- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Aktív témák
-
Chaser
legenda
Hát annál biztos jobb a minősége
Valaki ugyan mondta hogy valahol látott egy halommal javításra várót, de sztem benézett valamit. Ez eleve üzleti sorozat, az hogy most éppen ennyi annak örülni kell, nekem "csak" inspiron van, 1 éves múlt, többet tud az akuja mint a legtöbb új gépnek
Baj nem volt vele csak egy kis usererrorból fakadó, de azt is megcsinálták ingyen. Ha veszel az alap gari mellé NBD kiterjesztést, akkor házhoz mennek és akár helyben megcsinálják 2-3 napon belül ha gond van. Nekem papírok sincsenek a géphez, használtan vettem nemrég, a szervíz számon kívül mást nem is kértek. Ez a kis hiba került a dell-nek kiszállással 1ütt sztem 25-30k-ba ha nem többe, de ezzel elérték hogy a következő gépem is dell lesz
Aktív témák
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- Trollok komolyan
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Stellar Blade
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Ideapad s145
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Szuper áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX607JV i7-13650HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 165Hz gari
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest