- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
T-unit
őstag
válasz
nadaniel05 #40290 üzenetére
Inkább akkor egy nv-set ajánlanék,amúgy használt üzleti gépek nem játszanak?Innen leginkább a HDX bár nem igen érne az se többet 300k-nál,de legalább HP,és jó sorozat a HDX,azt is meg kell fizetni.
(#40299) flurider : Innen nem jó?
Amúgy kis türelem már,igyekszünk-igyekszünk... -
T-unit
őstag
válasz
Rayman #40278 üzenetére
Innen a GTS160m-el szerelt noti még a legjobb játékok alá,az kb. az ati mobility hd5850 ellenfele,persze dx10.1/dx11 képesség nélkül,és ráadásul lassan azt is 1éve dobták már ki,míg a hd5 vadi új sorozat,igaz előbb linkeltem is az 300k.
237k-ért teljesen jónak néz ki az az msi [link] ,minőségről nem tudok nyilatkozni,msi topik,de annyit hozzátennék,aki gamer notit keres,annak csak úgy is másodlagos lesz inkább a minőség,végülis 2év gari van rá,és a remény hal meg utoljára(hogy nem romlik el).
(#40283) Guargumi : Előbb volt épp ajánlva: pi3560 + sztem 2év garibővítés is belefér. -
válasz
szilvibank #40287 üzenetére
Igazad van, ugyanakkor ne felejtsük el azt sem, hogy az ár mellett, a felszereltséget is meg kell nézni. (Memória, merevlemez, oprendszer)
pl.
LENOVO IdeaPad G550G 59-026428
Intel Centrino Duo T4300 2.2Ghz processzorral, 3Gb DDR3 memóriával, 15,6"-es kijelzővel, 320GB merevlemezzel, Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel rendszerrel, DVD-RW meghajtóval, Intel GMA X4500 integrált videókártyával és 2 év garanciával. WiFi:
--
LENOVO IdeaPad G550G 59-023621
Intel Centrino Duo T4200 2.00Ghz processzorral, 4Gb DDR2 memóriával, 15,6"-es kijelzővel, 320GB merevlemezzel, Windows Vista Home Premium operációs rendszerrel rendszerrel, DVD-RW meghajtóval, Intel GMA X4500 integrált videókártyával és 2 év garanciával. -
flurider
aktív tag
Hu válaszolnotok kéne, mert le kell adnom a rendelést, hogy holnapra meglegyen...
kösz előpreis -
Peti_KM900
tag
válasz
szilvibank #40289 üzenetére
Köszi.
-
nadaniel05
csendes tag
Sziasztok!
Notebook vásárláshoz kérnék egy kis segítséget. Találtam négy notebookot és azt szeretném kérdezni, hogy a négy közül melyiket lenne érdemes megvenni? (Az első 240e, a második 330e, a harmadik 275e, a negyedik 315e körül van.) Főleg tervezőprogramokhoz kellene. Köszönöm szépen a segítséget! üdv nadaniel05HP Pavilion dv7-2220ep LED notebook
- Intel Core2Duo Centrino2 P8700 CPU (2x2,53GHz, 1066MHz FSB, 3MB L2 cache)
- 4 GB DDR3 RAM
- 500GB HDD 7200rpm
- ATI Radeon HD4650 VGA 1GB DDR3 VRAMHP Pavilion HDX18-1280ED Prémium notebook
- 18,4" FULL HD 1920x1080 TFT Infinity BrightView kijelző, dual megvilágítással
- Intel Core2Duo P8600 CPU (2x2,4GHz, 1066MHz FSB, 3MB L2)
- 4 GB RAM
- 640 GB HDD (2x320GB)
- nVidia GeForce GT130M VGA 1024MB dedikált videomemóriávalAcer Aspire 8942G-334G50MN
18,4" WXGA Full HD
Intel Core i3-330M (2.13GHz, 1066MHz, 3M cache, 35W)
4 GB DDR3
500GB SATA
ATI Mobility Radeon HD5650 1024MB DDR3Acer Aspire 8935G-754G50BN
18,4" Full HD
Intel Centrino2 P7550 (2.26GHz, 1066MHz FSB, 2M cache)
4GB (2x2GB) DDR3
500GB S-ATA
ATI Mobility Radeon HD 4670 1024MB -
szilvibank
csendes tag
válasz
Peti_KM900 #40288 üzenetére
Ipon.
-
Peti_KM900
tag
válasz
szilvibank #40287 üzenetére
Helló!
Hol vettétek?
-
szilvibank
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap át is vehettük családunk új barátját, végül Lenovo G550G lett. Most ismerkedünk, tetszik.
Mondjuk a Win7-et még tanulnom kell...
Az árkülönbségek riasztóak. körülnéztünk több helyen multiknál és neten is, csak a netes rendelés maradt. Tegnap láttam pl, hogy a "nagy piros multinál" a G550L ára kicsi híján 130k, a G550G majdnem 160. Ahol mi rendeltük, megkaptuk 136-ért.
Ami érdekes:
Előttünk bontotta ki a srác a lezárt csomagolást (a helyszínen ki szerettük volna próbálni), bekapcsolta, megjelent a DOS... Hoppá, mi nem ilyet kértünk. A dobozon kívül mindenütt a Win7-el felszerelt darab cikkszáma, stb szerepelt, nem helyben történt a hiba. Szerencsére volt nekik még, újraírták a számlát, garancialevelet a másik gyári szám miatt, megkaptuk a kifogástalan gépet, azt pedig visszaküldik. Bosszantó lett volna, ha mindez itthon derült volna ki. Így viszont aki aznap ment volna a megrendelt gépéért, annak nem tudták odaadni...
-
Peti_KM900
tag
válasz
Peti_KM900 #40285 üzenetére
Még annyit, hogy DELL-ből az inpiront vagy a vosto-vot érdemes venni?
-
Peti_KM900
tag
Még mindig nem tudtam dönteni, hogy milyen laptopot vegyek.
Most már ASUS és DELL között örlődük, a DELL szimpibb, mert 3 év garit adnak rá.
Viszont az ASUS-t több helyen lehet venni és én a telóm miatt ki is szeretném próbálni.
Max 130.000 ért kellene egy laptop netezésre. 250-320 közötti vinyóval 2-3 GB ram.
Szerintetek milyet vegyek? -
Guargumi
tag
hello
adott egy asztali pc konfig
p4 3.0 ghz
2 gb ram
nvidia 7800gt
hdd, dvd iróehhez hasonló konfigurációt keresek notebookban, persze lehet jobb is, de az ár behatárolja a dolgot, 130-150e ft ig, elsősorban újjat.
előre is köszi a segitséget.
-
stifi
senior tag
válasz
SeniorTilla #40273 üzenetére
na. én is kb ezt mondom
-
stifi
senior tag
igazából most egy kicsit megkavarodtam, mert láttam én már acer notin gyári dell logos oprendszert...
szerintem csak az imagelés vész el, max az imaget nem tudod felrakni, de a gép alján lévő matricán ott az 5x5-ös kód amit egy gyári win lemezzel bármikor fel tudsz telepíteni, ennyi biztos. minden egyéb megoldás csak lopásgátló hatású lehet, téged a jogosultat nem korlátozhat a felhasználásban
-
Imy
veterán
LED BrightView kifejezés mit takar a kijelzőknél?
-
Rayman
csendes tag
Sziasztok!
Én is új notebook vásárlásán gondolkodom.
A keret 200-250 ezer forint. A cél a minél nagyobb teljesítmény, sokat használnám játékra is, ezért az egyik legfontosabb a minél jobb videkokártya.Eddig ezeket találtam amik szóba jöhetnek:
TOSHIBA L555-11U:
[link]MSI GT628X:
[link]ACER 5740g ( HD 5650-el) :
[link]TOSHIBA A500:
[link]Ezek közül melyiket ajánljátok, melyiket nem?
Valamint ezen felül akinek az adott feltételekkel van még ötlete, az kérem ne tartsa magábanKöszönöm előre is
üdv -
kkrisi
senior tag
válasz
T-unit #40275 üzenetére
Igen ez igazán nem tűnik rossz gépnek!
Esetleg ezeknek az elvárásoknak tudnál keresni egy jót? (a játékok háttérbe szorulhatnak! arra itt van egy asztali brutális rendszer
)
-bluetooth
-gyors vidikari, hogy a filmek videók szépen fussanak ne akadozva
-viszonylag jó hangzású hangszórók(de ez már igazán mellékes!!!
-kamera
-aksi bírja a lehető legtovább! -
Imy
veterán
válasz
SeniorTilla #40273 üzenetére
Akkor a recovery tuti jó, kipróbált dolog?
Sajnos OM CD-t nem adnak hozzá.
-
T-unit
őstag
válasz
kkrisi #40271 üzenetére
Nálam már 1-2éves játék is az új kategóriába tartozik,lásd crysis,gta4...
100k-ért csak integrált vga-s lesz újak közül. 132k-ért tudom neked is a Fujitsu-t ajánlani,lenne most annyim notira én is azt venném és tulajok is egész jónak mondogatják ahogy hallom,ráadásul még a legújabb játékok is árhoz képest nagyon jól futnak rajta: [link] BT meg külön usb-n +1-2k.
(#40274) SeniorTilla : Kis fanatikus,látom szó szerint. -
-
Ezt hívják parasztvakításnak, mármint, hogy nem lehet mást installálni vagy újrapartícionálni...
Nyugodtan töröld a partíciót, cseréld a HDD-t, vagy akármi, nem lesz gond belőle. Ha a gyári oprendszert akarod visszatenni, használd a DVD-kre kiírt recoveryt. Ha szűz win installt szeretnél, akkor tedd fel egy OEM DVD-ről, és használd a gép alján lévő termékkulcsot.
-
kkrisi
senior tag
Hello!
100.000ft környékén tudtok mondani egy jó kis gépet? Nem az a lényeg hogy fussanak rajta a legújabb játékok de 1-2éves játéktól azért ne jöjjön zavarba
Elvárásaim nagyon nincsenek maximum az hogy jó ha van benne bluetooth nem jön rosszul,jó ha van benne kamera is, aksi bírja minnél tovább meg hát nem kell tőlük csodát várni de a hangzás is lehet elég jó egy laptophoz képest! Viszont a márkát rátok bíznám mert nem tudom miből mi a jó meg nem is értek hozzá melyik gyártó bízható meg melyik nem!
A válaszokat előre is köszi!
-
T-unit
őstag
válasz
CHIPman #40259 üzenetére
A hd4650 egy picit erősebb átlagba GT240m-nél,mérések szerint: [link]
Melyiknek milyen az akksija?2-3órát átlagba bőven kell mindnek bírnia,alkalmazás+ energiagazdálkodás kérdése minden,akksi hasonló ezekbe.
(#40260) flurider : Az i3-as persze hogy jobb proci,de na vajon mit igényel első sorban minden játék?Még szép hogy a minél bikább GPU-t.Ha játékra kéne noti,és választhatnék h erősebb vga,vagy proci,gondolkodás nélkül először az erősebb vga-st tartom a fontosabbnak...ha esetleg meg az is azonos 2gépben,na akkor lehet az erősebb procisat kiválasztani.Amúgy nem rossz mai napig az a T4400 2,2ghz-en: [link] 3dmark pontokba sincs pl. akkor különbség a 2 proci között,mint a 2 vga között ha megnézed,az is jó példa.
(#40262) pepe1970 : Nevetségesen drága az az asus tényleg,ráadásul a vga is gyengébb.Messze az általam linkelt acert tartom most gamer notik közül a legjobb vételnek...persze ha sehogy nem oldható meg pc+noti.Mivel a mobility hd5850 van kb az asztali hd4850-em szintjén játékok alatt,és én az alá már nem adnám vga-ba,mai játékokhoz,ezért továbbra is a hd5850-t tartom igazán gamer kategóriának,ahol már fullHD alatt meglesz a megfelelő élvezhető sebesség+graf minőség is. -
Csúzli
csendes tag
Jahm igaz elnéztem. Keresgéltem, de tényleg nagyon nem értek hozzá hiába olvasgatok utána. Léci mondjatok pár konkrét modellt nekem. Szempontok még1x : max ~110 ezer Ft,oprendszer nélk, internet minden mennyiségben,zene, film(legyen gyors, vga teljesítmény annyira nem fontos) mindenféle programok(min 2gb memória), akksi ami sokáig bírja.
-
sK0t
tag
Üdv.!
Hordozható számítógép vásárlásán gondolkozom, már egy ideje.
Fő cél internetezés , dokumentum olvasás, egy kis stronghold crusaider, msn-ezés, e-mailek olvasása, sorozatok és filmek nézése.
Ehhez nincs szükségem erős gépre. 1 jelöltem van, egy Asus EEE pc 1201N Atom 330-as cpu-val. Ahogy néztem 5 óra körül van a az akkumulátorideje, ez elegendő lehet számomra. De olvastam ilyen problémákat, hogy akadozva vagy egyáltalán nem játsza le a fullHD-t. Akinek van ilyen netbookja rámírhatna, hogy mi a helyzet fullHD téren . És wlannal internetezve mennyi az akkumulátorideje ? Ezeket e kérdéseket beteszem eee pc topikba is, ott valószínű nagyobb esélyel kapok választ .
De amiért írtam ide : Asus eee pc 1201 N ellenfele ? akár nagyobb kijelzővel is . Ami hozza ezeket a paramétereket ilyen árkategóriában . Valami ötlet ? Jöhetne pro és kontra is . -
Imy
veterán
-
stifi
senior tag
közben megtaláltam melyikre válaszoltál, szóval Imy:
nem attól lesz jogtiszta a windows, hogy fel tudod telepíteni
ha szétparticionálod és működésbe lép ez a kis trükk, és nem engedi újrarakni (egyébként sztem a partíció lényegtelen, van a merevlemeznek egyéb azonosítója is), de tegyük fel hdd-t cserélsz, és nem megy fel a gyári telepítő, akkor fogsz egy megfelelő kiadású gyári win telepítő lemezt, felinstallálod, és a gép alján lévő matrica kódjával aktiválod, ugyanis ettől lesz jogtisztaamit veszíthetsz: telepítőbe integrált driverek és szoftverek - azonban ezek mindegyike letölthető ingyenesen a gyártó honlapjáról.
-
stifi
senior tag
a hsz szerkesztve van amire hivatkozol, és abban nincs windowsról szó, de megpróbáltam kitalálni mi a kérdés, és válaszolnék:
a notikon előtelepített windows van, és ezeket nem kell aktiválni, viszont minden driver és egyéb szoftver bele van integrálva a telepítőjébeelméletben megteheted, hogy pl. egy dell gyári előtelepített win-t rátolsz egy ugyanolyan dell gépre, és simán működni fog, de jogtiszta csak akkor lesz ha megveszed és felnyalod rá a matricát
sőt, extrém esetben akár más gépre is felrakhatod az aktív win-t, de a beépített driverek és szoftverek miatt nem biztos, hogy el is indul a gép -
rekid
addikt
válasz
John Rose #40261 üzenetére
Olcass vissza kb 300hsz-t. De segiek. Pl Lenovo g550 vagy toshiba l500.
Imy: Ez érdekes. Hivatalosan mikor megveszel egy windowst a boltban az egyetlen gépre vonatkozik. Az más kérdés hogy csinálhatsz róla egy biztonsági másolatot. Valahogyan biztos meg lehet kerülni már csak azért is mert ahogy irtad, az ember csereltethet benne merevlemezt és máris bukik a dolog, kivéve ha a szakszerviz csinalja és a win-t is újrahúzza.
Eléggé hülye megoldás ez mert a laptopot nem bérled vagy lízingeled és ha neked linuxhoz támad kedved akkor nyugodtan legyalulhatoda win-t..
Nem tudom , lehet csak bioosban beegetett mitoménmi a mérvadó. Hmm ez után utanajarok. -
John Rose
aktív tag
Sziasztok!
Egyik haverom fiának kellene max. 120k-ért notebookot néznem, valahol láttam egy Asus gépet 118400 HUF webáron (K51AC-SX037D). Szerintetek ez jó gép? Esetleg tudna valaki az adott kereten belül jobbat ajánlani?
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
T-unit
őstag
válasz
flurider #40256 üzenetére
Ha játék, akkor meg szinte ugyanennyiből hd4650,ami jóval erősebb: acer_aspire_5738zg Fuji Pi3560,meg ez a 2legjobb vétel most szvsz "játékra is" típusból.
Direkt nem használom a gamer noti kifejezést, mert az nálam mobil vga-ból úgy hd5850-től kezdődik,és árban itthon 300k-tól: [link]
Üzleti gépek meg nálam a 3. nagy noti kategória,az megint teljesen más igényekhez. -
flurider
aktív tag
Szerintetek ez?
Főleg játékra kell és lehetőleg az Iponból.Kösz előre is.
-
Imy
veterán
Egyes gyártók (pl.: Hewlett-Packard, Packard Bell, Acer) számítógépei esetén ez problematikus lehet, ha meg akarjuk őrizni a Microsoft®Windows® egy működőképes példányát.) Ezeknek a számítógépeknek módosított bootloader-e van, ami meg fogja akadályozni a Windows újratelepítését, ha a MBR-t módosították : ezt a módszert digitális tetoválásnak (digital tattoo, watermark) nevezik. Hogyan kell tehát eljárni a Linux telepítésekor, hogy megőrizzük a Windows későbbi újratelepítésének lehetőségét ? A megoldás : a már az MBR-ben lévő bootloader használata.
Mi az a digitális tetoválás ?
A digitális tetoválás egy - sajnos egyre jobban elterjedt - eszköz, amit számos gyártó elhelyez a számítógépeiben. Ez az eszköz megakadályozza a számítógépünkkel együtt eladott Windows verzió telepítését egy másik számítógépre. Konkrétan néhány byte-ról van szó, amit az alaplapon, a merevlemezen (egészen pontosan a MBR-ban), a Windows restore-partíciójában, a telepító CD-re, sőt a BIOS-ban is elhelyeznek és ezek kommunikálnak egymás között.. Ha ezen elemek egyike megváltozik, akkor a Windows-másolatunkat nem lehet újratelepíteni, sőt még újra sem lehet indítani. Ezt az eszközt alkalmazza pl.: a Packard Bell, Hewlett-Packard, Acer, Compaq, Gericom és számos más gyártó.Akkor ezek szerint nem particionálhatom szabadon a HDD-t? És ha tönkre megy akkor mi van? Illetve ha kicserélném nagyobbra? Illetve ha Linuxot teszek fel, akkor ugyanúgy hanyat vágom az MBR-t. Milyen módszer létezik rá? Vagy inkább érdemesebb kerülni az előre telepített változatot?
-
stifi
senior tag
válasz
plus44 #40139 üzenetére
mondok egy cikkszámot, írd be a googleba
LX.PEX02.068
acer gép, 150k körüli, win7, t6600 c2duo, ati 4570 - az egyik legjobb ajánlat szerintem ebben az árbanvagy ez: VC433EA - ha a hp-t szereted, picit gyengébb és picit drágább mint az acer, de még mindig jó vétel 150k körül
ha a listát nézem amit linkeltél, talán K50IN-SX154L-t mondanám, de ha körülnézel a piacon, 150 körül core2duo-t is kaphatsz már
-
Chaser
legenda
Van, next business day -NBD- gar, az alap parts only, ott neked kell szervízbe vinni ha jól tudom és nem garantált hogy gyorsan készen lesz. HP-nál is van ilyen választhatóan.
apuc: Majd kipróbálom én is, csak itt nincs wifi, led-esnél ha fentebb veszed a fényerőt akkor se hiszem hogy 1 max 2W-nál jobban növelné a fogyasztást.
-
smatte
tag
Sziasztok!
Kinéztem magamnak 2 gépet, a segítségeteket szeretném kérni, melyiket javasoljátok megvételre:
lenovo g550avagy
Multimédiás szórakozásra (HD filmek, zene), esetleg játékra kellene.
Köszi! -
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
Nagyon tévedsz, kevered a fogalmakat. Asusnál háztól-házig gari van az oké, ki is jönnek, el is viszik, csak lehet 1 hónapot vársz a gépre. Van egy közeli ismerősöm, eddig többet volt szervízben az asusa mint amennyit használta...fél éve van meg neki. HP-nál már lehet venni NBD-set, de ott se alapból jár, ennek a lényege nem csak annyi hogy kijönnek, elvileg bejelentéstől számítva következő munkanapon ki kell menniük és megoldani a problémát, na itt a különbség
Én nem is hivattalosan jeleztem a dolgot, az egyik dell szervízben dolgozó srácnak szóltam és rá pár napra nálam megcsinálták.
HP belépő üzleti gép, de gyanítom az inspironom konzumer volta ellenére sokkal jobban van összerakva/megtervezve.
apuc : Annyira nem számítottam
pepe1970: Ha van ausztriai ismerősöd oda szállítanak a németek, nekem ezt ajánlották de nincs ismerősöm ott...
Imy : Van ott sokkal több verzió, én csaak egyet mondtam. OS-sel valami 160k-s mondtál, ezért keretem 130k körül natúr gépet. Packard Bell-t nem ismerem.
Loretto : Sajnos a hdmi nem alap, firewire még kevésbé, egy inspiron 1525 kéne neked, minden van rajta, kártyaolvasó, svhs, BT, wlan. De majd nézek valamit.
-
Loretto
veterán
Sziasztok!
Kicsit tudnátok segíteni? Nézegetem a notikat és valahogy nem találok alternatívát olyan 150K körül.
Ami kellene:
- 3 giga ram
- 320giga hdd
- firewire, hdmi kártyaolvasó
minden 15 collban. Valamit elnéztem? Fusi és Toshiba nem vonz semennyire.Köszönöm.
-
Csúzli
csendes tag
Visszaolvastam.. Ezaz ami szimpatikus nekem is.[link] most a maximális keret ~100ezer Ft. Ebből kell gazdálkodnom. Tudtok esetleg mást ajánlani vagy jó lesz ez. Még1x internet filmek zene és max egy Knights & Merchants ra kell.
-
pepe1970
tag
A német oldalon persze ott van a studio 17 5730-as radeonnal, és i5 procival 779euróért
-
Plebi
senior tag
Sziasztok!
Két notebook között vacillálok, de nem tudom eldönteni melyik legyen. Az egyik egy MSI x600x-041 a másik pedig egy HP Compaq Presario VJ549EA. Az msi-ben egy 1,2 Ghz-s Intel Celeron ULVT 723 proci van, a másikban, ha a jót találtam akkor egy Amd Athlon II Dual-Core M300 proci ami 2 Ghz-n fut. Mind a kettőt az euronicsban találtam most jók is az áraik, de ott a HP-t intelesnek írták, még nem néztem meg élőben, de az oldalak tanúsága szerint amd-s. Az összes többi spec alapján szinte azonosak, az msi-t energiatakarékosnak írják és emelik ki.
A kérdés az, hogy ti melyiket ajánlanátok? Az msi most kb 133k a HP 160k. Nekem egy kicsit gyengének tűnik az az 1,2 es cerka, de ti talán majd adtok valami tippet.
Jah... Még annyit, hogy a HP most lehet Inteles mert én nem találtam.
Előre is köszi!
-
simon7012
aktív tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni laptop vásárláshoz.
240000ft lenne a határ.Valami olyan gép kellene ami időtálló, erős és esetleg játszani lehetne rajta,de ez nem annyira fontos. A márka az mindegy. -
Chaser
legenda
Hát annál biztos jobb a minősége
Valaki ugyan mondta hogy valahol látott egy halommal javításra várót, de sztem benézett valamit. Ez eleve üzleti sorozat, az hogy most éppen ennyi annak örülni kell, nekem "csak" inspiron van, 1 éves múlt, többet tud az akuja mint a legtöbb új gépnek
Baj nem volt vele csak egy kis usererrorból fakadó, de azt is megcsinálták ingyen. Ha veszel az alap gari mellé NBD kiterjesztést, akkor házhoz mennek és akár helyben megcsinálják 2-3 napon belül ha gond van. Nekem papírok sincsenek a géphez, használtan vettem nemrég, a szervíz számon kívül mást nem is kértek. Ez a kis hiba került a dell-nek kiszállással 1ütt sztem 25-30k-ba ha nem többe, de ezzel elérték hogy a következő gépem is dell lesz
-
Chaser
legenda
Pedig van, az hogy c2d vagy pentium dual-core kb mind1, tapasztalatból mondom. De tessék c2d-s dell 3 év garival 130k-ért. Annyi bibije van-nekem legalábbis az volt-, hogy csak 1 hangszórója van, 1ébként szintén üzleti gép.
Kb 30k mellé a win7, 160k-ból megvan.szerk: CHIPman: Nem fogsz találni ilyet újan ennyiért, ne hülyéskedj már
Belépő notik kezdődnek 100-tól. Lenovo g550-essel juthatsz a legmesszebbre ami 110k-hoz még közel van, de wifis nettel max 3 óránál többre ne számíts.
-
Imy
veterán
válasz
Chaser #40212 üzenetére
Igen-igen ez tényleg az. S mennyire lehet vajon nehéz szétszedni?
Amúgy én a hűtőt szoktam kifújatni a mostaniban, kb 3-4 havonta, ez akkor lenne bajos. Bővíteni RAM-ot tutira nem kell 32bites OPrendszer esetében, HDD-t meg ne kelljen benne cserélni.
Esetleg ebben az árkategóriában Core2Duo procival, Win7-el milyen gépek lennének. Bevallom, én nem találtam.
Esetleg AMDt is ajánlhattok, de azok a procik gyengébbek, mint az Intel, szóval intel az no1. -
Chaser
legenda
válasz
CHIPman #40206 üzenetére
Netezéssel wifiről? Újban ilyen sztem nincs
vagy nagyobb akuval, enyém mondjuk lazán elmenne 6-7 órát egy 86wh-s akuval.
Imy : A gond nem a hátlapnál van, a bill-t kell kiszedni és azalatt van minden, gondolom most a probookról beszélünk.
szerk: Itt megláthatod mire gondoltam.
Idézet a cikkből:
Pros:
* A great price for a 15.6" business notebook
* Nice keyboard ... despite some flex
* Attractive design and relatively light weightCons:
* Not-so-great build quality
* Custom configurations are overpriced
* Touchpad buttons are just plain horrible
* Too difficult to upgrade+igen rossz a hőtérképe, vagyis melegszik rendesen
-
lacko81
tag
Régi gépek közül melyik a legcsendesebb? (Min igény 1ghz 512mb ram min. 12col)
Esetleg van olyan ami passziv hutesü? 30-40k koruli arban -
Imy
veterán
Lenovot nem akarok (se fu-si, se Acer).
Azt tudom, hogy szétszedése bajos, de elvileg az egész hátlapot le lehet szedni, nem? Csak annyi, vagy tévedek? Amugy HP-nál a bővítés garivesztéssel ugye nem jár?Toshiba ami nagyon tetszik, designesek, de ennyiért ilyet nem találtam, vagy van valakinek ötlete? (valamelyik típusba 2 HDD hely van, ami nagyon bejön)
-
CHIPman
nagyúr
100-110k körül melyik az a gép, ami netezéssel bír 4-5 óra körül? Tudom, hogy a netbookok bírnak többet is, de most notebookra gondolok.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest