Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
eastsider #41949 üzenetére
Asusokat nem ismerem, nálam az eddig kétes szerviztapasztalatok miatt nem játszanak, persze ettől függetlenül lehetnek jó gépek, ntomka nagyon dícséri az övét
snow.man: Sztem nem nagyon lehet külföldről ide rendelni gépet, dellnél pl biztos nem
még ha külföldi címre rendeled de számlaellőnérzéskor látják hogy mgyar akkor is stornozzák. Ha van ausztriai ismerősöd oda már szállítanak.
technoboy19: Én nem akarok venni, de aki akar az startolhat
sztem pár hét és eltűnik, fu-sinál sincs már.
RoyalFlush: ilyen kitételeknek megfelelő gépet már 120k körül is lehet venni, de ha ennyi a keret és el is akarja költeni, én megvárnám a dell vostro 3500-öt, képek alapján igazán ütős, belsejével se lehet nagy gond, min i3-as cpu csücsül benne. Még nem jelent meg, de pár hét, alapmodelleket 200k-n belül meg lehet majd kapni ha jül saccolom. 3 év gari, jó eséllyel helyszíni, alu ház, matt kijelző, jó felszereltség, 5 évre lehet bővíteni a gart. Ha nem sürgős és a teljes összeg rá van szánva én várnék kicsit.
szerk: adm: kinti fórumokat olvasva a dell gariját nem dícsérik annyira, meglepő de nálunk klasszisokkal jobb ebből a szempontból a dell hozzáállása
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T14s, 14" FHD IPS Érintőkijelző , I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, 27% áfás
- HP Probook 430 G7, 13,3" FHD , I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Dell Latitude 5500, 15,6" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Lenovo IdeaPad 3 - 10th Gen laptop i5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest