-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz #74018560 #140187 üzenetére
Ha meg nem tetted meg, yn keress ra, hatha van fenn video rola, ha nem latsz csavart/csavar takarot, egy takaro lemez van a kijelzo korul, annak levetele utan bujnak rlo a csavarok
Mindenkepp erdemes raguglizni, lehet csak gyari panelt fogad el, illetve ha nagyobb felbontasura cserelned lehet kabelt is kell cserelni_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Dhampir
félisten
válasz #78600448 #140195 üzenetére
Ha sikerül szép munkaállomást kifogni garival, ráadásul "humánus" áron is (hiszen mégiscsak használt masinák ezek), akkor bőven megérheti.
Utána kezdődhet a karbantartási procedúra (hacsak a szakértő boltos vagy a szemfüles nepper már nem tette meg), a porrá száradt pasztát kicserélni a prociról stb., és ezután az öröm-boldogság ideje következhet be.
Nagyon jó esetben kifoghatsz egy olyan gépet, ami csak dokkolóról ment jelentősebb mozgatás nélkül, alig nyitották fel és nem is porosodott el.
[ Szerkesztve ]
-
sztanozs
veterán
válasz Khelben #139200 üzenetére
Azt hozzátenném, hogy hivatalosan a Lenovo Thinkpad 520-ra nincs Win10 támogatás, és - személyes tapasztalatból - tud is meglepetéseket okozni Win 10 alatt.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
Dronte
aktív tag
Sziasztok! Még egy kérdés felmerült, laptop vásárlás elállás esetén ha a gépen Endless OS volt, vajon azzal is várják vissza? Vagy szoftveresen nem néznek rá egy elállásnál?
-
Khelben
nagyúr
válasz bandi0000 #140189 üzenetére
szál/szálban hozza a mostani 6700hq-m
Valamit nagyon félrenéztél. Turbo órajelen esetleg, de azt 2-3 másodpercig bírja tartani, utána szépen lemegy alapórajelre, ami meg alacsonyabb, mint a korábbi U-s kétmagosoké. A 15W TDP az 15W TDP, akárhány magot tesznek bele. A Pavilion otthoni gép, nem programozásra való, a billentyűzete elég béna.
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
válasz bandi0000 #139971 üzenetére
na még mindig nem sikerült dűlőre jutnom, igazából tartok tőle, hogy ezek a 2 mag 4 szálas procik nem lesznek elegek nekem, mármint lényegesebben lassabbak lesznek
most nézelődtem picit, és 8250U jónak néz ki, szál/szálban hozza a mostani 6700hq-m, és kevesebbet fogyaszt, viszont még drágák a gépek, szóval ez a HP Pavilion 15-ck002nh 2ZK18EA mennyire ajánlott vétel? Számomra teljesíteni az elvárásokat, ips, fém, hosszú üzem idő, de túl szép hogy igaz legyen
amit ajánlottatok a 840 G1 az nagyon tetszik, de bosszant hogy 4. genes procikkal adják csak, és ha később el akarom adni, akkor nem igen vennék meg sztem
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
törölt tag
Akarok egy kijelzőt cserélni és mivel nem látok csavarokat, nem akarnám szétbarmolni a gépem
LCD.hu szervízzel van valakinek tapasztalata? Szépen dolgoznak? -
Lanyó
csendes tag
válasz Khelben #140180 üzenetére
Köszönöm. Akkor az Acer kilőve. Megmutatom nekik a G5-öt hátha.
A Dellhez képest ez a két HP milyen?
http://www.laptopszalon.hu/hp/hp-15-bs014nh-2gh38ea-akc-laptop_28677-adatlaphttp://www.laptopszalon.hu/hp/hp-15-15-bs102nh-2zh93ea-akc-laptop_31804-adatlap
Mondjuk feketében vagy szürkében nem találtam.
-
Khelben
nagyúr
válasz freelanced #140182 üzenetére
Igen.
-
TheNewDawn
addikt
válasz lacy8 #140178 üzenetére
Nyilván az ő döntése, nem beleszólni akarok, félreértés ne essk, de ha semmit se lesz hordozva akkor miért nem PC? ugyanakkora keretből nagyságrendekkel jobb gépet lehet kihozni úgy, nem is beszélve a meghibásodás esélyéről.
120 ért szerintem csak Hp 250 G5/G6 van, amennyire én tudom. -
Khelben
nagyúr
válasz Lanyó #140177 üzenetére
Ha ezt akarják, akkor ez lesz. Ilyenkor szoktam azt mondani, hogy nem tudok segíteni, mert ha vesznek valami szart, akkor ne nekem mondogassák, hogy milyen szart vetettem velük. A linkelt Acer nem irodai felhasználásra való, hanem otthoni filmnézésre, netezésre, kis játékra.
(#140178) lacy8 : a legolcsóbb ssd-s gépek 150k körül indulnak. 120-ért HP 250 és Dell Vostro 3568 érhető el, amik normálisak és rendes garancia áll mögöttük. Lenovo-t kerülném ebben az ártartományban.
(#140142) freelanced : annyit változott a helyzet, hogy kijött a Probookból a G5. De ugyanúgy ez a legjobb választás.
[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
Üdv !
Erre valaki? [link]
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
lacy8
csendes tag
Sziasztok
Édesanyámnak szeretnék új gépet keresni.-1 hónapon belül esedékes
-Keret max 120-125000Ft
-Felhasználás 90% internet maradék world és hasonlók nagy igénybevételnek nem lesz kitéve
-Méret 15.6” elég neki, kisebbet nem szeretne
-Asztalon használja a gépet hordozva max az ágyig van.
-Oprendszer win10 (van saját ; )
-Felbontásban nincsenek nagy igények (min. 1366*768)-Tárhely.... Lényeges lenne hogy Gyors! legyen a gép így SSD nagy előny lenne, sok helyre viszont nincs szükség de ha lehet bővíteni HDDvel vagy van benne az is az kiváló. De ha SSDvel lehet bővíteni az is érdekel.
Extra kívánság max a bill világítás de nem feltétel.
Garancia minél több annál jobb, újat szeretne.
Lenovo gépemmel csak pozitív tapasztalatom van viszont Samsung/Toshiba semmiképp nem érdekel.[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz Lanyó #140171 üzenetére
Kicsit hozzáteszel és van egy hordozásálló géped 3 év garanciával, ssd-vel és ips kijelzővel. HDD-t meg RAM-ot veszel bele később, ha lesz rá keret. HP Probook 450 G5.
Olyan dolgok miatt nem érdemes rosszabb gépet venni, amiket később is lehet bővíteni.[ Szerkesztve ]
-
TheNewDawn
addikt
válasz Lanyó #140173 üzenetére
Csak annyit tudok az Asusról, hogy mind garanciában ( időtartamban) mind anyaghasználatban elmarad jócskán a Delltől, és feleleges a dedikált videokártya, ha nem akarod játékra használni.
Biztos van még csomó más dolog is, de mivel az Asust abszolúte nem ismerem, ezért hülyeségeket nem akarok írni. De tényleg, várd meg a topikgazdák valamelyikét, egészen biztos vagyok benne, hogy le fogják írni neked a legjobb ajánlott gépet ennyiért, nagyon valósziinűleg még IPS el rendelkezőt is. -
Lanyó
csendes tag
válasz TheNewDawn #140172 üzenetére
Köszönöm, de ez + SSD-vel sajnos már nem fér bele a keretbe.
Én még ezeket néztem:
http://www.laptopszalon.hu/laptop_notebook/acer-aspire-5-a515-51g-591s-nx-gp5eu-030-laptop_30866-adatlaphttp://www.laptopszalon.hu/laptop_notebook/acer-aspire-5-a515-51g-51jp-nx-gtceu-002-laptop_30742-adatlap
Nem tudom, hogy az ACER mennyivel rosszabb választás az előzőekhez képest?
-
TheNewDawn
addikt
válasz Lanyó #140171 üzenetére
Ha tényleg nem kell játék, akkor a második sokkal jobb választás, és de, ennyiért már belefér a keretbe az IPS is.
Azért várjatok tuti megerősitésre a topikgazdától, de ismerősömnek van ilyen gépe, és imádja, és amennyire tudom minőségben is jó.Mondjuk ez pont nem IPS... Esküszöm, ha nem lennék rohanásban, akkor linkelnék olyat is, biztos vagyok benne hogy ennyiért van már. -
Lanyó
csendes tag
Sziasztok
A segítségeteket, tanácsotokat szeretném kérni. Ismerősömnek kellene új laptop, mivel a régi elhalálozott.
Most kellene
Max. 220-230 e.
Gazdasági főiskola (írás, számolás) OFFICE, PS alapszinten, internet, chat, skype, letöltés, film, zene.
Játék:-
Kijelző: 15,6' FHD matt, IPS szerintem nem fér bele a keretbe.
Hordozva lesz, vonaton használva is.
Oprendszer nem feltétel, Win.10-et lehessen rá telepíteni.
8GB ram 1TB HDD, 128GB SSD(esetleg az SSD-t belelehessen tenni ha nincs benne)
Új gép kell 3-4 év garanciával.
Laptopszalont nézegették a neten, ez a kettő tetszene nekik, melyik jobb választás?
http://www.laptopszalon.hu/laptop_notebook/acer-aspire-5-a515-51g-51n4-nx-gp5eu-012-laptop_31442-adatlaphttp://www.laptopszalon.hu/dell/dell-vostro-3568-n073vn3568emea01-1805-ubu-laptop_31583-adatlap
Ha a fenti feltételeknek megfelelően van jobb választás azt szívesen fogadnánk. Előre is köszönjük a segítséget!
-
Felhasználom
tag
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni notebook választásban!
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Kb. 1 hónapon belül
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
160-170 000 forintos kategóriában nézelődtem (nagyon max 180-185 000)
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Főként internet(zene, hírek, közösségi média), irodai programok (office család), kevés játék, nagyon ritkán fotók szerkesztgetése
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Inkább régebbi nevekkel jatszanék (cod mw trilógia, Civilization sorozat stb.)
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Mindegy
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Napi szinten lenne hordozva, de táska mindig van nálam ezért a méret nem lényeg
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Mindegy Windows-t tudok rá tenni
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Ram minimum 4gb, de bővíthető legyen
SSD/HDD mindegy később ezt is lehet variálni
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Új jöhet számításba
Eddig 2 laptopot néztem: Lenovo IdeaPad 320 (fhd, i5-7200u, 4gb, nvidia 940mx, 1 tb hdd) a másik pedig egy Acer Apire E5-575g (1366x768, i5-7200u, 4gb, nvidia 940mx)
Esetleg, ha van ebben az árkategóriában jobb alternatíva szívesen meghallgatom!
Előre is köszönöm szépen a segítséget! -
Obladee
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék új laptop vásárlásához.
Korábbi ajánlásokat olvasgatva az alábbi kiszemeltem volt:
[link]Sajnos azonban már csak a héten van időm, hogy megvegyem legkésőbb péntekig.
Addig azonban ahol eddig kérdeztem már nem tudják beszerezni (majd csak februárban).Kérdésem, hogy hasonló paraméterekkel (és nem utolsósorban árral) rendelkező gépet tudnátok-e ajánlani, ami be is szerezhető ilyen rövid átfutási idővel. (esetleg olyan helyet, ahol be lehet szerezni ezt?)
Összegezve az igényeim:
- vásárlás: SOS ezen a héten legkésőbb péntekig
- összeg: max 200-210e Ft
- felhasználás: jellemzően CAD programok (Archicad), kisebb mértékben látványtervező és renderelő programok (Cinema 4D, Artlantis studio)
- játék: nem
- kijelző: 15 col fölött (15,6 tökéletes), lehetőleg matt (kijelző nem fő szempont a választásnál)
- használat: utazás közben nem, egyébként minimális hurcolás lesz
- op rendszer: semmi
- tárhely memória: SSD nem szükséges, HDD 1 TB, memória legalább 8GB
- spéci igény nincs
- csak új gépAz alábbi alternatívám volt korábban, de ezt itt a fórumon nem ajánlottátok gyenge minőség miatt:
[link]Köszönöm!
-
félisten
Nem tudom, hogy ez segit-e valakinek, de eleg sokat keresgeltem, szoval megosztom veletek.
A kovetkezok voltak a kovetelmenyek:
- eros CPU (egy 8550u _talan_ eleg lenne, de egy HQ meg jobb)
- legalabb 16 G RAM, de inkabb tobb
- elfogadhato akku (>6 ora)
- jo Linux-tamogatas -- emiatt az NVidia, illetve a hibrid grafika kiesik
- GPU teljesitmeny nem szamit
- Thunderbolt 3, hogy legyen lehetoseg eGPU hasznalatara
- touchscreen nem lenyeges
- lehetoleg min. 14" kijelzo16G/8550u kombinacio mellett egy uj Dell XPS 13 mar majdnem megfelelhetne, de mindenhol egy kicsit elmaradt az elvarttol. Az egyetlen gep, ami 100%-osan teljesiti a fentieket, az a Zbook Studio G4.
while (!sleep) sheep++;
-
Khelben
nagyúr
-
Dronte
aktív tag
Sziasztok! Korábban többször írtam ide, végül megvettem az Acer Aspire 5 515-ös gépemet (i5-8250u, MX150, 4GB DDR4, 128 SSD + 1TB HDD konfigban, memoriát majd bővítem).
Ha bárkinek kérdése lenne a géppel kapcsolatban, mivel sokszor felmerül ajánlásokban, nyugodtan keressen meg privátban. Egyébként így első ránézésre én teljesen elégedett vagyok vele
-
nagyúr
Sziasztok!
Laptopot keresek videóvágásra 15,6/FHD/ méretben i5/i7-es procival, minimum 8GB rammal, nvidia grafikus kártyával, 250es SSD-vel és win10-el, 300k környékén.
Acer Aspire 7 vagy Swift 3, Asus Vivobook vagy HP Probook 450 lett találva eddig. Az Asus/Acer párosnál keveslem a 2 év garanciát és hogy nincs Win
Előre is köszi!
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Khelben
nagyúr
válasz DaFok #140149 üzenetére
Nehéz lesz 15-öset találni, mert ritka. Főleg nagyobb felbontásban. HP-ból kereshetsz 6730b-t, ha jól rémlik ott 1440x900 volt a nagyobb felbontású panel. Illetve 50-ből már meg lehet csípni második generációs gépeket is aprón, HP 8560p-t vagy Dell E6520-at. De vadászni kell, mert ritkák. De 50-ből ezekből is inkább csak 1366x768-as felbontás lesz, a nagyobb felbontás drágább.
(#140130) Lahorva : HP 250 és Dell Vostro lesz a két típus, amiből találhatsz megfelelő konfiggal ennyiért.
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz ZavaBalazs #140145 üzenetére
helló, erre esetleg van valakinek tippje?
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Lahorva
tag
Sziasztok!
A 140130-as hozzászólásomhoz esetleg valaki?
Ez jó megoldás lehet?
http://www.laptopszalon.hu/hp/hp-250-g6-1wy58ea-akc-laptop_29067-adatlap
Esetleg egy jobb alternatíva?
Előre is köszi! -
DaFok
tag
Sziasztok!
Anyukámnak keresek 50 ezer Ft körül 15"+ laptopot.
Csak otthon használná netezésre,youtube,facebook,filmnézés.Jó lenne a 15"+ és az 1600x900,de nem tudom mi fér bele ebbe az árba, 15" felett lenne a lényeg, a felbontás talán annyira nem fontos.
SSD-re bővítenék neki még ebben az évben ezért ha annak van hely az lenne a legjobb. HDD-ből egyenlőre jó lenne egy 320Gb-os. RAM szerintem a 4Gb elég most, de ezt is bővíteném ha kevés lesz már.Köszönöm!
-
Khelben
nagyúr
válasz Zeze94 #140146 üzenetére
Magyarországon is vannak olyan boltok, amik 20-25%-kal olcsóbban árulnak gépeket, mint a többiek. Érdekes módon majdnem ennyi az ÁFA is nálunk. Ezzel csak az a gond, hogy a magyar márkaszerviz esetleg elhajtja az embert egy meghibásodás esetén, mert nem magyar származású a gép. Nem tudom, hogy Szlovákiában ez hogy működik, de ennyi pénzt én csak megbízható boltban adnék ki és mindig gyanakodnék, amikor valami túl olcsó.
-
Bdanyy
addikt
Ismerős kb 10 éves asztali gépét szeretné lecserélni, mert már a legalapvetőbb felhasználásra is kezd alkalmatlanná válni (a monitor és billentyűzet is épphogy működik még valahogy)
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Amikor van jó ajánlat, akár a héten
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) 100k
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) Irodai programok, YouTube, Spotify, Horizon, tehát főleg webes cuccok, max 3 tab egyszerre
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Nem
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 14-15", amilyen panel belefér
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Nagyon ritkán (egy asztali is jó lenne, csak a monitor plusz perifériákkal együtt nem férne a keretbe)
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? Ha akár egy 120-as SSD beleférne, már tökéletes lenne
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) Magyar billentyűzet, dsub illetve numerikus billentyűzet előny, de ha van jó ajánlat, akkor ezek nem szükségesek feltételn
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) Legalább 1 év garis használva, hosszútávra terveznek vele[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Zeze94
tag
válasz #78600448 #140144 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Körülnéztünk a barátnőmmel a workstationok piacán is, és találtunk egy nagyon érdekes ajánlatot:
HP ZBook 15 G3(bocsi, hogy szlovákul van, csak az ár miatt linkeltem ezt, ha gond, van róla magyar nyelvű link is ITT)Kissé elbizonytalanított, hogy ez így, újonnan, 3év garival(tudom, hogy a WS-ok nem túl romlandó jószágok, de azért mégis...), nagyon hasonló tudással, igaz SSD és Win nélkül ugyanannyiba kerül. Ahogy említettem, a tárhely típusa annyira nem fontos tényező, inkább csak kényelmi extrának mondanám a gyorsaságát és, mivel nagyon sokat nem lesz mozgatva a gép, nem valószínű, hogy leejtésből adódóan esne baja a HDDnek. Gondolom Win-t telepíteni ugyanannyira bonyolult, mint más gépekre(ha mégsem, akkor kérlek javíts ki).
Jobb az előzőleg linkelt gép, többet nyújt az első generációs ZBook, mint ez a másik, a harmadik generációs? Van-e valami, amit nem vettem észre? Te, Ti mégiscsak jobban értetek hozzá, mint énSzerk.: persze, félreértés ne essék, nem degradálni akarom az első generációs ZBookot, vagy bármi módon leszólni, amit segítség képpen ajánlottál, csak furcsállom így elsőre, hogy azonos árért 2 generációval újabb gépet kap az ember. De, mint mondtam, hajlok a ti véleményetek felé, lehet, hogy csak valami elkerülte a figyelmemet.
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
üdv!
ismerősnek 14"-es laptop kéne, valami strapabíróbb darab, annyira nem teljesítményorientált, viszont hosszabb távra tervez vele, szóval ami ma lehet, hogy még pont jó lenne neki, az 5 év múlva már kínszenvedés...
én erre a kettőre szűkítettem le: latitude e5440, vostro 5468 (esetleg surranópályán egy fujitsu), melyiket lenne érdemes? a vostro nyilván felszereltségben bajnok, van-e annyival rosszabb az összeszerelés, hogy ne vegye azt?köszi előre is!
u.i.: a használt-új kört már lefutottam, újra van szüksége.
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
törölt tag
válasz Zeze94 #140143 üzenetére
15,6 : Zbook 15 G1
17,3 : Zbook 17 G2
Esetleg még ezek: M4800
Ezek használt munkagépek, de ezekre a felhasználásokra ezek jobban ajánlottak.
[ Szerkesztve ]
-
Zeze94
tag
Sziasztok!
Az előző talán elkallódott a kérdések tömkelegében, így bátorkodom újra feltenni a kérdésemet
Notebook vásárlás előtt állunk a barátnőmnek Ezügyben szeretném a segítségeteket kérni.
A kritériumok a következők:
-A fő felhasználási terület a tervezés lenne AutoCAD-ben, vagy ArchiCAD-ben(emiatt jó lenne egy dedikált grafikuskártya és 8, de inkább 16GB RAM). Ez a legfontosabb kritérium.
-A gépre szánt összeg 300k HUF(esetleg 360k, ha tudtok ilyen példát is, ne tartsátok magatokban )
-Hordozva gyakran lenne(hetente lesz utazva vele egyetemre, és vissza), de használva főképp asztalnál, fix helyen lesz(esetleg néha útközben vonaton, de ott csak tanulásra, semmi energiaigényes dologra).
-Játék, optikai meghajtó, háttértár mérete és típusa nem igazán fontos.
-Csak új gép jöhet szóba.
-A kijelző mérete jó lenne, ha 15" környékén maradna, az IPS pedig nem hátrány, de valójában a jelenlegi 5éves HP Pavilionnál minden csak jobb lehetA barátnőm kinézett magának egy Dell Vostro 5568-ast(i7 7500, GeForce 940MX, 8GB RAM), erről mi lenne a véleményetek ilyen felhasználásra? Tudnátok esetleg jobbat ennél, mást, vagy megfelelő lenne ez is?
Köszi előre is!
Üdv,
Seagal. -
freelanced
addikt
Üdv !
Szeretnék vásárolni egy új gépet, jelenleg egy 15,6 colos gépem van, Fujitsu A544. Alig használom ki, túl nagy, és túl nehéz.
Elég sokat járkálok viszont ehhez nem a legkellemesebb ez a méret legalábbis nekem. Szeretnék egy kisebb, könnyebb, jó akkuval rendelkező megbízható gépet.
Az ár még nem fix egyelőre olyan 200 ezret mondanék de 300-ig meghallgatnám az opciókat.
A felhasználás többnyire az irodai programokra esetleg fotószerkesztésre korlátozódik.
A kijelző mérete minnél kisebb, 11" esetleg 13".
Sokat hordoznám a gépet, iskola, meló, utazás stb.
Optikai meghajtó opcionális ha nincs abszolút nem vágok eret.
Speciális igények nincsenek, HDMI nem lenne rossz persze.
Illetve használt gép is szóbajöhet.
A tárhely is szinte mindegy, van asztali gép, nem tervezem telepakolni mindennel tehát szerintem nem lesz gond.
Remélem nagyjából sikerült lefednem az összefoglalóban szereplő "tételeket"
Már ajánlottátok itt a HP Probook G4 430-at. Azóta változott a helyzet valamit?
Illetve ha már itt vagyok egy másik kérdés: hasonló árkategóriában kéne majd egy játékos laptop. Milyen lehetőségek vannak?
Köszönöm !
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Köszönöm.
most
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
150.000 körül+-
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén
tanulás, hordozhatóság, kis méret, nagy akkuidő inkább
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
-
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?mindegy
sokat lesz hordozva, utazáskor is használva lesz
windows
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
ssd,8Gb min
hdmi
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
új
-
Némóó
kezdő
Dell Latitude 5580 N034L558015EMEA_UBU
https://www.arukereso.hu/notebook-c3100/dell/latitude-5580-n034l558015emea-ubu-p364958937/#termek-leiras
VAGY
Acer Swift 3 SF315-51-8897 LIN NX.GSHEU.003
https://www.arukereso.hu/notebook-c3100/acer/swift-3-sf315-51-8897-lin-nx-gsheu-003-p390753099/#termek-leiras
Ezeket néztem ki magamnak! Melyiket ajánljátok jobban, és miért ?
-
Ery
tag
Sziasztok,
#140120 valaki?
Köszi előre is!
-
-
Khelben
nagyúr
válasz ezvagyokén #140133 üzenetére
Envy-t nem nagyon lehet kapni nálunk, főleg nem 300-ért. Amit az árukeresőn találsz, azok kamu szürkeimportos boltok, amiknél nem lesz gyári garancia a gépre, szóval irtózatos nagyot lehet szopni vele. A Probook jó gép a kategóriájában, de elsőre nem az jut eszembe róla, hogy meg lehet jelenni vele valahol. És nem is fém, hanem műanyag, max a borításban van néhány fém molekula. Ha Probook, akkor G5-öt keress inkább, mert ott a fullhd kijelző már ips paneles. 300-ból most így hirtelen nem is jut eszembe normálisan kinéző gép, talán a Macbook Air.
-
Khelben
nagyúr
válasz mucsiattila #140132 üzenetére
Egyre rosszabb...
-
ezvagyokén
újonc
Üdv !
Januári vásárlás.
300.000 Ft. Ez a legteteje.
Irodai munka, hobbi írás, netezés.
Soha nem játszok.
13' - 15.6' ig. Legyen minimum Full HD, ha belefér akkor IPS is.
Az idő nagy részében irodában, vagy itthon használnám, utazás közben ritkábban, de előnyben részesíteném a nagyon jó akku időt.
Win 10, de nem baj ha nincs rajta , azt megoldanám.
Csak új gép, számlásan .Igazából a Hp Envy gépeket nézegettem kis méretben, nagyobban a Probook 450 g4 szériát( Esetleg jó opció lenne a 430 g4?! ). A legfontosabb hogy strapabíró legyen, ne keltsen gagyi hatást sem a billentyű , sem a kijelző, egy szóval minőségi gépet szeretnék amit élmény használni, és mutatkozni sem utolsó vele.
Ami egyáltalán nem fontos hogy érintőképernyős legyen , vagy Tablettá lehessen alakítani , ezek egyáltalán nem mérvadóak.
Válaszotokat előre is köszönöm !!
[ Szerkesztve ]
-
Némóó
kezdő
válasz Khelben #140125 üzenetére
Igazad van fölösleges, inkább fejelsztem tovább játékra az asztalimat!
Akkor ezeket javaslod (az előbb említett Dell 5580 vagy HP 850, Zbook is akár) ?
De így modósítanám akkor a formot is, át tudná nézni gyorsan megint ? Köszi!
..............................................................
1-2 hónapon belül
bruttó 300-400k Ft, Mutathattok több árban is ebben a sávban.
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
programozás/fejlesztés, Photoshop,design. szabadidőben: Film nézés, és zene is akár
Nem játékra
FullHD, fényes , IPS, méret: 15.6
Utazás közben nem használnám. Jelenleg nem vinném sehova (csak alkalom szerűen kb 2 hetente), de ez a jövőben változhat.
Mindegy, tudok Windowst telepíteni rá magamtól.
Legalább 8GB RAM, és 500GB SSD (vagy 250SSD és maradék HDD 1TB összeméretig)
- Legyen nagyon jó a hűtése, ne melgedjen és ne daráljon, sokat szeretném ölben használni. --> Nagyon fontos
- Könnyű legyen (denem a legfontosabb)
- Billentyűzetnek lehessen háttér világítást bekapcsolni és nagyságát állítani.(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Újban gondolkodok, (B) DE használtat is szívesen megnéznék(/B) ha tudtok mutatni.
Illetve olyan helyen szeretném megvenni az újat ahol a régimet betudnám számítani, tisztességes árért.
Ez ajánlott vagy inkább adjam el én magam ?
[ Szerkesztve ]
-
Lahorva
tag
Sziasztok!
Pár napja kértem, hogy ajánljatok egy laptopot. Most kicsit változott a helyzet. A főni megemelte a keretet 200k-ra, így az igények is magasabbak lettek
a héten
MAX 200k
Irodai felhasználás (szövegszerkesztő, böngészés)
nem használnám játékra
Mindegy
Nem nagyon lesz hordozva, utazás közban egyáltalán nem lesz használva
nem mérvadó
Mindenképpen SSD, 8GB ram
Nem mérvadó
csak új gépElőre is köszi a segítséget!
-
Chaser
legenda
válasz Klemens #140123 üzenetére
8570p, e6530 leginkább, előbbi ritkásan van mostanában, utóbbiból több ajánlat is van fenn, 90-ért boltból 8gb ram/250gb ssd/hd+, igaz nem pesti falu, kicsit odébb van
szerk: hdmi nincs rajtuk, dp van, közvetlen dp-hdmi kábel, vagy dp hdmi átalakítóval hdmi-n is lehet használni
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Khelben
nagyúr
válasz mucsiattila #140127 üzenetére
Nagyon rossznak tűnik. Műanyag vacak gép, 45 fokra melegedő billentyűzet, 25 perces akkuidő terhelés alatt, értékelhetetlen terméktámogatással és nulla garanciával. Amit te szeretnél, az ez a kategória: [link]. Feleannyi pénzből nyilván feleannyira jó gép lesz.
(#140126) Ferelson : összefoglaló...
[ Szerkesztve ]
-
mucsiattila
csendes tag
válasz Khelben #140121 üzenetére
Szia!
Köszi a választ!
Ez mennyire tűnik jónak az általad említett DELL 7577-hez képest?
http://www.foramax.hu/Intel-i5-Lenovo-Ideapad-156-FHD-IPS-Legion-Y520-80WK0099HV-Fekete-p-10679.htmlVagy mennyire kellene árban felmenni, hogy a fent említett munkákra tényleg alkalmas legyen?
Esetleg használtban érdemes keresni egy pár generációval régebbit?
[ Szerkesztve ]
-
Ferelson
tag
Üdv.!
Erről mi a véleményetek?
https://edigital.hu/notebook/lenovo-ideapad-yoga-720-80x600gehv-133-notebook-platinum-windows-10-home-p528416Ipad Pro 2018, Iphone X, Airpods, ASUS ROG STRIX GL503VD
-
Khelben
nagyúr
válasz Némóó #140122 üzenetére
Röviden: vagy programozás, vagy játék. Programozáshoz rendes billentyűzet kell, ami kibírja a napi 8 óra gépelést. Olyan gépház kell, ami strapabíró és nem melegszik fel. Jól konfigurálható és könnyen bővíthető belső kell, mert folyamatosan változnak a hardverigények. Ezzel szemben játékhoz erős vga kell, ami rögtön kizárja a hűvös felületeket és általában az ár miatt csökken az ergonómiára, strapabírásra fordított összeg is. Játékra találsz gépet 3-400k között (Dell 7577-et nézném meg) és programozásra is (az előbb említett Dell 5580 vagy HP 850, Zbook is akár), de a két tevékenységre együtt nem. Valamelyikben kompromisszumot kell kötni.
(#140124) Némóó : egyik se nyert. Még játékra sem, mert az X-es Asus a műanyag vacak kategória, a Pro pedig a vékony kialakítás miatt terhelés alatt megfő, 48 fokra melegszik a billentyűzete.
[ Szerkesztve ]
-
-
Klemens
őstag
Mostanában.
A legszimpatikusabb a 80 ezer környéke, de ha érdemesebb beruházni, 100-110K is belefér.
Legfőképpen irodai munka, böngészés, de ezt tényleg villámgyorsan lehessen vele.
Ha akár játékra is alkalmas, hab a tortán.(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15,6" lenne az ideális szerintem, a többi meg amit érdemesebb.
Rendszeresen, de akkuról ritkán menne és kocsival lenne hordozva, szóval az sem baj, ha 10kg a gép.
Semmi, azt megoldom magam. Amúgy Win 7 vagy Win 10 lenne rajta.
120Gb SDD mindenképpen a minimum.
HDMI mindenképpen legyen rajta.
ILyen árkategóriában szerintem csak a használt játszik.
Lehetőleg Budapesten vagy környékén kellene találnom gépet, van egy DELL Vostro 3568 90-ért, de nagyon messze. Sok 4. generációs i5-ös gép van, de azoktól félek kicsit, mert nem mai csirkék.
Van egy DELL 5559 (115K) is (HDD helyett 120GB SSD) a közelben, ami játékokra is alkalmas lenne, de viszont akkor nagyobb SSD-t kell bele tenni vagy még plus HDD-t (már ha utóbbit lehet), ami plusz költség, stb...
Viszont a 115K is azért kicsit kilóg a keretből.[ Szerkesztve ]
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Némóó
kezdő
válasz Khelben #140121 üzenetére
Hello Khelben, kitidod fejteni, hogy miért gondolod így?, én már nézegettem gépeket az álltalam leírt specifikáció alapján, 350-400k környékén szerintem már láttam is!
Melyik követelményemből engedbe lehetne mindkettőt elérni ? És ha igen milyen notebook lenne az ?
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz felsatan #140119 üzenetére
A Zbook munkaállomás, az E6540 sima irodai gép. A Zbook jobb minőség, strapabíróbb, jobb a hűtése, egy kategóriával feljebb van, mint az E6540.
(#140110) Némóó: az igényeidet két 400k-s gép tudná nagyjából teljesíteni, bár az se teljesen. Egyik egy programozásra alkalmas munkagép lenne, pl. Dell 5580, másik meg egy játékgép a játékokra. Olyan gép nem létezik, ami 400k-ért a kettőt együtt tudja.
(#140118) mucsiattila : 300-ért nem kapsz színhelyes ips kijelzőt és munkára alkalmas gépet se. Úgyhogy jöhet a kompromisszum, pl. egy Dell 7577 személyében.
[ Szerkesztve ]
-
Ery
tag
Sziasztok,
laptopot szeretnék vásárolni, netezésre, itthoni felhasználásra. 13,3-14" kijelzőmérethez ragaszkodnék. Keret 250-300.000 forint. Szeretnék továbbá 8 gb ramot, SSD-t, jó minőségű kijelzőt, jó anyagválasztást és minőségérzetet. Billentyűzet háttérvilágítás és dedikált videokártya előny(PES18).
(Sosem volt Macbookom de az air-en most elgondolkoztam viszont eléggé megrémít a kijelző felbontása, van esetleg valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?)
Ötleteket szívesen fogadom,
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
felsatan
tag
válasz Khelben #139212 üzenetére
Kedves Khelben!
Egy korábbi kérdésemre #139208 válaszolva a HP ZBook 15 G1-et ajánlottad. Szétnéztem a német ebayen (szigorúan a megbízható eladók garanciális ajánlatai között) és az általad ajánlott gép mellett mindig felbukkan egy másik, mégpedig a Dell Latitude E6540 Core i7-4800MQ. A két gép között, mint laikus, nem látok különbséget, a külalakon kívül. Ajánlottabb egyik, mint a másik vagy mindegy melyiket választom? Ha ajánlott valamelyik, akkor miért? Mondjuk, ha tudásban nincs köztük különbség, inkább a strapabíróbbat választanám (mmint fizakailag a masszívabbat), csak ugye nem tudom melyik az
Köszönöm! -
mucsiattila
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Előre is köszi(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
- pár héten belül(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
- kb 250.000-300.000,-(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
- fotószerkesztés (AI, IS, PS) és tervezés (3D) munka és tanulási szinten(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
- ritkán, WoW, STO, TERA (amit bír)(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
- 15.6" vagy nagyobb, 1080p(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
- nem túl gyakran, utazás közben ritka használat(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
- legyen win kompatibilis(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
- minimum 250 SSD, min 8BG RAM, optikai nem feltétel(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
- nincs(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
- jó állapotú használt is lehet[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Tikakukac #140116 üzenetére
Néha notebookcheck-et is nézem, nem csak ezt a kettőt. Azt sem tudom mi alapján mérnek, de csak van valami standardjuk
Azt legalább tudom, hogy azért egy Quadro kártya vs Intel Hd vs GTX-es kártya más-más környezetben érvényesül jobban.
Ha Te választhatnál a kettő gép közül, Te is a ThinkPadot vinnédHa válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
Tikakukac
titán
válasz Bluesummers #140115 üzenetére
Hááááát, ha nem a valós kraft a lényeg, akkor tutira. Csak hirtelen mazsoláztam ki 2 kártyát amiről van 12 játékos mérésem 3 részletességen és 3 felbontáson, azonos környezetnem mérve és khm. Finoman szólva ótvar hulladék ez a lista
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
őstag
válasz kromatika #140114 üzenetére
https://www.cpubenchmark.net/cpu_list.php
https://www.videocardbenchmark.net/gpu_list.phpÖsszahasonlításra egész jó weboldal.
Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
kromatika
veterán
válasz Bluesummers #140112 üzenetére
Köszönöm szépen a választ.Sejtettem hogy a P50 jobb mint a 470 G3.Gondolom azért is mert időt állóbb az i7-6700HQ,NVIDIA Quadro M1000M páros az i7 6500U,AMD Radeon R7 M340 -tól.Egyébként le mértem az aku idót is,és sima netezésnél meg egyezik a 470-el.Köszi a választ.
-
őstag
válasz kromatika #140111 üzenetére
Egyértelműen P50
Még akkor is, ha nem használod ki. Később eladod drágábban. Kijelzőt nem nagy kunszt cserélni, max 1-2 órás művelet.
Ha viszont nagyon kell az akkuidő, akkor Pro book, mert a proci és gpu kicsit energiazabálóbb.[ Szerkesztve ]
Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
kromatika
veterán
válasz kromatika #140104 üzenetére
Leírtam FB,zene hallgatás,film nézés általános dolgok,némi zene vágás.Arra lennék kíváncsi hogy egyszerűenmelyik a jobb gép,melyiket választanátok?tehát HP Pro Book 470G3 /i7 6500U,FHD IPS,AMD Radeon R7 M340,250GB SSD VS Lenovo ThinkPad P50 i7-6700HQ,NVIDIA Quadro M1000M,FHD IPS.250GB SSD.Köszi előre isa válaszokat többeknek.
-
Némóó
kezdő
Sziasztok! Várom a segítséget , és köszönöm!
1-2 hónapon belül
300-400k Ft, Mutathattok több árban is ebben a sávban
programozás, Photoshop, munka, multimédia: játék, filmek nézése
Leginkább a legújabb játokkal, a FullHD elég, magas részletességel
FullHD, fényes , IPS, méret 15-17 col
Utazás közben nem használnám. Heti 1-2 alkalommal vinném
Mindegy, tudok Windowst telepíteni rá.
Legalább 8GB RAM, és 250 GB SSD (full tárhely jó lenne ha kb 1 TB meglenne, de 500GB SSD sem rosz)
- Legyen nagyon jó a hűtése, sokat szeretném ölben használni.
- Billentyűzetnek lehessen háttér világítást bekapcsolni és nagyságát állítani.
- Klasszikus megjelenése/külseje legyen és ne gamer.
- 2db monitort rátudjak kötni (HDMI vagy Display port mindegy) --> Ez nagy szűrő feltétel ?(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
(B)Újban gondolkodok.(/B)
-
Ferelson
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Laptop vásárlás előtt vagyok. Lassan 1 éve kerültem bele az apple "ökoszisztémába" ahogy én hívom. 🙂 Előtte is mindig figyelemmel kísértem a tech cuccokat szóval nem divatból szerettem bele az apple-be és a rendszerébe. Számomra kétesélyes a dolog, nem tudok dönteni. Több youtube tesztet és cikket megnéztem mind magyar mind külföldi teszterek illetve újságírók tanácsait. Átlagos felhasználásra a macbook air elegendő ? Tudom a legnagyobb kompromisszumot a kijelző jelenti de mivel profi munkára nem használnám olyan nagy mértékben így több teszt ajánlata alapján megfelelő lenne nekem. Fotó szerkesztéssel és zene vágással szoktam időnként foglalkozni de 4k videó vágással még szerkesztéssel amiről a legtöbb videó szól nem igazán. Részben ezért is nem tudom eldönteni mert szinte mindig a profi felhasználási területről beszélnek. Macbook pro-t kicsit erősnek érzem arra amire nekem kell egy laptop még nyilván az ára is borsosabb.
Válaszotokat előre is köszönöm szépen![ Szerkesztve ]
Ipad Pro 2018, Iphone X, Airpods, ASUS ROG STRIX GL503VD
-
Tikakukac
titán
válasz kekesj #140106 üzenetére
Minden típusnak van 1-1 olyan konfigja ami az ideális, az aranymetszés, a sweet spot. Az ettől eltérő vagy túlmotorizált lesz vagy alulkonfigolt. Ezek mind árban is elpörkölt pénzek, mert reálértéken rosszabb gépet veszel.
Ha mondjuk sok választásod nincs, akkor igen, ezekbe kell ugrani. De ha lehet akkor tényleg nem ezekből kell vadászni.A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
kekesj
tag
válasz spyduck #140090 üzenetére
A Probook 200k-ig jó vétel, felette szerintem már pénzkidobás."
de épp itt írják le sokan hogy kell a full hd, kell az ssd, illetve az i5 azért csak jobb mint az i3. általában win10-zel vesszük a gépet. namost hiába pénzkidobás 200 felett a probook, de oprendszerrel ennyiért nemigen kapni még i3-hdd verziót sem, i5-ssd-t meg pláne nem. szóval ha kell gép, ennyiért tudjuk megvenni, nem adják olcsóbban a mi kedvünkért.
http://www.laptopszalon.hu/hp/hp-probook-450-g5-2rs23ea-akc-laptop_30639-adatlap
[ Szerkesztve ]
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Tanácsot szeretnék kérni.Nagy bátyámtól két noti közül választhatnék szinte azonos ,és nagyon jó áron.1:HP ProBook 470 G3 /i7 6500U,FHD IPS,AMD Radeon R7 M340,250GB SSD . 2 :Lenovo ThinkPad P50 i7-6700HQ,NVIDIA Quadro M1000M,FHD IPS.250GB SSD. A notit hosszú távra tervezem,és lakásban lenne használva,FB,zene hallgatás,film nézés általános dolgok.A HP nak szerintem szebb a kijelője ,és ugye nagyobb is.Ebben jobban tetszik a HP.Viszont a ThinkPad úgy tudom erősebb teljesítmény,és drágább is.Viszont kisebb a kijelzője,és nem is annyira nagy a fény ereje mint a hp nak.Menyivvel nagyobb a teljesítmény a P50 nek?És melyik a jobb noti szerintetek,melyiket válasszam?Mind két noti szinte új állapotú,és megkímélt hibátlan.Köszönöm előre is többek véleményét is.
-
Chaser
legenda
válasz asdasdGamer #140102 üzenetére
ips ennyiért nem lesz, esetleg 12,5-esben kifoghatsz x230-at, nem mindet szerelték azzal, de nagy élmény azzal sem lesz
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
asdasdGamer
csendes tag
Mostantól, ha a közeljövőben(párhónapon belül) tudtuk arról hogy az árak esnek egy nagyot abban az esetben akkor lesz esedékes a vásárlás
40e-től 70e-ig(használt gépet vennék)
Leginkább irodai felhasználás, full hd videónézés is lesz benne, illetve retro játékok mint az empire at war vagy a knights of the old republic még lehet használásba kerül
empire at war vagy a knights of the old republic még lehet használásba kerül, a felbontás meg a notebook képernyőéhez igazodik
IPS, mattot részesitem előnybe de ha fényes van jó ár/érték arányban az se gáz
hordozva sokat lesz, de utazás közben nem nagyon lesz használatban
win7 vagy win10
SSD 60-120gb, RAM 4GB de 8 az szimpatiusabb, optikai meghajtó nem kell
hdmi és/vagy vga port az alap usb portok melett elférne de nem kötelező
használt gép jöhet szóba csakAjánlott terméket linkelnétekkülön megköszönöm
[ Szerkesztve ]
-
DiceBlade
aktív tag
Következő feltételekkel keresnék notebookot:
Januárban
(2) A gépre szánt összeg forintban?
max 150ezer ft
(3) Felhasználás?
Irodai
-
Matt legyen
Sokat lesz hordozva, de viszonylag keveset lesz út közben használva
(7) Operációs rendszer?
-
Legyen M.2 hogy lehessen HDD+SSD kombó
Fém házas legyen mindenképp
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is?
Garanciális használt gépet keresekElőre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3949
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- ACER Aspire E15 HDD nélkül + INGYEN POSTA
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest