Hirdetés

Aktív témák

  • ntomka

    nagyúr

    válasz Balage85 #41731 üzenetére

    Nem feltétlenül. Ha nagyobb kijelzővel megveszed ugyanazt a tudást és minőséget, akkor az általában drágább is. Ha pedig ugyanazon az áron van, akkor ott szokott lenni valami hátulütő is, pl ugyanazzal az akkuval adják, mint a kistesót, így az akkuidő a nagyobb kijelző miatt sokkal rövidebb lehet.
    Ha megfigyeled, ugyanazt az árat általában valamilyen alkatrészen érik el, pl i3-as proci helyett i5-öt tesznek bele.

    3-4GB memória között 1-2 évig még általános felhasználás mellett nem igazán lehet észrevenni majd különbséget. Viszont amennyire tudom, az új autocadnek a 2GB az, ami alatt nem érdemes elindítani. :) Hosszú távon mindenképp kamatozol a több memóriából. Persze a 3GB-ot úgy lehet elérni, hogy 1+2GB-os modult tesznek be. Egy 1GB-os modul cseréje 2GB-ra, vagy épp 4GB-ra olcsóbb, mint pl egy i3-as cseréje i5-re, ami ráadásul nem is biztos, hogy kifizetődő. :) Szóval ha i5+3GB és i3+4GB mellett kéne döntenem, akkor az előbbi. Később meg egy memória ár "zuhanás" után viszonylag olcsón lehet bővíteni. :)

    Én azt javaslom neked, hogy ismerve a cad alkalmazásokat, ha komoly méretű rajzokat tervezel, akkor az keményen neki fekszik a procinak (főleg notiban, amiben a vga nem hiszem, hogy sokat dob rajta), szóval az i5 kifizetődőbb lehet hosszú távon. Általános felhasználás mellett nem sok különbség van, de ha a turbo boost bekapcsol, azért csendben lehagyja az i3-at számítás igényes feladatoknál.

    (#41732) szoltn: Toshiba L500-1Q, amennyiben tetszik neki. Jobb szervízháttere van. Egyébként Asus K50IN-SX153L.

    [ Szerkesztve ]

    ツ Headphones on - World off

Aktív témák