- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roley_05
csendes tag
Sziasztok!
Laptop vásárláson gondolkozok és már eléggé sikerült behatárolni, hogy milyen spcifikáció mentén szeretnék gépet (Intel Core i7-9750H 2,6, nVIDIA GeForce GTX 1650 4GB,16 GB DDR4) és két laptop maradt versenyben, ami árban még belefér:
Dell G5 5590
Lenovo IdeaPad L340Szólnak valamelyik gép mellett/ellen egyértelmű érvek?
A DELL árban és súlyban is "nagyobb", viszont olyan soft infókra gondolok, mint melegedés, zajszint, minőség, egyebek. Ki melyiket ajánlaná? Vkinek személyes tapasztalat?
Köszönöm előre is,
Üdv, R -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Akkor én is becsatlakoznék a sorba, a mostani laptopomat már lassan 9 éve nyúzom
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Áprilisban.
(2) A gépre szánt összeg forintban? 350eFt környékén.
(3) Felhasználás? Munka szintjén programozás, fejlesztés, irodai programok. Illetve játék is befigyel majd.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? pl. GTA V, nagy felbontáson, nagy részletességgel.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 15,6". A többit annyira nem ismerem.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Fontos lenne, hogy dokkolható legyen, ugyanis lesz hordozva és valószínűleg utazás közben is lesz használva. Fontos, hogy strapabíró legyen a szerkezete, fém előnyben.
(7) Operációs rendszer? Mindegy, ahogy a legolcsóbb, úgyis saját magam rakok rá mindent.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? SSD, RAM min. 16GB, de bővíthető legyen akár 32GB -ig. Optikai meghajtó nem szükséges.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) Legyen bővíthető a memória, illetve a tárhely (lehetőleg modern csatolófelülettel). Integrált (Intel) és dedikált videókártya (nVidia) elvárt lenne. Esetleg a dedikált videókártya cserélhetősége?
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? Új gép, min. 2 év garival.Köszönöm a segítséget.
-
Khelben
nagyúr
válasz
boldizsark #157834 üzenetére
CAD-ra való vga-val szerelt laptop nem nagyon lesz ennyiért. HP Probook 450 vagy Dell Vostro 5590 a két munkagép, ami ebben az árkategóriában ajánlott.
-
christyna4
csendes tag
válasz
Khelben #157816 üzenetére
Köszönöm a választ. És 250 ezer forint körül netezésre, filmezésre,, MS Office használatra te melyik típust mernéd ajánlani?
csak a 15,6 colos kijelzőhöz ragaszkodom, de nem tudom, hogy hosszú távon elég lesz-e az i5-10210U processzor vagy inkább (nyilván több pénzért) i7 felé nézelődjek. -
FöldiM
csendes tag
válasz
blue_23 #157841 üzenetére
Köszi!
Azt hiszem ezzel nem fogok élni.
Én úgy tudtam a processzorokat felfelé szokták húzni, hogy még gyorsabb legyen, de nekem ez már sok, esetleg keresek valakit, aki megcsinálja, ha nem bántja a garanciát. A paszta meg ez a lefelé húzás nagyon profi dolog lehet én meg egyszerű felhasználó vagyok.
-
szmisi92
csendes tag
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Még februárban
(2) A gépre szánt összeg forintban?
Kb. 200.000 ft
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Általános otthoni felhasználás. Böngészés, film nézés, office gyakori használata
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Nem használnám játékra
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
14-16"
(6) Mennyit lesz hordozva a gép?
Használnád-e utazás közben is?
Ritkán lenne hordozva, évente 5-6 alkalom, utazas kozben ritkan használva
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Win10
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?256-512 gb, ssd ha az árba belefér, 8 gb ram
(9) Egyéb kívánság, speciális igények?
Hdmi csatlakozas mindenképp, világító bill jó ha van, de meg vagyok nélküle is
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Új j gép
Acer aspire 3 a315 54 i5 proci 8gb ram, 512 gb ssd kb. 159 000ft vélemény? -
fordjee
aktív tag
válasz
Zalaym #157837 üzenetére
Úgy tudom, az már jóval jobb, ajánlott is lenne, csak a garanciális problémák javítása miatt nem ajánlja senki. Telemax-ra keress rá. Ha nem lesz baja és nem kell garanciális javítást igénybe venni, akkor nem rossz. Csak ezt nem tudhatod előre (több hétig javítanak, visszaküldik ugyanolyan szarul, stb ). [link] nem mai történet, de tudomásom szerint változatlan a helyzet.
-
fordjee
aktív tag
-
Zalaym
tag
Ez megvehető gép szerintetek? Lenovo Ideapad L340
-
boldizsark
újonc
Minél hamarabb
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
Kb. 200-250e Ft
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Mindennapi igénybevétel, illetve tervező programok egyidejű használata.(CAD programok, Axis, stb..)
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Talán, de nem fontos.
IPS, minék jobb inkább oda bíznám.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Tervezés miatt hordozva lesz, ezen kívül inkább itthoni használat.
Windows
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Ismételten odabízom, ár-érték aránynak megfelelően.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Új gép érdekelne.
Segítséget előre is köszönöm! -
headhunter86
senior tag
Sziasztok,
LENOVO Legion Y540 -ról mi a véleményetek? Elég strapabíró? Van ebben az árban jobb választás (340k)?
-
Rájmó
tag
Sziasztok,
a segítségeteket szeretném kérni, olyan laptopot keresek, ami könnyű, lehetőleg 15,6-os képernyővel rendelkezik, sokáig bírja az akksija illetve adott esetben egy photoshop/más képszerkesztő programok elmennek rajta.
- Egy héten belül.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
- A fent említett paraméterekkel szeretnék venni 2 db laptopot 500e Ft-ig, ugyanakkor, ha nem jön ki ebből az összegből 2 db, akkor 1 db lenne, szintén max 500.000-ig.
- Irodati programok, fotószerkesztés.
- FullHD felbontás.
- Talán IPS és matt kijelző lenne a legoptimálisabb, hogy ne "csillogjon" be.
- Viszonylag sokat lenne hordozva, és használnám utazás közben is.
- Windows 10.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
- SSD mindenféle képpen kellene, min szerintem 256 GB-os, emellé egy HDD csak plusz lenne. RAM min 8 GB.
- HDMI port jó lenne.
- Csak új jöhet szóba most.Köszi előre is a segítséget!
-
kuni1123
csendes tag
Sziasztok!
kb 1 hónap múlva
konkrét korlát nincs
c#, asp.net, angular+java, emellett WordPress és presta shop fejlesztés
ha lehet akkor csgo lol ow de nem prioritás a játék
-
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? hétvégente biztosan vinném, de útközben nem használnám. Egyetemre is vinném de oda évente 10* megyek mivel levelezőn tanulok
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Windows, MacOS
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? minimum 1 tb ssd
csak újEddig a 16-os macbook prot néztem, abból is az i9 alap modellt 32gb rammal. Milyen alternatívák lennének hasonló specifikációval? Üzemidő elég fontos és a dokkoló használata nem probléma. Ja és a hűtése ne legyen olyan mintha egy helikopter körözne mellettem.
-
tmate89
csendes tag
2 hónapon belül mindenképpen szükség lesz rá mivel hajón dolgozom indul a szezon muszáj lesz játékra valami komoly gép
750-800 ezer ft a teteje.
csak játék .
Mindenképp Ultrán vagy majdnem Ultrán ha már egy komoly gépet veszek,olyan játékokra amik most jöttek és fognak kijönni .
15.6" re gondoltam , szÍn mindegy , TN vagy IPS nem tudom mi a különbség
nem igazán utaznék vele -
win 10 gondolom ?!
500 SSD alapból legyen benne és majd veszek hozzá külsö SSD-t vagy SSHD-t.
Memória 16 min legyen benne, de később ha szükséges bőviteném 32-re is. opt meghajtó felesleges .
nincs .
mindkettő jöhet , ha használt akkor max pár hónapos legyen .
11 . Érdekesség képpen linkelnék két-három laptopot esetleg véleményeznétek
Laptopok: https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_asus-rog-strix-scar-iii-g531gw-az267-gamer-laptop-15-6-fhd-core-i9-16gb-512-gb-ssd-rtx2070-8gb-dos-1308518.htmlKöszönöm előre is !
Üdv Nektek .: Máté -
Truman
senior tag
Köszi a választ, én is úgy látom rosszabb minőségű az U -s. Egy videót néztem, besüppedt a bill, ha kicsit is megnyomták.
A szerelhetősége is jobb a simának.
-
Tikakukac
titán
válasz
Truman #157823 üzenetére
Stock képek alapján fogalmam sincs. Meg másnak se nagyon lesz.
Szerintem nagyon sebes guglizás után is megtaláltad volna mi a diffi. U, mint ultrabook. Teljesen más a két gép. De nagyon.
Ha pedig nem tudták megmondani, well, most tényleg? Árulnak a srácok valamit, de nem tudják, hogy pontosan mit? Kapálást javaslom, ott nem kell fáradozni azzal, hogy 2 perc alatt megnézze valaki pontosan milyen panel van a gépben.
FHD-ból szerencsére volt TN és IPS is, én most rakok rá egy nagyott tétet, hogy nem a feláras kijelzős lesz, mert az ritka
Amúgy már ha csak bekapcsolták volna egy Windows logó alapján meg lehet mondani milyen, sőt, egy Boot menü alapján, csak háttérfény legyen. Gyalázat ami megy kereskedés címén itthon.
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Ez a HP ZBook 15u G3 megér 165 ezret? Mi a különbség a sima 15 és a 15u között? Illetve hogy tudom kideríteni, hogy milyen panel van benne? (A boltot felhívtam, de nem tudták megmondani.)
-
Mostanában.
500eFt +-50e
Irodai programok + light achicad (legyen valami videókártyája de nem kell feltétlen quadro)
17" matt IPS vagy jobb, elég a fullhd de ha több az sem baj
néha szükséges lesz akkuról működés, rendszeresen 17" táskában hordozva lesz
W10 ha nincs nem gond előző gépről megkapja
SSD 512-es + 1tb hdd jó lenne!
Csak DELL jöhet szóba, 8gb ram minimum, i7 10gen minimum
csak új számlásJelenleg egy Dell XPS 17-es van bővítve 2.gen i5 ami lassú és nagyon elhasználódott.
Latitude vagy XPS lenne jó, fémházas! -
gszsolt
csendes tag
Alábbiakban kérnék tippet:
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? - innentől bármikor, minél hamarabb
(2) A gépre szánt összeg forintban? - ~250.000 Ft, de ha minőségi ugrást jelent + 10% belefér
(3) Felhasználás? alapvetően irodai, otthoni tényleges munkára
(4) Ha játékra ... nem
(5) Kijelző ? - min. 15.6 - 16" , Full HD
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Minimálisat, évente 1-2X, tehát méret/tömeg nem tényező
(7) Operációs rendszer? Win 10 Home
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? SSD 500 GB+ , 8 GB RAM, optikai kell
(9) Egyéb ? HDMI legyen
(10) Csak új gép? - csak újA Dell Vosrto-k között nézelődtünk eddig, alapvetően egy I7 Intel processzoros gépet szeretnénk.
Nagyon köszönöm! -
Khelben
nagyúr
válasz
simon87 #157807 üzenetére
X1-et nem vennék, mert nem szerelhető. 840, T440 és 7490 teszteket kell olvasni, ahol mérik a kijelzőt is (notebookcheck pl.). És az alapján választani. A T440 és a 7490 abból az undorító fekete műanyagból készül, amin minden ujjlenyomat látszik és nem lehet letakarítani. Ha esetleg új gép is szóba jöhet, akkor a Probook 440 G6-ot nézd meg, az is fém házas és jól bővíthető.
-
Khelben
nagyúr
válasz
christyna4 #157809 üzenetére
Aspire 5-öt merném ebből megvenni, de 300-ért van már Asus G531 is, ami jobb.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Realista24 #157810 üzenetére
HP 15-ből van ennyiért ips-es.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Raz3raddict #157811 üzenetére
Acer Aspire 5-ről tudok ebben a kategóriában. Az biztos, hogy a Lenovo-val meg fogja szívatni magát 230-ért.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Dexter-2000 #157812 üzenetére
FX-et ne. Olvasd el a teszteket róla (ne a boltok tesztjeit, hanem tesztoldalakét). 300-ért nem nejlonzacskóba csomagolt alkatrészeket akarsz venni gondolom. Keress Asus G531-et inkább. Vagy ha kicsit hozzá tudsz tenni, akkor Dell G5-öt.
-
Dexter-2000
őstag
helló!
új laptopot szeretnék vásárolni és a tanácsotokat kérném
1. hónap közepén
2. 300e Ft körül
3. lényegében játék izzasztaná
4. pubg, mortalkobat11 fullhd, medium/high beállítások
5. 15,6" méret,
6. nem sokat ezért is lesz jó a 15"
7. nem kell
8.Op rendszernek mindenképpen ssd/nvme 250Gb legalább, 8GB ram legalább
9.thunderbolt ha van az klassz lenne de nem elvárás
10. újonnan nézekAmi drágább de szóba jöhet a kijelző miatt az ASUS TUF Gaming FX505DU-AL0901 modell érdekelne, hogy ez mennyire jó választás, itt leginkább a 120hz-es monitor ami felkeltette az érdeklődésemet.
Van esetleg hasonló laptop ami még szóba jöhet? (néztem dell g3-at illetve lenovot de az utóbbinak a garanciális ügyintézéséről nem olvastam itt jókat.) -
Raz3raddict
tag
Sziasztok,
Ismerősöm az alábbi feltételekkel szeretne gépet vásárolni.(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Bármikor
230.000 FT
Nagyrészt film, de szeretne játszani is a hölgy : pl The Forest, hasonló kaliberű játékok
Full HD
IPS jó lenne
Keveset
nem kell hozzá
Legyen bent egy 128 vagy 250es ssd, illetve 1TB-os HDD
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)nincs
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is?
csak újgép illetve olyan boltba, ahol lehet utalálsos ÁFÁS számlát kérniui.: Nagyon Lenovo párti a hölgy, de meggyőzhető, ha van jó ajánlat.
válaszokat előre is köszönöm
-
Realista24
újonc
Sziasztok!
Vásárlás előtt állok, féligmeddig tanácstalanul. Köszönöm a segítséget előre is.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Ma/holnap/bármikor.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) 150-200K
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) - fotószerkesztés hobbi szinten, mellé szokásos netezés, office, stb.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Nem
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? - 15,6 ideális lenne, de 14 sem kizáró ok, IPS
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Nem lesz hordozva
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Win
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? SSD, 8 GB, optikai nem lényeges
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) Csak új
Hálás köszönet -
christyna4
csendes tag
Hali!
Én is notebook vásárlás előtt állok, már leszűkítettem 3 márkára és kb. ezeknek egy-egy modelljére. Amire használni fogom: netezés, Ms Office, filmezés, Netflix és The Sims 4.
Azt mondták nekem, hogy ilyen felhasználásra már 250 ezer körül találok jó gépet (jobb gépért hajlandó vagyok 300 ezerig felmenni).
Ez a három tetszik most, de nem tudom, hogy minőségében, megbízhatóságában melyik a jobb választás. Persze, mivel sok sorozatot nézek, a hangzás és a kijelző is nagyon fontos. Nyilván ne recsegjen, ropogjon, és szeretném h fém borítású legyen, szállítva nem lesz.Acer Aspire 5 - A515-54G-51M4
ASUS Vivobook S15 S531FL
HP Pavilion 15-cs3006nh 8BK32EATudásra kb. mind3 ugyanolyan: i5 proci, 8GB memória, NVidia videókártya és 512 SSD+1TB HDD (kivéve a HP).
Ti melyiket választanátok? Vagy egyiket se? -
Pikaa
aktív tag
Sziasztok!
Bármilyen külső akkumulátorral lehetne tölteni egy Lenovo laptopot, aminek talál a csatlakozója? Vagy mi a legegyszerűbb megoldás erre?
-
simon87
csendes tag
Sziasztok,
Paraméterek:
Legkésőbb március közepén már használni szeretném.
300000 HUF, de ha olyat találok ami OMG ASAP kell, akkor lehet több.
(3) Felhasználás?
Programozás, nagyobb docker-compose alapú rendszerek futtatása (iszonyat memóriaigényes), végtelen jira piszkálás (rengeteg chrome tab nyitva), zóna photoshop.
Nem tervezem játékra használni.
13-14 col, valami normálisabb IPS panellel. A fényes/matt kérdésben a mattra hajlok, de nem kizáró ok a fényes.
Minden nap hordva táskában, irodák közt ide-oda, utazás közben ritkán használom.
Win10-et kap a végén úgyis, szóval nem szempont.
SSD, legalább 256GB, 16GB ram, ODD-re nincs szükségem.
-
Szóba jöhet használt is, sőt, inkább arra hajlok.
Jelenleg egy Lenovo v310-et nyúzok. Bírja a terhelést, ugyanakkor a billentyűzete horror, az összeszerelés minősége nem "felsőpolcos", és utazni vele sem egy álom. A kollégáim nagyobb része Thinkpadet használ, nagy megelégedéssel, emiatt is kezdtem abba az irányba nézelődni.
Átolvastam az utolsó két hónap bejegyzéseit a topikban, ezek alapján írtam egy listát azokról a gépekről, amik szerintem megfelelnének nekem:
Lenovo Thinkpad T480-T490
Korábban nagy megelégedéssel használtam egy T470-et. Nem volt "ütve-vágva", de nem is az asztalon pihent. Soha, semmilyen problémám nem volt vele. Garanciával, supporttal nincs tapasztalatom.
Lenovo Thinkpad X1 Carbon 6th gen
Tetszetős, de nem tudom mennyire szerelhető, ha valami balul sül el.
Lenovo Thinkpad X1 Yoga 3rd gen
Ez a noti nagyon tetszik. A kanapén üldögélve esténként nagyon eltudom képzelni, hogy tartalom fogyasztásra tabletként használom. Ugyanakkor pont az extra mechanika miatt nem tudom, hogy mennyire tartósak ezek a gépek. Ha valakinek van erről infója, ne tartsa magában.
HP Elitebook 840 G6
Gondolom nem véletlen ajánlottátok ezt a gépet több embernek is a topikban. Kicsit utánaolvasva az a kép alakult ki bennem az Elitebook-ról, hogy egy rendes igásló, bírja a strapát. Nagyon racionális döntésnek tűnik, csak az X1 Yoga ne létezne.
Dell Latitude 7490
Dell-ből egy e5530-at használtam nagyon régen. Semmi bajom nem volt vele, a méretén és a súlyán kívül.
De természetesen ez a lista nincs kőbe vésve, szívesen várom az ötleteket/infókat.
Köszi előre is.
Üdv, Simon -
beer1
aktív tag
Sziasztok!
Egy két hét
(mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit
az adott paramétereknek megfelelően(3) Felhasználás? (irodai programok, böngészés, filmezés)
(4) Ha játékra is használnád
max ilyen lol vagy hasonló, mert most azon gondolkodom hogy veszek egy netezos böngészős laptopot és epitek egy belépő gamer gépet pl ryzen2600x és rx580 vagy hasonló Intel vonalon és most így kalkulálnak hogy mennyibe állna meg.
Fullhd matt 15.6 vagy 17
heti szinten 2-3x
nem használnám utazás közben(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
1tb/128 ssd rendszernek, programoknak,
optikai nem szükséges(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
HdMi
uj és használt
Szóval a leírtak alapján mi lenne a legjobb választás ? -
FöldiM
csendes tag
Köszi Khelben és Hallador az infókat!
MIndkét ajánlott gép tetszik, de közben nézelődtem és megtetszett a Lenovo Ideapad S540 is. Nagyon szép a háza, ami fontos nekem, de nem elsődlegesen. Ha választani kell a három ajánlottból, azaz Dell Vostro 5590 N510 ( proci I5 10210U) Lenovo Ideapad S540 (proci I5 8265U) és Hp Probook G6 ( proci I5 8265U) között, akkor melyiket javasolnátok? A Bővíthetőség már nem kérdés, ha kell megoldom külső tokba szerelt 1 terás hdd-vel és vinni se fogom túl sokat, mondjuk 2 hetente egyszer, közben otthon áll az asztalon.
Köszi, puszi!
Móni
-
Memphis
tag
Sziasztok, az alábbi paraméterekkel keresek laptopot. Hálás lennék ha segítenétek!
(1) Most vennék.
(2) 100-150 ezer között
(3) Irodai felhasználás, adatrögzítés, nyomtatás, netezé stb.
(4) Nem lesz játékra használva
(5) Nem szempont a kijelző mérete
(6) Nem fogom hurcolni
(7) Jó lenne ha stabilan, gyorsan futna rajta a windows 10
(8) Tárhelynél a méretnél inkább szempont, hogy legyen ssd a sebesség miatt
(9) egyéb kívánság nincs
(10) Csak új gép jöhet szóbaKöszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Eladó Lenovo Ideapad s145
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest