- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
I3EI\ICE
aktív tag
válasz
winotto #48063 üzenetére
Mindkettőnek vannak előnyei, és hátrányai. Az U2410 (H nélkül) inkább egy grafikus monitor, nagyobb színtérben dolgozik és több színárnyalat leképezésére képes, én ezek miatt inkább azt választanám. Az U2412M sRGB színterű, viszont nagyobb statikus kontrasztra képes (mélyebb fekete adott fényerőn), kb 5ms-mal alacsonyabb az input lagja (bemeneti késleltetés), és a w-led háttérvilágításnak köszönhetően jóval alacsonyabb a fogyasztása. Szóval általános célra az U2412M ajánlottabb, én viszont az élénk színek iránti rajongásom miatt az U2410-et választanám
. Remélem segítettem
Amúgy ennek a tesztnek a végére görgetve találsz két ábrát is, melyben a két szóbajövő típust néhány alapvető tulajdonság alapján vetik össze. Mondjuk azt nehezemre esne elhinni, hogy a 2410-nek 541:1 lenne a statikus kontrasztja (ez botrányosan kevés, szerintem emögött mindenképp rejlik valami turpisság), de mindenképp alacsonyabb, mint az u2412m-nek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Linux kezdőknek
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest