Hirdetés

Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz eastsider #41949 üzenetére

Asusokat nem ismerem, nálam az eddig kétes szerviztapasztalatok miatt nem játszanak, persze ettől függetlenül lehetnek jó gépek, ntomka nagyon dícséri az övét:)

snow.man: Sztem nem nagyon lehet külföldről ide rendelni gépet, dellnél pl biztos nem :U még ha külföldi címre rendeled de számlaellőnérzéskor látják hogy mgyar akkor is stornozzák. Ha van ausztriai ismerősöd oda már szállítanak.

technoboy19: Én nem akarok venni, de aki akar az startolhat :K sztem pár hét és eltűnik, fu-sinál sincs már.

RoyalFlush: ilyen kitételeknek megfelelő gépet már 120k körül is lehet venni, de ha ennyi a keret és el is akarja költeni, én megvárnám a dell vostro 3500-öt, képek alapján igazán ütős, belsejével se lehet nagy gond, min i3-as cpu csücsül benne. Még nem jelent meg, de pár hét, alapmodelleket 200k-n belül meg lehet majd kapni ha jül saccolom. 3 év gari, jó eséllyel helyszíni, alu ház, matt kijelző, jó felszereltség, 5 évre lehet bővíteni a gart. Ha nem sürgős és a teljes összeg rá van szánva én várnék kicsit.

szerk: adm: kinti fórumokat olvasva a dell gariját nem dícsérik annyira, meglepő de nálunk klasszisokkal jobb ebből a szempontból a dell hozzáállása

Aktív témák