
Jó lehet még a Dell G15-ös is, de az drágább.
Több darab esetén kérhetsz egyedi ajánlatot egy Dell partnertől.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Bkrisz9
őstag
válasz SeniorTilla #173161 üzenetére
á, régen jártam PH-n, elkerülte a figyelmem, hogy van külön ilyen is, elnézést
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
razzorr
őstag
-
törölt tag
válasz Technoman #173157 üzenetére
Így zsigerből ilyenkor mindig azt a kérdést tenném fel, hogy "miért ragaszkodunk ennyire a Windwos-hoz?" De mivel ez abszolút felhasználó függő, most nem kérdezem meg.
Szerintem ha probléma lenne vele, tehát le akarná tiltani a Microsoft, akkor valószínűleg megtette volna. Szerintem pontosan tudják, hogy össze-vissza megy a biznisz, és ha letiltanák folyamatosan, akkor az nekik több millió user veszteség lenne. Itt főként adathalmazra gondolok, nem pénzre. Előbbi alapvetően fontosabb. De ezt folytassuk inkább az MS Windows topikban, ha gondolod.
[ Szerkesztve ]
-
knorbi90
csendes tag
Sziasztok, laptop vásárlás előtt állok, asztali gépemet cserélném le. Alábbi paraméterekkel:
Sajnos ahogy eddig néztem főként csak a "Gamer" laptopok jöttek velem szembe.
1. Mikor lenne esedékes a vásárlás? - Minél hamarabb.
2. A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) - 300-350 ezer Ft
3. Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) - Minimális játék nem max grafikán és nem is a legújabb játékok. Photoshop, Lightrom fotó szerkesztés, böngészés.
4. Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? - 2-3 éves játékok, full hd-ban, nem max grafikán és talán havonta egyszer-kétszer játszanék így ez kevésbé szempont.
5. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? - 15" esetleg 17" minimum full hd típusa még nem tudtam eldönteni.
6. Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? - 90%-ban itthon lesz használva.
7. Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) - nem fontos.
8. Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége? - 512 SSD, 8-16GB RAM.
9. Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) - nincs
10. Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) - ha lehat akkor új gép..Köszönöm!
-
stellaz
veterán
válasz Technoman #173157 üzenetére
Az utóbbi években úgy használom a Windows 10-et, hogy letöltöttem a hivatalos Microsoft oldalról és egyszerűen feltettem mindenféle kulcs nélkül. Annyi, hogy pár beállítás le van tiltva (témák személyre szabása), meg kint van a vizjel, hogy aktiváljam és.... ennyi. Jönnek a frissítések, nem szokott külön kukorékolni az aktiválás miatt, simán csak használom.
Mondjuk az új Dell asztali gépen gyári Windows van, életemben először és igazából nem is rossz érzés -
jackous
újonc
Sziasztok!
Laptop vásárláshoz kérnék tanácsot.
1. Mikor lenne esedékes a vásárlás?
2 héten belül
2. A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
350.000 - 500.000-ig
3. Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Programozás, játék és általános használat
4. Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
pl.: Battlefield 2042 1080p fix 60 fps
5. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15.6" - 1080p - matt - IPS
6. Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Alapvetően otthoni használat, de utazás közben is használnám
7. Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Windows10
8. Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége?
inkább SSD min. 1TB, 16GB RAM
9. Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
- dedikált videókártya legyen mindenképp
Előny, de nem feltétel:
- bővíthető memória és tárhely
- bluetooth
- numerikus beillentyűzet
- billentyűzet világítás
10. Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Elsősorban új, maximum 1-2 hónaposElőre is köszönöm a segítséget!
-
mulatosdj
aktív tag
Erre az írásra kaphatok még esetleg választ? Mástól is szívesen fogadok hozzászólást, tapasztalatot!
#173148 -
pnorbi3
csendes tag
Sziasztok!
A lenti paramétereknek megfelelő notebookot keresek, előre is köszönöm a tippeket!
1. Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Következő hónapok nem sürgős, de ha van jó deal holnap is megveszem szívesen.
2. A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
Max nettó 450k
3. Felhasználás?
3D tervezés (Catia főként) néha rendereles és inventor, alap funkciók
70%ban plusz monitorral használnám, de szeretném könnyedén hordozni. Gamer laptopok ar/értékben jobbnak tűnnek, a tervezesre készített laptopok nagyok nehezek szeretném elkerulni őket. Elegancia előny
4. Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Nem játszom max évi 1-2 hetet
5. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Matt jobban tetszik de ebből tudok engedni 14-15" irodai táskám a férjen bele
7. Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Windows célszerűbb szerintem
8. Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége?
16 GB RAM minimum
Ssd 1Tb
9. Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
HDMI, Ethernet jó lenne de tudok rá USBC-s külső kártyát is tenni ha szükséges, Webcam előny de a hiánya nem kizaro ok
10. Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Számlával szeretném venniAsus g14-15 elsőre szimpatikus mi a véleményetek?
Üdv,
N[ Szerkesztve ]
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném unokatesóm laptop keresésben.
1. Amint megtaláljuk, megveszi
2. br. 200-240K
3. irodai programok, sok gépelés, net, fotókban gyönyörködés, film, semmi játék
5. Kijelző 15 körül, fullHD, matt és VA/IPS
6. Minimális hordozás (lakás, kert), útközben nem lesz használva.
7. Op rendszer kb mindegy, illetve a szűk keret miatt inkább nélküle, kap egy aprós Win10-et
8. Tárhelyből minimum 500 GB SSD, jó lenne 1 TB, vagy az nvme SSD mellett még egy üres SATA, amibe garancia vesztés nélkül lehet később berakni egy másik SSD-t
9. HDMI kell, jobb féle bill és bill világítás jó lenne. 3 év garancia alatt nem szívesen venném. USB-A-ból kell legalább három. // És persze legyen könnyű, halk, hűvös, jó nagy akksival...
10. Csak új gép, mo-n vásárolvaAhogy látom ebből a keretből szűkösen i5, 8GB RAM, 500 GB SSD féle gépek jönnek ki. A felhasználásra talán egy i3 is elég lenne, de ahogy néztem, nem jönne ki sokkal jobb felszereltségű gép úgy sem. Vagy én nézem rosszul/rossz helyen?
Bővíthetőségről fogalmam sincs.. Vannak egyáltalán még olyan gépek, amiken házilag lehet memóriát bővíteni pl? Vagy olyan, amiben van egy szabad 2.5-ös sata hely?
Vostro-kat néztem eddig, pl ezt, itt írják, hogy lehet +1TB HDD is. Ez bontással (garivesztéssel) jár, vagy hozzáférhető házilag is? Ha ez nem, létezik olyan, aminél igen? Meg ebben 1*8GB memória van, de felárral bővíthető, szóval a kérdés ua: házilag, garancia vesztés nélkül is?
Előre is köszi!
Két bolygó beszélget: - Te, képzeld, Homo Sapiensem van.. - Nem baj, ne piszkáld, elmúlik magától.
-
visszamennyé
csendes tag
Sziasztok,
Lenovo IdeaPad 5 82LN0025HV tipusnál a 8Gb RAM bővíthető? -
hiperFizikus
aktív tag
válasz Sebaj Fóbiás #173179 üzenetére
Vannak gyárilag felújított kis szgépek is .
Én olyat vettem és OK .
De a eladó azt mondta, hogy mostanában nincsenek gyárilag felújított ilyenek .
A gázt is és a féket is egyszerre nyomni nem menő dolog !
-
fogtunder
nagyúr
sziasztok,
egy M1 Macbook Airt cserélnék valamire, amin értelmesen tudok játszani. nagyon szeretem ezt a gépet, jó, hogy tök néma és villámgyors a mindennapi dolgokban, de játszani szörnyű.
az igények:
- alkalmas legyen moderált játékra, körökre osztott stratégiák, mint Hard West II, meg a Chaos Gate Daemonhunters mennének többnyire, meg indie címek, szóval semmi nagyon megterhelő, de ezeket szeretném natív felbontáson, jó részletességgel játszani. van egy 4K-s monitorom is, íróasztalnál azon játszanék, de tényleg nem cél a 4K 60FPS, van mellé egy XSX, ez tényleg csak stratégiákra és win only indie címekre
- az anyagminőség, klaviatúra és kijelző minősége fontosabb, mint a grafikus teljesítmény
- csak numpad nélküli, középre zárt billentyűzet jöhet szóba
- mindennapi feladatokat, mint böngészés, videózás, tudja némán abszolválni
- legyen 2kg alatt a tömege, de ne menjen a hűtés rovására, viszont minél könnyebb, annál jobb
- legalább 2db Type-C port, ebből az egyik GPU-ra kötve DP támogatással, vagy Thunderbolt
- SSD nem kell nagy, 512GB bőven elég, ha bővíthető, az azért előny, de nem feltétel
- legalább 16GB RAM, vagy legyen bővíthető ennyire
- oprendszer nem kell
- a garancia miatt hivatalos helyről venném, ilyen 3 helyett 1 év világgaris cuccok nem érdekelnekA keret max 450K, a következő 1 hónapban ezt lezongoráznám
már nézegetem egy ideje a dolgokat, erre jutottam saját magamtól:
ASUS TUF DASH FX516 i5+3050Ti - alapvetően megfelelne, tetszik is, de a kijelzője nagyon kaki, még az eufémisztikusan fogalmazó tesztek szerint is
ASUS ROG Flow X13 - szívem szerint ezt venném, mert a tablet módot tudnám használni, de az ára sajnos nagyon túllóg a kereten
ASUS ROG Zephyrus G14 2021 - ez a befutó egyelőre, egyetlen bajom vele a 1440p kijelző + 3050 páros, jobb lenne egy 1080p kijlező
Ezeken felül milyen konstruktív ötletek vannak a fenti igényekre?
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Benőke
őstag
-
fogtunder
nagyúr
válasz Benőke #173184 üzenetére
hogyne lenne, a G14-en is tudja az egyik a Type-C port a kettőből, illetve ugyanez támogat Power Deliveryt is 100W-ig. Thundebolt nincs, mert az az Intel szabadalma, ezért a TB kiegészítők működése vagylagos.
tudom, hogy szűk a kör, nagyjából be is lőttem, hogy mi az, ami megfelelhet, de simán el tudom képzelni, hogy elmentem valami mellett.[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni laptop témában.
1. Mikor lenne esedékes a vásárlás? - Most.
2. A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) - max. 350.000,- Ft, ha számlás, akkor +fa.
3. Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) - böngészőn keresztüli munka, rengeteg 4K60 youtube nézés, reptéren és repülőn utazás közben email, doksik akkuról és egy régi winxp program futtatása, ami egy szálon egy tuning 12. genes i9-et is kimaxol 1 szálon és nagyon gyorsul az IPC-től.
4. Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? - Nem gémelnék rajta.
5. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? - Inkább 13-14", de ha csak nagyobban van, akkor 15" is jó. Csak IPS, vagy OLED, legalább FHD, de inkább 2K/4K.
6. Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? - Elég sokat hordoznám, igen, utazás közben is használnám.
7. Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) - Win11-et fogok rá rakni, licensz nem kell.
8. Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége? - 256GB gyors NVMe, legalább 16GB dual channel ram.
9. Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) - Iszonyat jó akkumulátor idő, gyors egy szálas teljesítmény (1 szálnál többet nem tud használni a speckó programom, xp-s időkből maradék), NEM belépő 250 nites VA kijelző, prémium kasztni (MBP, Razer, XPS, stb szint).
10. Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) - inkább használt, de új is, ha akad megfelelő.Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
Nyugodj békében, drága Maffia cicám. :(
-
kress
aktív tag
válasz kicsipapucs #173186 üzenetére
én is csak nézelődök jelenleg, de ennyiért ilyet nem fogsz találni sztem.
cpu összehasonlító oldalakat nézz, melyik cpu mennyit tud egy szálon, de az izmosabbak, magasabb órajelűek kellenek neked valószínűleg
a 12.gen i9 az melyik pontosan amit írsz? laptop vagy asztali?upd: a bevezetőben van link a használt gép topicra
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
veterán
válasz kicsipapucs #173186 üzenetére
A két követelmény: magas processzor teljesítmény és hosszú akku üzemidő üti egymást. 13-14"-os méretben főleg. Ennyi pénzből főleg. Sztem valamit engedj el, vagy emeld a keretet.
Spectre 15-ösök vannak H-s procival és Oled kijelzővel, prémium minőségben, de nem ennyiért.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
N.Szil
tag
Szép napot kívánok mindenkinek.
Segítséget szeretnék kérni Gamer laptopot vásárlásban.
Szeretnék venni egy MSI Katana 12UGS 9S7-17L322-081 Gamer laptopot, vagy hasonló árfekvésűt. Minimum 10 óra kompetitív játékra lenne használva és olyat keresek ami nem melegszik nagyon. Azt szeretném kérdezni ha netán valakinek van vagy volt szerencséje MSI Katana 12UGS 9S7-17L322-081 gamer laptopohoz, hogy melegedés szempontjából vállalható? Nagyon melegszik?
A válaszokat előre is köszönöm.MSI Katana 12UGS 9S7-17L322-081 Gamer laptop (17,3" FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/RTX3070Ti 8GB/NoOS)
-
veterán
válasz N.Szil #173192 üzenetére
Sajna nem vagyok otthon a játékra használt gépekkel, üzletikkel kereskedtem éveken át, de már azt is abbahagytam. Esetleg a tesztben említett, és összehasonlításra használt gépeket is érdemes megnézni...
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
őstag
válasz SeniorTilla #173189 üzenetére
Csak single core kell nagy teljesítmény, amúgy egy 2c4t proci is elég a céljaimra.
De oké, menjünk feljebb árban. Hol nézelődjek? 400k nettóért már macbook m1-ek vannak, amin, ha futna a programom, nem is lenne kérdés, hogy azt veszek annyiért.Nyugodj békében, drága Maffia cicám. :(
-
Benőke
őstag
válasz kicsipapucs #173195 üzenetére
M1 Mac Air olcsóbb és gyorsabb. Így van.
Ha kell a win akkor meg az nem megoldás M1 mac óta. -
veterán
válasz kicsipapucs #173195 üzenetére
Csak hát nem fut rajta
Nézd ki a procit amit szeretnél, minél erősebbet, és nézz köré egy gépet. 13-14-es méretben nagyon hangos lesz egy H-s proci, a 15-ös még elfogadható.
-
törölt tag
Sziasztok.
Ebbe a laposba memória/háttértár bővítési lehetőségről érdeklődnék, választ köszönettel
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest