- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Micro Four Thirds
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- RAM topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
I3EI\ICE
aktív tag
Ezzel nem értek egyet. A pixelválaszidő 10ms alatt már szinte kizárólag "esztétikai" jelentősséggel bír, míg a 18ms input lag egy fanatikus fps játékos esetében a sikeresség szempontjából sem elenyésző tényező. Én amikor rá voltam feszülve egy fps-re, feltűnően jobban tudtam célozni crt-n, mint az akkori -emlékeim szerint 20-25ms laggal bíró- IPS-emen. Szerintem ez a pixelválaszidő körüli maximalizmus nagyrészt azért áll fenn, mert meghatározó része volt a TN monitorok marketingjének. Míg a sokkal nagyobb jelentősséggel bíró input lag értéknek a mai napig úgy kell utánakeresgélni (kivételt képeznek Monitorguruék, akik többnyire ezt az infót is leközlik a forgalmazott monitorjaik adatlapjain, amennyiben van róla megbízható infójuk), addig a pixelválaszidő már 5 éve is fel volt tüntetve még a legpongyolább adatlapokon is. Az viszonylagos olcsóságuk mellett leginkább ezzel lehet elsózni a TN monitorokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest