- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
amol
addikt
válasz
technoboy19 #41963 üzenetére
"1 gigás videókártya van benne, szóval eléggé..."
Láttam én már G105M-es gépet 1GB VRAM-mal. Attól az még gyenge marad. -
rup1u5
nagyúr
Továbbra is szeretném tudni, hogy melyek azok a konkrét notebook típusok amik szóbajöhetnek grafikai munka céljára.
Elsősorban a kijelző szinhelyessége lenne a fontos.
Léteznek notebook-ok IPS panellal?
Van valami más lehetőség Apple-en kívül? -
killergyuszi
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy-két laptopot kinéztem magamnak, sajnos a keret elég alacsony:
1. jelölt:
http://www.edigital.hu/Notebook/HP_Compaq_Presario_CQ61-325SH_VL291EA_notebook-p52757.html2. jelölt:
http://www.edigital.hu/Notebook/Asus_K50AB-SX073D_notebook-p53230.html3. jelölt:
http://www.edigital.hu/Notebook/Asus_K50IN-SX153L_notebook-p50891.htmlEsetleg ha valaki tud hasonló árban kb. 130ezer Ft. (+ - 10ezer)
De ha már ittvagyok leírom milyen laptopot szeretnék és hátha tud ajánlani valaki valamit:
- CPU: 2 magos (ne celeron)
-RAM: min: 3Gb
-HDD: min: 250Gb.
-VGA: min 512 aránylag fussanak rajta "újabb" játékok is.
.min 15,6"
-wifi
előre is köszi, sürgős lenne. -
amol
addikt
"a Compal IFL 90-t biztos nem venném, milyen márka ez?"
A Compal az egyik legnagyobb notebook-gyártó, ő gyártja pld. a HP Presariot. Igazából a legnagyobb gyártók közül csak az Asus közismert, a Compal, a Quanta vagy a Wistron kevésbé mert saját néven nemigen (utóbbi kettő egyáltalán nem) értékesítenek.
Ez természetesen nem hozza magával a minőséget ugyanis a különböző megrendelőknek különböző követelményeik vannak. -
amol
addikt
válasz
notebookbolt #41970 üzenetére
Ez tapasztalat vagy gyári adat?
Ugyanis ezek az információk ritkán kerülnek ki onnan. Ezekkel a mutatókkal én óvatosan bánok, főleg a márka szerinti minősítéssel. Nem érdemes pld. egy Amilot egy Celsiushoz hasonlítani, az Esprimok legutóbbi ilyen mutatója 3%-os volt (ez gyári adat, ritkán de néha igen) ami nem nevezhető rossznak, sőt. Ennek ellenére sem az Acer, sem a Fujitsu nem mossa le magáról egykönnyen a sarat.
A Sony nem gyárt notebookot, a Vaio belül többnyire Asus, nem hiszem hogy jobbat gyárt magának mint másnak és a saját termékei sem éppen csúcsminőségűek. Persze lehet. -
ntomka
nagyúr
Ezek közül ezt ajánlom:
Asus K52JR-SX121D 15,6"/Intel Core i3-350M 2,26GHz / 4GB DDR3 / 320GB / ATI Radeon HD5470 1024 MB / DVD S-multi / FreeDOS notebookAz i5-ös verza indokolatlanul drágább. De sose azt nézd, hogy adnak táskát. Azt te is tudsz venni viszonylag olcsón.
Viszont az is igaz, hogy friss k52jr tulajként elmondhatom, szerintem ilyen áron sokkal jobbat nem igen fogsz kapni. -
Abri
senior tag
hy all.
notit szeretnék venni.
kikötések:
Intel proc, 4gb ram, min 320gb hdd, normális VGA -> Counter Strike Source futtatásáramit ajánlotok, melyiket vegyem, esetleg vmi más alternatívát, bár az asusok jó áron vannak és adnak hozzá táskát is?
-
Teng
aktív tag
válasz
hansolo1982 #41987 üzenetére
Utána néztem 2es nem valami nagy márka. szóval szerintem a 3as lesz a befutó a gari miatt főleg. Honlapszerkesztésre, egy kis ps-re csak jó lesz
ha nem akkor cpu csere
de alapvetően szerintem elég jó konstrukció. Amúgy nekem volt acer notim semmi gondom nemvolt vele. Van 1-2 acer amivel szemezek de gari nélkül 140et kiadni még ha 4650is van benne akkor is elég fájó szivvel lehet...
-
hansolo1982
csendes tag
UFF!
LAPTOP vételt tervezek.
Követelmény:
- Grafikai munkákra alkalmas legyen(photoshop cs4)
- minimum 3GB ddr3 as rammal
- 300GB miimum winyó
- játékok fussanak rajta mediumon(modrenwarfare 2, metro 2033)
- felbontásban minnél nagyobb legyenKeret:
140.000ft(+-20.000ft)Én DELL és LENOVO, HP-t néztem. ACER, FUJI tól sokan óva intettek.
Aki tud segíteni annak nagyon megköszönöm, akár privátban is!
Hello!
Zsolt -
soldier2
őstag
válasz
vaspingvin #41938 üzenetére
Egy nem is olyan rossz hírű gyártó azért kimaradt a felsorolásból, nevezetesen a Sony. Pedig a VAIO laptopok nem épp rossz minőségükről híresek. És bár nem tudom ,hogy szervíz van-e Magyarországon, de álltalában nem szokott gond lenni a Sony cuccok szervizelésével (laptoppal nincs szerviztapaszatalatom még). Az új E sorozat pedig már árban is megfizethető, egy gondolkodást azért megér. Teszt itt: http://www.technet.hu/notebook/20100217/sony_vaio_eb_az_onellentmondas/. Bár a tesztelt gép 15,4-es képernyővel van hamarosan jön (ha már nem jött meg) ugyanez a konfig 17-es és 14-es képernyővel. Ha matt képernyőhöz ragaszkodsz akkor az F sorozat a te eseted, de az már más árkategória. Bárhogy is döntesz ha teheted nézd meg élőben a képernyőt, hisz két papíron ugyanolyan laptop között adott esetben óriási különbségek lehetnek monitor, kivitelezés minőség, stb terén. Érdemes azért odafigyelned arra, hogy a Core2 és Cor i procik között nincs óriási különbség azonos órajelen (i5-nél tessék a Boost órajelet nézni), a videokártyák pedig többnyire azonosak, és ha kifogsz egy Core2-es gépet jó áron (és a hordozhatóság nem a legfontosabb szempont) akkor egy 2,6-os Core2 teljesítménye Valahol a i5-430M (2,2-2,53 Mhz) teljesítményével azonos, míg egy kifutó Core2-es modell lényegesen olcsóbb lehet. (Én azt vettem, igaz nagyon akciósan jutottam hozzá egy Core2-es laptophoz)
Csakhogy nem legyen annyira egyszerű a döntés -
stifi
senior tag
válasz
RoyalFlush #41957 üzenetére
a hdmi kimenet miatt business gépet nem nagyon lehet ajánlani, max diplay portosat, és abból átalakítani, az eredmény ua
ha a hdmi-hez ragaszkodik, akkor 200 körül toshiba L505 - szerintem jó kis gépek, de ezek már inkább multimédiás játékgépek, kérdés kell-e neki ilyen
esetleg dell studio sorozat, vagy inspiron 1564 sorozat -
stifi
senior tag
ezek használtak?
azt vedd amin van garancia, vagy amelyik tiptop állapotban vanha újat akkor a hp pavilionra 2 év kéne hogy legyen, a 8510p pedig 3 év garos alapból, szóval használtan is kéne még rá legyen garancia...
amúgy a pavilionnak a legjobb a videókártyája, játéknál pedig az a legfontosabb
a Compal IFL 90-t biztos nem venném, milyen márka ez?
-
Teng
aktív tag
Kinéztem 3 notit de nemtudok dönteni:
Hp 8510p Core 2 Duo T7100 2x1800Mhz,2048 MB RAM,160 GB HDD,15.4"1680x1050,ATI Mobility Radeon HD2600
135eGamer notebook Compal IFL 90
ntel Core 2 Duo T9300 2,5Ghz(2.5Ghz; 6MB L2 Cache; 800Mhz FSB)
-VGA: Nvidia 8600m GT 512MB DDR2 MXMII
-RAM: 4096MB DDR2 800Mhz( 2 X 2048Mb)
-HDD: Western Digital 320Gb 7200rpm 16Mb Cache
-Kijelző: 15,4" WSXGA (1440x900)130e
HP Pavilion dv5-1160eh
15.4" WXGA (1280x800) 16:10
- Intel® Pentium® Dual-Core T3400 (2,16GHz)
- 2x1GB DDR2-800MHz
- 250GB 5400RPM SATA-II (Hitachi Travelstar 5K320)
- LightScribe képes DL DVD+/-RW
- NVIDIA® GeForce 9600M GT (512MB & DDR2)1év gar 115e
mind3 jó áron van de lövésem sincs melyiket vegyem meg ezért is kérném a segítségeteket... Játékra és munkára egyaránt használtam.
-
Abri
senior tag
van már itt vkinek olyan notija, amiben GT 320M van??
egy kis infót írhatna róla, 3dmark06 ban mennyi pontot kap, meg egy GPU -z képet is tegyen már fel, hogy mennyi stream processzor van benne. -
premete
veterán
válasz
notebookbolt #41972 üzenetére
-
Chaser
legenda
válasz
notebookbolt #41966 üzenetére
Egy core i3 350m nem lesz 60-70%-kal gyorsabb egy T9400-nél még véletlen se, esetleg 10,max 20. Hol láttál ilyen tesztet?
szerk: Azt én értem, hogy világgari van a sonyra, de nálunk melyik cég szervizeli? Ez lenne a kérdésem. Vagy csak callcenteres megoldás és futár viszi külföldre? Ha igen hová?
-
notebookbolt
csendes tag
válasz
notebookbolt #41969 üzenetére
Bár a SONY laptopok meghibásodási mutatója nagyon alacsony jóval alacsonyabb mint pl. az ACER/FUJITSU SIEMENS vagy akár ASUS gépeknél.
-
-
notebookbolt
csendes tag
válasz
notebookbolt #41966 üzenetére
bocsi az OP rendszert elírtam, mert nincs benne.. NOOS
-
Chaser
legenda
válasz
notebookbolt #41965 üzenetére
Nálunk ki szervizeli a sonyt? Gar-t lehet bővíteni? Jótállás nem csak szervizben érvényesíthető a hatályos jogszabályok alapján mint megtudtam nemrég, hanem elsődlegesen a kiskerben ahol a vétel történt, szerviz csak + lehetőség.
-
Chaser
legenda
válasz
eastsider #41949 üzenetére
Asusokat nem ismerem, nálam az eddig kétes szerviztapasztalatok miatt nem játszanak, persze ettől függetlenül lehetnek jó gépek, ntomka nagyon dícséri az övét
snow.man: Sztem nem nagyon lehet külföldről ide rendelni gépet, dellnél pl biztos nem
még ha külföldi címre rendeled de számlaellőnérzéskor látják hogy mgyar akkor is stornozzák. Ha van ausztriai ismerősöd oda már szállítanak.
technoboy19: Én nem akarok venni, de aki akar az startolhat
sztem pár hét és eltűnik, fu-sinál sincs már.
RoyalFlush: ilyen kitételeknek megfelelő gépet már 120k körül is lehet venni, de ha ennyi a keret és el is akarja költeni, én megvárnám a dell vostro 3500-öt, képek alapján igazán ütős, belsejével se lehet nagy gond, min i3-as cpu csücsül benne. Még nem jelent meg, de pár hét, alapmodelleket 200k-n belül meg lehet majd kapni ha jül saccolom. 3 év gari, jó eséllyel helyszíni, alu ház, matt kijelző, jó felszereltség, 5 évre lehet bővíteni a gart. Ha nem sürgős és a teljes összeg rá van szánva én várnék kicsit.
szerk: adm: kinti fórumokat olvasva a dell gariját nem dícsérik annyira, meglepő de nálunk klasszisokkal jobb ebből a szempontból a dell hozzáállása
-
rekid
addikt
Én tuti egy renew elitebookot vennék nemzetközi 3 éves garira bővítve.
Apropo: Minap hatalmasat csalodtam az aplleben, fonokom unokahuganak van egy air. Kislany vszinu rault. Nah a két zsner közötti rész szérepedt, ami meg nemis lenne baj hisz nem mindennapos dolog, de akkor lattam hogy a két zsaner közti rész egy natur sima trágya vékony műanyagborítás sőt az egesz latptop ügyesen álcázott műanyag... hát köszi de inkább nem..
Jah bónusz: A lapos egyebkent kijelzővel egyutt működik csak ugye szettort a zsaneros resz. Szervízben közöltek hogy csak zsanért nem tudnak cserelni komplett felső ház kijelzővel együtt. Az meg 200ezer.... LOL -
MALK
tag
Sziasztok, egyéni véleményetekre lennék kíváncsi. külföldre utazás végget laptopot kel vásárolnom valamikor április környékén. Szerintetek macbook/macbookpro vagy HP elitebook/probook
vinném az asztalit csak ez marhanehéz
-
RoyalFlush
őstag
Üdv.!
200.000 Ft körül szeretne egyik ismerősöm notebookot vásárolni, milyen típust ajánlanátok?
Olyan kitételeket szabott csak, melyek manapság egyáltalán nem számítanak különlegesnek:
"- legyen HDMI kimenete ( internetről TV-re lehessen youtube stb. klippeket kitenni hanggal)
- lehessen DVD-ként használni TV-n keresztül"Játékra nem lenne használva. Előre is köszönöm!
-
Dizson
tag
válasz
technoboy19 #41955 üzenetére
Ez a gépecske mennyire alkalmas játékokra?
-
technoboy19
tag
-
Guargumi
tag
válasz
hejesírásó #41924 üzenetére
hát akkor ezt buktam....
más tipus esteleg 130e ig vagy várjak még,hátha lesz? -
snow.man
tag
Valakinek van esetleg tapasztalata, hogy Uniós országokon belül hol vannak a legjobb laptop árak? Csak mert akkor nem gugliznék órák hosszat feleslegesen...
-
ntomka
nagyúr
válasz
Chaser #41944 üzenetére
Hát nem, főleg ha fejlesztget az ember.
Nem annyira vészes a melegedés. Nekem 40 foknál ingadozik max tápról, ha megterhelem, akkor sem megy 50 fölé. Most akksiról takarékos módban 35-40 között ingadozik. Szerintem i3-hoz ati 5470-hez képest jó.
Dizson: Egy meg nem jelent játékhoz hogy ajánljunk neked gépet?
-
Dizson
tag
Sziasztok! Gamer notit keresek, a lényeg az lenne hogy a starcraft 2 menyjen rajta, valamint az olcsóság.
-
whited
addikt
sziasztok
notit keresek
netto 110körüli áron
de számla kell mert cégbe lenne víve
Igazából mindenre kell amire 1 gép, kivéve játék(ha 1-2 mostani jól fut az nem hátrány)
valaki tud alternatívát mondani nekem
?
márka nem lényeg -
Chaser
legenda
válasz
ntomka #41940 üzenetére
RAMBO sose elég?
eastsider: Azok diszkrét vga-s modellek, akár melegedhetnek is, főleg a hd4330-as, az igp-sről viszont más info nincs. Notebookcheck nem töri magát hogy letesztelje. Toshibát ajánlanám még, de ha nem tartasz az asus szervizeléstől akkor az is 1 lehetőség.
-
Balage85
tag
Üdv!
Magyarországi forgalomba helyezés után mennyit drágulnak a laptopok? Pl amit a Dell angol honlapján írnak árakat az új vostro-król, kb mennyivel lesznek drágábbak? 10, 20, 30%?? Kb.
-
vaspingvin
csendes tag
Köszönöm a segítséget!
Alapos és átgondolt választ kaptam, nagyon hálás vagyok.
Megfogadom a tanácsod és várok még a vásárlással, mindenképpen matt kijelzős Business laptop lesz majd a kiválasztott.Az általad belinkelt cikket kötelezővé tenném minden fórumra látogató részére, önmagában sok kérdést megválaszol.
[Logout.hu - Megbízható notebook-ok II.]
Tisztelettel: KIL
-
ntomka
nagyúr
válasz
Chaser #41935 üzenetére
Persze. A honlapjáról szedtem le. Végig néztem a programban az összes fület vagy négyszer, de feszültségre utaló nyomot nem találtam sehol.
Az everest cpuid progija sem ír semmit, csak szorzókat, meg fsb-ket.
Szóval ha megtalálnám még a 2DB + foglalatot, akkor 2x2GB-tal meg is lehetne a max 8GB-om?
Totális szétszedésen kívül van más módszer arra, hogy megtudjam az igazságot???
-
Chaser
legenda
válasz
eastsider #41930 üzenetére
Iponban eléggé lehúzták, más meg még nem írt róla, 1ébként ott 157k. 3 év helyszíni garis, amit viszont egyik vetélytárs se tud überelni, főleg hogy a legtöbbnél nincs is helyszíni gari.
ntomka: Legújabb cpuz? Rmclocknak win7 alatt kell egy kis segítség, de ne fáradj vele. Attól hogy 2 dimm-et láttál még bill alatt lehet másik 2
-
ntomka
nagyúr
válasz
Chaser #41929 üzenetére
Most vettem észre ezt a válaszod. Csak azért kérdeztem, mert az everest 4-et ír. De szerintem képtelenség, mert nemrég leszedtem a burkolatot megnézni, hogy a wlan integrált-e, vagy cserélhető (végül is az utóbbi), és fizikailag csak kettőt látok benne.
Egyébként igen, nagyon drágák még a 4GB-os modulok, nézegettem őket, de "eléveltem" a vásárlását.
-
eastsider
nagyúr
ezt néztem ki
dell inspiron 1564
mit gondoltok? -
smy
csendes tag
Sziasztok!
egy kis segítség kellene.
játékra is alkalmas laptopot keresek. ( 120-130 körül) ( proci?, vga?)
ezt találtam, mi a véleményetek? esetleg mást ajánlanátok.
előre is köszi
Asus K50AB-SX073D -
spy19
tag
Köszike a segítséget !
-
rekid
addikt
válasz
vaspingvin #41920 üzenetére
Nah így már mindjárt más a leányzó fekvése
A keret még talán bőven sok is az igényeidhez mérten így aazl nem lesz gond. A matt kijelző azt takarja hogy nincs ilyen"üvegszerű" előlap a kijelző előtt mint a laptopok illetve a consumer laptopok 90%-án. ennek az az előnye hogy jóval kevésbé tükröződik viszont hátránya hogy nem "annyira" gyönyörű és élénk a képe. Ez inkább az üzleti "business" kategória ismérve. Mármint a matt úgynevezett antiglare kijelző.
Gyártók: Sajnos az hogy a laptop minősége milyen nem mindig minden. Nagyon fontos hogy ha esetleg baj van meghal valami a gepben vagy épp belefutottál egy rossz darabba akkor hogyan s miképp mennyire gyorsan rugalmasan könnyedén valamint korrekten tudod szervizeltetni a géped. Az általános tapasztalat szerint DELL, IBM/LENOVO, HP, TOSHIBA akiknek korrekt szervize van itthon Magyarországon. (Tudni kell hogy sokszor partnercég végzi a szervizelést nem pedig a disztributor vagy maga a gyártó és ez nagyon nem mindegy.) Ezekhez a gyártókhoz ismerten tudunk korrekt szervízt (garanciálisat) ajánlani ha baj van . Asus, acer, pacard bell, msi más tészta vagy külföldre küldik ki a laptopot vagy az itthoni partnercég nem az igazi. Attol fuggetlenul hogy kulfoldre kuldik a lapost (pl acer vagy asus még lehet jó de nincs meg az igaz asztalracsapos bemegyek es a fejerehuzom a lapost ha szarakodik velem jogod, és joval nehezebb elmondani egy olyan hibat ami ritkan jön elő).
laptopok: Épp most van egy processzor generáció váltás, a core 2 douokat váltják az uj I-család tagjai. Viszont ezekből még csak pár darab van a piacon lassan érkeznek a többiek is. Mindenképp ilyen processzoros laptopot vegyel mert hosszutávon időtállóbb és kifizetődőbb. (i3 illetve i5 az i7 még nagyon drága és annyival nem jobb mint amennyivel dragabb i5-től)
Ramot minden laptopban tudsz bővíteni garivesztes nelkül, s általában winchestert is. Mondjuk biztonsági okokból nem ajanlom az egy laptopba egy nagy merevlemez elvet mert mindened bebukhatod. Inkább egy közepes méretű merevlemez a laposba és egy nagy otthon külső házzal.Business vs consumer: Ezt érdemes elolvasni.
Vidókártya erőlista: itt.
Szoval összegezve ÉN még várnék 1-2 hónapot addig sok nagyobb gyártó kiadja az uj platformos laptopjait s lesz egy kis árharc is nagyobb lesz a választék. Addig átnéznék jo pár fórumot topicot pl a business vs consumer hozzászólásait s tájékozódnék. (Nem kevés pénzt készul elkölteni gondolom alaposan tudni akarod mire)
Ha most kellene nekem hirtelen vásárolni Toshibát vagy dell-t vennék. Már csak azért mert jo szerviz hatterük és a DELL pl 3 év garival adja a laptopjait míg a többi 1 vagy 2 évvel. Más kérdés hogy business gépekre lehet garibővítést venni.
-
hejesírásó
senior tag
mivel páran kérdezték privátban h hol lehet a Pi 3560 at 130 ért és 124 ért megkapni:
124 ért a fujitsu webshopján lehetett megkapni a VER 1-est (T4400, 3giga mem, 240m). nemrég jóárasitották.
most megnéztem és már nincs az akció + kilistázták a ver 1-est már csak a T6600 os meg a 4 giga memóriás modell van.
az iponban meg 130 ért volt de mivel fujitsu kisöpörte a raktárat iponban is kilistázták helyette a jóval gyengébb intel integrált vga-s verzió van 135 ért.
ennyi volt a bódottág időszaka
[ Módosította: ollie ]
-
hejesírásó
senior tag
válasz
vaspingvin #41912 üzenetére
azért ez amit linkeltél nem egy belépő noti, keveslem a két év garit rá.
ha megnézed specifikációt ez hosszú távon lesz társad, érdemes elgondolkodni gari bővitésen nézd meg mennyiért adnak hozzá + garit.
-
eastsider
nagyúr
milyen notebookot ajánlotok 150k-ig?
2 magos proci, sok ram.. dedikált VGA nem kell... DELL-eket nézegettem szimpatikusak...
pl ezt: [link]
tetszenek, s jó a jótállás is... gondolom sok probléma nincs velük -
vaspingvin
csendes tag
Szia!
Először is szeretném megköszönni reakciót
Sorba veszem szempontokat amiekt írtál, mert szerintem is hasznosak az összkép kialakításához
- A gép normális v "általános" felhasználású lesz tehát semmi extrém dolog, főként netezésre fogom használni, illetve videóvágásra, szövegszerkesztésre, fontos, hogy az internetre vezeték nélkül is tudjak csatlakozni, akár Bluetooth-on keresztül is
(sajnálatos h a 3G-s modem még mindig nem alapfelszereltség a laposokban úgy látom)- Játékra annyiban használnám, hogy havonta párszor haverokkal összeülünk 4-5 éves játékokkal játszani, tehát nem kell nagy kiugró konfig ehhez. Illetve tervezem, hogy elkezdek MMORPG-zni a jövőben, ehhez talán már izmosabb konfig kell.
- Főleg lakásban fogom használni a gépet, ritkán fogom cipelni magammal. (ezért sem szempont pl. gép súlya, akkus üzemideje)
- Kijelző min. 17"-os legyen lehetőleg vmi jobb minőségű LED-es megvilágítású, ez fontos szempont, LCD kijelzőnél nem tudom a fényes v matt kitétel pontosan mit jelent
- Business v consumer nem számít
- Garancia fontos szempont, 2 évnél kevesebb garit nem igen adnak ebben az árkategóriában,
jó dolog ha házhoz jönnek érte, de mivel közel lakom Pesthez és a fővárosban dolgozom nem tragédia ha be kell vinni a szervízbe.
- 300-350 ezer forintot szánok rá ,nem fukarkodok, mivel olyan gépet szeretnék ami 3 év múlva sem avul el teljesen (tehát egy up-to-date konfig legyen).
Legyen megbízható, és (normális felhasználás mellett) ne melegedjen mint egy atomreaktor.
Illetve lehessen bővítgetni (RAM, vinyók) ha esetleg a szükség úgy hozza.
[ASUS N71JQ]
vagy a HP dv7-3100 széria eddig amik szimpatikusak voltakVárom a javaslatokat!
Üdv.: Kovács István L.
-
ntomka
nagyúr
válasz
OddMan #41909 üzenetére
Kmplayert használtam, ha jól tudom abban alapból az van. Végig néztem a beállításokat, hogy találok-e valami gyorsításra utaló nyomot, közben bekapcsoltam az utófeldolgozást is.
De semmi. Megnéztem a media playert, abban is kikapcsoltam a videó gyorsítást, de az eredmény ua.
De ha kételkedsz az eredményben, akkor írd meg, hogy hogyan nézzem meg, és megnézem.
Chaser: Asus K52JR-SX101D +2GB RAM hozzá. Az első benyomások nagyon jók! Majd több használat után írok tapasztalatokat, egyelőre nem lenne értelme, hisz tegnap este üzemeltem be.
-
rekid
addikt
válasz
vaspingvin #41912 üzenetére
Akkor kérlek egy picit írd le részletesebben mire akarod használni mert a kiváltani egy pc-t eléggé sok mindent takarhat valamint nem ártana egy ársáv sem.
mire fogod használni?
akarsz e játszani?
hol fogod használni?
mennyit akarod akurol használni? (számít e az akksis uzemidő)
kijelző mérete típusa? (fényes vagy matt)
business vagy consumer? (esetleg mindegy)
garancia terjedelme (időben esetleg szolgáltatásban pl háztol házik, helyszini, "hagyományos")csak így hirtelen ami eszembe jutott. gondold át mit szeretnél és foglamazd megn nem kell teljesen pontosan de legalabb egy tol /ig.
Üdv!
-
technoboy19
tag
fujitsu pi3560 van ennyiért, itt feljebb irják is hogy 130 körül van és egy gigás nvidia kari van, benne, bár én félnék tőle. nagyon nem kapsz 130 ért csak integrált karival, prociból meg egyértelmüen az intel a jobb. mondjuk én se vagyok túlságosan tapasztalt notikkkal, de kb ennyit leszürtem,
mert én is hasonló cipöben járok mint te.
-
vaspingvin
csendes tag
Újrázok :-)
Tehát
laptopvásárlás előtt állok, és érdekelne a szakavatottabbak véleménye is, nálam a fórumozók 99,99% több tapasztalattal rendelkezik, ebben biztos vagyok, mivel
nekem még sosem volt laptopom.őbb szempontjaim az alábbiak:
-megbízhatóság (az ASUS-szal ezen a téren állítólag nincs gond)
-képes legyen kiváltani az asztali gépet
-bővíthetőség
Igazából az alábbi modell-t találom szimpatikusnak
ASUS N71JQ
[link]Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv.:
Kovács István L. -
rekid
addikt
lenovo g550 illetve toshiba l500-at szokták örömmel használni ebben az árkategoriában, ezekkel nem fogsz játszani, ha azt is szeretnél akkor rá kell még költened egy "kis" pluszt egy fuji pi3650 személyében de arra érdemes garibovitest is venni.
manó17: Tedd fel itt a kerdesed: Acer notebookok
-
technoboy19
tag
válasz
hejesírásó #41867 üzenetére
Azt hallottam a lenovonál toshibánál macbooknál valamivel kisebb a meghibásodási arány
-
spy19
tag
Sziasztok!
Tudom sokan kérdezik és már egyesek könyökén jön ki,de a segítségetekre lenne szükségem!Sajnos a notik-hoz nem értek,így nem tudom,mit érdemes figyelembe venni! Pl: Ati vagy Nvidia vga és AMD vagy intel proci a jobb? Pc-nél tudom mi a helyzet de a notiknal nem!
Nagyon szépen kérem segítsen valaki választani!
KB: 100000-130000FT-t szánnék rá!
Cél a szokásos: megbízható és jó teljesítményű noti legyen!Nem 100%ba játékra lenne,tisztában vagyok vele,hogy a notik "nem játékra vannak" ,arra meg amúgy is ott a pc!
Tehát kérem szépen aki tud valami jót ossza meg velem előre is nagyon köszönöm szépen!
-
manó17
csendes tag
Kell hozzá driver?
-
manó17
csendes tag
Sziasztok , nem rég vettem egy új Acer Aspire 5542G Notebook-ot.
Xp-t tettem rá, és az vele a gondom hogy a mikrofont nem tudom rajta bekapcsolni.
Valaki tudna segíteni mi lehet a gond? -
V.Szabee
tag
Sziasztok!
Hogy lehet egy HD5470-es vid.kari hőmérsékletét megnézni?
-
ntomka
nagyúr
Jelentem: a core i3-350m a 42Mbps teszt videót 25% processzor használattal megoldja bekapcsolt utófeldolgozással együtt.
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- Fujitsu Lifebook U757, 15,6" FHD , I3-7100U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 4G/LTE, 27% áfás számla
- Dell Latitude 5500, 15,6" FHD , I5-8365U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, LTE, 27% áfás számla, 1 év g
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest