- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Regron
csendes tag
Olyan laptop kéne 360k-ért, amiben a lehető legdurvább VGA van!
-
törölt tag
válasz
Sziszifeca #43289 üzenetére
nagyon olcsó itt a legolcsóbb ! az akksija kb 2-3 órát tuti bír 3 év gari! minden! nagyon megéri az árát!
-
adm
őstag
válasz
#40835072 #43286 üzenetére
ha elfogadjuk, hogy az X4500 úgy általánosságban nem alkalmas játékra, vagy hogy az X4500(HD nélkül) nem segít HD-anyagok lejátszásánál és a kijelző+vga páros csak olyan munkákra alkalmas, ahol nem feltétel a nagy munkatér és a 3D, akkor tényleg jó mindenre és jól teszed, hogy ezt ajánlod mindenkinek.
-
Regron
csendes tag
válasz
argep.hu
Senki nem tud mit mondani a max 360 ezres kategóriában?
Még ma rendelni szeretnék, fontos lenne! -
törölt tag
válasz
ez egy integrált intel 4500-as. gyk. egyáltalán nem játékra való, hacsak nem 3-4 éves játékokat akarsz futtatni.
-
tbela91
csendes tag
Sziasztok!
Én olyat szeretnék kérdezni h [link] Ennek a lapinak mennyi az üzemideje kb?? mennyire bírja akkisval? -
Regron
csendes tag
válasz
#40835072 #43286 üzenetére
Én ezt ajánlanám 150-ért, elég durva a videokari.
Még várom a segítségeket 360 ezres kategóriában
-
törölt tag
válasz
aty1987 #43274 üzenetére
nincs annyi, inkább csak 4 óra, wifivel, fele fényerőn, energiatakarékos profilon.
ha nem zavar a külföldi bill és az újracimkézés, a a notebookstore-on szoktak lenni renew 5310m-ek. 160k környékén. még egy billcserével is lehet olcsóbb. 1+1 év gari (gyári + outlet).
ha pörgeted a procit, akkor azért pörög a venti is, ez egy idő után azért már hajszárító. idle + átlagos használat mellett kussban van.
1 ram slot, ergo, ha 2 gigánál többre van szükséged, horror lesz a bővítés.
bővebben többször írtam már a notiról.
[link] -
törölt tag
válasz
Sziszifeca #43285 üzenetére
ez jó netre, játékra, filmre,munkára, mindenre!
mindenki 150-160 ért keres mostanság és már 4 edjére ajánlom ezt a dellt
negyedes: nekem del d510 em volt az eszméletlen jó volt! olyan erső wifije volt eltörpültek mellette a havilionok !
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
Segítsetek nekem.
Uncsitesómnak kell szereznem laptopot, de nem tudom milyet érdemes vennem. Esetleg tudnátok mondani egy konkrét típust?
Olyan 150-160e Ft a max ami rá költhető.
Leginkább netezésre lesz használva, mert gondolom a játékok ebben az árban nem nagyon mennek. -
eszgé100
őstag
sziasztok!
szeretnék egy használt laptopot vásárolni, főként kapcsolattartásra lenne használva (msn, skype), esetleg egy-két divx-es filmnézésre. ebben szeretném a tanácsotokat kérni, hogy milyet, érdekelne, hogy melyik márkák illetve szériák jók, megbízhatóak. max 50000 Ft van rá, viszont kellene bele wifi, esetleg webcam és beépített mikrofon, nem tudom mennyire fér bele a keretbe, sajnos abszolút nem vagyok képben a laptopokkal.
a segítséget előre is köszönöm -
Regron
csendes tag
Üdv!
Gamer laptopot szeretnék, max 360 ezer ft értékben. Eddig legjobbnak az Asus G72GX-TY0025V tűnik, de mivel én nem értek hozzá, szeretném a segítségeteket kérni, hogy megéri-e, vagy tudtok jobbat.
Előre is köszi! -
ro_bert17
őstag
válasz
aty1987 #43274 üzenetére
Ez a HP az sp9300-al tuti hogy nem fog zavarba jönni. Ilyen kategóriából, az én su7300-am (igaz ezen van egy gyári 33% tuning) gond nélkül elvisz két-három virtuális gépet, gépenként fél, egy giga rammal!
Nem fogsz olyan márkát találni, amelyikről nem hallasz rossz tapasztaltokat. -
aty1987
csendes tag
válasz
negyedes #43271 üzenetére
Az 5310m-ről 5 órás akkumlátor időt találtam, ez elfogadható számomra. Legalábbis jobb, mint egyes Toshiba U*-oknál a 3 óra.
Erős processzorra maximum 2 virtuális gép párhuzamos futtatása miatt lenne szükség. Nem vagyok tisztában a mai processzorok teljesítményével, pláne nem laptop CPU-k esetén. Nem akarok bonyolult szimulációkat futtatni, de egyszerű terhelés nélküli tesztinfrastruktúrák jó lennének ha elfutnának rajta fennakadás nélkül. (Virtuális gépben futtatott MS SQL 2008 lenne talán a legnagyobb terhelés.)
Ránézésre ezek a HP gépek strapabírónak tűnnek. HP-k minősége milyen szerviz szempontból? Hallottam sajnos negatív tapasztalatokat velük.
Dell Vostro 3300 gépet nézegettem még, de ezt Magyarországon nem lehet még kapni, illetve külföldön se találok az áráról információt. Valakinek információja van esetleg arról, hogy mikor jelenik meg itthon vagy valamelyik közeli országban?
-
amol
addikt
válasz
philoxenia #43267 üzenetére
Az NX90 nem notebook. És egyelőre csak koncepciómodell.
A G73 pedig gamer gép, az jó össze van rakva de kb 500k. -
aty1987
csendes tag
Sziasztok!
Következő paraméterekkel keresnék notebookot:
- 13.3 colos kijelző (se kisebb, se nagyobb)
- Erős processzor, virtualizáció ne legyen probléma
- Videokártya érdektelen, sőt inkább legyen gyenge hogy ne szívja le az akkumulátort
- Akkumulátor üzemideje minél nagyobb legyen
- Memóriabővíthetőség 4GB-ig (de ez ahogy látom alap minden forgalomban levőnél)
- Ne legyenek szervízproblémák (Fujitsu, Acer, MSI felejtős)
- Strapabíróság nem hátrány a telefonjaim állapotából kiindulvaÁrkategória: max. 200-230ezer Ft
Előre is köszönöm a válaszokat.
Toshiba T130, U500, HP Probook laptopokat nézegettem - ezekről valakinek van tapasztalata a fentiek fényében?
-
skinnyman
csendes tag
válasz
Shrike7973 #43201 üzenetére
http://hardverapro.hu/apro/acer_as5740g_core_i5_430m_ati_hd5650_2x2gb_500gb_w/hsz_1-50.html
Érdemes megvenni? Nem tudnak vele átverni? Sajna még így nem nagyon vásároltam és félek az ilyesmitől, azértis gondoltam bolti notira. Bár ez kegyetlenül bestbuy
-
zedok
őstag
Hello! Szeretném beadni a derekamat egy laptop vásárlás erejéig, kb. 130 ezer Ft lenne rá a keret, esetleg tudtok segíteni vagy ajánlani párat? Főleg netezésre,kisebb munkák,social networkingre használnám
illetve talán hogy régebbi játékok (cs:source) elfusson rajta még!
Mellesleg az MSI X-Slim X600-239XHU-ról van valami vélemény?
Előre is köszönöm!
Zedok
-
törölt tag
válasz
k.daniel91 #43253 üzenetére
szerintem vedd meg azt a dell laptop amit linkeltem abban csalódni nem fogsz az tuti
-
törölt tag
válasz
Devastator #43261 üzenetére
előbb linkeltem én is!
nagyon jó, megbízható laptop!
szerintem 160 ért ez a legjobb!
(a dell sokáig bírja, 3 év garancia, stb. és nagyon megbízható)
-
amol
addikt
válasz
k.daniel91 #43247 üzenetére
A Dell-ről meg mostanában sok rosszat hallottam ismerősöktől
Mindenfélét hallani. Olyan gépet nem fogsz találni amire senki sem mond rosszat.Annyira nem ismerem a laptop gyártókat, de úgy tudom hogy ilyen Fujit és Toshibát nem éri meg venni ha hosszútávon akarom használni. Eddig Asus és Hp-compaq-t nézegettem.
Nem a márka a lényeg, mindnek van alsó és felsőbb kategóriája. Fujitsu és Toshiba felső kategóriája igen jó minőséget képvisel, az Asusnak meg szinte nincs is ilyen. Hp-ből pedig csak azok jók. -
Devastator
tag
Hy. Szerintetek ez a noti rendben van? Egy ismerős ajánlotta. Tartós gépet keresek, mindenes célra (értem ezalatt, hogy hétköznapi dolgokra). Nem játékra kéne, plusz csak első laptop lenne, nem szeretnék belemenni egy hülyeségbe.
[link] -
törölt tag
válasz
k.daniel91 #43253 üzenetére
itt van de ennek csak 1 év garija vna viszont jobb procija van és van újlenyomatolvasó (de szerintem az hülyeség mert lassítja agépet)
bármelyiket veszed jóljársz de a 3 év mégis több mint az 1 év és nagyon jó megbízható laptop a dell!
nekem 5 éves latitude d510 em is volt és egyszer se volt semmi baja
-
kajti86
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék ÚJ notebookot venni.
Az elvárásaim röviden: filmnézésre alkalmas legyen (HD is), és néha, ha játszani támad kedvem, akkor 1-2 kedvenc azért ne akadjon rajta. Nem egy nagyon izmos gépre gondolok, amin a legújabb játékok is simán futnak. pl. a GTA IV játszható minőségben. Néztem már 1-2 gépet, de nem is tudom milyen felszereltségű is legyen. Nem tudom pontosan CPU-ból pl. az i3 kell e vagy elég mondjuk egy core2 is? vagy VGAból 4570 vagy izmosabb?A lényeg: 150-160e körül.
Remélem érthető, amit írtam.Üdv!
-
törölt tag
sőt találtam egyet 160 ért és bolti!
gyártó: DELL
sorozat: Dell Vostro
termék szám: 1015-113311
státusz: új
lokalizáció: HUN (magyar)
kijelző: 15.6" fényes, (16:9 képarány) 1366x768 pixel, WXGA, (HD 720p képes) High Definition TrueLife TFT LCD with LED backlight
processzor: intel Core2-Duo 2.1GHz 2MB L2 cache/ 800MHz FSB 2 mag, 45nm (T6570)
video vezérlő: intel shared GMA-X4500 / max.384MB
memória: 4GB DDR2 800MHz
merevlemez: 500GB SATA 2.5" / 5400RPM
optikai meghajtó: DVD+/-RW DL Dual Layer
vezeték nélküli hálózat: 802.11(b/g/n)
vezetékes hálózat: 10/100 ethernet
56K modem: van
Bluetooth: van
FireWire (IEEE 1394): van
USB 2.0: 4
akkumulátor: 6cell 48Whr Li-Ion
operációs rendszer: FreeDOS
webkamera: webcam 2MP, stereo microphone
garancia: 3 év DELL garancia
tömeg: 2.7 kg
méretek: 376mm x 248mm x 26.5mmIlyen paramézerekkel 3 év ghaarancival ezt vedd meg!
-
törölt tag
válasz
k.daniel91 #43250 üzenetére
ez is jó de e nem hinném hogy olyan hosszúéletű lenne! nekem több dellemis volt és jó a garanciája! de a vaterán is garanciálisak a laptopok és ellenőriztettheted! több laptopot vettem garanciálisan a vaterán és nagyon jók voltak! az egyéb notebookok közt is volt LED HD kijelzős ami elég jó
de legjobban aal járnál h aboltba vennél dell studio, vosto, inprort vagy hp pavilion, compaq ot! estéig keresek boltit
vagy amit linkelte hpt boltit garisat azt is nyugodtan megveheted mert a hp nak az egyik legjobb a garija!
-
k.daniel91
tag
válasz
#40835072 #43249 üzenetére
Nem rosszak, de vaterán semmikép nem akarom venni, inkább boltban vadi újan, de úgy meg drágák.
A Dell-ről meg mostanában sok rosszat hallottam ismerősöktől, nem teljes a garancia meg ilyenek, szval egy nyamvadt Usb portot nem tudtak kicserélni, mert gyárilag rossz volt, de mivel ez nem tartozik a garanciába így nem cserélik ki...stb.
Emiatt ment el a kedvem a Dell-től.
Hp amit mutattál, elégé tetszetős, de akkor EZ nem jobb? -
törölt tag
kicsit keresgéltem és találtam párat!
HP (ebből a Pavilion HDX16T mindenképpen nézd meg)
Asus (de a dell, hp, ibm (lenovo) t inkább ajánlom!
EZeket mindenképeen nézd meg
remélem segítettem
szerk:. de szerintem ha itt a hardverapron keresgélsz biztos találsz valami jót! a hosszú élettartam+aksiidő Dell, HP, IBM et néz ITT! keress
ha találsz ide belinkeled és megmonják hogy jó e vagy nem
-
törölt tag
válasz
k.daniel91 #43247 üzenetére
-
k.daniel91
tag
Sziasztok,
Szeretném a segítségeteket kérni, notebook vásárlásában.Először is leginkább Főiskolai célokra kellene, de szeretném a hazautat is kibírni vele -kb.2-2,5 óra-, valamint otthoni célokra is használnám-Photoshop,Illustrator,Dreamweaver,filmnézés-.
Célom nekem is szintúgy mint skinnyman-nek a hosszútávú gyűrődés.Árban úgy 160.000 Ft-ig gondoltam én, de ha nagyon kell tudok hozzárakni, de nem kell valami nagy gamer laptop, de azért ilyen Trackmania féle játékokat eltudjak rajta futtatni
.
Ilyesmi konfigra gondoltam:
Ram:3-4 GB DDR2/DDR3 -de nekem bőven megteszi a 4Gb DDR2 is-
Proci: Intel mindképp, valamint dual core - 2,1 vagy afelett- vagy core 2 dou -2,0 vagy afelett-
Videókártya: na ez az amihez laptopokban nem értek - kisebb játékokra kellene, de azért ne valami nagyon rossz noname gyártó legyen-
Merevlemez:320 Gb min. de egy 500-asnak jobban örülnék.Remélem ennyi információból tudtok nekem ajánlani egy hasonló konfigot kedvező áron.
Köszönöm.
ui.:Annyira nem ismerem a laptop gyártókat, de úgy tudom hogy ilyen Fujit és Toshibát nem éri meg venni ha hosszútávon akarom használni. Eddig Asus és Hp-compaq-t nézegettem.
-
skinnyman
csendes tag
Sziasztok mélyen tisztelt ProHardveresek! ^^
A segítségeteket szeretném kérni NOTEBOOK választásban. A rendelkezésre álló keret olyan 150-200 ha nagyon muszáj pár k-val meg tudom toldani.
Amire használnám:
-BME - mérnök infóra tervezek felvételizni, ha minden igaz meg is lesz.
-Sokat utazok vidékre, vonattal ahol ált. van 220 úgyhogy az akku nem olyan lényeges, meg általában 220ról szaggatnám a gépet ^^
-Szeretek játszani is, nem egy Mass Effect 2 re gondoltam maxgrafikán, de pl imádok WoWozni (egy 50 es stagnáló fps-t minimum ki szeretnék hozni emelt graffal) és SC2-t, DiabloIIIat is tervezem kipróbálni kikapcsolódásként meg esetleg valami súlyosabbat is ha megjön hozzá a kedvem.
-Filmezésre, TVzésre és hasonló finomságok. > bírja a hosszabb távú gyűrődést is.Én valami ilyesmin gondolkozok de szeretném kikérni a hozzáértők véleményét is mivel nem túlzottan értek hozzá, még
http://www.aqua.hu/hp-pavilion-dv6-1310eh-vj724ea-notebook-94249.htmlMj.: A vétel helyét se döntöttem még el, ahhoz is kérnék tippeket. Budapesti vagyok de bárhova elmegyek érte belföldön s körül
-
Nezz
tag
Szubnoti kategóriában ott van a HP tm2t vagy a Lenovo X201t (árkategóriában pedig ez a két véglet mondhatni), de a HP-nek jön még az EliteBook 2740p-je is ami legalább i5-el kecsegtet. A problémám az, hogy ezek a notik, amiket találtam mintegy dupla áron mozognak (a tm2t még elviselhető...) a nem érintőkijelzős változatokkal szemben és nekem kétséges, hogy ennyit megér az, hogy kézírással jegyzetelni tudjak. Éppen ezért keresek egy használható és nem méregdrága alternatívát...
-
Nezz
tag
Egy elég komplikált igény beteljesítése miatt fordulok hozzátok, hátha valaki megtalálja az optimális notebookot nekem. Az igényeim ezek lennének:
"Kötelező"
Kapacitív multitouch érintőkijelző (kezdődnek a problémák...)
Kihajtható kijelzőpanel
Digitizer toll támogatás (csak írásra kell, nem igényem a nyomásérzékeléses Wacom)
Legalább 12" (egészen 15"-ig nem probléma, nem kell ultra-hordozhatónak lennie)"Opcionális"
i3 vagy i5 (i7 sajnos túl drága lenne), lehetőleg nem CULV (atom pedig ki van zárva)
WWAN (mobilnet) beépítve
5 óra feletti üzemidő egy töltéssel
Ne legyen bűnronda (lenovo?)Mindezt lehetőleg 400e Ft alatt.
Előre is köszönet minden tippért
-
trebron02
csendes tag
Segitségeteket kérem!Tudnátok ajánlani laptopot kb180e forintért?Lehetőleg jó proci és viszonylag jó videókártyával, amivel néha eltudjak játszani mediumon is újabb játékokkal!
-
Cyberpunk
félisten
válasz
dreamtheatre #43238 üzenetére
Hát bármi elképzelhető. Sőt addigra biztos hogy lesz olyan gép ami vonzóbb.
Szóval szerintem ha nem azonnali létszükség a gép beszerzése akkor te is várj vele a nyár végéig. Bár a nyár végén szeptember felé meg feljebb másznak az árak az iskola kezdés miatt -
amol
addikt
válasz
Shrike7973 #43233 üzenetére
Ilyen még nem volt a kezemben. Sonynál elég vegyes a kép. De ennyiért már találsz i5-ös gépeket is.
A notebookstorenál az említett laptopok ~ 15E Ft-al többe kerülnek. Azért az szerintem nem mindegy.
Pontosan ugyanazok? Fura, nem szokott ekkora különbség lenni.Mert a döntést úgy is veletek együtt hozom meg, nem őket kérdezem meg, hogy értenek-e hozzá.
Arc és név nélkül írogathat bárki bármit. Ez csak egy fórum. -
Cyberpunk
félisten
válasz
dreamtheatre #43228 üzenetére
Hát én valami ilyesmit nézegetnék [link] persze egy kicsit több mint 150k. A VGA sem valami hű de izmos fajta. De hát ennyiért nem is lehet olyat kapni
azokhoz a játékokhoz elég lesz amit említettél. Amúgy egy kérdés rFactor-t hogy a csudába lehet notin tolniegy vérbeli szimulátor vagy cipeled a noti mellett a G25-ös kormányt is
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Shrike7973 #43232 üzenetére
ezt mondd el nekik is, szerintem engedni fognak az árból. de talán jobb alternatívát is mondanak.
-
amol
addikt
válasz
Shrike7973 #43222 üzenetére
Néztem 17" iponon, nekem az Asustól ez nagyon bejön, minden tekintetben.
A k50/k70 széria nem valami nagy szám, elég gagyi fényes műanyagból vannak és kevés rajtuk a port.És ipon helyett az extreme digital cégnél vásárolnék inkább mert az van kecskeméten és nem kell külön pestre felmennem. És ahogy elnéztem az árakat, egész jók.
Van Kecskeméten Notebookstore is, ott legalább értenek is hozzá. Nem úgy mint a másik 2 helyen.a carbon fiber design bejövős
Az is tiszta műanyag, de egy fokkal jobb. Több felhasználó szerint sípol/ciripel.úgy láttam ph! cikkekben, hogy a toshiba folyton eljátsza a jobb minőségű beépített hangszórót
Az L505-ben tudomásom szerint nem Harman Kardon van. -
dreamtheatre
csendes tag
Sziasztok! Eddig nem nagyon foglalkoztam notebookokkal, ha valamit kell mondani, akkor inkább az asztali gépekhez értek, de most szükségem van egy mobilabb megoldásra. Amik fontosak:
-Jó ár, nem nagyon szeretnék semmiképpen se 150 fölé menni.
-Legyen strapabíró, nem vagyok az a precíz fajta, szóval néha fog kapni várhatóan kisebb koccanásokat és ilyesféle dolgokat.
-Pár játékkal(PES2010, FM2010, rFactor modok, total warok) azért közepes körüli grafikán azért el tudjam ütni rajta az időt.
Milyet ajánlanátok? Előre is köszi. -
Cyberpunk
félisten
válasz
Shrike7973 #43225 üzenetére
Hát ez esetben szerintem is várj még egy kicsit a vásárlással. Én személy szerint a felsoroltak közül a Toshiba-t vagy a Sony-t venném.
amúgy igen eltaláltad nem igazán jók ezek a VGA-k játékra persze el lehet velük játszadozni de néhol már erős kompromisszumokat kell kötni a grafikában.
Itt tudod összehasonlítani a VGA-kat [link]. Látszik is hogy nincs nagy különbség köztük teljesítményben -
-
ro_bert17
őstag
válasz
Shrike7973 #43223 üzenetére
Most végül is mikor is mész suliba? Ez év ősszel, vagy csak jövőre? Ha csak jövőre, akkor nem kicsit kellene jegelni a témát. Mint technológiában jártas embernek biztos nem kell ezt magyarázni. (az autótól szerintem csak a számítógép a rosszabb befektetés)
Csak mert a többiek ezt kapnak most, szvsz.....
A toshiba, és az asus viszonylag egyforma versenyzőnek tűnik (így nem túl alapos megnézés után)
Szegedi viszonylatokban gondolkodva, a koli bulikat, kiöntött borokat, hátizsákba bedobálgatást, (folyton pakolgatva, mert azért nem mindig tanácsos elől hagyni forgalmas helyeken) és egyebeket latba véve szerintem lehet jobban járnál valóban pl. egy T-s lenovoval, vagy valami renew HP, vagy refurbished dell szerű jószággal.
Ráadásul ezek garanciában is jobban teljesíthetnek, ha az egyetemi éveket bele kalkuláljuk.Szerk: ráadásul még egy-két hónap talán, és az acereken kívül a többi gyártó is hozzá jut szép számban az i-s procikhoz. Még előrukkolhatnak addig valamivel.
-
Shrike7973
senior tag
válasz
Cyberpunk #43221 üzenetére
De, csak meglepődtem hogy korrekt gép elérhető ilyen áron ilyen monitorméret mellett.
Na de én maradnék 15,6" mellett.
És ipon helyett az extreme digital cégnél vásárolnék inkább mert az van kecskeméten és nem kell külön pestre felmennem. És ahogy elnéztem az árakat, egész jók.
Amit ajánlottál Vaio, az 189E, tehát pont belefér.
Viszont Asustól ez: [link] azonos áron erősebb hardverrel van felszerelve. Az meg másik dolog hogy a carbon fiber design bejövős.
Designra viszont a toshiba terméke jön be a legjobban: [link].
Jó az hogy nem 320 GB, hanem 500 GB tárhelye van, nekem az fontos. A design szerintem odabasz, és úgy láttam ph! cikkekben, hogy a toshiba folyton eljátsza a jobb minőségű beépített hangszórót, ami látványos is és jó is, asszem ezen is rajta láttam. De nem tudom mennyire minőségi laptop.
Nem tudom hogy az az 4570 mennyire lenne használható játékra, illetve hogy ahhozképest mennyire lenne szar az 5145. Szerintem egyik se jó játékra...
Viszont minőségbeli különbségekre kiváncsi lennék..
Viszont örülök hogy már le tudtam erre a 3 termékre szűkíteni a kört, és már a boltot is tudom.
Haladás van emberek. -
Cyberpunk
félisten
válasz
Shrike7973 #43218 üzenetére
-
Shrike7973
senior tag
Néztem 17" iponon, nekem az Asustól ez nagyon bejön, minden tekintetben.
asus
Szerintetek? -
Orb1337
tag
válasz
Shrike7973 #43216 üzenetére
Én most egy Sony Vaio VPC-EB1E1E/WI notebook-al szemezek, követelményeidnek megfelel, pofás is ez a fehér szín. Lehet valaki tapasztalatot is tud írni róla
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Shrike7973 #43216 üzenetére
Nem írtad le hogy mekkora méretben kellene
-
Shrike7973
senior tag
Családdal úgy döntöttünk, itthon tartaléknak, meg amúgyis megtartjuk itthonra a PC-met.
Meg szerintem egy programozói egyetemre elég lesz egy ~200E Ft körüli laptop.
Processzor és memória ezeknél mind rendben van, egy alapszintű videókártya nekem elég, csak annyit szeretnék hogy aero felületet rendesen vigye és videókat minden tekintetben támogassa. Plusz úgy gondolom ha ezen ár fölé megyek az már inkább csak a játék felé visz el, de nem játékra menne a dolog.
Szóval szeretnék egy jóminőségű, corei3-5-ös 3-4 GB DDR3-al felszerelt laptopot, mint említettem 200 körül. Legyen benne dedikált vga, de csak akkora, amekkora a fentebb említettekhez szükséges. -
amol
addikt
Nem integrált. Info itt.
A speciality of the Radeon HD 4330 is the possibility to use ordinary DDR2 and DDR3 graphic memory (as a cheaper alternative to GDDR3). However, cards that use that kind of memory will be slower than others equipped with GDDR RAM (because of the different bandwidth 16 versus 32 bit).
Magyarul szerelhetik sima DDR2/3 RAMmal de akkor lassabb. -
jtzk
tag
Venni szeretnék egy notit. ATI HD4330 vga az integrált lehet vagy nem? mertvan ahol azt olvasom h az...
Köszi
-
kenguroo
tag
válasz
SocketA #43050 üzenetére
Egyetértek, a garancia kiterjesztés viszont fontos dolog, én így szoktam cserélgetni a laptopjaim, általában 2-3 év garival veszem őket, és a tapasztalotok szerint másfél év múlva már nem szokott hozzá cserealkatrész lenni, ilyenkor jön az a változat hogy szépen visszaadják a pénzem
Az Acerekkel nekem csak annyi gondom van, hogy sokan szidják a hűtésüket, bár ez lehet azóta már változott.
hopsz most látom, hogy kcisit régi hszra válaszoltam -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Shrike7973 #43202 üzenetére
Itt szoktak lenni jó ajánlatok ThinkPadokra: TP
-
Devastator
tag
A Thinkpadok közül melyekre érdemes építeni? Hallottam pár helyen, hogy nem ugyanaz a minőség, mint régen. Ezek az Ideapadok jók?
-
premete
veterán
válasz
snow.man #43205 üzenetére
Persze, viszont az Inspiron a Dellnél olyan, mint az Audinál az A2; az sem rossz, de azért van A3, A4, A6, A8, és Q7 is, és nem csak az árcédulában és a méretben különböznek.
A Suzuki Ignist is "tűzön-vizen" reklámmondattal hirdették, de azért az sem egy Mitsubishi Pajero. -
snow.man
tag
válasz
Ez a Dell nem sokkal tud többet ennél, mégis jóval drágább...
-
Bluegene
addikt
válasz
hát 150 ezer frintot te azért nem kapsz
sztem 80-100, már ha egyáltalán vki elviszi kompletten, inkább alkatrészenként lehet
sztem csak akkor add el az asztalidat, ha már többé nem játszol számítógépes játékokkal(látom a 8800GT ott figyel
)
-
Shrike7973
senior tag
Szerintetek a 200 mellé érdemes lenne eladnom az itthoni gépet: gépem? És mondjuk venni egy Thinkpadet amit említettetek, arról azt hallottam hogy eléggé presztízscucc. Egyelőre nem tudom mennyit érne a gépem használtan eladva, most tettem fel a kérdést másik topicban.
szerk: 150et szerintem kapnék, és így eléggé csábító egy ilyen:
Dell
Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Diablo IV
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- Fujitsu Lifebook U757, 15,6" FHD , I3-7100U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 4G/LTE, 27% áfás számla
- Dell Latitude 5500, 15,6" FHD , I5-8365U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, LTE, 27% áfás számla, 1 év g
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest