- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- SSD kibeszélő
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasvold
őstag
válasz phoenix1989 #81418 üzenetére
Nekem mindig IPS monitorjaim voltak, nem egy. Az utolsó egy Dell U2412M. Élőben megnéztem és egyáltalán nincs alapja annak, hogy rosszabb a VA panel. Másabb. Nekem speciel sokkal jobb.
Egy válogatott példány jutott hozzám Brekk jóvoltából a sivatagos boltból. Mindenben jobb, mint az IPS panelesem. A színei nemcsak hogy szebbek mint a Dell-é, de oldalról sem veszít a színeiből. Míg az IPS panelesem oldalról már szürke és a színeiből is vesztett ( teljesen oldalról nézve, kis szögben), addig a VA panelesnél egy leheletnyi kontraszt vesztés van, semmi szürkeség, fakóság. Bevilágítás egyáltalán nincs, kontraszt kiváló. Filmezésre legjobb és játékoknál is tökéletes, sokkal meggyőzőbb, élvezhetőbb. A fekete az fekete és nem szürke.
Melegedési problémáról nem tudok nyilatkozni érdemben. Megtapizva maga a monitor egész napos használat után is hideg, még csak nem is langyos. De ha meleg lenne sem zavarna, nem azért vettem, hogy egész nap a tenyerem rajta tartsam.
Ez egyéni vélemény, csak azt írom, amit sok évnyi IPS monitor használat után tapasztaltam. Szintén hozzátartozik az, hogy én több monitorból válogattam ki a nekem megfelelőt. Hidd el, hogy érdemes összevetni szemtől-szemben egy IPS mellett, még az is lehet, hogy megváltozik a véleményed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Anime filmek és sorozatok
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
- Samsung Odyssey G5 Ívelt Gamer Monitor! 32"/ 2560x1440/VA/144hz/1ms/HDR/G-sync-Freesync Premium
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest