- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali notebookos kérdések órája
Aktív témák
-
Matthewsz
aktív tag
válasz
hejesírásó #42147 üzenetére
Lehet van benne valami, de inkább ne romoljon el.
-
Matthewsz
aktív tag
válasz
hejesírásó #42139 üzenetére
Ettől féltem én is... Hiába van benne minden, ha nem túl megbízható.
Szerintem inkább maradok @ 1201N
Tegnap elkelt az 1005HA-H -
Matthewsz
aktív tag
válasz
hejesírásó #42093 üzenetére
Erről a típusról mik a vélemények? A családban már van 2 msi gép, mindkettőt én választottam akkor még csak spec alapján, de a minőségtől nagyon nem vagyok elragadtatva... Merjek még 1 msi gépet venni? Félek a túlmelegedéstől és a gyenge anyagminőségtől. Egy eee pc után...?
-
törölt tag
válasz
hejesírásó #42123 üzenetére
az én világfelfogásom szerint NEKEM az számít hogy ÉN honnan eredeztetem.
szólt Xenu, a galaktika ura... -
amol
addikt
válasz
hejesírásó #42129 üzenetére
Kérdezd Poros Gábort. Téma részemről lezárva
-
amol
addikt
válasz
hejesírásó #42123 üzenetére
ÉN ÉN ÉN. Ez nem az enyém hanem az általános. Nem én eredeztettem, nem is te. De ez nem ér meg további beírásokat.
-
amol
addikt
válasz
hejesírásó #42111 üzenetére
Az egy dolog hogy te honnan eredezteted, a lényeg a következő: FUjitsu-SIemens.
-
Buko01
tag
válasz
hejesírásó #42116 üzenetére
érdekes, pedig azt hittem, hogy a toshibának lesz a legjobb minősége.. köszönöm, hogy szóltál, más valaki?
-
amol
addikt
válasz
hejesírásó #42074 üzenetére
halkan jegyzem meg h a Fusi-S már csak Fusi...
Még halkabban megjegyezném hogy a FuSi már csak Fu
-
Matthewsz
aktív tag
válasz
hejesírásó #42090 üzenetére
Mivel azt mondtad a HDMI szűkít lehet nézni anélkül is, hiszen a netbookról is fullhd képet tolok ki a monitorra analógon, és semmi különbséget nem észlelek a hdmi-hez képest...
-
Matthewsz
aktív tag
válasz
hejesírásó #42090 üzenetére
Ez egészen jól hangzana, csakhogy Mobile Intel GMA 4500M...
Inkább a kevesebb memó meg hdd helyére lenne jó valami dedikált vga, mert nem nagyon szeretnék beleütközni a vga határaiba. -
Matthewsz
aktív tag
válasz
hejesírásó #42088 üzenetére
Igazából majdnem, hogy mindegy mit veszek, mert asztaliként van használva leginkább, 22" fullhd monitorral meg mindennel...
-
Matthewsz
aktív tag
válasz
hejesírásó #42086 üzenetére
Lehet, hogy maradnom kéne netbooknál? Asus 1201N. Csak az atom gyengeségétől félek, most egy egymagos atomom van, ami ritka kevés..
Na de ez már nem ide tartozik. -
Matthewsz
aktív tag
válasz
hejesírásó #42084 üzenetére
Nem kell nagyon erős, mivel kevés pénzt is áldozok rá nem lehet mindent elvárni.
Játék nagyon kevés, ilyen gta sa szint, de azt még egy gma is elviszi.
Külön vga alatt igen azt értem amit te. -
Guargumi
tag
válasz
hejesírásó #41924 üzenetére
hát akkor ezt buktam....
más tipus esteleg 130e ig vagy várjak még,hátha lesz? -
technoboy19
tag
válasz
hejesírásó #41867 üzenetére
Azt hallottam a lenovonál toshibánál macbooknál valamivel kisebb a meghibásodási arány
-
Guargumi
tag
válasz
hejesírásó #41853 üzenetére
...
-
rvr808303
csendes tag
válasz
hejesírásó #41859 üzenetére
Köszönöm a notebookcheck-es teszteket, nem ismertem az oldalt
Amúgy az angol nyelv megy csak konkrétan a laptop modellekröl nem találtam csak német user review-t, azokból meg egy szót se értekrekid: kösz a vidkártya listát!
Ezek szerint az 5650-es 40., az 5470 pedig 94. a sorban.
Elgondolkodtató az az 50 helyezés, meg az a majdnem 1000 pont különbség 3dmark 2006-ba
A Fujitsu PI 3560-t elvetném személy szerint; jó gép, de mindenképp Core i5-öset akarok, ez volt az első irányvonal, amikor elkezdtem laptopokat keresni.
Így, hogy a VGA-s kérdésemre megkaptam a választ és a 17"-es notit kivettem a listából, már csak 2 versenyző maradt:
- Asus K52JR-SX077D
[link]- Acer AS5740G-434G50MN
[link]Érdemes a masszívabb VGA miatt az Acer-t választani?
Vagy a megbízhatóság miatt az Asus-t a szolídabb VGA-val?Ha esetleg vki talál ezekről a modellekről angol nyelvű tesztet, vagy valami review-t, ami nem németül van, linkelje be pls, előre is kösz
-
adm
őstag
válasz
hejesírásó #40021 üzenetére
"akkor az lenne a kérdésem hogy ha veszek egy eee pc-t azon elmegy-e egy cad progi. okok kicsi a kijelző, de ez részletkérdés most nekem."
ha úgy kapod a fizetésed/jegyet a suliban, hogy "van egy elméletileg autocad futtatására alkalmas számítógépe akkor biztos jól is dolgozik", akkor vegyél netbookot. ellenkező esetben vegyél egy használt, de jó állapotú üzleti notit. pl thinkpad T4x-ek ennyiért - akár pár hetes/hónapos bolti garanciával - rendszeresen előfordulnak.
-
la77
csendes tag
válasz
Szia!
Egy régebbi verziót biztos elvisz, de befonod a hajad közbe.
Kb. 3 éve az akkori Dell Latitud 510 (1600MHz, 512 MB RAM) gépem elvitte. Egy mostani atom CPU-s gép is megbírkózik vele szerintem. -
Dorian
félisten
válasz
Sztem CAD-re e-t venni mazochizmus.
-
apuc
őstag
válasz
hejesírásó #40016 üzenetére
Szvsz újat ennyiért nem igen kapsz jót- használtat nagyon jól megnézve, esetleg szakemberrel.
Én így csinálnám, de inkább venném áruhitelre, pl egy Lenovo G550L-2 119 k-ért Win7- el
Tudom persze hogy sokan visítófrászt kapnak ha azt olvassák áruhitel- pedíg egy 0%- os THM (ha a noti ettől nem drágább mint pl. most a Photo Hall- nál, ahol a fent leírt Lenovo pl. 139k- tehát a 0%-os hitelnél ők az alapárra raktak 20k-et, így persze nem éri meg- vagyis még adnak egy max 3 ezret érő táskát, bocsánat "ajándékba"..
Így már csak 17 ezerrel több mint szinte mindenhol - pl.Office Depo, Média- ahol belefuthatsz ilyen hitelbe,
Mert ugye hiába veszed netes kisebb cégtől mondjuk 5-10 ezerrel olcsóbban, ott nincs hitellehetőség
Azt is tudom hogy sokan azért nem szeretik az áruhitelt 0%-os THM-re (ahol ugye egy 100 ezres notit 10 részletes törlesztés választásánal havi 10 ezrével perkálod, azt slussz)mert nem kapnak.
Vagy nem szeretnek tartozni- bár ez a fajta tartozás mondjuk ha egy éves a hitel még +6-7% árengedményt jelent - infláció, betétkamat,stb miatt..
Vagy nem biztosak abban hogy rendesen tudják törleszteni, vagy nem akarnak figyelni rá- akkor mondjuk ott a banki beszedési megbízás..
Bocsánat a fejtegetésért, én így vennék most notit ha csak 60 ezrem lenne.
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ThinkPad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Intel Core i7-13700K Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest