Legfrissebb anyagok
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
amol
addikt
Hogy kerülhető meg?
Én 3-400k felett elvárom, hogy tökéletes legyen, és ezért kész vagyok kifizetni párezer forint többletet. Aki grafikával dolgozik és minden képpont számít, szintúgy. Sok olyan hely van ahol nem vagy köteles megvenni a pixelhibás gépet. Természetesen ami később jön ki, az más tészta. A tűréshatárt is túl magasnak tartom. A gyártókat meg egyáltalán nem sajnálom, gyártsanak jót.
Persze ez csak az én véleményem, nem kell egyből felnyársalni. Akit nem zavar, vegye meg hibásan.
Az usanotebook valóban jó árakkal dolgozik bizonyos típusok esetében, ez nem vitás.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- LEGO klub
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Bundle topik
- Bittorrent topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Lenovo ThinkPad T450 - Intel Core i5-5200U - 8 GB DDR3 RAM - 128 GB SSD - 14" IPS LED
- Dell Latitude 5280 - Intel Core i7-7600U - 16 GB DDR4 RAM - 512 GB SSD - 14" IPS LED kijelző
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest